80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heheheh teşekkürler canım zemuszemus

cereniim cok mutlu oldum seni görünce nasilssssin???

nerelerdeydin bitanem ya
canım evde tamirat vardı bitirdim sonra internette sorun çıktı böyle işte sende almanyaya gitmişsin nezaman geliyorsun ha bide çok yeme bennim bu ara çok iştahım açık kötüyüm öpüyorum seni bide karşılaşa bilseydik çok iyi olurdu

ben gelene kadar herks gitmiş..bugün öyle mutluyum ki analatamam.......zemuszemussositososito
kardeşim nişanlanıyor..bugün çarşıya çıktık..yüzükler alındı...Allah herkese böyle mutluluklar yaşatsın..
ayrıca eve gelince de mutlu oldum..az önce tartıldım 69,5 geldim...inşallah cumaya kadar sevinçten yemezsem böyle devameder....şimdi yazdıklarınızı okuyayaım

bebeg hoşgeldin canım benim...çok özlettin kendiniwalla..
bugün yediklerim
sabah--1dilim beyaz ekmekle klasik kahvaltı
ara--türk kahvesi
öğle--2kaşık pirinç pilavı
ara--yarım dilim börek
akşam--3kaşık domatesli bulgur pilavı,salata

eflatun canım darıldım hiç selam bile vermiyorsun bu arada hayırlı olsun nişanınız

bugun yediklerim

Sabah: 2 kraker, peynir , 1 dilim ekmek, cok az recel
Oglen: 2 dilim ekmek , peynir, 1 kase meyveli yogurt
Ara : 1 avuc muesli
Aksam: 2 kraker, kucuk bi kase haslanmis et.

bu gün bacak zonklaya zonklaya 1 saat yürüyüşümü tamamladım ama iyi mi ettim kötümü bilmiyorum yarın üşenmezsem gidicem inş doktora..incinmiş olsa falan geçerdi heralde 1 haftadır dimi?

Aylincim tebrikler fıstığım valla helal olsun gerçekten bu yaşta afferin valla sana..alkisalkisalkis
ya canim üsenme lütfen
ay kiyamam bak zorlama ayacigini yapma canim
Biraz üşengeçlik biraz da başka sebeplerden aslında yazsam gülersiniz şimdi kesin.. 10gün sonra tatile çıkacağız inşallah bende malum tüyleri almıyorum gitmeden önce alcam ki rahat edeyim çünkü uzun bi tatil olacak bende şimdi alsam 10 güne çıkmaz vs.. böyle gitsem (aslında çok yok ama utanırım) ne biliyim yaaa kararsız kaldım işte ,komikim dimi..kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr.. kimse gelmemiş daha her zamanki gibi.. oleyyy yine yeni yeniden uzun bi aradan sonra da olsa açılışı ben yapıyorum zemuszemus

baharnazcım.. rakibemm.. yokk kuzum yaa tekrarlamıcam valla.. bugün tam gaz devam yine kaçamak sonrası diyetime..

eflatun.. öncelikle hayırlı olsun nişanınız cnmm..rabbim bize de nasip etsin hayırlısıyla ogünleri cnm.. benimde1erkek kardeşim var sadece.. o da 23 yaşında ama daha askere gitmedi.. inş. bi gün okulu biter de askere gidip gelirseonun damüğrüvetinigöürüz inş. :))) cnmm bende sizi çook özledim valla...

bugün mutfakta olcam.. dolaplar silinip, bardak ,kaşık çam.suyuna basılcak fln... amanetim açık.. arada uğrarım sıkıldığımda :)))

kızlarrr... halaa kimseler yokk.. bu arada bende şimdiden yazayım bari..

hepimizin ve tüm islam aleminin kandili mübarek olsun inş.. rabbim duası kabul olan, günahları bağışlanan kullarından eylesin hepimizi... bu mübarek gecede duaya açılan eller boş çevrilmezmiş..allahım herkesin duasını kabul etsin.. gönlündeki neyse onu versin inş.. :Saruboceq:

hayirli geceler rakibem nasilsin .. nasil gidiyosun

gece çıkmıştım görmedim, ben iyiyim ama süperimde demek isterdim
yarın büyük gün kaydirigubbakcemile3 bugün kahvaltıya arkadaşım gelcek
ama agır hiçbişey hazırlamadım dedimde bozmayayım diyetimi simit alıyım dedi lmaz: dedim bu kararlıgım bütün gün sürer inşallah zemuszemus

kızlarrr... bu topiğe noluyo ki anlamadım ben... saat 11 ve halaa kimseler yok.. bi ara jasmin gelmiş ama o da sağolsun bi slm yazmadan gitmiş.. lmaz:

neyse bende çıkıyorum.. kimse uğramıyo buraya.. bende mutfakta işlerimi halledeyim bari.. arada gelip bakmamın da bi mantığı yoksa aklım burda kalmasın kapalı olsunda :umursamaz: :umursamaz:

günaydın arkadaşlar HERKESE HAYIRLI KANDİLLER DİLİYORUM ALLAH HERŞEYİ GÜNLÜNÜZE GÖRE VERSİN SAGLIKLI MUTLU HUZURLU VE KG VERDİGİMİZ BİR ÜÇ AYLAR DİLİYORUM HERKESE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

BEBEG malesef yaz geldi kimsecikler gelmez oldu topigimize temizlik yapıyorsun hı kolaygelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…