80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah kuzucuğu sağ sağlim kuçağına aldıktan sonra tekrar gitmek nasip olur Hem çok daha rahat olursun yolla ilgili hemde güzel bir tatil yaparsınız belki o taraflara yakın bir yerlerde

Bakalım biz şimdiden Kurban için Rota belirledik bile eğer bir aksilik olmazsa arabayla Edirneye gitmeyi düşünüyoruz oradanda Feribotla Çanakkaleye geçip oraları gezip bir gecede olsa kalmak istiyoruz Eşimin Bigada uzaktanda olsa Akrabaları var hem onları ziyaret ederiz, eşimin Anannesinin doğup büyüdüğü yerleri görürüz diye düşünüyoruz
Tabi nasip kısmet fazlada heveslenmek istemiyorum bir aksilik olurda gidemezsek diye

Canım çok çok geçmiş olsun
Güzel bir geziden sonra hastanelik olman kötü olmuş gerçekten
Şükür kuzuya birşey olmamış
Sen dediğin gibi kolla kendinide gitmeye gerek kalmasın tekrar RAbbim sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin kuzuyu

Çok sağ ol canım
Senin nezninde tüm geçmiş olsun diyen arkadaşları kocaman öpüyorum İyiki varsınız [/QUOTE]

yaaa canım çok geçmiş olsun..benim eşimde 2ay önce taş düşürdü ayyy ne fena bi ağrı o yaaa..koskoca adam önünde iki büklüm oluyor çok üzüldüm yaaa..allahtan bizimkisi kendisi düştü allahtan müdahaleye gerek kalmadı...yaa bana da o olayın olduğu akşam resmen malum oldu yaa eşim işteydi bende bebişle evdeydim öle bi duygusallaştım işte buna mesaj atıyorum senin varlığın bize güven veriyor.iyi ki varsın.rabbim seni başımızdan eksik etmesin,korusun falan derken meğer benim kocam hastanede böbrek ağrısı çekiyormuş.telaşlanmiyim diye söylememiş bana eve bi geldi harap bitap şekilde...rabbim bi daha yaşatmasın inş öyle günler...hepimize sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin...yawww topictede gezmeye giden herkes soluğu sonrasında hastanede almış göze mi geliyoruz ne???bizde urfaya gittik arkadaşlarla ama çok şükür sağlıklı sıhhatli kazasız belasız döndük...

Valla banada öyle geldi bu ne ya topikçe nazara geldik herkesde dökülen birileri var maalesef
Canım biz kaç senedir çekiyoruz aynı derdi
Eşimde nasıl bir bünye varsa düşürdükçe bünye yine taş yapıyor. Zaten o yüzdende oruç tutamıyor ya hani susuz kalınca daha çok sancı yapıyor ya böbrek taşı :26:
Bizim geleneksel olarak her sene en azından bir kere hastanelik oluyoruz
En son hastanelik olduğunda bir böbreğinde 3 diğerinde 1 tane taş vardı ama şimdi 3 olan taraf 5 olmuş diğer tarafta 3 olmuş
Doktor bile şaşırdı bu ne inşaat alanı gibi diye
Normalde 0.6 cm ve biraz daha büyük olanları kırıyorlarmış ama eşimdeki resmen 2 cm

Birazdan ailecek yatacağız erkenden sabah 7de evden çıkmam lazım ama orda fırsat bulunca eşimin cebinden girer size bakarım beklerken

Rabbim kimsenin başına vermesin....Aminnnn
Tüm hastalarada şifa versin ...Aminnnnnnnn

Bende aslında Urfa, Mardın ve Gazianetepi çok merak ediyorum İnşallah RAbbim güzel Türkiyemin her yerini görmeyi nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnnnn

Bu arada sizede çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin aminnnnnnnn

Son düzenleme:
Merhaba azimli bayanlar :) 4 ay oldu dogum uapali ve 80 i buldum acil zayiflamak istiyorum bende bunyem çabuk kilo vermeye yatkin yalniz emziriyorum sutume zararim olmadan nasil zayiflarimki böyle çok mutsuz hissediyorum kendimi

Merhaba azimli bayanlar :) 4 ay oldu dogum uapali ve 80 i buldum acil zayiflamak istiyorum bende bunyem çabuk kilo vermeye yatkin yalniz emziriyorum sutume zararim olmadan nasil zayiflarimki böyle çok mutsuz hissediyorum kendimi

bol su içmek süt için çok iyi diye biliyorum onun dışında bence dikkat edersen kilo verebilirsinn

Koscaman günaydın,
Hemen kendime yumurta, peynir, maydanoz ve sekersiz çaydan kahvaltı hazırlıyorum.
Yoğun bir iş günü beni bekliyor...
sevgiler

cecom ve ayyüzlüm benden de geçmiş olsun

eveeeeeeeeeet kızlarr ramazanı atlattık, bayramı atlattık artık güzel güzel başlıyormuyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, eveeeeeeetttttttttt dediğini duyar gibiyim, kızlar ben yine artıdayım :) olsun bugün güzel bir şekilde başlıyorum sabah kalktım güzel bir mate çayımı içtim. şimdi az kalorili kahvaltımıda hazırlıyorummmmmm :)) hadi sizde buyrun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Şimdi yeni girdim eve
Sabah 7 bucuktan beri hastanedeydik. Doktor yoğunluk olduğu için kırma işlemini Çarşamba öğleden sonra yapacakmış o yüzdende daha erken dönebildim
Eşimle konuşuyoruz da bir kaç günümüz hastanelerde geçicek gibi
Yarın öğlene doğru göz doktorunda kontrollerimiz var kızlarla çarşamba sabahıda ben gidiceğim öğlende de eşim Nöbetleşe hastaneyi bekliyoruz sanki
Rabbim şifasız dert vermesin yeter Aminnnnnnn

Evet Bayram sonrası bütün topikçe kendimizi toparlıyoruz
Bu doktor randevuları yüzünden salona ancak pazartesi başlıyacağım ama o güne kadar her gün evde ip atlamaya devam
Yediklerimede çok dikkat ediceğim
Kaç gündür suyu ihmal ediyordum şimdi hemen kalkıp kendime bir şişe su koyup bol bol su içmeye başlıyorum zorlada olsa

Aramıza hoşgeldin
Bu arada Allah kuzucuğunuzu analı babalı büyütsün
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz ve kuzunun fıstık gibi bir annesi olucak zaten kilon aşırı sayılmaz eminim bir 5 kilo bile olsa inanılmaz güzel bir fark olacaktır

Evettttttttttt ( dedim valla )
Ben sabah kahvaltısını mecbur hastanede yaptım apar topar çıkınca ama sağlıklı sayılır
1 kaşarlı tost yanındada 1 bardak şekersiz çay
Öğlende de salata ve ızgara yapıcağım inşallah Akşamada Allah kerim nasılsa daha çok var
Bende şimdi hemen kendime bir yeşil çay yapıp hüpletiyorum

Son düzenleme:

yok ben zaten mesleğe bişe demedim. orda gördüğüm bu mesleği yapan bi hatun sürekli böyle davranıyor. ne zaman gitsem hal tavır bu şekilde. bide çağırıyosun sanki hiç kimse yokta gelen yok. ya bana verdikleri bi ilaç vardı 1 saat içinde 4 tane verdiler. allahım nabzım yükseldi ateş bastı dedim gidiyom heralde öbür tarafa. sanki kardiyo egzersizi yapmışım gibi o derece. hatta ölçtüm 160 atıyo. çağırıyorum gelen giden yok. hemen yan odadalar bide. en son serumu aldım gittim bakın kendimi iyi hissetmiyom durum böyle böyle dedim. ( hatta şeytan dedi at kendini yere azıcık tutuşsun totosu ama baktım yerler çok pis tuttum kendimi) başımda felaket dönüyodu. geldi baktı tansyon biraz yükselmiş gitti artık kime sordu bilmiyom geldi ilacın yan etkisiymiş dedi. sonra normalde 2000 ml serum alacaktım bitae daha taktılar. yani hatunlar çok umursamazdı. yoksa çok hoş hemşirelerde vardı arife günü yattığımdaki nöbetçiden allah razı olsun sabaha kadar çok güzel ilgilendi. ve bence mesleğini hakkıyla icra edenler arasındaydı. ay biraz fazla coştum

yaaa canım çok geçmiş olsun..benim eşimde 2ay önce taş düşürdü ayyy ne fena bi ağrı o yaaa..koskoca adam önünde iki büklüm oluyor çok üzüldüm yaaa..allahtan bizimkisi kendisi düştü allahtan müdahaleye gerek kalmadı...yaa bana da o olayın olduğu akşam resmen malum oldu yaa eşim işteydi bende bebişle evdeydim öle bi duygusallaştım işte buna mesaj atıyorum senin varlığın bize güven veriyor.iyi ki varsın.rabbim seni başımızdan eksik etmesin,korusun falan derken meğer benim kocam hastanede böbrek ağrısı çekiyormuş.telaşlanmiyim diye söylememiş bana eve bi geldi harap bitap şekilde...rabbim bi daha yaşatmasın inş öyle günler...hepimize sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin...yawww topictede gezmeye giden herkes soluğu sonrasında hastanede almış göze mi geliyoruz ne???bizde urfaya gittik arkadaşlarla ama çok şükür sağlıklı sıhhatli kazasız belasız döndük...[/QUOTE]

urfada çok güzel biyer ama sıcakta biraz zor gezilen bi yer. dediğin gibi bayram dönüşü herkes hastanelik olmuş kesin nazar var. biri okusun üflesin üstümüze yaw.

çoook teşekkürler canım bende baya aldım gibi geliyodu kiloyu ama vücuttaki suyu atınca gördümki hala 83.5 teyim. sadece 1 kilo gelmiş o da normal bebek büyüyo sonuçta. kahvaltı için banada yer aç geliyom işte

urfada çok güzel biyer ama sıcakta biraz zor gezilen bi yer. dediğin gibi bayram dönüşü herkes hastanelik olmuş kesin nazar var. biri okusun üflesin üstümüze yaw.

çoook teşekkürler canım bende baya aldım gibi geliyodu kiloyu ama vücuttaki suyu atınca gördümki hala 83.5 teyim. sadece 1 kilo gelmiş o da normal bebek büyüyo sonuçta. kahvaltı için banada yer aç geliyom işte
[/QUOTE]

benide alını aranıza hemde hemennnn lütfen

bebişim oldu şimdi 6 aylık emzirme döneminde acayip kilo aldım.ilk bebeğimde de çok kilo aldım 19 kilo vermiştim şimdi psikolojik desteğe ve kontrole ihtiyacım var ne olur bana yardım edin kızlar

cecom ,ayyüzlüm cok gecmıs olsun , okuyamadım gecmısı ama ınss bı an once ıyılesırsınz
kızlar bu arada bı surede sık sık gıremeyecegım net problemı yasıyorum , enn yakın zamanda gorusmek uzere

benide alını aranıza hemde hemennnn lütfen

bebişim oldu şimdi 6 aylık emzirme döneminde acayip kilo aldım.ilk bebeğimde de çok kilo aldım 19 kilo vermiştim şimdi psikolojik desteğe ve kontrole ihtiyacım var ne olur bana yardım edin kızlar

Aramıza hoşgeldin sende
Seninde bebişini Allah analı babalı büyütsün
Emin ol doğru yerdesin motivasyon açısından aradığının fazlasıda var burada ve inanıyorum ki çok güzel kilolar vereceğiz

hoşbuldukşimdi neler yapmalıyım yediklerimi hemen paylaşayım mı?yaptıgınız diyetler varmı ?nasıl bi yol izliyorsunuz?

Canım sen emzirdiğin için bol bol su tüketmeye dikkat et sütünde azalma olmaz o zaman
Biz genelde her gün yediklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz tabi kaçamaklarımızıda kaçamak yapmamak en güzeli aslında ama hepimiz insanız ve ara ara bizlerde dayanamıyoruz

Emzirirken daha çok kalori harçadığın için daha kolay kilo verirsin diye düşünüyorum
Bende PKO ve insülin direnci var maalesef ve kilo vermem çok zor oluyor ama yavaş yavaşda olsa kurtulacağız bu kilolardan
Genelde hepimiz şekeri hayatımızdan olabildiğince çıkardık ve hamur işi tarşı şeylerden uzak duruyoruz
Salata ve yoğurdu her öğüne dahil etmeye çalışıyoruz
Herkes aslında kafasına göre birşeyler yapıyor ama diyetisyene gidenlerde var yanılmıyorsam. Eminim diğer arkadaşlarda birşeyler ekleyecektir bu söylediklerime

Cecosum kosturmacalarında allah kolaylıklar versin. yeniden acil şifalar..

gülaysa,
her metebolizma cok farklı. Her gida her insanda farklı sonuçlar veriyor diye düşünüyorum. Örneğin süt ishal yapar derler ya... bende hiç etki etmez gibi.
Benim tavsiyem önce kendine yarayan ve yaramayan gidalari tespit etmeye başla... ve gün boyu yediklerini buraya liste olarak eksiksik yaz. Bundan ne olur demeden tane tane yazmayi ihmal etme. Biz bunu niye yedin yeme deriz sana sen merak etme

Bende, sekersiz türk kahvesi molasi vererek bir topike bakinayim dedim.
Ögleyin kendime minik köfteleri olan tebiyeli çorba yapacağım. ve sonrada yeşil çay tabikiiii...

anneyim_mutluyum, mesleğin gerçekten çok zor, öncelikle insalarla uğraşmak gerçekten çok zor... Allah sabırlar versin.

ayyuzlum0211, allah hiçbirimizide hastaneler düşürmesin... gerçekten artık her meslekte kaliteli insan bulmak çok zor.
Bendebayaramdan önce annemle hastane gittim. annemin yanında dr. a girdim. ufacık tifil bir çocuk.. önünde 10cm kalinliginda bir kitap, yazık annem anlatiyor o kitaba bakiyor bakiyor ariyor buluyor cevap veriyor. Anneme hafdada birkez verilemesi gereken bir ilacı günde birkez içmesini söyledi. Allahtan başka bir yerden teyit aldikta durumu düzelttik. Napalım onlarda böyle böyle öğrenecekler. Düzen gerçeği böle. Bizim gözümüz açık olmalı napalım.

benim yediklerimi içtiklerimi kontrol eden birilerine ihtiyacım var
yaşam koçlarım olur musunuz?

hoş gldin cnm aramıza kolay gelsin umarım sağlıkla verebilirsin kilolarını ben dilara yardımcı kaptanıyım buranın istersen sana biraz buradan bahsedeyim sorularına cvp olur belki biz her akşam günlük yemek menümüzü yazıyoruz ve birbirimizi yorumluyoruz hatamız varsa söylüyoruz böylelikle doğruları yanlışları öğrenip menümüzü şekillendiriyoruz bugünden itibaren sende yazmaya başlarsan çok yararına olacaktır. haftalık da kilo bildirimi yapıyoruz haftalık liste yayınlıyoruz böylelikle kimler ne kadar vermiş görebiliyoruz buda daha bir azimlendiriyor bizi herkesi vermiş görüp hele ki sende vermemişş olursan bu daha bi şevke getiriyor, bide verdişğini liste başlarında olduğunu düşünnnn :) var sen düşünn o gazı :) ancak yeni gelen arkadaşlarımız devamlılıklarını göstermeleri gerekir bizi sürekli takipte kalmalılar bunu 2 hafta yaparlarsa listeye 2 hafta sonra girebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…