canım kontrol panelinde imza yerine png ile başlayan yeri yapıştırman lazım diye hatırlıyorum , şuan gözükmüyo kilo takip çizelgen
selam kızlar hepinize merhaba
ben kısaca size kendimden ve geçmiş diyet tecrübelerimden bahsedeyim...
* öncelikle 26 yaşındayım şu an ve 1.63 boyundayım, 84 kiloyum
* 2 yıllık evliyim
* ve yemek yemeye bayılıyorum (her diyette olanlar gibi)
Aslında bebekliğimden beri topluyum ben ama 20'li yaşlarda en düşük gördüğüm kilo 69 oldu ama görüntüm olduğumdan daha ince gösteriyo nedense o yüzden 69 bile idare eder şeklinde oluyo bende..
1 defa diyetisyene gittim, çok sıkı bir diyet yaptım ve kaçak yapmamaya çalışarak yaklaşık 20 kilo verdim.. (O zamanda 80'lerdeydim) 1 defa Herbalife kullandım (düğünüm öncesiydi) o zamanda 6-7 kilo verdim ve 69 oldum.. Ama evlendikten sonra saldın tahmin edersiniz ki yine 84 oldum
Diyet yapmaya karar verip istikrarlı olunca kilo veriyorum ben, kendimi biliyorum ama bu zamana dek pekte o istikrar gelmedi.. Şimdi kendimde bunu çok istiyorum, eşimde istiyo.. Bende bu topiğe gelmeye karar verdim ve bu sabah itibari ile tekrsr başladım.. Haftasonlarıda diyete spor ekleyeceğim (evde koşu bandım var)
sabah tartıldım 83.5 kg çıktı ama geç kalktığım için bitek 1 dilim ekmek ve beyaz peynir yedim, hâlâ onla duruyorum.. Çarşamba günü işe başlıyorum o zaman yemek saatlerim düzenli olucak inş
hedefim ilk önce 70 sonra kısmetse 65...
hep 65 istemişimdir..
hadi hayırlısı bakalım
Hele bi ceco var maşallah yaniiii :))
ben geldiiiiiimm
arkadaşlarım nasılsınız ? ben iç güveysinden hallice babında iyi sayılırımyoğun bir bayram geçirdim, biz 5 kardeşiz, benden büyük 3 kardeşim evliler ve hepsininde 2 şer oğlu var ( kızımız yok yani ) bir evin içinde o yana koştur , bu yana koştur derken bayram bitti, evli evine köylü köyüne çil yavrusu gibi dağıldık yoruldum da ne yoruldum :)) ama bu yorulma baskülde eksiye düşürdümü yoooooooookk tabi ki de, bir o kadarda yemeye dikkat edemedim, bayram arefesi 2 büyük tepsi baklava yaptım hemide biri çikolatalıydı, ben yaptım diye demiyorum ama birde lezzetlilerdi, çok olmasa da yedim :26: artık toparlanma vakti diye düşünüyorum, netten eşofman beğendim ve sipariş ettim yürüyüşe başlıycam tez zamanda inş. bayramın 1. günü de 1 saat yüzdüm ( ama hala her tarafım ağrıyo ) bundan sonra yüzmeye de gitmeyi düşünüyorum , haşemamıda aldım çünkü rahat rahat denize girebilcem inş. :))
cecoşum sen zonguldaklara gelmişsin ama haberim olamadı , nerelerine gittiniz merak ettim okuyunca
Selam arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirim bende verip verip alanlardanım doğumdan sonra 95 kilo idim 17 kilo verdim ancak son 3 senede tekrar almaya başladım ramazandan önce 89 kilo idim şu an 86,5 kiloyum devam etmek istiyorum ne yapıyosunuz takip ettiğiniz bir proğram varmı biri bana yardımcı olursa sevinirim zayıflamak istiyorummmmmmmmm
beni çok sevindiren olayı paylaşmak istiyorum sizlerle ....
bayrama 3 gün kala çarşıya işlerimi halletmek için indim, akşama da iftara misafir vardı , neyse bu arada da benimkine kargo yollayacaktım, gittim kargoya ... gişedeki adama kargo yollayacağımı söyledim , adam da kargoyu kapattık dedi ( 5 te kapanıyormuş meğer ) benimki de bana 5:30 a kadar açık demişti, hatta ben aradım konuştum da demişti :)) arkamdan bi ses "ben o kargoyu götürürüm" dedi, ses tanıdık :)) arkamı bi döndüm aaaaa benimki kalkmış gelmiş :)) şok oldum resmenkonuşamadım, hatta dondum kaldım :)) aklımdan neler geçti neler senin ne işin var dedim ama yığılıp kalacam resmen , "ben geldim " diyo başka bir şey demiyo neyse dışarıda kenarda bir yerde durduk ama ben ona bakıyorum o bana iftara geldim , ben geldim diyo duruyo neyse evi aradım ablam ( sağ olsun ) idare etti beni, meğer her şeyi ayarlamış iftar için , ben süprizlerine alışkınım ama bunu hiç beklemezdim ... akşama kadar birlikte vakit geçirdik, sonra hiç sevmediğim veda sahneleri, eve kadar bıraktı, hatta cama çıktım el salladım ve terminale gitti , bindi ve gitti sevdiceğim .... her şey çok güzeldi ama şimdi rüya gibi ... aklıma geldikçe hala gülüyorum :))
Emzirenler olarak swkeei ve ekmegi hayatimizdan cikarmamiz laxim birde hareket bol su ve dengwli beslenme sonra gitsin kilolar emzirdigimiz icin rahat kilo veririz diye düşünüyorum
Arkadaşlar hoşbulduk.beni kabul ettiğiniz ve cevap yazdığınız için teşekkürler
ben bu akşamdan itibaren başlayayım en iyisi.işten eve geldim diyetle oldugumu unuttum abur cubur yedim.çok kızdım kendime.benim diyette oldugumu hatırlamam için ne yapmam laZım??????
Oyyyy doğru yaa sen zonguldaktaydın
Canım Amasra dönüşü geçtik Zonguldaktan ve Ereğliden ama daha evvelde eşimin patronunun Annesi Ereğlide onunla ilgili yada işle ilgili bir iki kez eşim gitmesi gerekince bende peşine takılıyordum
Aslında çok güzel yerler ama işte insan İstanbula alışınca adapte olmak belki zaman alabilirZonguldaktaki Limandan sonra yeni bir AVM acılmış kocaman ona bayıldım mesela birde az ötesindeki Çay bahçelerine süper bir manzara vardı
Biz duramadık ama eşim bile ya çok gelişmiş buraları son gelişimden beri dedi
Anammmmmmmmmm bu damat adayı pek bir romantik çıktıAllah nazarlardan saklasın sizleri canım ve hayırlısıyla herşey gönlüne göre verir inşallahhhh....Aminnnn
Gerçekten çok hoş bir süpriz olmuş ayrılık ne kadar zor da olsaİnşallah bu son ayrılığınız olur ve sevgülün terhis olunca inşallah bir daha ayrılmazsınız Aminnnnnnnnnnnn
giymek istediğin bir kıyafeti düşün, aynada ki halini aklına getirebilirsin, yada eline işaret bırak minicik bir yere yıldız koy elini her uzattığında görebieceğin şekilde :)
he ya ben burdaydım :)) ereğlide abim ve ablam var çok sık giderim, bartın da da kardeşim okuyo ordan da amasraya çok giderim :)) canım o avm zonmguldağın biriciğigöz bebeğimiz bizim bizim gezme yerimiz o sahil işte, ordaki kafelerde otyurup çay içmesi yada kışın salep içmesi çok sarar, bir dahakine ısmarlarım kız haberim olsun aslında burası çok güzel bi şehir ama şehir planlaması yapamamışlar hiç, ziyan oluyo garibim, tabi kışın berbat o ayrı... kömür şehri doğalgaz daha uğrayamadı buralara o yüzden pek bi duman altı
evet canım pek bi romantiğizdiramin canım ,ALLAH herkesi nazarlardan saklasın ( amiiinn ) ayrılık çok zor çeken bilir, ben kaç senedir çekiyorum ama yine de buna şükür, elbet kavuşuruz kız asker olan şekerinki :)) şekerin yerine de ben amiin diyeyim
Bugun kahvaltidan snra hic ekmek yemedim 15 gunde bir tartilicam bakalım :))))
15 hun sonra yeni kilomu soylicem ama tabi bu siradada takipteyimm
Gecen yil 1 ayda saglikli 10 kg vernistim isterseniz paylasirim :)
puf puff 4800... mesaji nelerde yazdın? Yoksa sende bu diyet gruplarına alişkin misin?
kız nerelerdesin bi gittin pir gittin yaw. özlettin kendini gitme gel geri.Elmam sekerim
Selaaaaam kuzuuuuu
Naber?
Dedim şekerime bi selam vereyim...
Nasılmış iyimiymis
Kız ne olmus sayfalara eskiden takip edebiliyordum artık ucuyo maşallah :)
Hele bi ceco var maşallah yaniiii :))
Ayyuzlum tatlım gecmis olsun
Allah nazarlardan saklasın cok kilo almadan bitireceksin hamileliği galiba :)
Rabbim hayirlisiyla saglikla bebeğini kucağına aldığın günleri göstersin ins
çok sağolun canlarım. kız enişte umarım sürekli böyle kalır( amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)ceceom ve ayyüzlüm hastalanmışlar çooooooooooooookk geçmiş olsun canlarım, RABBİM acil şifalar versin sizlere ve tüm hastalara ( amiiiiinnn )
Öğlen tavuk,biraz pilav,iki tane incir yedim.eve geldim bi ton gofret ve çikolata yedim.elim onlara gittiğinde hiç aklıma gelmedi ki dinleyeyim.elimi zararlılara uzattıgımda ne aklıma getirmeliyim dniyetten old.hatırlıyayım
Arkadaşlar hoşbulduk.beni kabul ettiğiniz ve cevap yazdığınız için teşekkürler
ben bu akşamdan itibaren başlayayım en iyisi.işten eve geldim diyetle oldugumu unuttum abur cubur yedim.çok kızdım kendime.benim diyette oldugumu hatırlamam için ne yapmam laZım??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?