manntıklı..SÖYLEMEE duyumm söyleme gelseydi öğrenseydi çatlasın marakdan bizş çatlattığı gibi
bu da başka sapık :18:aşk olsun hemen sattınız beni haaa((( aaaaa evlenmeden sırtlayamam olmaz :)
eşimle flört ederkene bizimkiler çakmasın diye o benim adımı tlf na osman diye kaydetmişti. bir an durdum bu kız beni tanıyomu benim osman olduğumu nerden biliyo falan dedim yani
ya ziyaretçi var bi tane çikolata adını okudukça canım çekiyo vallah
ATV demek istedin heralde
yok artı9k başka isim mi kalmamışşş :)))) osman ne :)))))
ay inş............. yaşasıon evl,lik hayali kurabiliyorum artık :))))eee sizde gelin bariiii düğünüme :))))
elektrik baglamayi ögrendim..gittikce daha zorlastiriyorum durumu..kadincagiz benle boyölcüstürecek diye esniyorda esniyor don lastigi gibi..yakinda bir birakirim firlar gider artik nereye düser bilemem...hicbirsey yapmiyorum kiz kwndimi biraz daha gelistiriyorum oda her efasinda yuh ya ben benzemeye calistikca buda sekil aliyor deyip duruyordur herhalde...bunlari yaptigimizada bakma..aksama kadarda köpek gibi calisiyorum yeni aldigi insaatta..isleri biran önce bitsinde biu kista kiyamette fazla rezil olmasinlar diye..bende karar veremedimki iyimiyim kötümüyom...duyumum iste..tipik duyumaaaaaaaaa cidden miiiiiii bu dünya iki duyumu kaldıramazz söyle ona vaz geçsinnn :)))) şaka bi yana daaaa o tipler hiç çekilmezzzz ne yapıyor meselaaaa misilleme olarak sne ne yaptınn anlatasan azcık ya
huyum kurusun çok ballıyımdır :))))
b...k var gibi evlen kızım delimisin en tatlı zamanlardasın şimdi. yerinde olmayı öyle isterdimki
hadi çıkarsaaaa :)))) ya katırdan hamile kalırsammm ya bi katır doğurursammm ayyyy allah korusun :) sevdiceğime de kakalamayamam valla yemezzzz :)
hoş buldummmmmmm sağoll cabnım benim allah razı olsunnncanım çalışıyorum evet,dönüşümlü yapıyorum canım kahvaltıları,bazen haşlanmış yumurta,zeytin,peynir,bazende kepek ekmeği ile tost. sabah ile öğle arasındaki öğünde yoğurt yada süt kullanamıyorum ama öğrencilerim kendileri bişeyler yapıp kursa get5iriyorlar bende çok az olmak kaydıyla içlerinden en hafifini seçip yiyorum ama günde 4 kere süt ve ürünü tüketiyorum mutlaka :)))
hoş geldin şekerim ya ,özlettin ama değmiş baksana, senin adına sevindim ,ALLAH bozmasın canım,mutluluğunuz daim olsun inş.
he valla doğru diyonnn dün bende aynı şeyi söyledimmmm b... var sankiiii niye bu kadar istiyorsam dedim ama sıkıldım beeee hem 12 saat uzakdaaa çok zor oluyor yaaa amaaa ben ne kadar yırtınsam da rahat bi 3 yılımız var zaten :) değil senin tüm topiğinnn yerine yaşarım bu günleri :)))b...k var gibi evlen kızım delimisin en tatlı zamanlardasın şimdi. yerinde olmayı öyle isterdimki
kahkaha atıyorum benim koca bana uyuz oluyo
hoş buldummmmmmm sağoll cabnım benim allah razı olsunnn
he valla doğru diyonnn dün bende aynı şeyi söyledimmmm b... var sankiiii niye bu kadar istiyorsam dedim ama sıkıldım beeee hem 12 saat uzakdaaa çok zor oluyor yaaa amaaa ben ne kadar yırtınsam da rahat bi 3 yılımız var zaten :) değil senin tüm topiğinnn yerine yaşarım bu günleri :)))
ay dilara yenim ederim resmen kahkaha attim..herif bön bön suratima bakiyor..zaten mizmizlanip duruyordu..iyice sinir oldu...ufaklikta :anne niye gülüyon diyor yanibasimda:)) kiz katirla muhabbeti cok koyulastirma iyisimi ..dedigin gibi bir katiri kimseye yamayamazsin
o uyuzdan bendede var malesefacaba diyorum katirimi tercih etseydim..öküzden iyi olurmuydu:26::26::26::26:
ben diyorum evlendirin diyeeee sapık değilim valla :)))))) aaa kız dubailerden geldi de bi konyaya üşeniyo :))))manntıklı..
bu da başka sapık :18:
karnıma ağrı girdi gülmekten
ayy bizde de bi ton çikolata varyesem mi ki
o da olur
gelelim ya da sen gel düğünü burada yap nası fikir
iyisin sen iyisinnnnnn ben ilk gördüğümde anladım :)elektrik baglamayi ögrendim..gittikce daha zorlastiriyorum durumu..kadincagiz benle boyölcüstürecek diye esniyorda esniyor don lastigi gibi..yakinda bir birakirim firlar gider artik nereye düser bilemem...hicbirsey yapmiyorum kiz kwndimi biraz daha gelistiriyorum oda her efasinda yuh ya ben benzemeye calistikca buda sekil aliyor deyip duruyordur herhalde...bunlari yaptigimizada bakma..aksama kadarda köpek gibi calisiyorum yeni aldigi insaatta..isleri biran önce bitsinde biu kista kiyamette fazla rezil olmasinlar diye..bende karar veremedimki iyimiyim kötümüyom...duyumum iste..tipik duyum
kimin poposu kalkmış kızzz :)maşşallah ya hızınıza yetişemiyorum,az yavaş olun beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepoposumu kalkan,kocasımı bekleyen ne ararsan var ,geeeeeeeeeeelll vatandaş gelllllllllllllllllllllllllll
:))))))))))))))))))))) ayyyyy valla bendeeee attımmm kızına deseydin kızım boşver bi katır muhabbettiiiii :)ay dilara yenim ederim resmen kahkaha attim..herif bön bön suratima bakiyor..zaten mizmizlanip duruyordu..iyice sinir oldu...ufaklikta :anne niye gülüyon diyor yanibasimda:)) kiz katirla muhabbeti cok koyulastirma iyisimi ..dedigin gibi bir katiri kimseye yamayamazsin
yaşa tabi boş ver napacan evlenip hele bide kb ka varsa gidip onların dırdırını mı çekecen boş veeeer
kahkaha atıyorum benim koca bana uyuz oluyo
bugün arkadaşımda aynısını dedi,bu zamanlarının tadını çıkar,evlenince böyle olmuyo dedi,bende çok biliyosun sen dedim,tadını çıkarmış,özlüyoruz biz senin gib,i istediğimde göremiyorum dedim hıııııııııııııııııııhhh, hem bekara avrat boşaması kolay derler miş:)))) şekerim bunlara kalsa evde kaldık koktuk turşu olduk
yaşa tabi boş ver napacan evlenip hele bide kb ka varsa gidip onların dırdırını mı çekecen boş veeeer
insan sarrafiyim diyorsun yani...ben diyorum evlendirin diyeeee sapık değilim valla :)))))) aaa kız dubailerden geldi de bi konyaya üşeniyo :))))
iyisin sen iyisinnnnnn ben ilk gördüğümde anladım :)
kimin poposu kalkmış kızzz :)
:))))))))))))))))))))) ayyyyy valla bendeeee attımmm kızına deseydin kızım boşver bi katır muhabbettiiiii :)
sek ha bak bunu tuttumneyine gülüyon kız sapık la buelmam şekerim senin içine bişeyin kaçmasına gerek yok sen sek olarak da yeterince sertsin
bugün arkadaşımda aynısını dedi,bu zamanlarının tadını çıkar,evlenince böyle olmuyo dedi,bende çok biliyosun sen dedim,tadını çıkarmış,özlüyoruz biz senin gib,i istediğimde göremiyorum dedim hıııııııııııııııııııhhh, hem bekara avrat boşaması kolay derler miş:)))) şekerim bunlara kalsa evde kaldık koktuk turşu olduk
:)))))))))))))))))))))))9 süpersin yaaaaa boşver hepsi aynı cinsssso uyuzdan bendede var malesefacaba diyorum katirimi tercih etseydim..öküzden iyi olurmuydu:26::26::26::26:
amannnn babam çok farklı sankiiiiii dün geldi diye 1 gün konuşmadı benimleeee aynı nazıııı evde de çekiyorum :)))yaşa tabi boş ver napacan evlenip hele bide kb ka varsa gidip onların dırdırını mı çekecen boş veeeer
yaaaaaaaaaa abaza gibi davranmasana kızzzzz :)))neyine gülüyon kız sapık la buelmam şekerim senin içine bişeyin kaçmasına gerek yok sen sek olarak da yeterince sertsin
ayyyy sonunda anlayan birileriiii çıktııı vallaaaaa :)))) daha olmadık kızzzzzzz salatalık aşamasındayız :)bugün arkadaşımda aynısını dedi,bu zamanlarının tadını çıkar,evlenince böyle olmuyo dedi,bende çok biliyosun sen dedim,tadını çıkarmış,özlüyoruz biz senin gib,i istediğimde göremiyorum dedim hıııııııııııııııııııhhh, hem bekara avrat boşaması kolay derler miş:)))) şekerim bunlara kalsa evde kaldık koktuk turşu olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?