- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
insan sarrafiyim diyorsun yani...
sek ha bak bunu tuttum
ulan seytan diyor gidin evlenin aman gec kalmayin ama kiyamiyorum iste...harpyninde dedigi gibi analik dürtülerin dedirtmiyor..neyse evlenin ilk 5 seneden sonra gelin yanima...gözyaslarinizi kendi sümüklü mendilimle silecegim söz
en azından hergün görüyosun,24 saatte demedik canımyok artık ya en azından sürseydi 1 yıl yada 6 ay :))) benim kocam yapmaz öyle hem
amanın dejavuuuuuu bende bir zamanlar öyle diyodum. eve gelecek görecen nolca? bak diyaloglar şunlar
yemek hazırmı
çocuklar napıyo
bu gün ne yaptın ( sorar ama cevabı dinlemezler genelde)
sonra duyduğun genelde içine traktör kaçmış gibi bir ses
hadi hadii kandıramazsın biziiii :)))))benimki üstü açık yatıyo ben onu aşk döşeğimize götüreyim de birazda orda pirelensin. yanlış anlamayın aşk döşeğinde bi halt edeceğimiz yok malesef
öhü neyseki bu laf bana değildi ve benim kendi mendilim var evde sağol duyumum
aklıma bi fıkra geldi se öyle diyince;
her ülkede anket yapmışlar kadınlara sormuşla eşiniz sizi anldatırsa naparsın
alman kadınları; hemen boşanırım demiş
fransız kadınları; çıldırırım deli gibikavga ederim demiş
italyan kadınları; gider o kadının evini başına yıkarım demiş
rus kadınları: gider ben de onu aldatırım demiş
japon kadınları: hiç bişi yapmam olmamış gibi davranırım demiş
türk kadınlarına sormuşlar: benim kocam yapmaz demiş..
biz konduramıyoruz ama her haltı yiyo onlar
ayy ben de başta bozuluyodum kavga çıkartıyordum şu kapıdan girer girmez yemekte ne var sorusuna şimdi cevap vermeyerek cezalandırıyorum. geçenlerde saçımı düzleştirdim kapıdan girdi yanımdan geçti içeri geideken "saçını mı düzleştirdin sen" dedi ben de "yüzüme bakmadan bunu nası anladın" dedim :44: ah o ağzımın içinne düştüğü zamanlar anca rüyamda görüyom artık
ablacım ya çok mu ümitsiz vakayımkizim sen daha cok toymussun ya..hayatta asla kocamla cocugum yapmaz demeyecen aklinda olsun..bu lafimi artik kulagina küpemi edersin boynuna kolyemi edersin burnuna hizmami edersin bilmem..nerene ne edersen et ama unutma.benden sana abla nasihati
abbooowwwww neden ya neden hep böyleamanın dejavuuuuuu bende bir zamanlar öyle diyodum. eve gelecek görecen nolca? bak diyaloglar şunlar
yemek hazırmı
çocuklar napıyo
bu gün ne yaptın ( sorar ama cevabı dinlemezler genelde)
sonra duyduğun genelde içine traktör kaçmış gibi bir ses
kesinlikle aynı düşüncedeyiz canım, akşam sahil yürüyüşleri,baş başa romantik yemekler, evde sinema keyfi,karda yürüyüş vs...... içimize pembe gözlükmü kaçtı yoksa neeeay hayır yaaaaaaaaaaaa benim hayalimmm bu değil amaaaaaaaaaaaa romantik yemekler ,sinema tiyatrooo, kışın kar yağarken cam kenarı salepleri, yaz talinde deniz kenarı yürüyüşlerii, balkonda nargile keyifleri, güzel havalrda pikniklerr bunlar neredeeeeeeeeeeeeeee
onda yatmak işime gelir sabah erkenciyiz ,olumlu tarafından bakmak lazım canım :44:kız saat on da uyuyo demek istedim. ama duyumada katılmamak elimde değil ya
neyse kizlar ben cikmak zorundayim..muhabbet süper ama bizim katir beni bosamadan kapatayim..ee alismisiz rezilligi simdi bosar özgür olurum mutlu olurum baski olmaz hayatimda ..mutluluktan kalbim duru neme lazim cocuklarim icin yasamam ge´rek..bu katira katlanmam gerek....hepinizi öpüyorum iyi geceler
aklıma bi fıkra geldi se öyle diyince;
her ülkede anket yapmışlar kadınlara sormuşla eşiniz sizi anldatırsa naparsın
alman kadınları; hemen boşanırım demiş
fransız kadınları; çıldırırım deli gibikavga ederim demiş
italyan kadınları; gider o kadının evini başına yıkarım demiş
rus kadınları: gider ben de onu aldatırım demiş
japon kadınları: hiç bişi yapmam olmamış gibi davranırım demiş
türk kadınlarına sormuşlar: benim kocam yapmaz demiş..
biz konduramıyoruz ama her haltı yiyo onlar
ayy ben de başta bozuluyodum kavga çıkartıyordum şu kapıdan girer girmez yemekte ne var sorusuna şimdi cevap vermeyerek cezalandırıyorum. geçenlerde saçımı düzleştirdim kapıdan girdi yanımdan geçti içeri geideken "saçını mı düzleştirdin sen" dedi ben de "yüzüme bakmadan bunu nası anladın" dedim :44: ah o ağzımın içinne düştüğü zamanlar anca rüyamda görüyom artık
ayyyy gördüğümüz göreceğimizzz tek pembe gözlük bu olacak galiba bebeğim yaaa şunlara baksanaablacım ya çok mu ümitsiz vakayımonları biliyorum canım,insanın canını yine en sevdiği yakarmış .... kulaklarıma aldım ablacım ama benim hala umudum varrrrrrrrrr
abbooowwwww neden ya neden hep böyle((((
kesinlikle aynı düşüncedeyiz canım, akşam sahil yürüyüşleri,baş başa romantik yemekler, evde sinema keyfi,karda yürüyüş vs...... içimize pembe gözlükmü kaçtı yoksa neee:103:
onda yatmak işime gelir sabah erkenciyiz ,olumlu tarafından bakmak lazım canım :44:
mutluluğunuz daim olsun ne diyelim :))) iyi geceler
iyi geceler bebeğimmmmmmmmmmmiyi geceler kızlar ben yatar
iyi geceler şekerimkızlar bende kaçarr hadi iyi geceler hepinize çok çok öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ALLAH rahatlık versin canımiyi geceler kızlar ben yatar
ayyyy gördüğümüz göreceğimizzz tek pembe gözlük bu olacak galiba bebeğim yaaa şunlara baksana(((
ana kimsecikler kalmamış ya beyazcımdan başka
iyi geceler melankoli tatlı rüyalar tabi bu kadar kabus gibi koca mevzuundan sonra biraz zor
acep benide aranıza alır mısınız ?
81 kiloyum 87 kilodan düştüm benide aranıza alırsanız çok sevinirim
sanada iyi geceler beyazcım, ALLAH rahatlık versin,bende çıktım artk yarın görüşürz inş. :)))) evet yaaa resmen hayallerimin katli gibi olduama her şeye rağmen ben sevdiceğimi çoooooooooooooookkk seviyorum
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herşeyi toparladım düzelttim de geldim kilolar hariççç ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?