sen evlenince hep görüşüyon mu zannediyon. aklına yaniiiiiiim. seni eve atıncaya kadar sonra saat 10 dedimi karşı kanepede horluyo
kaşınıyo bu hatunlar, o zaman boşayın len kocalarınızı
kaşınıyo bu hatunlar, o zaman boşayın len kocalarınızı
valla üstüme aliniyorum kesinlikleeeeeeeeeeeee..bu benim ben..o beceriksiz benim o rezil benim ....o aptal benim...birimizin elline böyle bi fırsat geçmiş te o yok illa canım sıkılsın diye uğraşmış. öyle dimi duyumcum?
kizim sen daha cok toymussun ya..hayatta asla kocamla cocugum yapmaz demeyecen aklinda olsun..bu lafimi artik kulagina küpemi edersin boynuna kolyemi edersin burnuna hizmami edersin bilmem..nerene ne edersen et ama unutma.benden sana abla nasihatien azından hergün görüyosun,24 saatte demedik canımyok artık ya en azından sürseydi 1 yıl yada 6 ay :))) benim kocam yapmaz öyle hem
yaşasınnnnnn arada da romantizm yaşatırmısın ltfnnnnnnn :)he valla....sen arada misafirlige git..tikin tikin..biz sana koca dirdirinin alasini yapariz merak etme
:))))))))))))))) ay sen ölme emi yaaasen evlenince hep görüşüyon mu zannediyon. aklına yaniiiiiiim. seni eve atıncaya kadar sonra saat 10 dedimi karşı kanepede horluyo
sen yine insaflı çıktın,ayyüzlüm 10 saat dedi yawwwwulan seytan diyor gidin evlenin aman gec kalmayin ama kiyamiyorum iste...harpyninde dedigi gibi analik dürtülerin dedirtmiyor..neyse evlenin ilk 5 seneden sonra gelin yanima...gözyaslarinizi kendi sümüklü mendilimle silecegim söz
ayyyy sonunda anlayan birileriiii çıktııı vallaaaaa :)))) daha olmadık kızzzzzzz salatalık aşamasındayız :)
en azından hergün görüyosun,24 saatte demedik canımyok artık ya en azından sürseydi 1 yıl yada 6 ay :))) benim kocam yapmaz öyle hem
SIKIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR becerebilsek bir dakka durmayacagizda...essege binmek bir ayip inmek ikinci ayip..ay atmiydi o..ama ben bunu öküz olarak düzeltiyorum..gerci öküzmü bize binbi bizmi öküze tarsilir ya neeeeeeeeeeeeeeeeyse
elbette yasatirim..gözünün birini morartirim bulanik görürsün mum yakmis kadar olur yani... ceneni kirarim sende konusacak hal birakmam...keyften konusasin gelmez..ha özel günleride burnundan fitil fitil getiririm..ee nede olsa adim koca olacak..kocaltmadan hakkini vermis olmam kocaliginyaşasınnnnnn arada da romantizm yaşatırmısın ltfnnnnnnn :)
:))))))))))))))) ay sen ölme emi yaaa
katır o katırrrrr :))))))))))
amanın dejavuuuuuu bende bir zamanlar öyle diyodum. eve gelecek görecen nolca? bak diyaloglar şunlar
yemek hazırmı
çocuklar napıyo
bu gün ne yaptın ( sorar ama cevabı dinlemezler genelde)
sonra duyduğun genelde içine traktör kaçmış gibi bir ses
sen yine insaflı çıktın,ayyüzlüm 10 saat dedi yawwww
anlamazmıyım canım , sevenin halinden sevenler anlar :))))) ne bileyim canım sanki salatalığı geçiyomuşuz gibi mi neee
SIKIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR becerebilsek bir dakka durmayacagizda...essege binmek bir ayip inmek ikinci ayip..ay atmiydi o..ama ben bunu öküz olarak düzeltiyorum..gerci öküzmü bize binbi bizmi öküze tarsilir ya neeeeeeeeeeeeeeeeyse
ay hayır yaaaaaaaaaaaa benim hayalimmm bu değil amaaaaaaaaaaaa romantik yemekler ,sinema tiyatrooo, kışın kar yağarken cam kenarı salepleri, yaz talinde deniz kenarı yürüyüşlerii, balkonda nargile keyifleri, güzel havalrda pikniklerr bunlar neredeeeeeeeeeeeeeee
şakaydıı inan şakaydıııııııı ben bekar kalacağımmmm :))))ismi ordan mı geliyormuş kocanın :)elbette yasatirim..gözünün birini morartirim bulanik görürsün mum yakmis kadar olur yani... ceneni kirarim sende konusacak hal birakmam...keyften konusasin gelmez..ha özel günleride burnundan fitil fitil getiririm..ee nede olsa adim koca olacak..kocaltmadan hakkini vermis olmam kocaligin
ayyyyy havalara giresim geldiiii vallaaaa :)))bosuna dememisler espri zeka isidir diye..senin süper zeki oldugunu düsünüyorum..bravooooooooooooooo bravooooooooooooooooooo
neyse kizlar ben cikmak zorundayim..muhabbet süper ama bizim katir beni bosamadan kapatayim..ee alismisiz rezilligi simdi bosar özgür olurum mutlu olurum baski olmaz hayatimda ..mutluluktan kalbim duru neme lazim cocuklarim icin yasamam ge´rek..bu katira katlanmam gerek....hepinizi öpüyorum iyi geceler
tekrar mı ayrılsam ne yapsam :))))hah o dediklerin flört döneminde oluyo . evlenince yok oluyo o hayaller
iyi geceler ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmneyse kizlar ben cikmak zorundayim..muhabbet süper ama bizim katir beni bosamadan kapatayim..ee alismisiz rezilligi simdi bosar özgür olurum mutlu olurum baski olmaz hayatimda ..mutluluktan kalbim duru neme lazim cocuklarim icin yasamam ge´rek..bu katira katlanmam gerek....hepinizi öpüyorum iyi geceler
tekrar mı ayrılsam ne yapsam :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?