ben yeni yeni almaya başladım bu hafta 400 gr kadar geldi. gebelik öncesi yapıyodum sporumu. ama etkisi hala devam ediyo galiba. ama şimdi düşük tehlikem var üç haftadır yatıyom.
hatırlamaz mıyım canım kayıtların duruyo hala seni bekliyoruzzz
aman sağlıkla kucağına al da mühim olan o ... hatırlarsın sende belki senin yerinde olabilmek için çok çalıştım kısmet değilmiş bebişi oolmayanlara bol bol dua et kucağına al bebişi kap gel buraya:)))
kaptanım göç nereye?
sormayın kızlar bir dokunun bin ahh işitin benden...kaptanın taşınıyormusun hayırdır nereye:26:
hımm, olsun sıkma canını,geçer gider bu zamanlarında.benim düşük riskim yok ama bir tembellik var ki sorma gitsin.annemler alt katta oturuyorlar hreşeyimi o yapıyor.
ayyy o zamanlar eşim ne kızıyodu bana yeter artık diye. duyumun muhabbetlerini özledim. elmaşekerim kayıp offf offfffffff hoş ceco aratmıyo duyumu
Ben burdayım ama çay veren Yok
Kızlar bu toplantıyı sohbet icinmi toplandık yoksa bir durummu var?
ay valla onlar hep aklımda zatembenim kocada çok sinir oluyodu hele bi gün sabah 5 ekadar muhabbet etmiştik tadı hala damağımda hele duyum yine inşaaya başladı heralda
aminnn aminnncanım benim inşallah en kısa zamanda allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eder sana da,isteyen herkese de.valla ben bebeği bkjlemeyi düşünmüyorum elimden geldiğince size uymaya çalışacağım inşşalh.
onun da neti bozulmuştu öyle dedi en son
Ahu kaptanım allah yardimcin olsun kolay iş değil bu ev işleri
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr.........
hayırlı akşamlar..gündem ne?
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr.........
hayırlı akşamlar..gündem ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?