80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tmm ablam sorun degil.

tsk ederim.

valla ben en kalin olan yerden ölctüm

canım çok haklısın ama arkadaşım gelmişti aniden cıkmak zorunda kaldım
az önce gittiler pers olmuş durumdayım sporumuda yapamadım bugün :kedi:
bu ara çok sakin ben pc başına geçer geçmez ilk burayı açıyorum
benim geldigimdede kimse olmuyo bebegcim opuyorumnanaktan

yediklerimi yazayım
sabah :3 bardak çay 3 zeytin az peynir domates
yarım simit (arkadaş almış )
ara:1 kayısı 3 erik
öglen ve akşam bir oldu misafir olunca karıştı ögünler
taze fasulye 2 kaşık pilav, salata (dün akşamla aynı oldu )kaydirigubbakcemile3
[/B
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
ben cıkıyorum çok yoruldum aylin buralarda sanırım iyi geceler

Son düzenleyen: Moderatör:
havalar ısındı ya bende gevşedim valla hiç diyet falan hak getire
burdan uzaklaşınca herkese olduğu gibi banada bir yeme sevdası geliyor sanki çok sevdiğim birinden ayrıldım gibi oluyor yiyorum da yiyorum

ya bi de kızlar geçmişi okuyamıyorum uzun zamandır girip çıkıyorum hemen nete
ama anladığım kadarıyla vücut ölçüleri veriliyor
cuma versem olurmu bende yoksa geçmi kaldım

ya bi de kızlar geçmişi okuyamıyorum uzun zamandır girip çıkıyorum hemen nete
ama anladığım kadarıyla vücut ölçüleri veriliyor
cuma versem olurmu bende yoksa geçmi kaldım

yok gec kalmadin
ama herkes verirse iyi olur

günaydın kızlarrr...

çoğu zaman olduğu gibi ilk kilo bildirimi yine benden :))))

geçen hafta-------------------> 80,5
bu hafta------------------------> 80
bu hafta giden----------------> 500 gr.
hedef----------------------------> 70 (inşallah)

evet bu hafta da 500 gr. gitmiş sadece.. kaçamaklarım vardı ama olsun napalım az da olsa gidiyo ya yeter.. şu 70 leri bi göremedim ya yanarım da ona yanarım...

ben diğer topiklere geintiye çıkıyorum... ama netim açık buralardayım yani.. buzdolabım silincek ama bu saatte caım istemiyo yaa :)) accık takılayım da 9 da falan silicem :))

ben diğer topiklere geintiye çıkıyorum... ama netim açık buralardayım yani.. buzdolabım silincek ama bu saatte caım istemiyo yaa :)) accık takılayım da 9 da falan silicem :))

burada takiliyorum demisin .. ama cikmisin galiba goremiyorum :) Burda isende Hayirli sabahlar.

Ben dun tam koptum .. dun buraya giremedim yaa yedim de yedim. Yemek yemiyorum cikolata yiyorum olamaz bole bisey :S

Bugun tartildim ve artida olmadigima sukur ettim o yemeye . Az bisey gitmis.
79 gecen hafta
78.5 bu hafta

tebrik ederim abla yakinda 70 i görücen valla, ben korkuiyorum tartilmaya mafoldumben
bayaaa bi artida olucam mafoldumbenmafoldumben

kızlar günaydın canlarım ben bu ara fazla giremedim neden mi çünkü yeğenimin sünneti var bugün nasipse ... size foto koycam buraya bakarsınız pek özendim ..malum elbise bulamadım falan filan ama inşallah güzel olurum yaaaaa
aylincim tebrikler kuzum hakettin kazandın ...olması gereken buydu zaten :)
bebeg günaydun tatlum nabersin

bu arada kilo bildirimi yapıyım ama ben aynı kilodayım yani 78.300 giden yok canlarım aslında tartıda bugün 78100 çıktım ama 200 gr sölemk ayıp geldi şimdi her hafta 200 200 mü gidiyo demeyin ..hem benim kaçamaklarım oluyo hak etmiyorum siz aynı yazın (handeryacım ) seni takip edemedim noldu bizim rakiplik işi ben salıverdim kuzum yaaa

brose cnmm.. buralardayım zaten.. ama diğer topiklere gezintiye çıkıyorum yazmıştım :))) neyse sen çıkmışsın ama sana da hayırlı günler...

aylin.. inş. görücem.. o günün hayaliyle yaşıyorum.. kaydirigubbakcemile3
5 sene sonra ilk kez 7 li rakamlar ve tartının üstünde benn...zemuszemus sositososito
inaması çoook zorr... ama başarıyorum galiba ben bu kilo verme olayını.. demekki isteyince oluyomuşş.. demekki su içsem yaramıyomuş.. :roflol:
öğlen tartılıyon nasıl olsa sen... o zamana kadar biraz daha gider gramlar.. bi de alıştırmış olursun kendini o zamana kadar... 5 saatin var.. alıştırmaya başla kendini.. ama ben inanıyorum ki artıda falan olmıcaksın sen yerimseniben

elaycım.. günaydın cnmm.. görüşemiyoruz ne zaandır güzelim yaa... kızz neden öyle diyon 200 gr. ı küçümseme.. ben 2-3 haftadır hep 200-300 veriyom.. napalım yani.. bazen az bazen çok gitçek... yaz sen yine de kilo bildirimini düzgünce :))) o 200 gr. ıda veremediğin gün bugünü hatırlarsın bak sonra kaydirigubbakcemile3

resimleri sabırsızlıkla bekliyorum... eminim fıstık gibi olucaksın... yerimseniben

hıı bu arada nabersin demişsin görmedim kaydirigubbakcemile3

iyi diyelim iyi olalım ve iç güveyinden hallice modları arası gidip geliyorum kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın?

evra_su... canmmm..

geçen haftaki kilo---------
bu haftaki kilo--------------
bu hafta giden-------------

şeklinde yazarsak tam süper olcak şekerim... listeyi yapan handeryacığımıza başkanımıza kolaylık olsun demi ama:)) gecenin 3 ünde yapıyo çoğu zaman...

başlangıç 88 geçen hafta 86 bu hafta 84.500 boyum 178 aslında 70 kilo olmak yeter bana abarttım 65 :)) diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…