80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SÖYLEMEE duyumm söyleme gelseydi öğrenseydi çatlasın marakdan bizş çatlattığı gibi
manntıklı..

aşk olsun hemen sattınız beni haaa ((( aaaaa evlenmeden sırtlayamam olmaz :)
bu da başka sapık :18:

eşimle flört ederkene bizimkiler çakmasın diye o benim adımı tlf na osman diye kaydetmişti. bir an durdum bu kız beni tanıyomu benim osman olduğumu nerden biliyo falan dedim yani

karnıma ağrı girdi gülmekten

ya ziyaretçi var bi tane çikolata adını okudukça canım çekiyo vallah

ayy bizde de bi ton çikolata var yesem mi ki

ATV demek istedin heralde

o da olur

yok artı9k başka isim mi kalmamışşş :)))) osman ne :)))))

ay inş............. yaşasıon evl,lik hayali kurabiliyorum artık :))))eee sizde gelin bariiii düğünüme :))))

gelelim ya da sen gel düğünü burada yap nası fikir

aaaaaaaaa cidden miiiiiii bu dünya iki duyumu kaldıramazz söyle ona vaz geçsinnn :)))) şaka bi yana daaaa o tipler hiç çekilmezzzz ne yapıyor meselaaaa misilleme olarak sne ne yaptınn anlatasan azcık ya
elektrik baglamayi ögrendim..gittikce daha zorlastiriyorum durumu..kadincagiz benle boyölcüstürecek diye esniyorda esniyor don lastigi gibi..yakinda bir birakirim firlar gider artik nereye düser bilemem...hicbirsey yapmiyorum kiz kwndimi biraz daha gelistiriyorum oda her efasinda yuh ya ben benzemeye calistikca buda sekil aliyor deyip duruyordur herhalde...bunlari yaptigimizada bakma..aksama kadarda köpek gibi calisiyorum yeni aldigi insaatta..isleri biran önce bitsinde biu kista kiyamette fazla rezil olmasinlar diye..bende karar veremedimki iyimiyim kötümüyom...duyumum iste..tipik duyum

huyum kurusun çok ballıyımdır :))))

maşşallah ya hızınıza yetişemiyorum,az yavaş olun beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee poposumu kalkan,kocasımı bekleyen ne ararsan var ,geeeeeeeeeeelll vatandaş gelllllllllllllllllllllllllll

hadi çıkarsaaaa :)))) ya katırdan hamile kalırsammm ya bi katır doğurursammm ayyyy allah korusun :) sevdiceğime de kakalamayamam valla yemezzzz :)

ay dilara yenim ederim resmen kahkaha attim..herif bön bön suratima bakiyor..zaten mizmizlanip duruyordu..iyice sinir oldu...ufaklikta :anne niye gülüyon diyor yanibasimda:)) kiz katirla muhabbeti cok koyulastirma iyisimi ..dedigin gibi bir katiri kimseye yamayamazsin

hoş buldummmmmmm sağoll cabnım benim allah razı olsunnn

b...k var gibi evlen kızım delimisin en tatlı zamanlardasın şimdi. yerinde olmayı öyle isterdimki
he valla doğru diyonnn dün bende aynı şeyi söyledimmmm b... var sankiiii niye bu kadar istiyorsam dedim ama sıkıldım beeee hem 12 saat uzakdaaa çok zor oluyor yaaa amaaa ben ne kadar yırtınsam da rahat bi 3 yılımız var zaten :) değil senin tüm topiğinnn yerine yaşarım bu günleri :)))

sabah: ekmek, peynirli omlet, domates (acelem vardı)
ara: 1 lokma muz
öğlen: 1 parça hindi, salata, 1 kase yulaflı yoğurt
ara: 1 elma, 1 brdk tarçınlı light süt
akşam: hindi, b pilavı, bollll salata, ayran, yoğurt
ara: 1 lokma pingui tadına baktım..

yaşa tabi boş ver napacan evlenip hele bide kb ka varsa gidip onların dırdırını mı çekecen boş veeeer

neyine gülüyon kız sapık la bu elmam şekerim senin içine bişeyin kaçmasına gerek yok sen sek olarak da yeterince sertsin

bugün arkadaşımda aynısını dedi,bu zamanlarının tadını çıkar,evlenince böyle olmuyo dedi,bende çok biliyosun sen dedim,tadını çıkarmış,özlüyoruz biz senin gib,i istediğimde göremiyorum dedim hıııııııııııııııııııhhh, hem bekara avrat boşaması kolay derler miş:)))) şekerim bunlara kalsa evde kaldık koktuk turşu olduk

manntıklı..

bu da başka sapık :18:

karnıma ağrı girdi gülmekten

ayy bizde de bi ton çikolata var yesem mi ki

o da olur

gelelim ya da sen gel düğünü burada yap nası fikir
ben diyorum evlendirin diyeeee sapık değilim valla :)))))) aaa kız dubailerden geldi de bi konyaya üşeniyo :))))

iyisin sen iyisinnnnnn ben ilk gördüğümde anladım :)

maşşallah ya hızınıza yetişemiyorum,az yavaş olun beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee poposumu kalkan,kocasımı bekleyen ne ararsan var ,geeeeeeeeeeelll vatandaş gelllllllllllllllllllllllllll
kimin poposu kalkmış kızzz :)

:))))))))))))))))))))) ayyyyy valla bendeeee attımmm kızına deseydin kızım boşver bi katır muhabbettiiiii :)

sen evlenince hep görüşüyon mu zannediyon. aklına yaniiiiiiim. seni eve atıncaya kadar sonra saat 10 dedimi karşı kanepede horluyo

insan sarrafiyim diyorsun yani...

neyine gülüyon kız sapık la bu elmam şekerim senin içine bişeyin kaçmasına gerek yok sen sek olarak da yeterince sertsin
sek ha bak bunu tuttum

ulan seytan diyor gidin evlenin aman gec kalmayin ama kiyamiyorum iste...harpyninde dedigi gibi analik dürtülerin dedirtmiyor..neyse evlenin ilk 5 seneden sonra gelin yanima...gözyaslarinizi kendi sümüklü mendilimle silecegim söz

o uyuzdan bendede var malesef acaba diyorum katirimi tercih etseydim..öküzden iyi olurmuydu:26::26::26::26:
:)))))))))))))))))))))))9 süpersin yaaaaa boşver hepsi aynı cinssss

yaşa tabi boş ver napacan evlenip hele bide kb ka varsa gidip onların dırdırını mı çekecen boş veeeer
amannnn babam çok farklı sankiiiiii dün geldi diye 1 gün konuşmadı benimleeee aynı nazıııı evde de çekiyorum :)))

yaaaaaaaaaa abaza gibi davranmasana kızzzzz :)))

ayyyy sonunda anlayan birileriiii çıktııı vallaaaaa :)))) daha olmadık kızzzzzzz salatalık aşamasındayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…