aylinn... gördüklerime.. cvp yazmam gerekenlere ve gözümden kaçmayanlara yazıyorum.. farketmemişim inan.. kutlarım sınav sonucun iyi gelmiş...
bu sınav olayını cidden görmedim bu günlerde kopuk kopuk girebildiğim ve 1 saat içinde 50 sayfa fln okumak zorunda olduğum için.. sadece benim adımı kırmızı yazanlara dikkat edip okuyorum.. o arada sen bana bişey yazmamışsan görmemişimdir tatlım... tekrar kutlarım.. tebrikler...
ya bide ne dicem siz kol ölçüsünü nerden alıyosunuz? bakıyorum herkesin kollar 30 larda.. benim 28 çıktı.. flatliners bi yakın bana. 27 onunda ama kilosu malum.. ben kollarımı pek ince de bulmuyorum ama ince mi, acaba? anlamadım valla.. kafam karıştı hee...
kızlarrr... bu topiğe noluyo ki anlamadım ben... saat 11 ve halaa kimseler yok.. bi ara jasmin gelmiş ama o da sağolsun bi slm yazmadan gitmiş..lmaz:
neyse bende çıkıyorum.. kimse uğramıyo buraya.. bende mutfakta işlerimi halledeyim bari.. arada gelip bakmamın da bi mantığı yoksa aklım burda kalmasın kapalı olsunda :umursamaz: :umursamaz:
ya bi de kızlar geçmişi okuyamıyorum uzun zamandır girip çıkıyorum hemen nete
ama anladığım kadarıyla vücut ölçüleri veriliyor
cuma versem olurmu bende yoksa geçmi kaldım
ben diğer topiklere geintiye çıkıyorum... ama netim açık buralardayım yani.. buzdolabım silincek ama bu saatte caım istemiyo yaa :)) accık takılayım da 9 da falan silicem :))
günaydın kızlarrr...
çoğu zaman olduğu gibi ilk kilo bildirimi yine benden :))))
geçen hafta-------------------> 80,5
bu hafta------------------------> 80
bu hafta giden----------------> 500 gr.
hedef----------------------------> 70 (inşallah)
evet bu hafta da 500 gr. gitmiş sadece.. kaçamaklarım vardı ama olsun napalım az da olsa gidiyo ya yeter.. şu 70 leri bi göremedim ya yanarım da ona yanarım...
brose cnmm.. buralardayım zaten.. ama diğer topiklere gezintiye çıkıyorum yazmıştım :))) neyse sen çıkmışsın ama sana da hayırlı günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?