80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar eskidennn asmalı konak vardı izlermiydinizzz severmiydiniz ben çok severdim o diziyiii geçen gün estiii izleyeyim dedim 1. bölümden başladımmmmm o günden beri bırakamıyorum son bölüme kadar izleyeceğim galiba ne güzel diziymiş yaaaaa şimdiye kadar izlerken en keyif aldığım dizi diyebilirimmmmm

benimki üstü açık yatıyo ben onu aşk döşeğimize götüreyim de birazda orda pirelensin. yanlış anlamayın aşk döşeğinde bi halt edeceğimiz yok malesef

öhü neyseki bu laf bana değildi ve benim kendi mendilim var evde sağol duyumum

en azından hergün görüyosun,24 saatte demedik canım yok artık ya en azından sürseydi 1 yıl yada 6 ay :))) benim kocam yapmaz öyle hem

aklıma bi fıkra geldi se öyle diyince;
her ülkede anket yapmışlar kadınlara sormuşla eşiniz sizi anldatırsa naparsın
alman kadınları; hemen boşanırım demiş
fransız kadınları; çıldırırım deli gibikavga ederim demiş
italyan kadınları; gider o kadının evini başına yıkarım demiş
rus kadınları: gider ben de onu aldatırım demiş
japon kadınları: hiç bişi yapmam olmamış gibi davranırım demiş
türk kadınlarına sormuşlar: benim kocam yapmaz demiş..
biz konduramıyoruz ama her haltı yiyo onlar

ayy ben de başta bozuluyodum kavga çıkartıyordum şu kapıdan girer girmez yemekte ne var sorusuna şimdi cevap vermeyerek cezalandırıyorum. geçenlerde saçımı düzleştirdim kapıdan girdi yanımdan geçti içeri geideken "saçını mı düzleştirdin sen" dedi ben de "yüzüme bakmadan bunu nası anladın" dedim :44: ah o ağzımın içinne düştüğü zamanlar anca rüyamda görüyom artık

benimki üstü açık yatıyo ben onu aşk döşeğimize götüreyim de birazda orda pirelensin. yanlış anlamayın aşk döşeğinde bi halt edeceğimiz yok malesef
hadi hadii kandıramazsın biziiii :)))))
((((((((((((((((((((((((((( varya benim en byük korkum odurrr aldatılma korkusuuuuu 1 kereee yaşadım gerçi küçüktüm amaaaa( bundan önceki ilişki) ondan sonraa bende yer ettiiiii artık bide yapmam etmem diyorrrr asıl yapmam diyenden korkacaksınnnn ((( off allah korusun yaaa hiç bir kadına yaşatmasınnnn bir kadının başına gelecek en ağır şey olsa gerek konuyu nerden nereye getirdim :)))

ablacım ya çok mu ümitsiz vakayım onları biliyorum canım,insanın canını yine en sevdiği yakarmış .... kulaklarıma aldım ablacım ama benim hala umudum varrrrrrrrrr
abbooowwwww neden ya neden hep böyle ((((
kesinlikle aynı düşüncedeyiz canım, akşam sahil yürüyüşleri,baş başa romantik yemekler, evde sinema keyfi,karda yürüyüş vs...... içimize pembe gözlükmü kaçtı yoksa neee:103:
kız saat on da uyuyo demek istedim. ama duyumada katılmamak elimde değil ya
onda yatmak işime gelir sabah erkenciyiz ,olumlu tarafından bakmak lazım canım :44:

mutluluğunuz daim olsun ne diyelim :))) iyi geceler

ALLAH korusun ya, bir kadının tahammül edemeyeceği tek şeydir,yok ya hepsinide her haltı yiyo dersek büyük haksızlık olur canım yaa, kimse 4 ,4 lük olmaz zaten,illaki kavga olur,atışmalar olur,ama ilgisizlik ve saygısızlık varsa zaten ne anlamı kaldı ki ...
ayyyyyyyyyyyyyyyy içim karardı yaaaaaaaa

ayyyy gördüğümüz göreceğimizzz tek pembe gözlük bu olacak galiba bebeğim yaaa şunlara baksana (((

iyi geceler kızlar ben yatar
iyi geceler bebeğimmmmmmmmmmm

elma şekeri sen onlara bakma yavrum evlen .en azımdan sevdiğin bi öküzle evlenmiş olursun,içinde ukde kalmasın canım yarın birgün mantık evliliği diye sevmediğin bi ö..kz le evlenirsen hiç çekemezsin..all benimki bi saattir uyuz oluyo yanına gitmedim diye şimdi küsmesin dedim gittim kıçında pireler uçuyor hiçç dünyadan haberi yok bende buraya geldim ama kimse kalmamış.

iyi geceler melankoli tatlı rüyalar tabi bu kadar kabus gibi koca mevzuundan sonra biraz zor

iyi geceler melankoli tatlı rüyalar tabi bu kadar kabus gibi koca mevzuundan sonra biraz zor

sanada iyi geceler beyazcım, ALLAH rahatlık versin,bende çıktım artk yarın görüşürz inş. :)))) evet yaaa resmen hayallerimin katli gibi oldu ama her şeye rağmen ben sevdiceğimi çoooooooooooooookkk seviyorum

canım benim ö...z bende çok seviyorum. ama sadece evlilikten çok bi beklentin olmasın 3 5 sene sonra durum bu hal alıyo. baş başa yemek yemek istersin velet mani olur, dışarda romantik geziler yapmak istersin yok çocuğun uyku saati yok üşür yok bugün işte çok yoruldum kılımı bile kıpırdatamam ayağı, evde film keyfi yaparken de ilk yarım saatten sonra horlama seslerini duymaya başlarsın. anlican seni her gördüğünde sarılan öpmek için fırsat kollayan saatlerce tlf da konuştuğun, yada yüzlerce aptal sevgi msj ları atan sürpriz hediyelerle gönlünü fetheden o muhteşem romantik insan biz evlilerin tabiriyle ö...z e dönüşüveriyo.( ay evrim öncesi hallerini çok özledim bu arada) ha arada yapıyo bazı güzellikler ama ya seni çok ağlattıktan sonra yada ucunda hayvani istekleri varsa. durduk yere hayatta kıllarını kıpırdatmıyolar. buyrun kızlar sizi nikah masasına alalım.:98::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…