80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım teşekkür ederim çok yardımcı oluyosun gerçekten...allah ii ki seni karşıma çıkardı valla:)

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Anammm bugün arife ve ben bir iki iş daha yapıp sonra kendimi bakıma almam lazım
Eşimde öğleden sonra geliyor bari o gelmeden sizlere bir bakayım dedim şimdi pc başında yakalayıp len ben seni KKya gir diye mi uyandırdım yapsaydın ya işini demesin
Anacığıda beni çok özlemiştir yarın güzel görsün

Akşam nasılsa yine damlarım

Canım sebepsiz değil zaten
Kadın beni baştan istememiş işte
Biz eşimle görüşürken bu hesapta kapalı, anası babası olmayan, namazında niyazında üstelim maddi durumu çok iyi ( gerçi o hariç herkes bu kısmı için yalan diyor ) bir kız bulmuş ve eşime görüştüğümüzü bile bile gidip onu isteyelim demiş ( tabi benim o zaman mini etekli resimlerimi görmüş fıstık zamanlarımda çekilmiş )
Eşimde çok fazla ısrar edince sinirlenip çok meraklıysan babama git iste kızı demiş
Ben evlenirsem ancak banuyla evlenirim diyincede bana düşman olmuş meğer

Ben ilk 3 ay pek fazla yapmadı zaten ama baklava olayından sonra asıl yüzünü göstermeye başladı
Yine anlam veremiyordum tabi o zaman ama en son 5 - 6 sene evvel biz eşimle boşanmadan dönünce ( o dönem meğer bayram etmiş boşanacağız diye ) bir gün bana geldi bende saftirik evliliği kurtardık KVde herhalde yuva dağılmasın diye biraz daha çaba sarf edecek sandım ( öncesinde 1 sene boyunca hiç görüşmedik iki bayram hariç )
Ben kadına çaymı kahve mi diye nasıl hizmet edeceğimi şaşırmışken hatun pardesüsünü bile çıkarmadan ağzına geleni saydı küfür dahil Ne güzel kız bulmuş geçmişte ama artık ne yapmışsam oğlu beni almak zorunda kalmış, baştan beni istememiş, beni sevmemiş oğluda neyimi seviyormuş, anası gibi duruyormuşum oğlunun yanında, o almak istediği kız çok iyimiş, yok efendim benim ne ... ok olduğumu biliyormuş ( af edersiniz sanki genel evden aldı tövbe ya RAbbim hayır öylede olsa insan bu kadar şey söylermi
İnan o ana kadar hep anneciğim ama neden öyle diyorsun ben sana ne yaptım haricinde birşey konuşmadım. Ki sırf onlar istedi diye kapanmıştım ben evlenirken :26: en sonunda küfür etmeyede başlayınca birde sen zaten elinde olsa totoşunuda açarsın diyince bende dellendim totoşumu açamam ama başımı açıyorum bundan sonra dedim ( sonuçta yapacaksam Allah rizası için olmalı sırf onlar istiyor diye değil ki eşimde sırf babası istemeye gitmem diye yemin ettiği için istemiş kapanmamı )
Kadına o zaman okadar izah ettim öncesinde bak ortada bir çocuk var biz yuvamızı toparlamaya çalışıyoruz kaç senedir hır gür yüzünden oğlun bile mutsuz istanbulu terk etmeyi düşünüyor diye ama kadın hiç umursamadı ve resmen ....iktiri çekti

O gün bu gündür ona asla Anne kelimesini kullanmıyorum Analık böyle olmaz çünkü He uzun bir müddet görüşmedim o olaydan sonra ama sonra eşimin hatrına bir araya geldim ama asla konuşmadım KP 1.5 - 2 sene evvel rahatsızlanıp 3 ayda vefaat edene kadar. Şimdi konuşuyorum ama ancak soru sorarsa yoksa oturupta sohbetim asla olmaz heleki Anne ölüyorum dese demem ve eşimede hep diyorum asla hakkımı helal etmiyorum diye

Anam bir sor bin ah işit gibi oldu ama bu olayıda bukadar özetleyebildim ancak
Kusura bakmayın yine roman oldu

Canım sana kolay gelsin şimdiden
Allah yardımcın olsun inşallah fazla yorulmadan güzel vakit geçirip dönersin
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar ve iyi bayramlar

cnm cok gecmıs olsun ınss bır an once çıkarsın hastaneden

hosgeldıcn cnm benm cok ozletme kendını

cennettlik kadınsın haa
çok sabırlıymışsın bence
ben asla konuşmazdım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Malum Arife olduğu için bugünde koşturmacayla geçti
Öğleden sonra KPnin mezarını ziyaret ettik bende o bahaneyle bari bir abdest alıp mezarın başında kuran okuyayım dedim
Eşimin Babannesi ve Ağ Dedesi ( babannesinin babası )da aynı mezardalar
Normalde zaten küçük cadıdan çok nadiren kuran okuyabiliyorm ( kandillerde ve arada da olsa Perşembe akşamlarında ) o yüzden şeytana uymayıp bari Ramazanın son gününden de faydalanayım dedim

Yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun ve en önemlisi hayatımızın son şişman olarak geçirdiğimiz Ramazan Bayramınız kutlu olsun..

Hepinizi çooooooooook seviyorum kızlarrr
Yarın sabah erkenden koşturmaca başlıyacağı için ancak gece uğrayabilirim o yüzden şimdiden Bayramlaşayım istedim
KVnin evinde kahvaltı faslıyla başlayacağız nasipse Allah hepimize güel bir bayram geçirmeyi nasip eder inşallah....Aminnnnnnnn

slm kızlar
bugün tartıldım ama 75 e düştüm ya sadece 1.50 kh gitti ya (((( haksızlık oufff

Kız tuvalet terliğiyle vururum ağzına ne diye surat asıyorsun ( anlayışına sığınarak iğrenç bir espiri yapan ceco )
Gerçektende çok çok güzel bir kilodasın inan bana canım o kiloda olabilmek için canımı bile verebilirim
İnşallah bundan sonra kilolar çok daha güzel gidecekler
Bayram sonrası hepimiz motive olmuş ve daha disiplinli olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz

cennettlik kadınsın haa
çok sabırlıymışsın bence
ben asla konuşmazdım

Allah razı olsun ama emin ol bende bazen sıyırabiliyorum
Eskiden inan sinir krizleri geçiriyordum ama artık banada eşime dediğim gibi bir deli rahatlığı çöktü Artık hiç bir lafını takmıyorum ( öleçeğini bilse yine vazgeçmez laf sokmaktan ) aksine artık yeri geldiğinde bende altta kalmıyorum
Eşimde Allah razı olsun tek bir kelime bile etmiyor böyle bir durumda aksine beni bulaştırma kendin hallet diyor Annesi beni şikayet eder gibi oluncada hemen kusura bakma anne kendin kaşınmışsın lafıda işitmişsin öyle demeseydin zaten banu sana laf söylemezdi der ve konu bir daha açılmaz

Son düzenleme:
şimdiden hepimizin bayramı mübarek olsun, inşallah güzel bir bayram geçiririz

Son düzenleme:
Bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrr bugün akşam üzere ağlamaktan içim dışıma çıktı ama bu sefer mutluluktan

Eşim senelerdir Allah razı olsun bir kez olsun hiç bir önemli günümüzü unutmadı ve mutlaka ya öncesi yada sonrası ( ödemeler yüzünden geçikmeler olabiliyordu bir kaç gün de olsa ) mutlaka hediyesiz bırakmadı beni bu güne kadar
Zaten önemli olan hediye değil bunu hep söylerim ama hatırlanmak bile çok güzel

Bugün büyük kızımla dışarı cıktılar ve yarım saat sonra aşkım üzerine birşey giysene ben gelirken bir arkadaşla geleceğim dedi
Tabi o an her yer her yerde ( oyuncaklar ) ve üzerimde ip askılı mini bir elbise vardı ( malum çok sıcak havalar )
Eşime telefonda söylenmeye başladım evin halini biliyorsun yarım saattir kalkıpta toparlayamadım halsizlikten sende şimdi geliyoruz diye haber veriyorsun diye adam nasıl gülüyor ya boşver arkadaş sanki yabancı ( tanışmamız konusunda eşime gaz veren arkadaşı çokda severim kendisini )
Hadi neyse hemen üzerimi değiştireyim dedim ve jet hızıyla önce üzerimi değiştirdim sonrada onlar gelene kadar hemen evi toparladım ( valla benim acil durumlardaki hızıma eşimde hayran sana evi çabuk temizletmek için misafir çağırmak lazım aniden diyor )
Hatta eşim arayana kadar bende birşeyler yazıyordum laptobda ( hani eşime yapacağım dediğim süpriz vardı ya )

Neyse 15 dakika sonra zil çaldı ve ben eşim sanarak direk megafondan otomatiğe bastım ( ses gelmiyor pekte )
Baktım genç bir çocuk elinde koca bir demet kırmızı güllerle geliyor
Kapıda elim ayağım birbirine dolandı çünkü bu güne kadar isteme faslı hariçınde eşim 14 sene içinde sadece iki kere çicek almıştır ondada biri tek gül diğeride bahçeden yolunma bir demet
Eşim meğer beklemediğim bir anda süpriz yapmak istemiş hem birde yarın bayram telaşından fırsat olmaz diye düşünmüş

Kapıyı kapattıktan sonra oturup güllerime sarılıp bir güzel ağladım sonrada eşimi arayıp teşekkür ettim
Bu güne kadar maddi değeri yüksek bir sürü hediye aldığıda oldu ama inanın bu güller herşeyden çok daha değerli benim için
Birde her sene için bir gül koydurmuş

Odun modun arada ö....zlükte yapsa ben bu adamı seviyorum yaaaaaawwwwwwwww

Bu arada benim süprizimde hazır gece 12den sonra eşimin face duvarına yazıcağım bakalım yarın bir ara face e girip baktığında tepkisi ne olacak
Hatta durun sizlede paylaşayımda nasıl olmuş bir fikir verin olmadı geç olmadan değiştireyim eccük

Başlık henüz bulamadım ama fikirlere açığım

Genç kız delikanlıyla göz göze geldiği an içinde anlam veremediği bir sıcaklık hissetmişti. Anlam veremiyordu ama delikanlıyı görme isteği okadar ağır basıyordu ki sırf onu bir dakika dahi olsa görebilmek için kendini sokağa atacak bahaneler uydurur olmuştu 
Delikanlıda genç kızı her gördüğünde eli ayağı birbirine dolanır o mavmavi gözlerini onun üzerinden alamıyordu 
Birkaç günün sonunda delikanlı arkadaşının gazıyla da olsa genç kızla tanıştı ve her ikiside sanki senelerce tanışıyormuş gibi uzun uzun sohbetler edip o kısacık buluşmaları biraz daha uzatabilmek adına ellerinden gelenleri yapıyorlardı.
Genç kız delikanlının her anlamda onun hayatında ömür boyu olacağına inanıyordu. Delikanlı elinde olsa genç kızı dakika bile yanından ayırmak istemiyordu fakat mecburi de olsa bir müddet daha ayrı kalmaları gerekiyordu.
Ayrılıklarından tam 1 ay sonra delikanlı cesaretini toplayıp genç kıza fazla romantik olmasada ; ‘’ Benimle birlikte bir hayatı paylaşmaya ne dersin ‘’ diyerek evlilik teklifinde bulundu 
Henüz karşısındaki delikanlıyı çok fazla tanımasada genç kız bir an bile düşünmeden evet dedi 

Bu ufacık yazıda geçen genç kız delikanlıyla tam 14 seneyi bitirdiler evliliklerinde. Her ne kadar Delikanlı bazen genç kızı şakasına da olsa kızdırsada hatta bazen çileden bile çıkartsada genç kız hiçbir zaman Delikanlıyla hayatını birleştirdiğine pişman olmadı ( yalan olmasın bir kere oldum ama geçti  )
Bir çok konuda farklı fikirlere sahip olsalarda, bazen ufak bir şeyde alınganlık yapsada genç kız yinede Delikanlının onu her anlamda tamamlayan diğer yarısı olduğuna inanıyor ve onu canından çoook seviyor.

Ruh eşim, Ömür törpüm, Kır saçlı Delikanlım bu genç kız seni her şeyden ve herkesten çok ama çok seviyor.
İyiki varsın ve iyiki o genç kızla evlenmişsin.
Nice didişmeli ama bir o kadar da mutlu senelere Aşkımm

Diye yazmayı planlıyorum

hastaneden öğlen taburcu oldum. dr şeker var ama diyetle kontrol altında tutabiliriz dedi. tansyonu da takip etmeye devam edelim dedi. bayramdan hemen sonra yeniden görüşelim de dedi. artık kontrolleri iki haftada bir yapacakmışız. gebelik zehirlenmesi eninde sonunda çıkacak ortaya ve bunu önlemek için sürekli takip edeceğiz dedi. akşamdan beri tansyonum baya iyi gidiyodu. eve geldim yeniden yükselmeye başladı. ( bu arada tansiyon aletim nihayet geldi) sebebini varın siz tahmin edin ha bide bebişim yine göstermiyo cinsiyetini. sanırım babasının istediği olacak. doğana kadar öğrenemicez bu sefer

vay anam vay diyom başka bişe demiyom. hem eşinin süprizi çok güzel hemde senin yazın çok güzel. umarım eşinde beğenir. dur bakalım bizimki 10 ağustosta bana ne yapacak azıcık doğum günüm geldide :18::18::18::18: 32 dicem yaw

Canım gözün aydın evine döndün diyeceğim ama anlaşılan gelir gelmez senin tansiyonu tavan yaptırmışlar
Allah yardımcın olsun canım inşallah hamileliğin çok çok güzel devam eder de kuzucuk varsın cinsiyetini göstermesin

Çok teşekkür ederim canım
Rabbim sana çok daha güzellerini nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnn

Bakalım gece 12den sonra yayınlayacağım bende bende tepkisini çok merak ediyorum

hayran kaldım cnm masallh ıkınızede ,benımkıneede bole ıncelıkler nasıp etse keşke bakalım bayramn 3. gunu buluşucaz beklettim var ama ıste bakalın

ayyyy yaaa ben okurken bile gözlerim doldu yani...çok güzel olmuş gerçekten..Rabbim ömür boyu mutlu,huzurlu bir hayat nasip etsin size inşallah.....daha nice güzel senelere..24,34,44,54................ inş.

selamün aleyküm
sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel bayramlara,bayramınız mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…