80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menümu yazmak bana çok destek oluyor kızlar ne yedigimi biliyorum yani yazdıktan Sonra ah diyorum yarın bunu yemiycem diyorum süper bence

arkadaşlar menü bildirimlerini kayıt altına alacak bir yiğit bir gönüllü aranıyor elmaşekerim çok ii yapıyodu bu işi ama bu aralar biraz sıkışık galibaaa haydiii gençler haydiiiiiiii

o zman şöle yapabilirmiyiz ben genelde haftasonu il dışında oluyorum cumartesi bildirim günü olsa pazar liste çıksa bi sıkıntı olur mu

arkadaşlar menü bildirimlerini kayıt altına alacak bir yiğit bir gönüllü aranıyor elmaşekerim çok ii yapıyodu bu işi ama bu aralar biraz sıkışık galibaaa haydiii gençler haydiiiiiiii

ben isterdim ama sınavlar geldi çattı yine takipedemem gibi geliyo sanki.

bu arada yarım saat sonra duyum geliyo topiğeee hem onu hem elmaşekerimi çağırdım ama dilara görmedi duyum geliyoo

Şimdi kızlar ben pazarları tartiliyorum 3aydır benim iş karisirsa bide hem bakın pazar tartilinca cumartesiye fazla kacirilmiyo ben öyle yapıyorum

ya işte herkesin istediği ya da tartıldığı günler var bence şimdiki sistemin bi zararı yok herkes istediği gün tartılıp yazıyo pazar akşamı liste sabit ama siz bilirsiniz

ya kızlar ben kocişle küsüm..daha doğrusu o küs!
neyse bugünü es geçmez dedim ama..bakalım 12 ye kadar vakti var..unutmuş olamaz yaa..
birkere daha küslüğümüz doğum günüme denk gelmişti ama hediyesini unutmamıştı..ben özel günlere çok önem vermem ama mevzu kocam olunca başkaa..

anaaaam yazık olmuş. benimde anneler günü güme gitti bu sene yaw.
umarım unutmaz kocişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…