brose cnmm.. buralardayım zaten.. ama diğer topiklere gezintiye çıkıyorum yazmıştım :))) neyse sen çıkmışsın ama sana da hayırlı günler...
aylin.. inş. görücem.. o günün hayaliyle yaşıyorum.. kaydirigubbakcemile3
5 sene sonra ilk kez 7 li rakamlar ve tartının üstünde benn...zemuszemus sositososito
inaması çoook zorr... ama başarıyorum galiba ben bu kilo verme olayını.. demekki isteyince oluyomuşş.. demekki su içsem yaramıyomuş.. :roflol:
öğlen tartılıyon nasıl olsa sen... o zamana kadar biraz daha gider gramlar.. bi de alıştırmış olursun kendini o zamana kadar... 5 saatin var.. alıştırmaya başla kendini.. ama ben inanıyorum ki artıda falan olmıcaksın sen yerimseniben
brose.. cnm uykun açılmadı sanırım daha.. kaydirigubbakcemile3 farlar sönük fln demişsinde..
..
günaydın kızlar aylin bebeg brose gülcelik nasılsınız ben cok kötüyğm malesef artı
coktandir birinci olamiyorumm, coktandiir 1,5 kg 1 kg veremiyorumm,.... bu hafta ama sinav stresi felan filan derken spora da gidemedim.....siskinlik de var havalarda sicak su an burda, gidesim gelmedi valla....
ama bugün giderim insallah. yaz geldiii ve benn 7 leri göremedim halenn..... umarim 84 göstermez tarti offf(( amaaan napaliiiim, bu hafta arti olursa haftaya 82 yaparim SIKARIM KENDIMI
Aylincim tebrikler fıstığım valla helal olsun gerçekten bu yaşta afferin valla sana..alkisalkisalkis
Biraz üşengeçlik biraz da başka sebeplerden aslında yazsam gülersiniz şimdi kesin.. 10gün sonra tatile çıkacağız inşallah bende malum tüyleri almıyorum gitmeden önce alcam ki rahat edeyim çünkü uzun bi tatil olacak bende şimdi alsam 10 güne çıkmaz vs.. böyle gitsem (aslında çok yok ama utanırım) ne biliyim yaaa kararsız kaldım işte ,komikim dimi..kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar aylin bebeg brose gülcelik nasılsınız ben cok kötüyğm malesef artı
Evet isminin yanindaki .. yuvarlak .. sari veya yesil gosteriyor ya..
yesil olunca .. sitede .. sari olmadigini gosteriyor .. ben onu kast etmistim.
Bugun birbirimizi pek iyi anliyamiyoruz.. sabah mahmurlugu olsa gerek kafamçokkarıştı
Yine baya bi yol kat etmisin aylincim .. onu daha basaramayanlarda var , mesela benim gibi :) . yavas yavs olsada veriyosun ya ona bak.
Benimde okul bu hafta son.. stressten bende goturdum .. bundan sonra sikarz kemerleri bisey olmaz
ooo rakibem de gelmiş... günaydın baharnaz.. cnım nasılsın dünden beri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?