80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çokk geçmiş olsun.Eşinde haklkı tutamamıştır kendini babası sonuçta ama özelikle kamuda olan bizler için daha da dikkatli ve sakin olmak gerekiyor.

kızlar bakıyorum da en durağan topic bizimki az canlandırsak ya burayı

Hiçbirimiz aynı saatte giremiyoruzki nete

günaydınlar canlarımmmmmmmmmm çok özledım valla sizleri yaptım tatilimi geldik ne zor gelıyo işe gelmek ama olsun bunada şükür yanlız 1,2 kılo almıs bulunmaktayım bu hafta verecegım inşallahhhhhhh

Hoşgeldin canım.Hemen verirsin kiloları korkma.Ama benim tatil uzun olunca şaşırdım iyice bir hafta ye bir hafta tatil çok zor oluyor

hoşbulduk canım nasılsın bakalım nasıl gidiye diyetler bakalım
süperrrrrrrrrrrr gidiyorrrr cuma bildiriminde mutlu olacağım sanırım inşallah tabi :)))))özlemişim ya diyet yapmayı :) çizelgemin ilerlemesini görmek çok keyifli olacak

herkes aynı saatte girmiyor ama gelen bakıyor yorum yok kendide yorum atmadan çıkıyor sayfa 1 hafta yerinde sayıyor :)

tamamdır cnm.inş.sapıtmam da güzel meüler yazabilirim:))

sağol canın.Amin inşallah.
başınız sağolsun canım;Rabbim rahmet eylesin ananenede,senin ve hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah...
sen de sağol canım...
kızlar bakıyorum da en durağan topic bizimki az canlandırsak ya burayı
malesef öyle.bayram da geçti.tam gaz devam ettiğinizi düşünmüştüm ama bi hareket olmamış ben yokken de.inş bu hafta biraz kıpırdarız
günaydınlar canlarımmmmmmmmmm çok özledım valla sizleri yaptım tatilimi geldik ne zor gelıyo işe gelmek ama olsun bunada şükür yanlız 1,2 kılo almıs bulunmaktayım bu hafta verecegım inşallahhhhhhh

selam canım.verirsin hemencecik az dikkat etmek lazım

bence kaçamak yaparsakta yazalım gülüm çünkü kontrolümüzü sağlıyor bu ben mesala şimdi kaçamak yaptım :) onu yazacağım ne yazıkki :) hareketlendirirz biz şimdi merak etme sen kız

kızlar konumuzla alakasız ama birşey soracağım saç bakımı için yaptığınız özel birşeyler varmı yağ karışımları filan?

kızlar konumuzla alakasız ama birşey soracağım saç bakımı için yaptığınız özel birşeyler varmı yağ karışımları filan?

canım ben şampuana 1 tatlı kaşıgı zeytinyagı ,3 damla çam terementi ,1 kaşık da bal koyuyorum
saç kremine de badem yagı koyuyorum 3 aydır çok memnunum asi saçlarım kendine geldi resmen

çok şükür allahıma yaaa gerçekten bir anlık öfkeyle insanlar bütün öümrlerini bitirebiliyorlar amin cnm aminnnn neyseki tatlıya bağlanmış

eşekkürler kızlar çok şükür ucuz atlattık Allah görünmez kazadan ve bizimki gibi görünmez beladan korusun hepimizi

canım ben bu ara yumurta bal zeytinyağı karışımı yapıyrm benim saçlarım çok kuru hani tiftik derler ya o hale geldi bebekten sonra düzeltmeye çalışıyrz bakalım saçın zaten kötü görünmesinin en büyük nedni protein eksikliği imiş ve vucütta protein alımında eksklik varsa yada bebek olunca vucuttaki protein bebeğe geçiği için vucut en önce saçları beslemeyi bırakırmış o yüzden protein almak saçlar için çok önemli imiş biraz araştırdımda bu konuyu

bu arada bugün iyi gidiyrm sabah fena olmayan bir kahvaltı yaptım şimdiye kadar 1 şeftali yedim şimdi öğle yemeğim için salata yoğurt biazda menemen yiycem inş akşama adar istiktrarı bozmam epmizie kolay gele bu arada şeftali diyet için pek uygun bir meyve değil galiba değilmi hani kabız yapıyo ya bilgisi olan varmı yorum yaptm kendimce

canım ben şampuana 1 tatlı kaşıgı zeytinyagı ,3 damla çam terementi ,1 kaşık da bal koyuyorum
saç kremine de badem yagı koyuyorum 3 aydır çok memnunum asi saçlarım kendine geldi resmen

hadi yaaaa güzel hemen not alıyorum çam terebentinin iyi olduğunu biliyordum ama kullanmadım hiç benim sorunum saçlarım çok kuru topladığım anda bile kırılıyor açık bırakmam için düzleştirmem gerekiyor oda yakıyor

denemek de fayda var tatlım ben duş jelinin içine de yaglardan kouyorum papatya kayısı ve portakal çok güzel oluyo mis gibi insan duşdan çıkası gelmıyo cıldinde bebek gibi oluyo canım

denemek de fayda var tatlım ben duş jelinin içine de yaglardan kouyorum papatya kayısı ve portakal çok güzel oluyo mis gibi insan duşdan çıkası gelmıyo cıldinde bebek gibi oluyo canım

vayyyy süperrr sende benim gibi bitkicisin haaa çok sevindim buna :) oda kokularıda yapıyormusun? kayısı portakal kavun la da güzel oda kokusu oluyor

ızlar danışmak istedigim birsey var ;
şimdi biz memlekete düğüne gittik bayramda haber geldi dünür varmış sana diye kimmıs derken konyadan tanıdıgımız ama uzak baya bankacı 25 yaşında birı halası ıle annesi kına gecesı geldıler baktılar falan annemle konusmuslar kahvenizi içmeye gelelim diye annem de eşime sormam gerek falan demiş ama çocuk bankacı oldugu için beni görmedi bende onu sadece resimde gördük düğün günü yine kadınların gözü hep üstümdeydi ellerine gittiğimde çok begendik seni tarzı konustu birkac kısıye sormuslar kızı bire verirler mı dıye sinirliler onlar babamlar dan ötürü demişler bilemiyoruz falan diye
annem babama söyledi sunlar dünür çıktı dıye babam neden acık kapı bıraktın olmaz deseydın tarzı konus mus ıstemem demıs anneme
ögrenmek istediğim sey kızlar su nasip de varsa olur denilen kavram bunun için mi geçerli babam kımseyı begenmıyo gercı o taraf aracı koymadı daha zaten sadece resimde gördük birbirimizi evlenilecek kişi kaderde yazılı olacagı varsa olur mantıgı ile mi düşünmeliyim

vayyyy süperrr sende benim gibi bitkicisin haaa çok sevindim buna :) oda kokularıda yapıyormusun? kayısı portakal kavun la da güzel oda kokusu oluyor

yok canım bak bi zamanlar lavanta ıle gılıserını sıseye koyuyordum içine de su dusdan çıkınca uclarına suruyor dum yumusacık oluyor du aklıma gelmısken yapayım yanlız gliserini dırek surme canım sulandır

kız sen kaç yaşındasın? ben öyle düşününenlerdenimmm açıkcası bazen ne kadar zorlarsan zorla olmuyorrrrr bazende imkansız gibi görünen birşey kendiliğinden olu veriyor ben bunun örneğini çok yaşadım çevremdeee evlilik konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…