80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah bir tane orta boy lot peynirli pide
öğlen yok
ikindi üç kaşık makarna salatası çok az karpuz
akşam bi kase yoğurt ve bi dilim kepek ekmek
Hemen uyumak istiyorum bişe yememek için :)))
nasıl menüm yorumlarsanız sevinirim

slm kızlarrrrrrrrrrrrrr bugün güzel haberlerle geldim sizeeee işe başladımmmmmmmmmmmmmmm :))) sonunda yaaa aslında tam işde değil 5 aylık staj ama olsun evde otur otur tak etti canıma :) kızlar dua edin de işin üstesinden gelebileyim yoksa postalıyorlar ((

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün koşturmacadan ancak gelme fırsatım oldu
TAbi aklım buradaydı o ayrı
Öğlene doğru kızlarla göz doktoruna gittik Şükür benim gözlerin numarası yükselmemiş ( hesapta gözlük takıyorum ya )
Benim büyük kızında aynı kalmış ama önceki doktor daha ufak numara vermişti alışsın diye şimdi onlar olması gerken numaraya yükseltildi mecbur
Veeee günün süprizi küçük cimcimemde de maalesef astigmat başlangıcı varmış :26:
Baştan biraz üzüldüm ama sonrada Rabbime şükürler olsun ki sadece ufacık bir şey üstelik numaralarıda çok düşük zaten

Doktor benim cimcimeye bayıldı
Anam ben bu fıstığa bayıldım ne kadar akıllı bir şey bu dedi bizimkide bilmiş bilmiş aaa tabiiii ben akıllıyımmmmmmmm hemde çoook demezmi Doktor ya gözlük yazacağım ama acaba takarmı diyince daha ben cevap vermeden evet evet takarım ben gözlük zaten bana gözlük lazım ama pembe gözlük istiyorum tamammmmmmmmmmmııııııııııı diye uzatarak cümleyi bitirdi
Kadıncağız Orta yaşların sonunda, çok bakımlı ve inanılmaz güler yüzlü bir bayan
Kızkardeşimin oğlu hastaneyi ayağa kaldırdı muayene olmaktan korktuğundan tabi doktor bütün çocukları gözlemlemiş bir ara dışarı çıktığında
Beni tebrik etti çok güzel çocuk yetiştirmişsin hem akıllı hemde koca kız gibi nasıl davranması gerektiğini biliyor dedi Gerçekten ruhum okşandı kız kardeşimede oğlu cıldırmış gibi davrandığı için bak güzelim yanlış anlama ama her dediğini yapmışsınız bu güne kadar aman rahatsızlanmasın ağlayıp nefesi kesilmesin diye ama oğlun resmen seni kullanıyor bak ilerde çok daha fazla üzülürsün demiş
Kadın gerçektende bir psikolog gibi yakın ama dürüst davrandı ve normalde kızkardeşim fena bozulurdu başka zaman ama kadın kesinlikle haklı bu sıpa bizi resmen kukla yaptı dedi çıkışta
Oğluna ceza vermiş ortada korkulacak bişey yokken niye hastaneyi ayağa kaldırdığı için Çocukta ama bende gözlük istiyorum bana gözlük alsaydın ben çok mutlu olarrrrrrdım demiş sıpa seni benim mutlu olmamı istemiyormusun demiş bide
Kızkardeşim diyor işte o cümleden sonra emin oldum Göz Doktoru bayanın yüzde 100% haklı olduğuna diyor artık sıkı yönetim ilan etmişler evde bakalım ne zamana kadar

Bu arada Gözlükcüyede gittik ve cimcimem kendine bir tane pembe bir tanede kırmızı gözlük beğendi
Çokta yakıştı haspama tabi camları değişeceği için ancak cumartesi almaya gideceğiz
Birini zaten devlet ödüyor diye yedekte alalım dedik oda tuta tuta 59 lira tuttu üstelik kırılmayan cam ve çerceve
Eşimden izin alabilirsem onun o halini çeker size gösteririm küçük einstein'ım benim

Çok güzel bir düzen bence İnşallah çok daha güzel kilolar veririz birlikte
Önemli olan zaten yavaş ve sağlıklı vermek

İşte budur şekerim
Valla ben geçmiştede sana uyabilseydim eminim şu an senin gibi fıstık olmuştum
Neyse Pazartesiye kadar kendimi psikolojik hazırlıyorum ondan sonra yine kimse beni tutamaz haftada 3 fitnes haftada 1de yüzme Yediklerime zaten dikkat ediyorum şükür

abur cuburları üst dolaba kaldırdım bugün tam anlamıyla diyetteyim beni yalnız bırakmayın haaa

Valla üst dolaba kaldırdığında uzak durabiliyorsan sorun yok ama bende evin her hangi bir yerinde olsa kesin o beni dürter
Sırf kızlarımda uzak dursun diye artık eve hiç almıyorum
Bazen eşim söyleniyor evde hiç birşey yok diye ama umurum değil çok isteren gündüz dışarda ye diyorum
Kızlarada sağlıklı atıştırmalıklara alıştırıyorum ( havuç, salatalık, kuru yemiş, bazen kuru kayısı da oluyor )
İnşallah onlar ilerde anaları gibi uğraşmak zorunda kalmaz Aminnnnnnnnnnn

kızlarr benide alın aranıza 20 yaşndaym boyum 1.65 ve 86 kiloyumdiyet önerilerinizi bekliyorum ben sabahları çok acıkmıyorumda akşam yemeklerinde dayanamıyorum

Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah hedeflerimize ulaşacak güzel kiloları veririz en kısa zamanda

Canım güle güle kullan inşallah en kısa zamanda bol gelirde daha güzellerinide alırsın
Bu arada buda çok hoşmuş

Canım senin adına çok sevindim
RAbbim inşallah daim ederde sende kendi kazancını harcamanın ve biriktirmenin hazzını yaşarsın senelerce
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallahhhhhhh....Aminnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Sekerimmm cooook sevindim :)
Hayırlı olsun...
Çalışmak benim icin suan hayal (birgun olacak ama :)
Bebelerim büyüsün biraz hele
Kuzum ben buralarda takipteydm hep
Ama artık cok kalabalık burası takip edemiyorum eskisi gibi

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, allah razı olsun kızlarr çok çok tşk ederim

Yarin tayole gidiyorum insallah tatil donusu cok kararli birsekilde baslicam her cuma tartilarakkkk boyum 1.70 kilom tam 80 :) ama veririzz güveniyorum kiZLAR BIZEEE :)

Günaydın,
Dün sabah toplantı ögleden sonra gelinlik için ilk görüsme, davetiye bakmaca, kavinvalidemlere yemeğe gitmece çok yoruldum... Dün yaptigim kaçamak var. Bir tane fistikli baklava yedim. birde dün yeşil çay içemedim
Aslinda bu topik çok hizli ilerlemiyor okumak ve tanimak oldukça kolay. Dün telefonumdan yazilanları okudum ama yorgunluktan uyuyup kalmışım. Bu sabahta çok zor kalktım. Birde ben spor ayakkabilara alişkinim topuklu olmasada bile klasik ayakkabiyla bütün gün dolaşmak amma yordu beni ya.. en komigide şu, cantamda süslü kesenin içinde ev ayakkabim var... ben müthiş gelin oldum ya.

melankoli_84, esofmanlarını güle güle giy. geçmis olsun için çok mersi.

elmaSekeri23, işin hayırlı olsun.

Cecosum, ben biliyorum zaten, sen dünyanın en güzel annesisin cimsime güle güle mutlulkla kullansın gözlüklerini. Bende ilk gözlük takdigimda onun kadardim. Bir çocuk için büyük aşama.
Diyet kosunda çok uzun ve başaralı bir yol kat ettin ceceosum... bu iş zaman işi ben seni çok takdir ediyorum.

Son düzenleme:

allah yrdımcın olsun inşş başarırsın

herkese günaydın
kızlar eşimle iddiasına girdik eğer 4 ayda 16 kilo verirsem o bana veremezsem ben ona bişey alacaz :)
veririm kızlar demi bu iddiayı kesin kazanmalıyım allahın izniyle

canım hayırlı olur inş. senin için, çok sevindim, inş. başarılı bi staj geçirir ve işte devamlı kalırsın , tebrik çiçeğin benden olsun

Son düzenleme:
herkese günaydın
kızlar eşimle iddiasına girdik eğer 4 ayda 16 kilo verirsem o bana veremezsem ben ona bişey alacaz :)

4 ayda 16 kg başarırsın canım inş. ALLAH yüzünü kara çıkartmasın her hafta düzenli 1 kg vermen lazım hedefine ulaşabilmen için, senin içinde bu iddia bi motivasyon olur hem canım :))

Son düzenleme:
yanımda olaydın bn anlardım kız :)))
seni bişiler yememen için önlerdim dolabının önünd gardiyanın olurdum ne olacak :))

sağolasın gülüm benim.ins gardiyan olayına gerek kalmayacak.tarçın olayını tuttum ben...dün şeftalinin üzerine biraz tarçın serptim öyle yedim gerçekten etkili oldu...ayrıca bundan sonrada her acıkma hissi geldiğinde su içeceğim:)

4 ayda 16 kg Başarırsın canım inş. Allah yüzünü kara çıkartmasın Her hafta düzenli 1 kg vermen lazım hedefine ulaşabilmen için, senin içinde bu iddia bi motivasyon olur hem canım :))

keşke 5 yada 6 aylığına iddiaya girseydin vücut arada duraksıyor ya kilo verirken o zaman süresinide içine katmış olurdun...illaki iddayı kazanacağım diyede sağlığından olma canım.inş emeline kavuşursun.....

yaaa bu kadarcık seyle nasıl günü geçiriyorsun?halsiz düşmüyor musun?bence günlük kalori ihtiyacını eksik alıyorsun gibi geldi bana..böyle yaparsan kas kütlende kayıp olur buda sağlıksız kilo vermene sebep olur...yani yine sen bilirsin ama...

Selam güzel topicimin güzel insanları,,
artık bende menümü paylaşmaya başlayacağım.kimilerine dünyayı yemişim gibi gelebilir ama emzirdiğim için çok çabuk acıkıyorum ben
sabah:
2 adet haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
1 adet domates
12 adet zeytin
1 dilim pide ekmeği(tam bugday ekmeği satan yer henüz bulamadım maalesef yoksa beyaz ekmek hiç tüketmiyodum normalde)bursayı çok özlüyorum
Kahvaltıdan 1 saat sonra 2 büyük bardak yeşil çay içtim
sabah 1 saat de pilates yaptım
sizce böyle bir öğünle kilo verebilir miyim?yada verirsemde çok mu yavaş olur?sizce biraz daha miktarları azaltmalı mıyım?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabah beri bende koşturanlar arasındayım
Malum bugün hastaneye gittim tabi doğal olarak eve gelmem 11i buldu
Geldiğimden beri evin temizliğiyle uğraşıyorum şükür çok az toparlanacak birşeyler kaldı ( kızım sağ olsun hallediyor onu ) sonrada bir tek süpürge tutup mutfağın yerlerini sileceğim

Bugün bildiğiniz gibi ilk kez Psikiyatri'ye gittim
Çok fazla yoğunluk yoktu Allahtan ama kapının önünde beklerken nedense kalbim deli gibi atmaya başladı
Nerden nasıl başlıyacağım diye baya bir panik yaptım ve çok beklemeden beni doktor çağırdı.
Şükür kadın çok şeker biriydi ve beni içten karşıladı
Halimi hatırımı sorduktan sonra neydi şikayetin dediği anda artık nasıl bir psikolojise benim sinirler boşaldı resmen
Sence ne bu tür sıkıntılarına sebep oldu diyince bende ufak yaşta evlendiğimden bir başladım KVme kadar
Hem ağladım hem anlattım sanki karşımda senelerdir güvendiğim bir arkadaşım varmış gibi içimi döktüm hatuna
Gerçekten çok çok iyi geldi ve inanılmaz ama meğer bu bütün uykusuzluklarım, duygu değişimlerim, isteksizliklerim falan hep ağır bir depresyon geçiriyormuşum
Kesinlikle tedaviye hemen başlıyoruz ve ne olursa olsun ben bırak demediğim sürece bu yazacağım ilaçları kullanacaksın dedi
Biri sabah biri akşam içilecekmiş ve en az 6 ay boyunca her ay bana geleceksin dedi

Baştan çok üzüldüm ama sonrada dedim ki RAbbim başka dert keder vermesin sonuçta çaresi var onunda
Eşime öğleden sonra ilaçları aldıracağım ( önce bi daşlarını kırdırsında )
KV gelicekmiş akşam üzere oğluşunu dolaşmaya inşallah eşim ona da söylemez ama söylersede sebep olanlar utansın diyeceğim istere kudursun sinirinden ama baş sebep o
Bundan sonra ama kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim Çok şükür bir kaç yıldır izin vermiyorum ama gerekirse bana zararı dokunan herkesle iletişimimi kesiceğim Dünya yüzünden deli olacağıma dünya benim yüzümden deli olsun

Çok sağ ol canım.
Eminim kuğu gibi olmuşsundur o gelinliğin içinde Herşey gönlünce olur inşallah ....Aminnnnnnnnn

Bu arada gerçekten iyiki varsınız sizler olmasaydınız eminim okadar yol kat edemezdim
İnşallah bundan sonrada sizlerin desteğiyle çok daha güzel kilolar vereceğim

Kız nerde yediğin dünya ben birşey göremiyorum
Bence gayet güel bir menü sonuçta ekmeği az yemişsin ve 2 yumurtadan birşey olmaz
Strese sokma canım kendii gayet güzel işte
Bol suyu ihmal etme ama

Son düzenleme:
herkese günaydın

ay bu erkekler çok fenaa haaa
kilo vermede gaza getirmek için ne iddialar ne iddialar :)))
sözdede ben senin için istiyorum karıcım sen mutlu ol yetrrr pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…