iyi akşamlar kızlar
bebeqcim sevgili rakibem bugünkü yaptığın kaçamağı bir daha tekrarlama bak güzel gidiyorsun lütfennnnnnnnn yapmalmaz:
handerya güzel bir buluşma olmuş ne güzel
bahçeden taze fasulye toplayıp pişirip yiyenler afiyet olsun ohh ne güzel (jasmin)
canım evde tamirat vardı bitirdim sonra internette sorun çıktı böyle işte sende almanyaya gitmişsin nezaman geliyorsun ha bide çok yeme bennim bu ara çok iştahım açık kötüyüm öpüyorum seni bide karşılaşa bilseydik çok iyi olurducereniim cok mutlu oldum seni görünce nasilssssin???
nerelerdeydin bitanem ya
eflatun canım darıldım hiç selam bile vermiyorsun bu arada hayırlı olsun nişanınızbebeg hoşgeldin canım benim...çok özlettin kendiniwalla..
bugün yediklerim
sabah--1dilim beyaz ekmekle klasik kahvaltı
ara--türk kahvesi
öğle--2kaşık pirinç pilavı
ara--yarım dilim börek
akşam--3kaşık domatesli bulgur pilavı,salata
Aylincim tebrikler fıstığım valla helal olsun gerçekten bu yaşta afferin valla sana..alkisalkisalkisah ablamm benimm birtek sen hatirliyon beni valla......
Şeniz
pek giremedim kusura bakmayin, gecmiside okuyamicam simdi.
2 gündür kacamaklar kirla gidiyor laelaelaelaelae
dün spora gittim sinav stresi atmaya
DÜNKÜ ve BUGÜNKÜ sinav SÜPER ÖTESI gecti :lepi::lepi:
cok mutluyum, 85% üzeri alacagim kesin :lepi: :dance::dance:
artik meslek sahibi bir genc kizim :sm_cool:
persembe 10 dk sözülü olucak, BITTI SÜKÜRLER OLSUN
Biraz üşengeçlik biraz da başka sebeplerden aslında yazsam gülersiniz şimdi kesin.. 10gün sonra tatile çıkacağız inşallah bende malum tüyleri almıyorum gitmeden önce alcam ki rahat edeyim çünkü uzun bi tatil olacak bende şimdi alsam 10 güne çıkmaz vs.. böyle gitsem (aslında çok yok ama utanırım) ne biliyim yaaa kararsız kaldım işte ,komikim dimi..kaydirigubbakcemile3ya canim üsenme lütfen
ay kiyamam bak zorlama ayacigini yapma canim
hayirli geceler rakibem nasilsin .. nasil gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?