kız nerelerdesin bi gittin pir gittin yaw. özlettin kendini gitme gel geri.
çok sağolun canlarım. kız enişte umarım sürekli böyle kalır( amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
eeee hatanı anlamışsın bize söyleyecek pek söz düşmüyor. bende senin yaptığını çok yapıyodum ilk zamanlarda. eve almayınca aklıma gelmez oldu. hoş evde çocuk varsa biraz zor oluyo abur cuburun eve girmemesi ama. kendini biraz motive ettikten sonra inan bana aklına gelmiyo abur cuburlar.
Diyete başlama ve diyeti uygulama süreci tam bir beyin işi. Sonra sabır işi.
sabah uyanır uyanmaz tartiya çikip, kilolun bir yere not edip, kendini bir saat gibi kurmayı dene derim.
Diyete başlamdan önce yememen gereken gidalar evinden yada yakinindan yok et derim. Tabi evde senin disinda yaşanlar var ise bu biraz zor ama onlarla biraz anlaşma yapabilirsin. Örneğin onların yerini sen bilme. Diger kişiler sana göstermeden yesinler falan gibi.
Kararında net ol ve kilo vereceğim de ve lütfen bozma.. kaçamak cissss...
Bu bir diyet listesi mi? Paylaşır mısın?
amin canım inş. hep böyle kalır, tahminimde kalır gibi ama yinede aynı eve girmeyince bilemem, hakkımızda hayırlısı artık ( amiiiiiiiiiiiinn )çok sağolun canlarım. kız enişte umarım sürekli böyle kalır( amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
aslında en güzeli erken kalkıp metobolizmayı çalıştırmak ki sen bunu güzel başarıyorsun sanırım arkadaşım :)) şimdiden çok geçmiş olsun , inş. cok canın yanmaz ( amiin )Bende günaydın diyeyim,
Ben diyetimde erken yatalim erken kalkalım kuralanı uygulayanlardanim. saat 7,8 gibi kahvalti olayini bitirmis oluyorum. Aksamlarıda yatmak için, saat 22,00 yi geçirmiyorum.
Dün aksamıda büyük bir tabak ispanak bir kase yoğurt, bir kase cacik bir kase çoban satala ile kapattım.
dün içtigim su miktari 3.5 litre
Persembe günü diş etleri tedavisi sürecinde kesme biçme ve dikme işlemlerim olacak. altan altan korkuyorum.
Hepinize diyetin kolay olduğu kaçamaksiz bir gün olsun...
işler beni bekler..
aramızdasın bilekızlarr benide alın aranıza 20 yaşndaym boyum 1.65 ve 86 kiloyumdiyet önerilerinizi bekliyorum ben sabahları çok acıkmıyorumda akşam yemeklerinde dayanamıyorum
kızlar eşofmanlarım geldi , yüklemeye çalıştım ama becerebildim mi bilemiyorum :)) bu akşam yürümeye başlıycam :)) galiba bu durumdan dolayı mutluyum :))Eki Görüntüle 777779 Eki Görüntüle 777779 ama bu modelin sakslı siyahlı rengini aldım, beyaz malum kusur çok gösterir, inş. azcık zayıflayınca beyazlara bürüncem :))
spor içinmi aldın yani terlemek içinmi
aç karnına bence içmemelisin bitki çayını, midene zararı olabilir, bu konuda elmaşekrim daha doru bilgilendirme yapar, sabah kahvaltısında ise gevrek kullanmanda doğru değil, peynir,zeytin,yumurta ve mevsim yeşilliklerini tercih edersen daha iyi olur,hem vitamin açısından daha zengin ve doyurucu hem de çeşit olarak göze daha çok hitap ediyor, ekmek yerine de tam buğday ekmeği kullanmanı tercih ederim canım, çok tok tutuyor ve doyurucuteşekürler canımm bn doğrumu ypıorm blmyrm ama uyandğmda 9lu bitki çayımı içiyrm snra 1 kase gewrk we işe glyrm işte öğlen ne çkrsa onu yiyrm tbi çorba ve yoğrdumun tamamnı yiyp dier ymklri yarm brkyrm akşmda yne çayımı içip yemklerdn az ymye uğrşyrm ymktn 1 saat snrada ewmn yınndaki prkta spor ypıorm ne kdr başarılı blmyrm:44::44:
terlemek için değil canım, yürüyüş yaparken giymek için aldım, üstü kap gibi uzun, modelini çok sevdim
anladım canım hayırlı olsun güle güle kullan
bende hani trleten zayıflatan eşofmanlardanmıdır dedim ondan :)))
aç karnına bence içmemelisin bitki çayını, midene zararı olabilir, bu konuda elmaşekrim daha doru bilgilendirme yapar, sabah kahvaltısında ise gevrek kullanmanda doğru değil, peynir,zeytin,yumurta ve mevsim yeşilliklerini tercih edersen daha iyi olur,hem vitamin açısından daha zengin ve doyurucu hem de çeşit olarak göze daha çok hitap ediyor, ekmek yerine de tam buğday ekmeği kullanmanı tercih ederim canım, çok tok tutuyor ve doyurucu
insan vücudunu bünysini metabolizmasını bilirse aslında çok kolay zayıflar
mesela beni şişiren ekmekmiş meğer
ekmek dışında şdkerli içceklere karşıda direncim zayıf
sabah kahvaltı dışında ekmek ağzıma sürmüyorum
ilk ay bende çok hızlı kilo verdim
ancak aşırı kilolu insanlarbayada uzun bir süre diyt yapmadılarsa ve diyete başlarlarsa kesinlikle çok hızlı kilo veriyorlar zaten
işte kilo vermek bnce gerçekten almamaktan daha kolay
almamak içinde vücudunu şaşırtmadan afallatmadan yiyerek kilomuzu muhafaza etmeliyiz
:))))))))))
ancak önce inşallah herkes istediği kiloya sağlıklı ulaşsın inşallah
ama zor değilll
bende önceden senin gibydim canım , çok üşeniyodum sabah işe giderken kahvaltı yapmaya, sonradan kendime küçük tam buğday ekmekler aldım ve ince dilim kaşarla içine bazende maydanoz koyarak yağsız tostlar yaptım,yanında da 4 zeytin alıp şekersiz çayla yiyodum,çok rahat oluyodu ve öğün atlamamış oluyodum, sanada tavsiye ederimhımm çalştğm içn kahwltı hzrlmk zr gliyrdu ama sğldklrnde mantklı gldi dedn gbi deniycem canım çayımıda ymklrdn snra içerm aertk
yaaa kısslar ben bu ara bi garibim yaaa bütün yiyeceklere saldırırcasına yemek istiyorum.birde çok çabuk acıkıyorum...butün gün dolabın önünde yiyecek bişiler arıyorum.öyle kendimi açta bırakmıyorum ama anlamadım.nerden geldi bu aç gözlülük bana ve bir çaresi var mı?kendime hak,m olmakta zorlanıyorum ama verdiğim kilolarıda geri almak istemiyorummmm
aaaa çok güzelmiş eşofmanın hangi siteden aldın canım?kızlar eşofmanlarım geldi , yüklemeye çalıştım ama becerebildim mi bilemiyorum :)) bu akşam yürümeye başlıycam :)) galiba bu durumdan dolayı mutluyum :))Eki Görüntüle 777779 Eki Görüntüle 777779 ama bu modelin sakslı siyahlı rengini aldım, beyaz malum kusur çok gösterir, inş. azcık zayıflayınca beyazlara bürüncem :))
bende önceden senin gibydim canım , çok üşeniyodum sabah işe giderken kahvaltı yapmaya, sonradan kendime küçük tam buğday ekmekler aldım ve ince dilim kaşarla içine bazende maydanoz koyarak yağsız tostlar yaptım,yanında da 4 zeytin alıp şekersiz çayla yiyodum,çok rahat oluyodu ve öğün atlamamış oluyodum, sanada tavsiye ederim
hımmm ara ara hepimizde başgösteren bi sorun canım, ıhlamur çayı iştahı azalttığını biliyorum deneyebilirsin, ya da tarçınlı bir kase yoğur içinede yulaf ezmesi hatta mevsim meyvelerinden de miktarını ayarlayarak içine doğrayıp kendine ara öğün yapabilirsin, ya da 1 bardak sıcaklığı sana kalmış y.yağlı sütün içine 1 tatlıu kaşığı tarçın atıp içebirsin, inş. yeme isteğini azaltır canım bu yazdıklarım, genelde bende çok işe yarartecrübeyle sabittir ...
aaaa çok güzelmiş eşofmanın hangi siteden aldın canım?
teşekkür ederim canım bunlar gerçekten yapabileceğim güzel öneriler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?