80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ablacim ben EMINIM ARTIDA olucam, cok eminim hemde, hatta 1 kg artida olmazsam aylin degilim mafoldumben cok dondurma yedim bu hafta, hele dün neler yedimm, gözlemee, dondurmaaa, cikolataa.... offf

Son düzenleme:
coktandir birinci olamiyorumm, coktandiir 1,5 kg 1 kg veremiyorumm,.... bu hafta ama sinav stresi felan filan derken spora da gidemedim.....siskinlik de var havalarda sicak su an burda, gidesim gelmedi valla....
ama bugün giderim insallah. yaz geldiii ve benn 7 leri göremedim halenn..... umarim 84 göstermez tarti offf (( amaaan napaliiiim, bu hafta arti olursa haftaya 82 yaparim SIKARIM KENDIMI

brose.. cnm uykun açılmadı sanırım daha.. kaydirigubbakcemile3 farlar sönük fln demişsinde..

aylin.. hayırlısı be güzelim.. gerisi boş mirmirmirmir

kızlarr sigaram bitti.. köşede bakkaldan alıp gelcem..ama pc,sayfa açık..

brose.. cnm uykun açılmadı sanırım daha.. kaydirigubbakcemile3 farlar sönük fln demişsinde..
..

Evet isminin yanindaki .. yuvarlak .. sari veya yesil gosteriyor ya..
yesil olunca .. sitede .. sari olmadigini gosteriyor .. ben onu kast etmistim.
Bugun birbirimizi pek iyi anliyamiyoruz.. sabah mahmurlugu olsa gerek kafamçokkarıştı

Yine baya bi yol kat etmisin aylincim .. onu daha basaramayanlarda var , mesela benim gibi :) . yavas yavs olsada veriyosun ya ona bak.
Benimde okul bu hafta son.. stressten bende goturdum .. bundan sonra sikarz kemerleri bisey olmaz

Gunaydın kıslar

tartım bozuldu bu gun kılo bıldırımınde bulunamıycam...

nasılsınıııızzz:)
ben geldim tr deyım,
aksama düğün var hazırlıklara baslıcaz
ama yazım dedım,kılom aynı:)
(cok sevınıorum cünkü almanyada alabılırdımde gecen 1 aylık tatılde 5 kılo almısdım:) ondn sonra basladım dıyete zaten:) )

bebegıııım nasılsın canımınıcı
sen geldın topıc yıne senlenmıs :)))

selmam + cerenım + serraaam
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hıhı :)) ama saglından önemlı dıılı gıt sen kılıda olsan gıttı :)
canım tatılın tatını rahatca agrısı cıkarsın
bır ıkı tüyden bısıcık olmaz:)

yeni liste gelmeden eskiyi unutmuyalım diye...

handeryam. lısteyı tabıkı öne alcaz. KEŞKE BÜTÜN ARKADAŞLAR BUNU DÜŞÜNÜP YAPSA
sen o kadar emek harcıorsun
bizim yaptımız onu bulup öne almak

hoşgeldin lavitacım... iyiyim şekerim sen nasılsın..
ohh gezdin geldin almanyayı.. ailenle hasret de giderdin.. yarasın kuzuma.. boşverr canm kilo verememeni.. almamışsın ya şükür.. haftaya verirsin cnm.. iyi bak kendine..

ahh ahh. ben listeyi bi bulabilsem.. güncellicem ama... hep olduğu sayfanın numarasını biyerlere yazıp kaybediyorum.. bu günlerde de vaktim olmuyo pek burda kalmaya.. temizlikten ve arada net sorunundan...

günaydın kızlar aylin bebeg brose gülcelik nasılsınız ben cok kötüyğm malesef artı

valla selmacım üzülerek söylüyorum bunu ama... yine mi? na kadar olduğunu yazmamışsın.. kilo bildirimini tam yap da bari sopaların sayısını ona göre ayarlıcam klava:

Evet isminin yanindaki .. yuvarlak .. sari veya yesil gosteriyor ya..
yesil olunca .. sitede .. sari olmadigini gosteriyor .. ben onu kast etmistim.
Bugun birbirimizi pek iyi anliyamiyoruz.. sabah mahmurlugu olsa gerek kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: ayy ne güldüm... cidden bu sabah ben lafları hep başka biyerlerinden anlıyom :roflol: cnm. sayfa açık olsa da ben arada mutfağa fln gidiyorum.. belirli bi süre bilg. başında olmayınca sarı gösteriyo galiba.. ben geldiğimde de sarı olmuşum diye şaşırıyorum.. sahi ne kadar süre pc. dokunmayınca o renk sarı görünüyo ki?

Yine baya bi yol kat etmisin aylincim .. onu daha basaramayanlarda var , mesela benim gibi :) . yavas yavs olsada veriyosun ya ona bak.
Benimde okul bu hafta son.. stressten bende goturdum .. bundan sonra sikarz kemerleri bisey olmaz

tmm skariizzz bayaaa, takmiyalim kafaya yerimseniben 9 kilo verdimya sen ona bak demi yerimseniben

kızlar günaydın listenin bu hafta tam yüzkarası oldum handerya beni atcakkkk

+600 yani
tam 83 oldummmm

ooo rakibem de gelmiş... günaydın baharnaz.. cnım nasılsın dünden beri?

günaydın canım pazardan sonra şimdi pc başına oturabildim
temizle ayıkla pişir dolaba at :)))

sende hep temizlik maşallah sanada canım ya

sen yine 500 gr vermişsin ohh ohh tebrik ederim

oyy baharnaz ablam gelmisss, selma ablam daa gelmiss

HERKESE HOSGELDINIZ ve nasilsiniz diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…