80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çocuk var 2,5 yaşında ona alıyorum sonrada o yemeden ben hüpletiyorum.eşimde aşırı abur cubur tüketiyor sanırım buda beni olumsuz etkiliyor.

abur cuburları üst dolaba kaldırdım bugün tam anlamıyla diyetteyim beni yalnız bırakmayın haaa

kızlar nasılsınız ınns herkes ıyıdır . gecmıs yapamadım umarım herkes mutlu ve huzurludur hepınızı ozledım bende en yakın zamanda dıyetıme ve sporuma gerı donecegım sevdıcegımle bı ozlem gıdereyım hepınızı cokk opuyorum

kızlarr benide alın aranıza 20 yaşndaym boyum 1.65 ve 86 kiloyumdiyet önerilerinizi bekliyorum ben sabahları çok acıkmıyorumda akşam yemeklerinde dayanamıyorum

çok sağolun canlarım. kız enişte umarım sürekli böyle kalır( amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
amin canım inş. hep böyle kalır, tahminimde kalır gibi ama yinede aynı eve girmeyince bilemem, hakkımızda hayırlısı artık ( amiiiiiiiiiiiinn )
aslında en güzeli erken kalkıp metobolizmayı çalıştırmak ki sen bunu güzel başarıyorsun sanırım arkadaşım :)) şimdiden çok geçmiş olsun , inş. cok canın yanmaz ( amiin )
kızlarr benide alın aranıza 20 yaşndaym boyum 1.65 ve 86 kiloyumdiyet önerilerinizi bekliyorum ben sabahları çok acıkmıyorumda akşam yemeklerinde dayanamıyorum
aramızdasın bile hoşgeldin canım ,aslında herkezin kendine göre diyet yöntemleri var, öanmli olan neyi ne kadar ve ne zaman tükmesini hayatımıza sokabilmek , hergün menü paylaşımı yapıyoruz, bilhassa yeni katılmak isteyen arkadaşların bu kurala dikkat etmesi gerekiyor, 2 haafta bu şekilde bitince listeye girebilirsin demektir başarılar papatya

kızlar eşofmanlarım geldi , yüklemeye çalıştım ama becerebildim mi bilemiyorum :)) bu akşam yürümeye başlıycam :)) galiba bu durumdan dolayı mutluyum :)) ama bu modelin sakslı siyahlı rengini aldım, beyaz malum kusur çok gösterir, inş. azcık zayıflayınca beyazlara bürüncem :))

Son düzenleme:
aramızdasın bile hoşgeldin canım ,aslında herkezin kendine göre diyet yöntemleri var, öanmli olan neyi ne kadar ve ne zaman tükmesini hayatımıza sokabilmek , hergün menü paylaşımı yapıyoruz, bilhassa yeni katılmak isteyen arkadaşların bu kurala dikkat etmesi gerekiyor, 2 haafta bu şekilde bitince listeye girebilirsin demektir başarılar papatya[/QUOTE]

teşekürler canımm bn doğrumu ypıorm blmyrm ama uyandğmda 9lu bitki çayımı içiyrm snra 1 kase gewrk we işe glyrm işte öğlen ne çkrsa onu yiyrm tbi çorba ve yoğrdumun tamamnı yiyp dier ymklri yarm brkyrm akşmda yne çayımı içip yemklerdn az ymye uğrşyrm ymktn 1 saat snrada ewmn yınndaki prkta spor ypıorm ne kdr başarılı blmyrm:44::44:

aç karnına bence içmemelisin bitki çayını, midene zararı olabilir, bu konuda elmaşekrim daha doru bilgilendirme yapar, sabah kahvaltısında ise gevrek kullanmanda doğru değil, peynir,zeytin,yumurta ve mevsim yeşilliklerini tercih edersen daha iyi olur,hem vitamin açısından daha zengin ve doyurucu hem de çeşit olarak göze daha çok hitap ediyor, ekmek yerine de tam buğday ekmeği kullanmanı tercih ederim canım, çok tok tutuyor ve doyurucu

hımm çalştğm içn kahwltı hzrlmk zr gliyrdu ama sğldklrnde mantklı gldi dedn gbi deniycem canım çayımıda ymklrdn snra içerm aertk

yaaa kısslar ben bu ara bi garibim yaaa bütün yiyeceklere saldırırcasına yemek istiyorum.birde çok çabuk acıkıyorum...butün gün dolabın önünde yiyecek bişiler arıyorum.öyle kendimi açta bırakmıyorum ama anlamadım.nerden geldi bu aç gözlülük bana ve bir çaresi var mı?kendime hak,m olmakta zorlanıyorum ama verdiğim kilolarıda geri almak istemiyorummmm

bizi şişmanlatan ne acaba?bunu öğrenmenin bir yolu var mı?

hımm çalştğm içn kahwltı hzrlmk zr gliyrdu ama sğldklrnde mantklı gldi dedn gbi deniycem canım çayımıda ymklrdn snra içerm aertk
bende önceden senin gibydim canım , çok üşeniyodum sabah işe giderken kahvaltı yapmaya, sonradan kendime küçük tam buğday ekmekler aldım ve ince dilim kaşarla içine bazende maydanoz koyarak yağsız tostlar yaptım,yanında da 4 zeytin alıp şekersiz çayla yiyodum,çok rahat oluyodu ve öğün atlamamış oluyodum, sanada tavsiye ederim

hımmm ara ara hepimizde başgösteren bi sorun canım, ıhlamur çayı iştahı azalttığını biliyorum deneyebilirsin, ya da tarçınlı bir kase yoğur içinede yulaf ezmesi hatta mevsim meyvelerinden de miktarını ayarlayarak içine doğrayıp kendine ara öğün yapabilirsin, ya da 1 bardak sıcaklığı sana kalmış y.yağlı sütün içine 1 tatlıu kaşığı tarçın atıp içebirsin, inş. yeme isteğini azaltır canım bu yazdıklarım, genelde bende çok işe yarar tecrübeyle sabittir ...

teşekkür ederim canım bunlar gerçekten yapabileceğim güzel öneriler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…