80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendi hediyemi kendim verdim..mor gül..
kocadan tık yok gibi..ama ben bunun acısını çıkarırım elbet..

kız duyum dökül bakalım ne var ne yok??

özlettin kendini sen olmayınca kimse gelmiyo topiğe
hadi ya..cekerim ben onlarn kulaklarini..o kadrda dedim yerimin boslugunu belli etmeyin kimsecakmasin cok konusun geekli gereksiz nevarsa yazin iye ama demek dahabenim kadr geveze olamamis millet
hayırdır inşallah

sorma canim ya Allah beni dert cekmek icin keder essegi olarak yaratmis..bende sakin sakin görevimi yerine getiriyorum iste..naparsin emirbüyük yerden

başın sağolsun kim vefatetti.
esimin dayisi

hoşgeldin canımmm arkadaşımmm:)))
hosbuldum kaptanim canim bidemen nar denem nur danem

Başınız sağolsun canım bilmiyordum
sagol dostlar sagolsun canim..

kendi hediyemi kendim verdim..mor gül..
kocadan tık yok gibi..ama ben bunun acısını çıkarırım elbet..

kız duyum dökül bakalım ne var ne yok??

ay öyle cok sey varki hangisinden baslasam...en iyisi su benim cakmadan baslayayim ha ne dersin

başın sağolsun isyan etme sakın..
çakmadan önce orjinalden bahset..
iş başındasın sanırım hani bitmişti?

cakma muhabbetine ses cikmadigina göre kimsenin hali yok o muhabbeti dinlemeye..tamam konuyu degistiriyorum havalardan bahsedelim bu nasil:44:

başın sağolsun isyan etme sakın..
çakmadan önce orjinalden bahset..
iş başındasın sanırım hani bitmişti?

tamam olur..ay ben de ne uysalim..nedense olur diyorum..biri bunu kocama söylesiiiiiiiiiiin
kiz cakmanin isleri bitti..bu seferdediger görümcemin isleri basladi...oda onun eski evine tasindiya..yeniden mutfak falan yaptilar..mutfak fayansini ben yaptim..tek basima Hemde.. benim öküz kocam her ne Kadar belli etmesede pek gururlandi valla onuda yerlestireyimde bitsin bu iskenceler diyorum..ama is güc derken her iside ögrndim bu arad..elimden heris gelir..yani aday olan varsa herifi bosamaya hazirim dermisim

çakma hala hayatında mı??

kiz bizayrilmaz ikiliolduk bu sayede...birbirimizigörmeden yapamiyoruz..birbirimizigörüncede yapamiyoruz..hem birbirimizden cok gicik aliyoruz hem birbirimizi seviyoruz..tuhaf demi..insaatin tozunu fazla yutunca böyle dengesizlik yapiyormus haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…