80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar hoşbulduk.beni kabul ettiğiniz ve cevap yazdığınız için teşekkürler
ben bu akşamdan itibaren başlayayım en iyisi.işten eve geldim diyetle oldugumu unuttum abur cubur yedim.çok kızdım kendime.benim diyette oldugumu hatırlamam için ne yapmam laZım??????

Öğlen tavuk,biraz pilav,iki tane incir yedim.eve geldim bi ton gofret ve çikolata yedim.elim onlara gittiğinde hiç aklıma gelmedi ki dinleyeyim.elimi zararlılara uzattıgımda ne aklıma getirmeliyim dniyetten old.hatırlıyayım

Yine ben geldim kızlarrrrrrrr

Oyyyy bu sıcaklar beni öldürecek
Biraz evle uğraştım hatta şimdi mutfağa girmem lazım ama size bir çöööö diyeyim dedim
Anam akşam yemeği faslınıda atlatayımda sonra rahat rahat buralarda fink atarım nasılsa

Aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah hepbirlikte çoooooook çokkkkkkk güzel kilolar verir o 65leri görürüz
Gazan mübarek olsun buradan kopma emin ol çok güzel verirsin

Hele bi ceco var maşallah yaniiii :))

Buyrun benim
Anam benim yazdıklarım gizli takipçileri bile ortaya çıkartacak yakında yok yok ben kesin KV maceralarımı kitap haline getirmem lazım köşeyi dönmek için
Şaka bir yana senide aramızdan görmekten mutlu oluruz

Oyyyy doğru yaa sen zonguldaktaydın
Canım Amasra dönüşü geçtik Zonguldaktan ve Ereğliden ama daha evvelde eşimin patronunun Annesi Ereğlide onunla ilgili yada işle ilgili bir iki kez eşim gitmesi gerekince bende peşine takılıyordum
Aslında çok güzel yerler ama işte insan İstanbula alışınca adapte olmak belki zaman alabilir Zonguldaktaki Limandan sonra yeni bir AVM acılmış kocaman ona bayıldım mesela birde az ötesindeki Çay bahçelerine süper bir manzara vardı
Biz duramadık ama eşim bile ya çok gelişmiş buraları son gelişimden beri dedi

Aldık gitti bile
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

Anammmmmmmmmm bu damat adayı pek bir romantik çıktı Allah nazarlardan saklasın sizleri canım ve hayırlısıyla herşey gönlüne göre verir inşallahhhh....Aminnnn
Gerçekten çok hoş bir süpriz olmuş ayrılık ne kadar zor da olsa İnşallah bu son ayrılığınız olur ve sevgülün terhis olunca inşallah bir daha ayrılmazsınız Aminnnnnnnnnnnn

Emzirenler olarak swkeei ve ekmegi hayatimizdan cikarmamiz laxim birde hareket bol su ve dengwli beslenme sonra gitsin kilolar emzirdigimiz icin rahat kilo veririz diye düşünüyorum

Kız yanlış anladın ben emzirmiyorum artık benim kuzu 3 yaşına girecek ama 1 seneden fazla emzirdim maşallah bağışıklık sistemi daş gibi kızımın
Valla kilo vereceğimi bilsem 13 yaşındakini bile emzirmeye başlarım şaka şaka ama metabolizma iki misli çalışıyor emzirirken
İnşallah çok çabuk verirsin nasılsa çok çok bir kilon yok

giymek istediğin bir kıyafeti düşün, aynada ki halini aklına getirebilirsin, yada eline işaret bırak minicik bir yere yıldız koy elini her uzattığında görebieceğin şekilde :)

evet bu gün sabah kahvaltısında çok küçük bir ekmek ve peynir yedim öğlen bir tabak çorba gibi bişiydi nohutlu ne olduğunu bende bilmiyorum yanında 3 yemek kaşığı kadar bulgur pilavı veeeee 4-5 adet lokma tatlısı yedim (( yerken mutlu yedikten sonra pişman olanlardanım akşam benim için çok önemlidir genelde akşamları kilo alırım çünkü herzaman haddimi aşarımmmm bu akşam yemiycem inşallah yarım saat yürüyüş yaparım öyle planlıyorum bakalımmm

he ya ben burdaydım :)) ereğlide abim ve ablam var çok sık giderim, bartın da da kardeşim okuyo ordan da amasraya çok giderim :)) canım o avm zonmguldağın biriciği göz bebeğimiz bizim bizim gezme yerimiz o sahil işte, ordaki kafelerde otyurup çay içmesi yada kışın salep içmesi çok sarar, bir dahakine ısmarlarım kız haberim olsun aslında burası çok güzel bi şehir ama şehir planlaması yapamamışlar hiç, ziyan oluyo garibim, tabi kışın berbat o ayrı... kömür şehri doğalgaz daha uğrayamadı buralara o yüzden pek bi duman altı

evet canım pek bi romantiğizdir amin canım ,ALLAH herkesi nazarlardan saklasın ( amiiinn ) ayrılık çok zor çeken bilir, ben kaç senedir çekiyorum ama yine de buna şükür, elbet kavuşuruz kız asker olan şekerinki :)) şekerin yerine de ben amiin diyeyim

Kız yanlış anladın ben emzirmiyorum artık benim kuzu 3 yaşına girecek ama 1 seneden fazla emzirdim maşallah bağışıklık sistemi daş gibi kızımın
Valla kilo vereceğimi bilsem 13 yaşındakini bile emzirmeye başlarım şaka şaka ama metabolizma iki misli çalışıyor emzirirken
İnşallah çok çabuk verirsin nasılsa çok çok bir kilon yok [/QUOTE]
Bugun kahvaltidan snra hic ekmek yemedim 15 gunde bir tartilicam bakalım :))))
15 hun sonra yeni kilomu soylicem ama tabi bu siradada takipteyimm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Ailecek herkes teknolojik aletini aldı bir kenara çekildi bende koşa koşa geldim
Eşim yine oyun konsolu başında büyük kız babannesinin tabletini eksik programları yüklemek için almıştık onla oynuyor küçük cadıda bizimkinde pepe izliyor
Anam bu teknoloji bizi bozdu yaw
Hee beni rahat bırakıyorlar o güzel oluyor işte

Yarın öğlene doğru kızlarla göz doktorunda randevumuz var
Eşim dalga geçiyor bakalım bu KK ne kadar gözlerini bozdu diye aslında gözlük vermişti ama nedene bir türlü alışamadım numara değişikliği olursa camları değiştiririz ondan sonrada takmada kafanı kırayım diyor eşim
Allahtan büyük kız alıştı neredeyse yatarkende gözlükle yatacak
Ufaklığıda ne olur ne olmaz bir kontrol ettireyim dedim hazır doktora gitmişken
Kızkardeşimde çocuklarla muayene olucak eşimde ulen işgal ettiniz ailecek hastaneyi diye takılıyor bize tam bir saatlik muayenelerin hepsi sırayla bizim sülaleye

Anammm sevgülüleri karıştırdım desene neyse senide kavuştursun şekerciğiminkide tezkeresini alıp kavuştursun Aminnnn
Uzun zamandır eşimi göndermiyorlar Ereğliye ama bundan sonra ilk fırsatta eşim iş icabı oraya gidecek olursa kesin peşine takılırım tabi yanında başka şirket elemanı gitmezse
En son Adanayla ilgili işleri vardı hatta eşiminde gitme ihtimali vardı bende ille orayıda göreceğim demiştim ama şansa şirketten başka eleman göndermişler Patron sen bana lazımsın demiş
Anam en son Almanyaya gidip geldik eşime bir sürü iş birikmiş en basit işi bile yetiştirememişler eşimde gülüyor yahu ben 5 kişinin yaptığı işi yapıyorum ama 5 kişi benim işimi yapamamış diye birde maaşa yansısa o emekler tam süper olurdu ama yine bu günümüze şükür Aminnnnnn

Bugun kahvaltidan snra hic ekmek yemedim 15 gunde bir tartilicam bakalım :))))
15 hun sonra yeni kilomu soylicem ama tabi bu siradada takipteyimm

Canım Tartı diyince aklıma geldi; Kaptan yardımcımız Didem geçmişte yazmıştı ama görmediysen diye bir daha hatırlatayım dedim biz haftada 1 cuma günleri tartılıyoruz ve bildiriyoruz
Hem motivasyon oluyor hemde kendimiz için bir otokontrol oluyor

Gecen yil 1 ayda saglikli 10 kg vernistim isterseniz paylasirim :)

Tabiki paylaşabilirsin en azından bizler içinde bir fikir olur
Ben pek listeye bağlı kalmayı sevmiyorum ama bu gidişle mecbur diyetisyen kontrolünde de olsa birşeyler yapacağım eğer duraklama devam edere

puf puff 4800... mesaji nelerde yazdın? Yoksa sende bu diyet gruplarına alişkin misin?

benim kendi açtığım topiklerim var,geyik ve oyun bölümünde de aktifim baya ondan,yoksa diyet topiğine ilk kez yazdım puhahaha aaay güldürdün beni deli kız

kız nerelerdesin bi gittin pir gittin yaw. özlettin kendini gitme gel geri.
ceceom ve ayyüzlüm hastalanmışlar çooooooooooooookk geçmiş olsun canlarım, RABBİM acil şifalar versin sizlere ve tüm hastalara ( amiiiiinnn )
çok sağolun canlarım. kız enişte umarım sürekli böyle kalır( amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)

eeee hatanı anlamışsın bize söyleyecek pek söz düşmüyor. bende senin yaptığını çok yapıyodum ilk zamanlarda. eve almayınca aklıma gelmez oldu. hoş evde çocuk varsa biraz zor oluyo abur cuburun eve girmemesi ama. kendini biraz motive ettikten sonra inan bana aklına gelmiyo abur cuburlar.

Kizlarrr oncekikle cok inandim kendimi oyle bir motive etmistimki calosiyordum o donem hemde ayakta bir isti hareket vardi anliyacaginiz.neyse daha sonra bir ablamin göz kontrolunde ciktim tartiya:) ve basladi benim diyettt.birkere ekmek cikti hayatım dan corbanin icinde peksimet yiyordum sadece zamanla onu da biraktim.bol suu sivi tuketimi salata ama inanirmisiniz her menude zayifladigimi hayal etyim ki o zaman 80 e dayanmamistim bile bekardimda.neyse nasil bir azimse verdim 10 kg o abla bile sasirdi dusunun.ilk bir hafta 5 kg cok rwhat veriliyor ama sonrasi zorluyor.bu arada iki yil olmus o kilolar gideli zayifladigim donem tanışmış tim esimle bana hayran hayran bakiodi :) hala da oyle ama sanki kilolarimin farkinda gibi :)

Diyete başlama ve diyeti uygulama süreci tam bir beyin işi. Sonra sabır işi.

sabah uyanır uyanmaz tartiya çikip, kilolun bir yere not edip, kendini bir saat gibi kurmayı dene derim.

Diyete başlamdan önce yememen gereken gidalar evinden yada yakinindan yok et derim. Tabi evde senin disinda yaşanlar var ise bu biraz zor ama onlarla biraz anlaşma yapabilirsin. Örneğin onların yerini sen bilme. Diger kişiler sana göstermeden yesinler falan gibi.

Kararında net ol ve kilo vereceğim de ve lütfen bozma.. kaçamak cissss...

Gecen yil 1 ayda saglikli 10 kg vernistim isterseniz paylasirim :)

Bu bir diyet listesi mi? Paylaşır mısın?

Bende günaydın diyeyim,

Ben diyetimde erken yatalim erken kalkalım kuralanı uygulayanlardanim. saat 7,8 gibi kahvalti olayini bitirmis oluyorum. Aksamlarıda yatmak için, saat 22,00 yi geçirmiyorum.

Dün aksamıda büyük bir tabak ispanak bir kase yoğurt, bir kase cacik bir kase çoban satala ile kapattım.
dün içtigim su miktari 3.5 litre

Persembe günü diş etleri tedavisi sürecinde kesme biçme ve dikme işlemlerim olacak. altan altan korkuyorum.

Hepinize diyetin kolay olduğu kaçamaksiz bir gün olsun...
işler beni bekler..

insan vücudunu bünysini metabolizmasını bilirse aslında çok kolay zayıflar
mesela beni şişiren ekmekmiş meğer
ekmek dışında şdkerli içceklere karşıda direncim zayıf
sabah kahvaltı dışında ekmek ağzıma sürmüyorum
ilk ay bende çok hızlı kilo verdim
ancak aşırı kilolu insanlarbayada uzun bir süre diyt yapmadılarsa ve diyete başlarlarsa kesinlikle çok hızlı kilo veriyorlar zaten
işte kilo vermek bnce gerçekten almamaktan daha kolay
almamak içinde vücudunu şaşırtmadan afallatmadan yiyerek kilomuzu muhafaza etmeliyiz
:))))))))))
ancak önce inşallah herkes istediği kiloya sağlıklı ulaşsın inşallah
ama zor değilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…