hgggg hadi geçmiş olsun canım bu hafta atarsın onuu hemen gelen hemen gidiyor
herkeslere günaydın güzel bir gün olması dileğiyle ayy kızlr dün çok kötü bişey oldu kayınpederim benim biraz dengesizdir köyde düğünde kavga etmiş onu dövmek için 5 kşi girişmiş eşimde babasını dövdüklerini görünce ne kadar babası haksızda olsa daynamamış ve oda girmiş bi tanesine diyo adamın biri elimi tutmasa attığım taş kesin öldürecekti diyo çok korktum Allah korumuş ya adama bişey yapsaydı zaten karşı tarafı zar zor ikna etmişler davadan vazgeçirmek için neredeyse öğretmenliğide tehlikeye girecekti çok korktum anlatamam ALLAH İNSANI SEVDİKLERİYLE İMTİHAN ETMESİN
kızlar bakıyorum da en durağan topic bizimki az canlandırsak ya burayı
günaydınlar canlarımmmmmmmmmm çok özledım valla sizleri yaptım tatilimi geldik ne zor gelıyo işe gelmek ama olsun bunada şükür yanlız 1,2 kılo almıs bulunmaktayım bu hafta verecegım inşallahhhhhhh
süperrrrrrrrrrrr gidiyorrrr cuma bildiriminde mutlu olacağım sanırım inşallah tabi :)))))özlemişim ya diyet yapmayı :) çizelgemin ilerlemesini görmek çok keyifli olacakhoşbulduk canım nasılsın bakalım nasıl gidiye diyetler bakalım
Çokk geçmiş olsun.Eşinde haklkı tutamamıştır kendini babası sonuçta ama özelikle kamuda olan bizler için daha da dikkatli ve sakin olmak gerekiyor.
Hiçbirimiz aynı saatte giremiyoruzki nete
Hoşgeldin canım.Hemen verirsin kiloları korkma.Ama benim tatil uzun olunca şaşırdım iyice bir hafta ye bir hafta tatil çok zor oluyor
tatlım çizelgeni göremedim ben :44:
tamamdır cnm.inş.sapıtmam da güzel meüler yazabilirim:))hg cnm aramıza zor bir dönemdesin allah yardımcın olsun kolylık versin bende arkadaşım gibi diyetisyeni daha mantıklı buldum azıcık şartlarsan kendini oluyor emin ol buraya yediklerini yazacağını düşün kendini ona göre şartla o zaman ister istemez az yiyorsun :)
cnmmmmmmmmm bugünden itibaren menünü görmek istiyorum bennnnnnnnn atlatma olur mu 0 kaçamakla kapatalım bu haftayı cuma günü vermiş olarak görecez kendimizi
sağol canın.Amin inşallah.herkeslere günaydın güzel bir gün olması dileğiyle ayy kızlr dün çok kötü bişey oldu kayınpederim benim biraz dengesizdir köyde düğünde kavga etmiş onu dövmek için 5 kşi girişmiş eşimde babasını dövdüklerini görünce ne kadar babası haksızda olsa daynamamış ve oda girmiş bi tanesine diyo adamın biri elimi tutmasa attığım taş kesin öldürecekti diyo çok korktum Allah korumuş ya adama bişey yapsaydı zaten karşı tarafı zar zor ikna etmişler davadan vazgeçirmek için neredeyse öğretmenliğide tehlikeye girecekti çok korktum anlatamam ALLAH İNSANI SEVDİKLERİYLE İMTİHAN ETMESİN
başın sağolsun canım ya çok üzüldüm Allah annene ani gani rahmat etsin mekanı cennet olsun inş üzme kendini hepmiz gideceği ebedi istirahatgah orası ne yazıkki herşeye rağmen hayat devam ediyor kendini salma devam
sen de sağol canım...başınız sağolsun canım;Rabbim rahmet eylesin ananenede,senin ve hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah...
malesef öyle.bayram da geçti.tam gaz devam ettiğinizi düşünmüştüm ama bi hareket olmamış ben yokken de.inş bu hafta biraz kıpırdarızkızlar bakıyorum da en durağan topic bizimki az canlandırsak ya burayı
günaydınlar canlarımmmmmmmmmm çok özledım valla sizleri yaptım tatilimi geldik ne zor gelıyo işe gelmek ama olsun bunada şükür yanlız 1,2 kılo almıs bulunmaktayım bu hafta verecegım inşallahhhhhhh
bence kaçamak yaparsakta yazalım gülüm çünkü kontrolümüzü sağlıyor bu ben mesala şimdi kaçamak yaptım :) onu yazacağım ne yazıkki :) hareketlendirirz biz şimdi merak etme sen kıztamamdır cnm.inş.sapıtmam da güzel meüler yazabilirim:))
sağol canın.Amin inşallah.
sen de sağol canım...
malesef öyle.bayram da geçti.tam gaz devam ettiğinizi düşünmüştüm ama bi hareket olmamış ben yokken de.inş bu hafta biraz kıpırdarız
selam canım.verirsin hemencecik az dikkat etmek lazım
hımmmmmmmm düzelir o zaman canım
kızlar konumuzla alakasız ama birşey soracağım saç bakımı için yaptığınız özel birşeyler varmı yağ karışımları filan?
çok şükür allahıma yaaa gerçekten bir anlık öfkeyle insanlar bütün öümrlerini bitirebiliyorlar amin cnm aminnnn neyseki tatlıya bağlanmış
ahh şu kavga merakı nedir bazı insanlardaki ya benimde kardeşim öyledir bayılır kavga gürültüye atlar en ufak bir olay görse içine,bak sadece kendilerine değil yakınlarınada zarar veriyolar ama... Rabbim koruşumuş eşini Allah korusun ya bir anlık öfkeyle korktuğu başına gelseydi(sadaka verin canım,kaza belayı def eder rabbim yaşatmasın kimseye böyle şeyler birdaha inşallah...
eşekkürler kızlar çok şükür ucuz atlattık Allah görünmez kazadan ve bizimki gibi görünmez beladan korusun hepimiziÇokk geçmiş olsun.Eşinde haklkı tutamamıştır kendini babası sonuçta ama özelikle kamuda olan bizler için daha da dikkatli ve sakin olmak gerekiyor.
Hiçbirimiz aynı saatte giremiyoruzki nete
Hoşgeldin canım.Hemen verirsin kiloları korkma.Ama benim tatil uzun olunca şaşırdım iyice bir hafta ye bir hafta tatil çok zor oluyor
kızlar konumuzla alakasız ama birşey soracağım saç bakımı için yaptığınız özel birşeyler varmı yağ karışımları filan?
canım ben şampuana 1 tatlı kaşıgı zeytinyagı ,3 damla çam terementi ,1 kaşık da bal koyuyorum
saç kremine de badem yagı koyuyorum 3 aydır çok memnunum asi saçlarım kendine geldi resmen
hadi yaaaa güzel hemen not alıyorum çam terebentinin iyi olduğunu biliyordum ama kullanmadım hiç benim sorunum saçlarım çok kuru topladığım anda bile kırılıyor açık bırakmam için düzleştirmem gerekiyor oda yakıyor
denemek de fayda var tatlım ben duş jelinin içine de yaglardan kouyorum papatya kayısı ve portakal çok güzel oluyo mis gibi insan duşdan çıkası gelmıyo cıldinde bebek gibi oluyo canım
vayyyy süperrr sende benim gibi bitkicisin haaa çok sevindim buna :) oda kokularıda yapıyormusun? kayısı portakal kavun la da güzel oda kokusu oluyor
ızlar danışmak istedigim birsey var ;
şimdi biz memlekete düğüne gittik bayramda haber geldi dünür varmış sana diye kimmıs derken konyadan tanıdıgımız ama uzak baya bankacı 25 yaşında birı halası ıle annesi kına gecesı geldıler baktılar falan annemle konusmuslar kahvenizi içmeye gelelim diye annem de eşime sormam gerek falan demiş ama çocuk bankacı oldugu için beni görmedi bende onu sadece resimde gördük düğün günü yine kadınların gözü hep üstümdeydi ellerine gittiğimde çok begendik seni tarzı konustu birkac kısıye sormuslar kızı bire verirler mı dıye sinirliler onlar babamlar dan ötürü demişler bilemiyoruz falan diye
annem babama söyledi sunlar dünür çıktı dıye babam neden acık kapı bıraktın olmaz deseydın tarzı konus mus ıstemem demıs anneme
ögrenmek istediğim sey kızlar su nasip de varsa olur denilen kavram bunun için mi geçerli babam kımseyı begenmıyo gercı o taraf aracı koymadı daha zaten sadece resimde gördük birbirimizi evlenilecek kişi kaderde yazılı olacagı varsa olur mantıgı ile mi düşünmeliyim
vayyyy süperrr sende benim gibi bitkicisin haaa çok sevindim buna :) oda kokularıda yapıyormusun? kayısı portakal kavun la da güzel oda kokusu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?