ne tickerimi degismisim n Zaman degismisim valla ben birsey yapmadim...ben masumum..arada bir birilernde gicip aliyorsamda alllahim suna 20 kilocuk yükle desemde masumum yanişuna bak tickerını bile değiştirmiş ama hatun piyasada yok.
cenazemiz var canimNeden açmadın tv yi kız
ne tickerimi degismisim n Zaman degismisim valla ben birsey yapmadim...ben masumum..arada bir birilernde gicip aliyorsamda alllahim suna 20 kilocuk yükle desemde masumum yani
cenazemiz var canim
ne tickerimi degismisim n Zaman degismisim valla ben birsey yapmadim...ben masumum..arada bir birilernde gicip aliyorsamda alllahim suna 20 kilocuk yükle desemde masumum yani
cenazemiz var canim
hadi ya..cekerim ben onlarn kulaklarini..o kadrda dedim yerimin boslugunu belli etmeyin kimsecakmasin cok konusun geekli gereksiz nevarsa yazin iye ama demek dahabenim kadr geveze olamamis milletözlettin kendini sen olmayınca kimse gelmiyo topiğe
hayırdır inşallah
esimin dayisibaşın sağolsun kim vefatetti.
hosbuldum kaptanim canim bidemen nar denem nur danemhoşgeldin canımmm arkadaşımmm:)))
sagol dostlar sagolsun canim..Başınız sağolsun canım bilmiyordum
kendi hediyemi kendim verdim..mor gül..
kocadan tık yok gibi..ama ben bunun acısını çıkarırım elbet..
kız duyum dökül bakalım ne var ne yok??
cakma muhabbetine ses cikmadigina göre kimsenin hali yok o muhabbeti dinlemeye..tamam konuyu degistiriyorum havalardan bahsedelim bu nasil:44:
başın sağolsun isyan etme sakın..
çakmadan önce orjinalden bahset..
iş başındasın sanırım hani bitmişti?
çakma hala hayatında mı??
yiyenimizle aran nasil canim..seniyoruyormu üzüyormu...ne kadarlik oldu simdi
hadi ya...niye peki? düsme durumufalanmi var?12 hafta oldu yataktayım 3 haftadır. kemiklerim birbirine girdi sanki ölüyom ama 4 hafta kadar daha yatmam lazım mış.
bu saattemikızlar ben yatmaya gidiyorum yarın görüşürüz artık hadi size iyi geceler
alla allah:26::26:Kızlar ben son sayfaları yazmadan göremiyorum
hadi ya...niye peki? düsme durumufalanmi var?
bu saattemi
alla allah:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?