var cnm fakültenin yüzme havuzu salı günleriydi sanırım bayanlara özel kaplan city var düğün salonu 4 tane yan yana onun yüzme havuzu da var oda salı günleri üstelik merkeze daha yakın gaziler semtinde sorarak çok rahat bulursun, dereli ağaçlı yer de dicle nehrinin tam dibinde bir yer var gazi köşkünün az ilerisin de gazi köşkünü de kime sorsan tarif eder sana orada canım o yolda düzz ilerliyorsun kocaman tabelada berçem yazar ama merkezden ileride özel araban varsa rahat gidersin bebeğim, aslında fakültenin girişinde de vadi cafe var altan su akıyo üstünde sen oturuyorsun güzel yer ama sezonluk ora şuan açılmamışdır sanırım ama onun ismide aklında olsun 1 ay sonra filn açılır çok güzeldir orada. aa bide silvan yolu üzerin de kervan köy var orada çok gzlmiş oraya gitmedim oda merkezden uzak biraz,bide fark etmişdindir belki canım taksilerimiz diğer illere göre daha hesaplı aklında olsun :)
Eee yuh diyorum baska bise demyorum. Kiz senin kv ne sirretmis oyle. Zıkkımın kökünü yesin uyuz. Yaaa bu davranisi sebepsiz olamaz. Ne yaptin cabuk itiraf et kadincagiza. Yoksa ne istesin uc aylik gelinden
Benim yazilarda yurt disindan transfer olan ruslarin konusmasi gibi oluyo ha. Harfleri degismeyi useniyomda azicik.
nasılsınız canlarım gelemiyrdum bayadır baya ilerlemişiniz çok geçmiş yapamadım
laptopumuz yoktu pc donuyordu kapanıyordu tamir edildi ama eski oldugu için adam çöpe atın gitsin demiş
aman idare etsin beni yeter ayyüzlüm canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla çıkarsın hastaneden inş RABBİM seni ve bebeğini tüm kötülüklerden korusun AMİN hayırlı haberlerle bekliyoruz. şekerim sende gitmişin dikkate et oralarda kendine bende gidicem köye
ramak kaldı orda nette olmucak ev tasınma temizlik işleri oldugu için belki 15 gün belki daha fazla artık eniştemin insiyatifine kaldım bakalım artık hayırlısı kızlar hepinizi çok özledim hepinize kucak dolusu selamlar hepinizi tek tek öpüyorum
cici bakın kendinize diyet on numara devam ediyor 81 oldu bacınız geçen kıyafet aldı ama altına kot uyduramadım büyük beden güzel olan bulamadım yani bu şişkolukla bulamıcamı hissettim evde eski bir kotumu denedim gecen gün kalcamın orda kaldı çok sıktı ve fazla yukarı çekemedim belki 4 kg vermiş olunca olur diye umut ediyorum olmazsada açık kalacam
benden bu kadar kızlar ALLAHA emanet olun hayırlı bayramlar:80::80::80::119::119::119:
Kizlar cooook tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Dun aksamdan beri olcumler yapiyolar iyi gibi gorunuyo. Bu gun de idrar biriktirecem bi siside onu kontrol edeceklermis.her halde cikarim diye dusunuyorum. Ay kafa dinleme meselesine gelince muhtesem oldu. İlk geldigimde tansyon biraz yuksekti kp den ayri durdugum her saat dusmeye basladi iyi oldu yani.
Beyazcanim bidenem kiz o gorumcenin sacini basini yolsana benim icin. Yanlis anlama kendim icin istiyosam namerdim de arkadas icin de. Kiz bak bende bilmem baklava ya da su boregi yapmayi ama cok canim cekersede sagolsun pastaneler yapiyo. Nefsimi öldurecek kadar alip yiyom.o da aynisini yapsin bence allahin ö....zü. Kiz kocalardan sonra senin bu gorumceyede pek yakisti ö...zluk
nasılsınız canlarım gelemiyrdum bayadır baya ilerlemişiniz çok geçmiş yapamadım
laptopumuz yoktu pc donuyordu kapanıyordu tamir edildi ama eski oldugu için adam çöpe atın gitsin demiş
aman idare etsin beni yeter ayyüzlüm canım çok geçmiş olsun hayırlısıyla çıkarsın hastaneden inş RABBİM seni ve bebeğini tüm kötülüklerden korusun AMİN hayırlı haberlerle bekliyoruz. şekerim sende gitmişin dikkate et oralarda kendine bende gidicem köye
ramak kaldı orda nette olmucak ev tasınma temizlik işleri oldugu için belki 15 gün belki daha fazla artık eniştemin insiyatifine kaldım bakalım artık hayırlısı kızlar hepinizi çok özledim hepinize kucak dolusu selamlar hepinizi tek tek öpüyorum
cici bakın kendinize diyet on numara devam ediyor 81 oldu bacınız geçen kıyafet aldı ama altına kot uyduramadım büyük beden güzel olan bulamadım yani bu şişkolukla bulamıcamı hissettim evde eski bir kotumu denedim gecen gün kalcamın orda kaldı çok sıktı ve fazla yukarı çekemedim belki 4 kg vermiş olunca olur diye umut ediyorum olmazsada açık kalacam
benden bu kadar kızlar ALLAHA emanet olun hayırlı bayramlar:80::80::80::119::119::119:
slm kızlar
bugün tartıldım ama 75 e düştüm ya sadece 1.50 kh gitti ya(((( haksızlık oufff
tebrikler cnm benim ne güzel vermişşsn
slm kızlar
cennettlik kadınsın haaSelamün aleyküm kızlarrrrr
Anammm bugün arife ve ben bir iki iş daha yapıp sonra kendimi bakıma almam lazım
Eşimde öğleden sonra geliyor bari o gelmeden sizlere bir bakayım dedimşimdi pc başında yakalayıp len ben seni KKya gir diye mi uyandırdım yapsaydın ya işini demesin
Anacığıda beni çok özlemiştir yarın güzel görsün
Akşam nasılsa yine damlarım
Canım sebepsiz değil zaten
Kadın beni baştan istememiş işte
Biz eşimle görüşürken bu hesapta kapalı, anası babası olmayan, namazında niyazında üstelim maddi durumu çok iyi ( gerçi o hariç herkes bu kısmı için yalan diyor) bir kız bulmuş ve eşime görüştüğümüzü bile bile gidip onu isteyelim demiş ( tabi benim o zaman mini etekli resimlerimi görmüş fıstık zamanlarımda çekilmiş )
Eşimde çok fazla ısrar edince sinirlenip çok meraklıysan babama git iste kızı demiş
Ben evlenirsem ancak banuyla evlenirim diyincede bana düşman olmuş meğer
Ben ilk 3 ay pek fazla yapmadı zaten ama baklava olayından sonra asıl yüzünü göstermeye başladı
Yine anlam veremiyordum tabi o zaman ama en son 5 - 6 sene evvel biz eşimle boşanmadan dönünce ( o dönem meğer bayram etmiş boşanacağız diye) bir gün bana geldi bende saftirik evliliği kurtardık KVde herhalde yuva dağılmasın diye biraz daha çaba sarf edecek sandım ( öncesinde 1 sene boyunca hiç görüşmedik iki bayram hariç )
Ben kadına çaymı kahve mi diye nasıl hizmet edeceğimi şaşırmışken hatun pardesüsünü bile çıkarmadan ağzına geleni saydı küfür dahilNe güzel kız bulmuş geçmişte ama artık ne yapmışsam oğlu beni almak zorunda kalmış, baştan beni istememiş, beni sevmemiş oğluda neyimi seviyormuş, anası gibi duruyormuşum oğlunun yanında, o almak istediği kız çok iyimiş, yok efendim benim ne ... ok olduğumu biliyormuş ( af edersiniz sanki genel evden aldı tövbe ya RAbbim hayır öylede olsa insan bu kadar şey söylermi
İnan o ana kadar hep anneciğim ama neden öyle diyorsun ben sana ne yaptım haricinde birşey konuşmadım. Ki sırf onlar istedi diye kapanmıştım ben evlenirken :26: en sonunda küfür etmeyede başlayınca birde sen zaten elinde olsa totoşunuda açarsın diyince bende dellendim totoşumu açamam ama başımı açıyorum bundan sonra dedim ( sonuçta yapacaksam Allah rizası için olmalı sırf onlar istiyor diye değil ki eşimde sırf babası istemeye gitmem diye yemin ettiği için istemiş kapanmamı)
Kadına o zaman okadar izah ettim öncesinde bak ortada bir çocuk var biz yuvamızı toparlamaya çalışıyoruz kaç senedir hır gür yüzünden oğlun bile mutsuz istanbulu terk etmeyi düşünüyor diye ama kadın hiç umursamadı ve resmen ....iktiri çekti
O gün bu gündür ona asla Anne kelimesini kullanmıyorumAnalık böyle olmaz çünkü He uzun bir müddet görüşmedim o olaydan sonra ama sonra eşimin hatrına bir araya geldim ama asla konuşmadım KP 1.5 - 2 sene evvel rahatsızlanıp 3 ayda vefaat edene kadar. Şimdi konuşuyorum ama ancak soru sorarsa yoksa oturupta sohbetim asla olmaz heleki Anne ölüyorum dese demem ve eşimede hep diyorum asla hakkımı helal etmiyorum diye
Anam bir sor bin ah işit gibi oldu ama bu olayıda bukadar özetleyebildim ancak
Kusura bakmayın yine roman oldu
Canım sana kolay gelsin şimdiden
Allah yardımcın olsun inşallah fazla yorulmadan güzel vakit geçirip dönersin
Sana şimdiden hayırlı yolculuklar ve iyi bayramlar
slm kızlar
cennettlik kadınsın haa
çok sabırlıymışsın bence
ben asla konuşmazdım
vay anam vay diyom başka bişe demiyom. hem eşinin süprizi çok güzel hemde senin yazın çok güzel. umarım eşinde beğenir. dur bakalım bizimki 10 ağustosta bana ne yapacak azıcık doğum günüm geldide :18::18::18::18: 32 dicem yawBu arada kızlarrrrrrrrrrrrrr bugün akşam üzere ağlamaktan içim dışıma çıktıama bu sefer mutluluktan
Eşim senelerdir Allah razı olsun bir kez olsun hiç bir önemli günümüzü unutmadı ve mutlaka ya öncesi yada sonrası ( ödemeler yüzünden geçikmeler olabiliyordu bir kaç gün de olsa) mutlaka hediyesiz bırakmadı beni bu güne kadar
Zaten önemli olan hediye değil bunu hep söylerim ama hatırlanmak bile çok güzel
Bugün büyük kızımla dışarı cıktılar ve yarım saat sonra aşkım üzerine birşey giysene ben gelirken bir arkadaşla geleceğim dedi
Tabi o an her yer her yerde ( oyuncaklar ) ve üzerimde ip askılı mini bir elbise vardı( malum çok sıcak havalar )
Eşime telefonda söylenmeye başladım evin halini biliyorsun yarım saattir kalkıpta toparlayamadım halsizlikten sende şimdi geliyoruz diye haber veriyorsun diyeadam nasıl gülüyor ya boşver arkadaş sanki yabancı ( tanışmamız konusunda eşime gaz veren arkadaşı çokda severim kendisini )
Hadi neyse hemen üzerimi değiştireyim dedim ve jet hızıyla önce üzerimi değiştirdim sonrada onlar gelene kadar hemen evi toparladım ( valla benim acil durumlardaki hızıma eşimde hayransana evi çabuk temizletmek için misafir çağırmak lazım aniden diyor )
Hatta eşim arayana kadar bende birşeyler yazıyordum laptobda ( hani eşime yapacağım dediğim süpriz vardı ya)
Neyse 15 dakika sonra zil çaldı ve ben eşim sanarak direk megafondan otomatiğe bastım ( ses gelmiyor pekte)
Baktım genç bir çocuk elinde koca bir demet kırmızı güllerle geliyor
Kapıda elim ayağım birbirine dolandı çünkü bu güne kadar isteme faslı hariçınde eşim 14 sene içinde sadece iki kere çicek almıştır ondada biri tek gül diğeride bahçeden yolunma bir demet
Eşim meğer beklemediğim bir anda süpriz yapmak istemiş hem birde yarın bayram telaşından fırsat olmaz diye düşünmüş
Kapıyı kapattıktan sonra oturup güllerime sarılıp bir güzel ağladımsonrada eşimi arayıp teşekkür ettim
Bu güne kadar maddi değeri yüksek bir sürü hediye aldığıda oldu ama inanın bu güller herşeyden çok daha değerli benim için
Birde her sene için bir gül koydurmuş
Odun modun arada ö....zlükte yapsa ben bu adamı seviyorum yaaaaaawwwwwwwww
Bu arada benim süprizimde hazırgece 12den sonra eşimin face duvarına yazıcağım bakalım yarın bir ara face e girip baktığında tepkisi ne olacak
Hatta durun sizlede paylaşayımda nasıl olmuş bir fikir verin olmadı geç olmadan değiştireyim eccük
Başlık henüz bulamadım ama fikirlere açığım
Genç kız delikanlıyla göz göze geldiği an içinde anlam veremediği bir sıcaklık hissetmişti. Anlam veremiyordu ama delikanlıyı görme isteği okadar ağır basıyordu ki sırf onu bir dakika dahi olsa görebilmek için kendini sokağa atacak bahaneler uydurur olmuştu 
Delikanlıda genç kızı her gördüğünde eli ayağı birbirine dolanır o mavmavi gözlerini onun üzerinden alamıyordu 
Birkaç günün sonunda delikanlı arkadaşının gazıyla da olsa genç kızla tanıştı ve her ikiside sanki senelerce tanışıyormuş gibi uzun uzun sohbetler edip o kısacık buluşmaları biraz daha uzatabilmek adına ellerinden gelenleri yapıyorlardı.
Genç kız delikanlının her anlamda onun hayatında ömür boyu olacağına inanıyordu. Delikanlı elinde olsa genç kızı dakika bile yanından ayırmak istemiyordu fakat mecburi de olsa bir müddet daha ayrı kalmaları gerekiyordu.
Ayrılıklarından tam 1 ay sonra delikanlı cesaretini toplayıp genç kıza fazla romantik olmasada ; Benimle birlikte bir hayatı paylaşmaya ne dersin diyerek evlilik teklifinde bulundu 
Henüz karşısındaki delikanlıyı çok fazla tanımasada genç kız bir an bile düşünmeden evet dedi 
Bu ufacık yazıda geçen genç kız delikanlıyla tam 14 seneyi bitirdiler evliliklerinde. Her ne kadar Delikanlı bazen genç kızı şakasına da olsa kızdırsada hatta bazen çileden bile çıkartsada genç kız hiçbir zaman Delikanlıyla hayatını birleştirdiğine pişman olmadı ( yalan olmasın bir kere oldumama geçti  )
Bir çok konuda farklı fikirlere sahip olsalarda, bazen ufak bir şeyde alınganlık yapsada genç kız yinede Delikanlının onu her anlamda tamamlayan diğer yarısı olduğuna inanıyor ve onu canından çoook seviyor.
Ruh eşim, Ömür törpüm, Kır saçlı Delikanlım bu genç kız seni her şeyden ve herkesten çok ama çok seviyor.
İyiki varsın ve iyiki o genç kızla evlenmişsin.
Nice didişmeli ama bir o kadar da mutlu senelere Aşkımm
Diye yazmayı planlıyorum
hastaneden öğlen taburcu oldum. dr şeker var ama diyetle kontrol altında tutabiliriz dedi. tansyonu da takip etmeye devam edelim dedi. bayramdan hemen sonra yeniden görüşelim de dedi. artık kontrolleri iki haftada bir yapacakmışız. gebelik zehirlenmesi eninde sonunda çıkacak ortaya ve bunu önlemek için sürekli takip edeceğiz dedi. akşamdan beri tansyonum baya iyi gidiyodu. eve geldim yeniden yükselmeye başladı. ( bu arada tansiyon aletim nihayet geldi) sebebini varın siz tahmin edinha bide bebişim yine göstermiyo cinsiyetini. sanırım babasının istediği olacak. doğana kadar öğrenemicez bu sefer
vay anam vay diyom başka bişe demiyom. hem eşinin süprizi çok güzel hemde senin yazın çok güzel. umarım eşinde beğenir. dur bakalım bizimki 10 ağustosta bana ne yapacak azıcık doğum günüm geldide :18::18::18::18: 32 dicem yaw
Bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrr bugün akşam üzere ağlamaktan içim dışıma çıktıama bu sefer mutluluktan
Eşim senelerdir Allah razı olsun bir kez olsun hiç bir önemli günümüzü unutmadı ve mutlaka ya öncesi yada sonrası ( ödemeler yüzünden geçikmeler olabiliyordu bir kaç gün de olsa) mutlaka hediyesiz bırakmadı beni bu güne kadar
Bugün büyük kızımla dışarı cıktılar ve yarım saat sonra aşkım üzerine birşey giysene ben gelirken bir arkadaşla geleceğim dedi
Tabi o an her yer her yerde ( oyuncaklar ) ve üzerimde ip askılı mini bir elbise vardı( malum çok sıcak havalar )
Eşime telefonda söylenmeye başladım evin halini biliyorsun yarım saattir kalkıpta toparlayamadım halsizlikten sende şimdi geliyoruz diye haber veriyorsun diyeadam nasıl gülüyor ya boşver arkadaş sanki yabancı ( tanışmamız konusunda eşime gaz veren arkadaşı çokda severim kendisini )
Hadi neyse hemen üzerimi değiştireyim dedim ve jet hızıyla önce üzerimi değiştirdim sonrada onlar gelene kadar hemen evi toparladım ( valla benim acil durumlardaki hızıma eşimde hayransana evi çabuk temizletmek için misafir çağırmak lazım aniden diyor )
Hatta eşim arayana kadar bende birşeyler yazıyordum laptobda ( hani eşime yapacağım dediğim süpriz vardı ya)
Neyse 15 dakika sonra zil çaldı ve ben eşim sanarak direk megafondan otomatiğe bastım ( ses gelmiyor pekte)
Kapıda elim ayağım birbirine dolandı çünkü bu güne kadar isteme faslı hariçınde eşim 14 sene içinde sadece iki kere çicek almıştır ondada biri tek gül diğeride bahçeden yolunma bir demet
Eşim meğer beklemediğim bir anda süpriz yapmak istemiş hem birde yarın bayram telaşından fırsat olmaz diye düşünmüş
Kapıyı kapattıktan sonra oturup güllerime sarılıp bir güzel ağladımsonrada eşimi arayıp teşekkür ettim
Bu güne kadar maddi değeri yüksek bir sürü hediye aldığıda oldu ama inanın bu güller herşeyden çok daha değerli benim için
Bu arada benim süprizimde hazırgece 12den sonra eşimin face duvarına yazıcağım bakalım yarın bir ara face e girip baktığında tepkisi ne olacak
Hatta durun sizlede paylaşayımda nasıl olmuş bir fikir verin olmadı geç olmadan değiştireyim eccük
Genç kız delikanlıyla göz göze geldiği an içinde anlam veremediği bir sıcaklık hissetmişti. Anlam veremiyordu ama delikanlıyı görme isteği okadar ağır basıyordu ki sırf onu bir dakika dahi olsa görebilmek için kendini sokağa atacak bahaneler uydurur olmuştu 
Delikanlıda genç kızı her gördüğünde eli ayağı birbirine dolanır o mavmavi gözlerini onun üzerinden alamıyordu 
Birkaç günün sonunda delikanlı arkadaşının gazıyla da olsa genç kızla tanıştı ve her ikiside sanki senelerce tanışıyormuş gibi uzun uzun sohbetler edip o kısacık buluşmaları biraz daha uzatabilmek adına ellerinden gelenleri yapıyorlardı.
Genç kız delikanlının her anlamda onun hayatında ömür boyu olacağına inanıyordu. Delikanlı elinde olsa genç kızı dakika bile yanından ayırmak istemiyordu fakat mecburi de olsa bir müddet daha ayrı kalmaları gerekiyordu.
Ayrılıklarından tam 1 ay sonra delikanlı cesaretini toplayıp genç kıza fazla romantik olmasada ; ‘’ Benimle birlikte bir hayatı paylaşmaya ne dersin ‘’ diyerek evlilik teklifinde bulundu 
Henüz karşısındaki delikanlıyı çok fazla tanımasada genç kız bir an bile düşünmeden evet dedi 
Bu ufacık yazıda geçen genç kız delikanlıyla tam 14 seneyi bitirdiler evliliklerinde. Her ne kadar Delikanlı bazen genç kızı şakasına da olsa kızdırsada hatta bazen çileden bile çıkartsada genç kız hiçbir zaman Delikanlıyla hayatını birleştirdiğine pişman olmadı ( yalan olmasın bir kere oldumama geçti  )
Bir çok konuda farklı fikirlere sahip olsalarda, bazen ufak bir şeyde alınganlık yapsada genç kız yinede Delikanlının onu her anlamda tamamlayan diğer yarısı olduğuna inanıyor ve onu canından çoook seviyor.
Ruh eşim, Ömür törpüm, Kır saçlı Delikanlım bu genç kız seni her şeyden ve herkesten çok ama çok seviyor.
Diye yazmayı planlıyorum
rıca ederım cnm ıkısınıde henüz kullanmadımkullanırmıyım onuda bılmıorum cnm
Bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrr bugün akşam üzere ağlamaktan içim dışıma çıktıama bu sefer mutluluktan
Ayrılıklarından tam 1 ay sonra delikanlı cesaretini toplayıp genç kıza fazla romantik olmasada ; Benimle birlikte bir hayatı paylaşmaya ne dersin diyerek evlilik teklifinde bulundu 
Diye yazmayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?