80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yeni yeni almaya başladım bu hafta 400 gr kadar geldi. gebelik öncesi yapıyodum sporumu. ama etkisi hala devam ediyo galiba. ama şimdi düşük tehlikem var üç haftadır yatıyom.

hımm, olsun sıkma canını,geçer gider bu zamanlarında.benim düşük riskim yok ama bir tembellik var ki sorma gitsin.annemler alt katta oturuyorlar hreşeyimi o yapıyor.

canım benim inşallah en kısa zamanda allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eder sana da,isteyen herkese de.valla ben bebeği bkjlemeyi düşünmüyorum elimden geldiğince size uymaya çalışacağım inşşalh.[/QUOTE]
aminnn aminnn
kaptanım göç nereye?

kaptanın taşınıyormusun hayırdır nereye:26:
sormayın kızlar bir dokunun bin ahh işitin benden...
ev sahibi evi kontratınız bitince boşaltın oysaki bu sene yeni girmiştik bir yıllık sözleşme yapmıştık eylülde bitiyo

sonra hatırlarsanız kıbrısta öğretmenlik için sınava girdik eşimin oldu benm olmadıııeşim eylül gibi gidecek ben tek kalıcammm eee eşyaları başka eve taşısam orda tek başıma kalıcam ekimde sınavı kazanırsam tekrar evi taşıycam
bide şööle yapmaya karar verdik evi eşimin köyünde boş yeni yapılmış bi ev var oraya haziranın 15inde taşıycam eşyaları..
sonra eşim kıbrısa gidecek yaz dönüşü ben bursada eşyalı 2+1 bi ev tutucam 2-3 ay sonra da sınavı kazanamazsam ücretsiz izin alıp gidicem kazanırsam öğretmen olarak gidicemmm ama ne ne zaman olacak nolacak tam da net deil hani(

hımm, olsun sıkma canını,geçer gider bu zamanlarında.benim düşük riskim yok ama bir tembellik var ki sorma gitsin.annemler alt katta oturuyorlar hreşeyimi o yapıyor.

benimde annem yanımda şimdi. bana o bakıyo. ama kıyamıyom. yazık kadına öbür kardeşimde ayağını çatlatmış memlekette gitse gidemiyo kalsa kalamıyo

ayyy o zamanlar eşim ne kızıyodu bana yeter artık diye. duyumun muhabbetlerini özledim. elmaşekerim kayıp offf offfffffff hoş ceco aratmıyo duyumu

ay valla onlar hep aklımda zatembenim kocada çok sinir oluyodu hele bi gün sabah 5 ekadar muhabbet etmiştik tadı hala damağımda hele duyum yine inşaaya başladı heralda

aminnn aminnn

sormayın kızlar bir dokunun bin ahh işitin benden...
ev sahibi evi kontratınız bitince boşaltın oysaki bu sene yeni girmiştik bir yıllık sözleşme yapmıştık eylülde bitiyo

sonra hatırlarsanız kıbrısta öğretmenlik için sınava girdik eşimin oldu benm olmadıııeşim eylül gibi gidecek ben tek kalıcammm eee eşyaları başka eve taşısam orda tek başıma kalıcam ekimde sınavı kazanırsam tekrar evi taşıycam
bide şööle yapmaya karar verdik evi eşimin köyünde boş yeni yapılmış bi ev var oraya haziranın 15inde taşıycam eşyaları..
sonra eşim kıbrısa gidecek yaz dönüşü ben bursada eşyalı 2+1 bi ev tutucam 2-3 ay sonra da sınavı kazanamazsam ücretsiz izin alıp gidicem kazanırsam öğretmen olarak gidicemmm ama ne ne zaman olacak nolacak tam da net deil hani([/QUOTE]

allah yardımcın olsun canım. zor böyle iki arada bir derede olmak

Kızlar bugün benim doğum günüm..bana en güzel regl olmam oldu:)
sabah sancılarla uyandım..ohh rahatladım ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…