80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet öyle sanırım ben şuan düz 84 kilo oldum buda benim için çok iyi geçen hafta 86 dım çünkü

BAHARNAZCIĞIMMM 3 AYDIR ADET OLMUYORUMMM BıR ŞıŞıMKı SORMAYINN.....

BıR ıLACA BAŞLADIMM 15 GÜNE KADAR ADET OLURUMM....ıNŞŞŞŞ...

POS VAR BıLıYORSUNUZZZ ...BıRDE BU HAFTA BEN ARTI GELMEMıN TEK SEBEBı ÇOK KOLA ıÇTıM....lmaz:

ooo herkes regl öncesi artıyımın arkasına gizlenmesin leynnn:umursamaz: hüsün gelirim oraya bakkklaelaelaelaelae

ya kızlar sabah sabah enerjikim o yüzden hepinize yazıp duruyorum latife yapıyorum takılıyorum kırılmayın tamammı canlarım :1hug::1hug:
:hooray: bu bu haftanın karası, kapkarası olanlara yehoyyyy

ooo herkes regl öncesi artıyımın arkasına gizlenmesin leynnn:umursamaz: hüsün gelirim oraya bakkklaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben itiraf ettim ama cok dondurma yedigimi, kaydirigubbakcemile

ya kızlar sabah sabah enerjikim o yüzden hepinize yazıp duruyorum latife yapıyorum takılıyorum kırılmayın tamammı canlarım :1hug::1hug:
:hooray: bu bu haftanın karası, kapkarası olanlara yehoyyyy

canım kırılacak birşey yok kız tabikide hatta:mymeka::mymeka::mymeka: evet bu hafta bilebile yedim artı cıkacagımı yüssüzüm devletteki vergi yüzzüzleri gibi bende kg vermeye calışıp vermeyen yüssüzlerdenim :kedi::kedi:

kızlar günaydın listenin bu hafta tam yüzkarası oldum handerya beni atcakkkk

+600 yani
tam 83 oldummmm

canmm.. yapma nolur yaa.. hadi bi gayret ama .. aaa lmaz: cidden salma kendini tatlım.. dün konuştuklarımızı düşün.. nolur rakibem bak.. listeden çıkmak falan sorun değil de kendi amaçlarını,hedeflerini,sebeplerini düşün... kendi kendine söz ver öncelikle.. nolur hadi geç beni.. baharnazz benniiii geçemezzzz kiiii kaydirigubbakcemile5 hadi bas gaza...

günaydın canım pazardan sonra şimdi pc başına oturabildim
temizle ayıkla pişir dolaba at :)))

sende hep temizlik maşallah sanada canım ya

sen yine 500 gr vermişsin ohh ohh tebrik ederim

çiçekler ve tebrik için teşekkür ediyorum ama bende seni tebrik etmek istiyorum artık şekerim yaa... valla canmm bi daldım temizlikte derinlere sorma.. başlamışken ve eda da yokken yapayım dedim.. mutfağa gidicektim 9 da bide. ama saat 11 oldu hala yapışıp kalmış durumdayım.. atıları gördükçe de apışıp kalıyorum kaydirigubbakcemile3 kolay gelsin sana da iy bari bitirmişsin kışlık olayını..

yaa kızlarr.. adet öncesi.. adet olamıyorum .. şişim gibi laflarr.. bunların arkasına sığınmayın yaa.. bende 2 aydır adet olamıyorum ama napalım.. yemezsek bi de güzel gidiyo valla... azgidiyo gerçi ama kaydirigubbakcemile3 olsun gidiyo yine de... kızlarr kimse laflarıma kırılmasın sakın.. çok üzülürüm sonra.. ama gerçekler acıdır cicişler... tutun boğazınızı acık.. nefsimize hakim olmadan açlığı ,mide kazınmasını hissetmeden gitmiyo kilolar.. ben yiyorum ama veriyorum olayına inanmıyorum.. ben yiyince veremiyorum çünkü kaydirigubbakcemile3 ...

artılarla dolu bi liste nasıl olcak acaba.. zayıf halkaların isimleri sığmıcak sanki valla hee..

Yok be baharnazcımmm allahın bıldıĞını kuldan mı saklayacazzz...nıye kırılalımmmm......ben dıyorumm regl olamadım 3aydırr 2. Çok kola ıÇtım...sebebı bu....

DÜnde nıyetlıydımm akŞsamm ne buldu ısem yemıŞım....ondan sabah artı geldııı ne edelımm kaderın cılvesı....

Ama haftaya ınerım ınŞ....

baharnaz.. cnımm.. sınavlarında başarılar dilerim ... opuyorumnanaktan
kilo vermedeki başarının tam tersi olsa yeter sanki hee ne dersin..:kedi: kaydirigubbakcemile3
şaka yapıyorum alınma sakın.. opuyorumnanaktan

kızlarrr ben gidiyorum artık.. accık daha oturursam öğle yemeği saatim geldi deyip yemeğimi alıp yine gelicem ve yine takılıp kalıcak yoksa.. 1 e kadar acık temizlik yapim yine.. ay bu temizlik lafıyla baydım sizi de hee.. beni bile baydı artık yani.. kafamçokkarıştı

hııı bide... belki bu akşam kocişim gelince köye gitme durumumuz olabilir... eltimler fln gidicekler hepsi.. kiraz toplanıcak kayınvalidemlerin... yardımımız olsun acık.. hep hazır yiyoz.. bende gidersek pazartesi ancak girebilirim.. haberiniz olsun...

Yok be bebegcıĞımmm dedım ya nıye kızım kı...............

Ama cıdden yedım adet olamayınca sıkıntıdann yedımm yedımmm yedımmmm....Çok rahatsızımm bır allah bılır bır benn.....son 2 senedır bÖyleyımm adetlerım dÜzensız olmuyorum bıle olsamda 2-3 damla gelıyorrr....bu da sıkıntı yapıyor menepozlular gıbıyımm....

neslihancım allah kabul etsin canım oruç kilo aldırıyor gerçekten bende ramazan ayında kilo alanlardanım

neslihancım.. şaka bi yana.. kötü bi durummuş... benimde var adet düzensizliğim kızımın doğumundan beri.. doğum kontrol hapı kullanırsam her ay saat gibi geliyo.. ama o da 1 yılda 20 kilo aldırdı diye bıraktım.. o günden beri.. 2 ayda bir fln geliyo.. bazen 3 ay düzenli geldiği oluyo arada.. dr. farlutal verip yolluyo.. ama o hap yüzünden bebeğimi düşürmüştüm.. o yüzden onu da kullanmak istemiyorum artık.. bakalım nolcakk... bi tane daha doğursam yine hapa başlıcam tek çare.. en azından düğzenli gelir bari.. gırtlağımı tutar yemessem sorun olmaz heralde.. işimiz zor.. rabbim hayırlısını verisn cnmm.. sana da geçmiş olsun...

bebeqcim dalından kirazları toplarken beni hatırla ya bu mevsim acayip kiraza düştüm hatta birde reçelini yapcam az sonra evde renk olsun

sende artık şu temizlik olayını bitir canım be öff be kaydirigubbakcemile3

ayrıca kırılmam canım kimseye kırılmam latife yapıyoruz dimi

bebeqcim dalından kirazları toplarken beni hatırla ya bu mevsim acayip kiraza düştüm hatta birde reçelini yapcam az sonra evde renk olsun

sende artık şu temizlik olayını bitir canım be öff be kaydirigubbakcemile3

ayrıca kırılmam canım kimseye kırılmam latife yapıyoruz dimi

tamam canımm.. seni hatırlıcamm... hepinizi hatırlıcam.. sizi düşünüp ağacın gölgesinde tazecık yeni toplanmış kirazları lüpleticem kaydirigubbakcemile3

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR nasılsınız geçmiş kandilinizide kutluyorum bu arada nasılsınız 1 saat önce kalktım kalkar kalkmaz soyundum ve tartıldım zaten giydiklerimde 1 grammış :kedi: şu anki kilom 81.3 bu tickerdeki kilomuzu nasıl değişicez bilen varsa yardımcı olabilirmi opuyorumnanaktan

selam kızlar bu hafta bir kilo verdiğimi düşünüyordum temizlik iş güç derkenama300 gr vermişim
geçen hafta --86 ,8
buhafta--86,5
giden300
bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…