ayyy canım birde insanlar ne der endişesi var dimi , bende de aynısı var çünkü en son köye gittiğimde inceciktimyaa herkescikler nerelere kayboldu?bu aralar herkes pek bi durgun..ceconun erken yatmaya basladığı hemen belli oldubende bugün güne çok pozitif başaldım..eşim evdeydi onun desteğiyle bugün istediğim kadar rahat spor yapabildim..bebekle o ilgilendi.pilates yaptım 1 saat üstünede 10 dk bisiklet çevirdim..sanki bisiklet desteğide olunca kilo vermem hızlandı bu sabah aç karna tartıldım 81 kg çıktım..kahvaltıylada 500 gr üzerine eklendi..moralim ii yani.bakalım cumaya kadar 7 li rakamları görebilecek miyim...
trabzona gidinceye kadar biraz daha zayıflamak istiyorum aaaa ne kadar şişko olmuş bu gelin demesin konukomsusenede 1 defa gidiyoruz zaten hafızalarında o şekilde kalmıyim
bu sabah:
2,5 yemek kasığı menemen yedim
1 dilim peynir
2 yada 3 zeytin
yarım domates
1 bardak şekersiz çay
biraz ekmek tam ölçü bilmiyorum ama eminim çok yemedim
çok az bal ve tereyağ
kahvaltıdan 1 saat önce su içmeye başladım ve gerçekten faydasını gördüm hemen doygunluk hissi geldi bu yüzden tıka basa yemedim şükür..ben az yemeye baslayınca otomatikman eşimde az yiyor..1 pide ekmeği almiştık .5 günde anca bitirebildik.bayat olunca pek yenmiyor..
yaa sinirlerim bozulıyor bazen kocamı görünce adam benimle aynı kiloda ya hatta zayıf bile 79 kilo..bi kadın kocasından kilolu olur mu..kendimi çok kötü hissediyorum düşününce.ama pes etmk yok birer birer çıkaracağım hayatımdan o pis kiloları....
amin inşallah çok almamda daha çabuk veririm. bebek yaklaşık 1 kilo oldu sanırım. göğüslerimde büyüdü. yani bunları da sayarsak aldığım kilo sanırım yağ değil
çalıştığım için gidemedim canım, annemlerin gitmesiyle benim tatil çakışmadı nasip olmadı bi türlü ama inş. bu sene gidicem bi 10 günlüğüne, çok gezemem ama yinede uzun gölü, sultan murat yaylasnı görür, köyümün kokusunu içime çeker, orman manzaralı balkonumuzda mis gibi lezzetinden doyul olmayan çayımızdan yudumlarımsizleri de beklerim
canım aramıza h.geldin , nerdeyse 10kg vermişsin bile
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn canım, oy yesin onu teyzesi minnoş yaaahormonsal bi büyüme canım, gayet normal, bebiş onları cok cok hüpletecek
ayyy canım birde insanlar ne der endişesi var dimi , bende de aynısı var çünkü en son köye gittiğimde inceciktimşimdi ise kalın incelerden oldum , insanların ne konuşacağını şimdiden çok iyi tahmin edebiliyorum
aman çokta takılmayalım yaaaa zaten 8 senede ilk defa gidiyorsun boşver tadını çıkar....ama köyün insanı pek düşünmez konuşurken..ben genç kızken akraba ziyaretine giderdim aaaa ne kadar büyümüş,aa boyu uzamış,aaa çok kilo almışsın diye pat diye söylerler yüzüne:)kırılcak gücencek diye kimsenin aklına gelmez:)
nuhanım sorduklarına bilinçli cevap vermek isterdim ama malesef her 2 ürün içinde fikrim yok,şöyleki 3 yıldır yeni evimin bitmesini bekliyordum ve bir iğne bile almadım eve.evim bitince araştırırım diye düşünürken evimi kısa süre sonra teslim edecekler ve ben hala hiç bir şey bakmadım
seramikler için sana şöyle bir link buldum;
FİLİZ'İN EVİNE HOŞGELDİNİZ: SERAMİK TENCERE VE TAVALAR NASIL TEMİZLENİR?
tefal içinde fikrim olmamasına karşın,faydalı olabileceğini düşündüm ve evimede alabilirim
perde konusundada fikrim olmamakla beraber,zebralar çok moda bu arave uzun yere kadar olan perdeler.
mobilyalarına bayıldım,google amcaya yazıp baktım hemengüle güle kullan canım
banada perde,mobilya,halı ve tüm ev eşyası fikirleri lazım
evet canım sende bildirimini yapıyorsun inş. güzel haberlerle gelirsin
konuyla alakası yok ama sormak istedim 92 kilodan 71 e inmen ne kadar sürdü?
başlangıç : 91,5
geçen hafta : 87,5
bu hafta : 87,5
giden : yok
gelen : yok
spor : yok
hedef : 80 ( şimdilik )
kötü bi sezon geçiriyorum arkadaşlar , ramazan sonrası toparlayamadım kendimi bir türlü, hiç istediğim gibi olmadı( moralim çok bozuk bu yönden, eski hallerimi çok özledim çoookk ((
yaa herkescikler nerelere kayboldu?bu aralar herkes pek bi durgun..ceconun erken yatmaya basladığı hemen belli oldubende bugün güne çok pozitif başaldım..eşim evdeydi onun desteğiyle bugün istediğim kadar rahat spor yapabildim..bebekle o ilgilendi.pilates yaptım 1 saat üstünede 10 dk bisiklet çevirdim..sanki bisiklet desteğide olunca kilo vermem hızlandı bu sabah aç karna tartıldım 81 kg çıktım..kahvaltıylada 500 gr üzerine eklendi..moralim ii yani.bakalım cumaya kadar 7 li rakamları görebilecek miyim...
trabzona gidinceye kadar biraz daha zayıflamak istiyorum aaaa ne kadar şişko olmuş bu gelin demesin konukomsusenede 1 defa gidiyoruz zaten hafızalarında o şekilde kalmıyim
bu sabah:
1 dilim peynir
2 yada 3 zeytin
yarım domates
1 bardak şekersiz çay
çok az bal ve tereyağ
kahvaltıdan 1 saat önce su içmeye başladım ve gerçekten faydasını gördüm hemen doygunluk hissi geldi bu yüzden tıka basa yemedim şükür..ben az yemeye baslayınca otomatikman eşimde az yiyor..1 pide ekmeği almiştık .5 günde anca bitirebildik.bayat olunca pek yenmiyor..
yaa sinirlerim bozulıyor bazen kocamı görünce adam benimle aynı kiloda ya hatta zayıf bile 79 kilo..bi kadın kocasından kilolu olur mu..kendimi çok kötü hissediyorum düşününce.ama pes etmk yok birer birer çıkaracağım hayatımdan o pis kiloları....
slm napıosunuz kızlar bu arada bıldırım konusunda deneme surecı ne zamn bıtıyor:26:
Kizlarr tatile hittim döndüm tabii orda diyet miyet yoktu boyna durum vb yiyecekler yedim ama kilo vermisim :) sanirsamki denizde bayagi efor sarfettim)
cnm cııktın mı sen endokronolojiye:44:
selammlar herkese bende araniza katilmak istiorum benide alirmisiniz
once kendimden bahsedeyim ben 23 yasinda uc yillik ewli we bir cocuk sahibiyim.ewlwndigimde 50 kiloydum doguma gittigimde ise 95 kiloydum.neyse diyet deneye biraka suanda 84 kiloyum bu siteyi uzun zamandir takip ediyorum girmek simdiye nasip oldu.diyet dewamliligi icin arkadasa ihtiyacim war yardimci olunnn lutfeeen
Selam kızlar nasılsınız?buraya girmeden motive olamıyorum.kızlar iki küçük çocukla yürüyüşe nasıl çıkabilirim?önerisi olan varmı?ikisinde Bebek arabasına mı bıraksak acaba
yaa herkescikler nerelere kayboldu?bu aralar herkes pek bi durgun..ceconun erken yatmaya basladığı hemen belli oldubende bugün güne çok pozitif başaldım..eşim evdeydi onun desteğiyle bugün istediğim kadar rahat spor yapabildim..bebekle o ilgilendi.pilates yaptım 1 saat üstünede 10 dk bisiklet çevirdim..sanki bisiklet desteğide olunca kilo vermem hızlandı bu sabah aç karna tartıldım 81 kg çıktım..kahvaltıylada 500 gr üzerine eklendi..moralim ii yani.bakalım cumaya kadar 7 li rakamları görebilecek miyim...
bu sabah:
1 dilim peynir
2 yada 3 zeytin
yarım domates
1 bardak şekersiz çay
çok az bal ve tereyağ
canım senin hissettiğin şey vücudun ilaca alışma süreci. ve ne yazıkki iki hafta kadar devam edecek. sabretmeni şiddetle tavsiye ederim çünkü sonunda çok rahatlayacaksın. tuzlu çubuk falan al bulantın olduğunda birkaç tane atıştırırsın. ha bide dedin ya intihara meyil ilaçları kullanırken bunu daha çok yaşayabilirsin. yalnız kalmamaya çalış. bide sinir katsayın muhtemelen artacak çocuklara karşı sabrın olmayacak onları dövmek isteyeceksin ama dövmemek için kendine zarar vermek isteyebilirsin sinirlerine hakimolmaya çalış. anaaaaam felaket tellalı gibi olmuşum
amin inşallah çok almamda daha çabuk veririm. bebek yaklaşık 1 kilo oldu sanırım. göğüslerimde büyüdü. yani bunları da sayarsak aldığım kilo sanırım yağ değil
beni daha önce iki çocuğu bebek arabasına koyup günde 45 dk tempolu yürüyüşle ve evde egzersiz ekleyerek 96 dan 82 ye düşmüştüm. bebek arabası işe yarar.
cnm bu hafta alalım seni listeye artık yap bildirimini
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün baya koşturduk yine dışarda
Spor salonu için eşortman altı almaya gittim ama baktıklarımın hepsi düdük gibiydisalon kadın erkek ayrıda olsa ortak alanda elbet deng geliyoruz ve ben iyice tayt gibi birşeyle rahat edemem diye almadım ( genelde giyinip gidiyorum sonrasında üzerimi değiştiriyorumda ) içime sinmiş olsaydı dar olmasıda sorun olmazdıda en ufak selülite kadar belli eden cins kumaşlardandı
Neyse o bahaneyle baya bir yürümüş olduk
Sonra hadi kendime spor cantası birde günlük canta alayım dedim ( günlük olan yırtıldıda kıyıp atamıyordum)
Bizim buralara yakın bir çantacıya gittimanam nevrim döndü cantaları görünce
Spor için ufak bir çanta aldım ( ayakkabı, yedek tshirt, havlu ve şampuan koyabileceğim ) 10 liraya
Günlük çantalara bakarken de bir tane mor zımbalı beğendim oda 10 lira
Tam çıkacakken bir tanede siyahlı kahveli beğendim oda 24 lira diyince üçünüde aldım
Tabi eşim arabada bekliyordu ve karşıdan daha onu görür görmez sırıtmaya başladım
Poşetleri görünce anaaaa kızlar ananız sapıtmış hayret deditabi alışkın değil kendime birşey almama
Ohhhh sefan olsunne güzel işte hem dilediğin gibi yedin hemde kilo verdin darısı hepimizin başına
Maalesef canım hala alamadım
Dün telefonla randevu merkezini aradım belki ordan olur diye ama kadın sadece netten randevu alabileceğimi söyledi ve saat 23:30da gir sisteme dedi perşembe günü için randevu alabilmek için.
Ben gece 12de giriyordum sistem bir sonraki güne atıyordur ancak diye meğer daha erken girmek gerekiyormuş. Tabi ben girene kadar dolmuş oluyormuşbakalım bu gecede deniyeceğim şansımı olmazsa direk dahiliyeden alıcağım tahlillerimi yaptırıp sevk isteyeceğim o doktora Adam baya bir talep görüyor zaten TVde falanda çıkmış daha evvel
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar veririz
Bende kendimi tanıtayım bari yeni gelenler için
Adım banu, 33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında ( doğum günleri çok yakın o bakımdan) iki cadının annesiyim ve evhanımıyım
14 sene evvel evlendiğimde 52 kiloydumhem evde oturmaktan hem can sıkıntısından ( eşim ve görümcemin baskılarıda vardı çok zayıfsın diye ) bir 15 kg kadar aldım üzerinede hamile kalınca ilk doğumuma girerken 92 kiloydum.
Sonradan tartılmayıda kestim artık nasıl dengem bozulduysa ve ikinci kızıma hamile kaldığımda 10 sene sonra tam 108 kiloydum
Hamileliğimde sık sık ama az yiyerek tam 5 kilo verdimdoktor bile şok olmuştu
1 yaşına kadar cadıyı emzirdiğimden içimdeki Canavar 120 kiloyu gösterdi ve 8 köşeli jetonum 2 sene evvel düştü ve hala kilo vermeye uğraşıyorum
Pko ve insülin direncinden muzdaribim bir çoğumuzun olduğu gibi ve inanılmaz zor kilo veriyorum ama inadım inat o kilolar gidecekkkkkkkkkkkkk
52 kiloyu bir daha zor görürüm belki ama en azından 75 olmaya kararlıyım
Canım bebek arabasıyla çok zor olmazmı :26:
Yada bebek arabasına koysanda bir komşuyla yada arkadaşınla çıksan o bir bankta çocuklarla otururken sen parkta spor aletlerini kullansan yada tur atsan
Yada ne bileyim eşinle akşam çıksanız nasılsa havalar geç kararıyorhem akşam yemeğini hazmetmiş olursun
Canım merak etme emin ol çok yakında eşinden çok daha zayıf olacaksınsonrada onu dilediğin gibi kızdırırsın
Ben hep dyorum eşime kesinlikle senden daha hafif olduğum gün senle devamlı dalga geçeceğim diyeadamcağız hiç dalga geçmez ama sen yeterki zayıfla dalga geçmene razıyım der hep
Çok sağ ol canım yaa valla dünden beri deli oluyordum neden böyle oluyorum diye :44:
Hatta eşime dedim acaba ilaç bana aksi teshir mi yaptı diye. Doktor bana bir müddet yanlız kalma falan diye de tembihledi ama böyle bir yan etkiden söz etmemişti
Oturup eşimede şimdi anlatırım yazdıklarını bak böyle böyleymiş diye ki en azından istem dışı çıkışlarım olursa yan etkisi olduğunu bilsin ki aramız açılmasın
Tabi büyük kızada izah etmem lazım o durumuİlaç kullandığımı falan biliyor hatta neden kullandığımı ama yan etkilerini pek izah etmemiştim. Olmadı artık ben dellenicek gibi olursam başka odaya geçerim ki onların bari kalpleri kırılmasın :26:
İnan benim çocuklar dayak nedir bilmez heleki ufak hiç aksine sesimi yükselttiğimde bile hemen ağlar anneciğim bana bağırma bak üzülüyorum ama diye
Rabbim inşallah bu dönemide anlımızın akıyla atlatmayı başarmayı nasip eder ....Aminnnnnnnnnnnnnn
RAbbim düşmanımın ( ki kimse yok düşman diyebileceğim KV dahil) başına vermesin böyle bir derdi aminnnnnnnnn
güle güle kullan cnm çantalarınııns alırsın bugun cnm bende yarın ılaclara başlıyorum bakalım neler olucak bırazda endıselıyım :44:
Ne yapalım artım mecbur alışana kadar titrek mitrek kullanacağız ilaçları
İştah açılması olmadı aksine canım hiç birşey istemiyor inan sırf metabolizma calışsın diye yiyorum
İnşallah hepimize iyi gelirde en kısa zamanda kurtuluruz ( bana en az 6 ay kullancaksın dedi doktor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?