80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrrrr az işim var geliceğim yine ama şimdiden size aşağıda gördüğüm Arkadaşım Nuhanı ( Nüketi ) taktim edeyim
Kendisi dünya tatlısıdır ve bundan sonra herhalde bizimle çok daha sık bir arada olacak

Sizden iyi olmasın ( hani öyle derler ya ) dünya tatlısıdır ve sayesinde çok tökezlediğimde beni ayağa kalkmışlığım var ve inşallah bu bayram sonrasında artık hepbirlikte süper kilolar vereceğiz

Çok utandim teşekkürler... o senin tatllığndir...
Sen tanidigim, iradesi ve azmi çok güçlü kadınlardan birisisin. Bizleri en iyi bizler anlarız.

Son düzenleme:
Çok utandim teşekkürler... o senin tatllığndir...
Sen tanidigim, iradesi ve azmi çok güçlü kadınlardan birisisin. Bizleri en iyi bizler anlarız.

Haklısın canım bizi ancak biz anlarız ve hepbirlikte gerçekten disiplinli bir şekilde zayıflamaya devam edeceğiz
Ben inşallah Perşembeden sonra yine salondayım
6 ay üyeliğim kaldı ve eşim son 3 ay her gün git gerekirse dedi şimdi yine bir 3 ay haftada 4 yapayımda fazla zorlanmamak için birde bütün tahlillerimi tekrar yaptıracağım ve endokrinde şu pko lanetinin tedavisi için uğraşacağım
Sıkıyorsa gitmesin kilolar

kızlar teker teker isim almadımmm geçmişi pek detaylı kurcalamadım ama hepiniz aramıza hoşgeldinizzz umarım hep beraberrr güzel kilolar veririz ben elmaşekeri dilara yardımcı kaptanıyım buranın yaşım 24 d.bakırdayım sizde gelince kendinizi tanıtın olur mu?

Bende yeniden kayıt yaptıracagim. Ramazan'da ara vermiştim. Pko. Çekil kenara Çekil kenera ceco geliyor.

Valla bıktım şu pkodan Okadar uğraşıyorum en ufak şeyde artı görüyorum yada sabit kalıyorum
Geçen gün inan lanet olsun artık uğraşmıyacağım diye sinirlendim ama sonrada ömrümün sonuna kadar bu şekilde dolaşmak istemediğimi kendime hatırlattım ve hemen toparladım kendimi
Bakalım 1 haftadan fazladır Randevu almaya çalışıyorum ama hep dolu birazdan yine bakacağım inşallah deng gelirim bir boşluğa yoksa çarşamba günü hastaneye gittiğimde birde şahsen denemeye çalışacağım belki şirinlik yaparsam hemşire araya sıkıştırırda bende yakın tarihe randevu alabilirim Olmadı dahiliye üzerinden şansımı deneyeceğim

Günaydın,
Cecosum sabir güzel günlerde gelecek..

Elmaşekeri çok mersi..

Ben bayramda ne yapmışım... 2kilo artidayım..:2::18: tam zamanında gelmişim buraya. evet dügemeye bastık;

bir kaşık ev yapimi elma sirkemi içerek güne başladım.

günaydın şekerlerr

ramazanda ara vermiş olduğum diyet macerama,pazartesi sabahı itibari ile start vermiş olacağım
aynı zamanda kaptanı bulunduğum 8.takımada sıkıyönetim ilan ettim
gitsin artık şu pis kilocuklar canımmm

nuhanımmm tekrardan hoşgeldin zarif kadın
canım bende topikte misafir kontenjanından bulunuyorum,takip edebilecek çok vaktim olamıyor o yüzden bende arada burnumu uzatıp çıkıyorum

kocaman öpüldünüz

kızlar motivasyon açısından,takımım için derlediğim bir notu sizlerle de paylaşmak istedim
bir faydam olursa ne mutlu

bu arkadaşımız halen 6.takımda yarışıyor...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabah 5de eşimin böbrek sancılarıyla uyandık ve sabahın köründe hastanenin yolunu tuttuk çocukları evde bırakıp.
Adamcağıza hemen bir ağrı kesici iğne yaptılar ama banamısın demedi
Doktor Tomografi sonucunu görünce anam bu ne böyle içinde şantiye alanı var sanki dedi
Sağ böbreğinde 5 sol böbreğinde de 3 tane taş varmış ve hepside baya büyükmüş hatta bir tane yola girmek üzerine olan 2 cm büyüklüğündeymiş :26: yani yarın sabah hemen randevu alıp kırdırıyorsun onları yoksa düşerken yolu parçalar dedi :26:
Hemen internetten kızıma randevu aldık sabah 8.30a
Doktor bir sonraki sonuçu göstermeye 1 saat sonra bir daha gidince randevu tamamdır diyince bu ne hiz yaw dedi

Şükür şu anda biraz daha iyi ama tabi hiç yerinden kımıldamıyor
Yarında çok yoğun olucaktı ama bakalım artık mecbur idare edecekler eşimi şirkette
Anam hasta adamda hiç çekilmiyor Allahtan uyuyor şimdide rahat rahat size bakabildim

Üzülme Nüketciğim sen bu azimle o iki kiloyu cumaya kadar yakarsın
Bende bugün inşallah bir aksilik olmazsa kendi ekmeğimi kendim yapacağım Buradaki Fıstıklardan almıştım tarifini öğleden sonra yapacağım inşallah hatta içine az birşey yulaf kepeğide eklerim diye düşünüyorum evde var bari ziyan olmasın hemde sağlıklı

İyi yapmışsın canım hepimizin sıkı yönetime ihtiyacı oluyor ara ara
Özellikle ben
Aradada olsa uzat burnunu ki bizde hem senden faydalanalım hemde seni özlemeyelim
İnşallah gidecek bütün kilolarımız

kızlar motivasyon açısından,takımım için derlediğim bir notu sizlerle de paylaşmak istedim
bir faydam olursa ne mutlu

bu arkadaşımız halen 6.takımda yarışıyor...

Canım kız yanlışmı okudum yoksa o bahsettiğin arkadaş 135 kilodan 69 kiloya mı düştü
Anammmmmmmmmmmmmmmmm inanılmaz büyük bir başarı yaaa
Maşallah subhanallah yahu sen o hatunu bana bir yollasana belki bizim topiğede uğrayıp bize beslenmesiyle tavsiyede bulunup motivasyon sağlar
Gerçekten çok ihtiyacım var bu aralar

Son düzenleme:
banuşum çok çok geçmiş olsun eşine,rabbim şifa versin inşallah.amin.

evet canım o arkadaş 2 yıl önce 135 kilo ile kk ye merhaba demiş,şimdi ise 69 kilo

bu demek oluyorki azmin elinden hiç bir şey kaçmaz

veee tabikiii bizede dayak düşüyor
onca süre burdayız kaplumba gibi ilerliyoruz

Çok mersi... Gitsin bu pis kilocuklar.. :) aynen sizde kocaman öpüldünüz.
Bende burada disiplin olmayı seviyorum. Yoksa kaçamaklar artıyor. Kendimi sorumlu hissediyorum. Firsat buldukta gelmek istiyorum.

Cecosum çok geçmiş olsun... umarım çarçabuk iğleşir. Güzel bayram tatilinizi hastalıkla son bulmasına üzüldüm. Acil şifalar.
Cecosum ekmek makinanmi var? Yoksa ekmeği firindami yapacaksın?

Anammmmmmm laptobun başında uyuya kalmışım
Eşim koltukta uyuyordu oda o arada yatağına geçmiş

Sorma canım yaa benimde iki sene olucak ama ancak arpa boyu kadar yol aldım
Dayağın en büyüğünü ben hak ettim
Dediğin gibi azim şart Neyse şu halimizede şükür

Peki o arkadaşda da pko varmıymış :44:
Anam Randevu almaya çalışıyorum Endokrinden ama yok dün gecede 12den sonra hemen baktım ama yok görünüyor :26:
Olmadı yarın eşim için sabah erkenden gidince endokrin bölümüne gidip şansımı deniyeyim belki çok erken gidince randevusuzda siraya girebilirim yada olmadı Randevu verirler sonraki bir tarihe de olsa
İnat etttim alacağım o Randevuyu

Çok sağ olun kızlar yaa gerçekten berbat bir şeymiş o böbrek sancısı doktorun demesine göre doğumdan sonra en çok böbrek sancısı can yakarmış
Şükür şu anda biraz uyuyorda hem zaman geçmiş olur hemde ağrı hafiflemişki uyuya kalabildi
Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallah Aminnnnnnnnnnn

slm kızlar nasılsınız. benim bayram yarı yarıya iyi geçti diyebilirim. ilk günü sabahın köründe 9 gibi pikniğe gittik. gidecek başka yerimiz kalmadı gibi. ikinci gün tutturdular tatvana gidelim gezelim diye. yolculuk bana pek iyi gelmediğinden dolayı istemedim. ama yol çok güzelmiş hiç sarsmadı. ama çooook eğlendim tekne turuna katıldık. çocuklarda çok beğendi. zannedersem artık her tatil olduğunda tutturacaklar tatvana gidelim diye. sahili o kadar güzel yapmışlarki anlatamam cıvıl cıvıldı. ordanda adilcevaza kp nin asker arkadaşına gittik. adamın evi öyle muhteşem bi yerde. kocaman bi bahçesi var. içerisinde elma erik kayısı dut ağaçları var tepe bi yerde ve van gölü manzarası eşliğinde hayran kalıyo insan yaw. ama ertesi günü hiiiiç sormayın. gece döndük eve ve midem bulanıyodu. gelince çıkartırım rahatlarım diye düşündüm ama eve gelince bide ne göreyim sular kesik. kendimi sıka sıka uyudum. gece çok kalktım ama sular geldimi diye bakacak halim yoktu. en son sabah 6 gibi kalktım kendimi lavaboya zor attım. afedersiniz istifrs ishal mahvoldum. sabahın köründe hastaneye gittim serum taktılar. bitincede sizin için yapacak çok fazla bişeyimiz yok deyip geri gönderdiler. eee tabi bi süre sonra sancılar yeniden başlayınca bu sefer kadın doğumhastanesine gittim. sancıları ölçtüler. biraz sancı görünce 4000 ml serum bilmem kaç çeşit ilaç verip sancıları kestiler. tabi bu benim öğleden sonra üç le gece 11 arasındaki zamanımın hepsini aldı. normal zamanda umursamamda insanın doğum günü olunca zoruna gidiyo. eşim hastaneden çıkarmak için gelirken bir buket çiçek yaptırmış. arabaya binerken bana çiçekmi aldın dedim. yok o senin için değil eğer sen ölürsen yeni hatun adayına götürmek için dedi. o halde beni güldürdü. neyseki şimdi daha iyiyim bebeğimde iyi. umarım başka sıkıntı çıkmazda üç haftaya kadar hastanenin kapısının önünden bile geçmek istemiyorum. görseniz varya sanki hayrına iş yapıyolar hemşireler. nasıl azarlıyolar kadınları. eğer o muamele bana yapılsaydı dün gece hastanede kavga çıkardı ve en aşağı 3 kişi işinden olurdu. biliyorum aramızda hemşire olan arkadaşımız var ve belkide bana çok kızacak ama ne yapayım orda yaptıkları öyle böyle bişe değildi. en azından beni iki hemşire muayene etti. birisi içerde kazı çalışması yapıyo gibi davrandı diğerinin eli çok hafifti. ikiside aynı işi yapıyo ama acı sevyesi iki katı. çok can acıtan kadın bağırıyo doğutturmayacam sizide çekilir eziyet değilde ben kölenizmiyimdedeli oldum. maaş alıyon karşılığında ne bağırıyon be kadın. neyse eşim geldi oğuz kaan destanımı yazıyon diyo ben kaçtım. başınızı şişirdim canlar kusura bakmayın sizi seviyoooooom

Selamün Aleykümmmm

Oyyy hala Ramazan modundan çıkamadık bugün
Eşim ağrısı kesilince uyudu demiştim ya işte peşinden bende tekrar uyuya kalmışım
Hem yol yorgunluğu hemde sabaha karşı hastane koşturmacası baya yormuş meğer bizi
Bu gece erkenden yatacağım küçük kuzuda ister uyusun ister uyumasın yanıma alır yatarım mecbur eninde sonunda uyur nasılsa
Sabah bakalım ne karar verecek doktor Ya ultrason dalgalarıyla kırılacak taşlar yada direk cerrahi müdahale yapılacak ( netten baktım çok basit bir müdahale ama yinede doktor 2 - 3 gün hastanede yatırabiliyormuş yaranın kapandığına emin olmak için )
Umarım cerrahi müdahale olmaz ama eğer olursa diye kızkardeşimi ayarladım çocukları yatıya göndermek için
Sağ olsun hiç tereddütsüz aaa saçmalama onlar benimde çocuklarım sayılır tabi bende kalacaklar dedi
Sabah doktorun vereceği karara göre götürüp götürmeyeceğim belli olucak

KVye uğradık akşam üzerede hatuna olayı anlattık kadın kalkıpta aa çocuklara ben bakarım ya getirin yada ben geleyim diyeceğine eşime gülere bende gelirim hastaneye seni dolaşmaya hem safra kesesi ameliyatı olduğumda siz ( kendi çocukları ) benle çok dalga geçtiniz anam önemli birşey yok abartıyorsun diye bende sana aynısını yapacağım demezmi
Yeminle bu kadın beni çileden çıkartacak bu ara yine
Üzülüpte aman oğlum inşallah ameliyata gerek kalmaz diyeceğine yada torunları ne yapacaksınız diyeceğine kalkmış dalga geçmeye hastaneye geliceğim diyor yaa
Eşim birde baştan diyordu olmadı annem gelir bizde kalır çocukların düzeni bozulmamış olur diye düşünürken hatun umursamıyor bile. Allahtan kızkardeşimin eşide izinlide adamcağızda seve seve bakarız dedi sonuçta 4 çocukla kızkardeşim zor başa çıkardı ( onunkiler zaten canavar eee benim ufaklık desen aynı büyüğüde sıkıntıya gelemez oturur bir kenarda kadın hangi birini zapdetsin

Birde eşim demezmi Banu çocukları baldıza götürmeye gelirse seni gelir alır diye Ulen dedim kadın ne diyor bizimki ne diyor ama tabi içimden Neyse bir yarına çıkalım hayırlısıylada gerisi kolay nasılsa ben onu bir şekilde atlatırım
Gelsin minibüsle uyuz o beni yada oğlunu düşünmüyor benmi düşüneceğim

Hayırlısı neyse o olsun ne diyeyim

QUOTE=ayyuzlum[0211;31495545]slm kızlar nasılsınız. benim bayram yarı yarıya iyi geçti diyebilirim. ilk günü sabahın köründe 9 gibi pikniğe gittik. gidecek başka yerimiz kalmadı gibi. ikinci gün tutturdular tatvana gidelim gezelim diye. yolculuk bana pek iyi gelmediğinden dolayı istemedim. ama yol çok güzelmiş hiç sarsmadı. ama çooook eğlendim tekne turuna katıldık. çocuklarda çok beğendi. zannedersem artık her tatil olduğunda tutturacaklar tatvana gidelim diye. sahili o kadar güzel yapmışlarki anlatamam cıvıl cıvıldı. ordanda adilcevaza kp nin asker arkadaşına gittik. adamın evi öyle muhteşem bi yerde. kocaman bi bahçesi var. içerisinde elma erik kayısı dut ağaçları var tepe bi yerde ve van gölü manzarası eşliğinde hayran kalıyo insan yaw. ama ertesi günü hiiiiç sormayın. gece döndük eve ve midem bulanıyodu. gelince çıkartırım rahatlarım diye düşündüm ama eve gelince bide ne göreyim sular kesik. kendimi sıka sıka uyudum. gece çok kalktım ama sular geldimi diye bakacak halim yoktu. en son sabah 6 gibi kalktım kendimi lavaboya zor attım. afedersiniz istifrs ishal mahvoldum. sabahın köründe hastaneye gittim serum taktılar. bitincede sizin için yapacak çok fazla bişeyimiz yok deyip geri gönderdiler. eee tabi bi süre sonra sancılar yeniden başlayınca bu sefer kadın doğumhastanesine gittim. sancıları ölçtüler. biraz sancı görünce 4000 ml serum bilmem kaç çeşit ilaç verip sancıları kestiler. tabi bu benim öğleden sonra üç le gece 11 arasındaki zamanımın hepsini aldı. normal zamanda umursamamda insanın doğum günü olunca zoruna gidiyo. eşim hastaneden çıkarmak için gelirken bir buket çiçek yaptırmış. arabaya binerken bana çiçekmi aldın dedim. yok o senin için değil eğer sen ölürsen yeni hatun adayına götürmek için dedi. o halde beni güldürdü. neyseki şimdi daha iyiyim bebeğimde iyi. umarım başka sıkıntı çıkmazda üç haftaya kadar hastanenin kapısının önünden bile geçmek istemiyorum. görseniz varya sanki hayrına iş yapıyolar hemşireler. nasıl azarlıyolar kadınları. eğer o muamele bana yapılsaydı dün gece hastanede kavga çıkardı ve en aşağı 3 kişi işinden olurdu. biliyorum aramızda hemşire olan arkadaşımız var ve belkide bana çok kızacak ama ne yapayım orda yaptıkları öyle böyle bişe değildi. en azından beni iki hemşire muayene etti. birisi içerde kazı çalışması yapıyo gibi davrandı diğerinin eli çok hafifti. ikiside aynı işi yapıyo ama acı sevyesi iki katı. çok can acıtan kadın bağırıyo doğutturmayacam sizide çekilir eziyet değilde ben kölenizmiyimdedeli oldum. maaş alıyon karşılığında ne bağırıyon be kadın. neyse eşim geldi oğuz kaan destanımı yazıyon diyo ben kaçtım. başınızı şişirdim canlar kusura bakmayın sizi seviyoooooom[/QUOTE]

Canım çok çok geçmiş olsun
Güzel bir geziden sonra hastanelik olman kötü olmuş gerçekten
Şükür kuzuya birşey olmamış
Sen dediğin gibi kolla kendinide gitmeye gerek kalmasın tekrar RAbbim sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin kuzuyu

banuuuu ve ayyüzlüm çok geçmiş olsun ikinize de

Çok sağ ol canım
Senin nezninde tüm geçmiş olsun diyen arkadaşları kocaman öpüyorum İyiki varsınız

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. mutlu yıllar :)

banuuuu ve ayyüzlüm çok geçmiş olsun ikinize de

Canım çok çok geçmiş olsun
Güzel bir geziden sonra hastanelik olman kötü olmuş gerçekten
Şükür kuzuya birşey olmamış
Sen dediğin gibi kolla kendinide gitmeye gerek kalmasın tekrar RAbbim sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin kuzuyu

Çok sağ ol canım
Senin nezninde tüm geçmiş olsun diyen arkadaşları kocaman öpüyorum İyiki varsınız [/QUOTE]

çoookteşekkürederim kızlar allah razı olsun. banucum sanada çok geçmiş olsun umarım bişe olmaz da sağ salim dönersiniz evinize. bu arada safranboluya gitmişsiniz. gerçekten muhteşem yerlerdir oralar. bende birgün gitmeyi isterim tekrardan.

ahhh yaaa bu insanlar ne kadar zedeliyorlar mesleğimizi,haklısın canım bazı insanlar gerçekten şaşırtıyor muamelelriyle...ama bazen de herşey karşılıklı oluyor o kadar kaba insanlarla karşılasıyorsun ki sen ne kadar ii niyetli olsan da karşıdaki kişi çileden çıkarıyor seni...tabi bunun yanında uzun çalışma saatleride insanı çok yıpratıyor...sabah 8 de hastaneye bi giriyorsun ertesi gün 8 de çıkıyorsun dolayısıyla 24 saat içinde insan her zaman aynı sukunet ve anlayışta olamayabiliyor.üstüne bir de herkes bayram ziyareti yaparken sen 4 duvar arasında koşuşturuyorsun..yani elbette bu yapılan davranısı haklı göstermez ama olayın farklı boyutlarıda var bunlarıda gör istedim..birde o kişiyi eleştir mesleği değil çünkü herkes işi başındayken kendi karakterini yansıtır...canının yanmasına üzüldüm..inş bir daha böyle birşey yaşamazsın...artık sende dikkat et kendine biraz daha keşke bu kadar çok erken doğum riskin varken araba yolculuğu yapmasaydın.ama olmuş artık bi kere geçmiş olsun...inş sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…