80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün ki spor performansım oğlum yüzünden katledildi..hiç memnun değilim topu topu 40 dk anca yapabildim uykusu gelmiş keratanın..şimdi biraz bisiklet bineceğim hazır uyumuşken.terlemek insanı dinç yapıyor yaaa.hafiflediğimi hissediyorum...
Gelecek ay trabzona gidebiliriz eşimin memleketi.orada 10 gün durduktan sonra eşim beni muğlaya kendi memleketime gönderecek ama belli değil yaa istiyor ama para durumuda çok kritik.gidemeyebilirim yani.bakalım kısmet yaaa...
Gitsem süper olacak sıkı bir diyete gireceğim inş.tamamen spora yöneleceğim annemler bebekle ilgilenirken...ama bakalım gidebilecek miyim?

para sıkıntısı varsa sen kendi ailene eşin kendi ailesine gitsin canım olma mı :)))

canım çok çok geçmiş olsun tekrardan
aslında ben cesaretimi toplayıp 4 yıl önce gitmiştim dişçiye,ne yaptılarsa dişim uyuşmadı dahiliyeye yönlendirmişti doktor oradada kanımda iltihap çıktı, o günden beride ara ara baktırırım hala düzelmedi, böyle oluncada diş tedavisine başlanamadı bi türlü,uyuşmama sebebiyle.sonrasındada öyle kaldı.acilen bi çare bulup her iki sorunumuda halletmeliyim artık.
sağolasın nüketim,küçük oğlum kaza yapmıştı bir ay önce. rabbime şükürler olsunki ona bir şey olmadı,aynen canım mala gelsin zaten umrumda olmadı olamazda araba kaza falan.
sadece aşırı duygusal biri olduğumdan o işlemleri yaparken ve arabama son kez bakarken fena oldum,sadece duygusallığım sebebiyle ben böyleyim her şeye ağlayabilirim
evet bencede eylülde görüşmemiz çok iyi olur,bizim tatiller falan biter bir düzene gireriz.seninde diş sorunların bitmiş olur.evlilik tarihinizi bilmiyorum belkide yeni gelin olmuş olursun hayırlısıyla inşallahsonrada bebiş müjdesi verirsin ay inşallah bizde teyzoş oluruz
sevgiler

çok teşekkür ederim banucum
aynen öyle tatlım rabbim evladımı bana bağışladı çok şükür,kimseyi evladıyla sınamasın.aminn.
sigorta şirketim sorun çıkarmadı güzelde fiyat verdi, birazda banka kredisiyle alıcam inşallah,oğlumun okul açılış tarihine yetiştirmem lazım çünkü okula gidip gelirken o kullanıyor.yoksa 5 ayrı araçla gitmesi gerekiyor okul eve çok ters bir yerde.herşeyin hayırlısı diyorum.

sanada çok geçmiş olsun tatlım en iyisini yaptın doktora gitmekle,ilaçlarını kullanır rahatlarsın
aslında tüm ev hanımları bence ağır depresyondaama adı konmadığı için lay lay lom dolanıyoruz ortalarda
karı koca nazara mı geldiniz naptınız

para sıkıntısı varsa sen kendi ailene eşin kendi ailesine gitsin canım olma mı :)))

olmaz yaa eşimin ailesi 4 aydır torunlarını görmüyorlar..en son 1 aylıktı oğlum gördüklerinde...o yüzden gitmemiz lazım...bizden çok onu merak ediyorlar zaten birde ilk torun olduğunu göz önüne alırsak:)
bakalım gidemezsem eşime dedim hergün dağ yoluna koşuya gidelim diye..eşimin ailesi köyde oturuyor.sabah mis gibi bir hava ve kuş cıvıltılarıyla uyanıyoruz..gerçekten oraya gidince dinlendiğimi hissediyorum..temiz hava bol oksijen..

Valla öyle kim bilir farkında olmayıp işi gırgıra vuran ne kadar çok ev hanımı vardır :26:
Ne bileyim dediğin gibi nazaramı geldik nedir

Eşimde hep der ulen tam rahat ediyoruz yada işte güzel birşey yaşıyoruz arkasından mutlaka birşeyler oluyr ama asla ikimizde isyan etmiyoruz bunda da vardır bir hayır Rabbim dermansiz dert vermesin....aminnnnnnnnnnnn
Eşim kendi ailesine söylemedi hiç banu doktora gitti diye ama söylersede sorun değil aksine sebep olanlar utansın demezsem banada banu demesinler
Geçen gün eşime bile dedim denyo olduğum kanıtlandı anana söyle bana bulaşmasın diye tabi o işin gırgırı ama iki gündür uykularım bile düzgün olunca sanki biraz daha iyiyim

Canım çok sağol. yeniden çok geçmiş olsun... allah oğlunu bağışlamış. gelmiş geçmiş olsun. Emin ol bende üzülürdüm. Araba alişkanilga dönüşüyor. İnşalah yakın zamanda çok daha iyilerine sahip olursun.
Bizim nikah tarihimiz 27 ekim.. en kötü koşulda artikim nikaha gelirsiniz. ama biz genede nikahtan önce görüselim...

bencede nazar oluyor cecosum. Bunlar son olsun..

evet canım ya aynısı bizdede olur,rabbim kem gözlerden sakınsın inşallah yuvalarımızı sevdiklerimizi
biz içimi temiz tutalım gerisini rabbim halleder

çok teşekkür ederim benim kibar arkadaşım
oy oy nikah tarihide yakınmışrabbim nazarlardan korusun sizleri ve yuvanızı
Allah bir aksilik vermesse nikahında banuşumla birlikte bulunacağız nüketcimkibar asil arkadaşımı beyazlar içinde kuğu gibi görmeyi hiç kaçırırmıyımm,ayy ben kaçırsam meraklı cecoşum kaçırmaz
elbette tatlım,en azından bir kahve içmek için bile olsa görüşmeliyiz

canım çok mutlu oldum senin adına...inş sporada başlayınca ilaçların çok daha faydasını görürsün..spor depresyonu azaltıyormuş..vucudun mutluluk hormonu salgılamasını sağlıyor.o yüzden spordan sonra daha enerjik ve pozitif oluyor insan...

Hee yaaa :122: eğer bir aksilik olmazda eşimi ikna edebilirsem nikahında olmayı bende çok isterm nüketin
Şöyle kuğu gibi güzel bir hatunla bir fotografımız olsun dimi ama
Anammmm kız bari o tarihe kadar şu 8li haneye yaklaşacak gibi olsam şöyle süslenip püslenip giderdim

Anam dün zaten kıyafetim yok diye söylendim durdum eşimde kızdı daha geçen hafta sana ısrar ettim gel birşeyler alalım diye ama inat ettin almadın diye ne yapayım evdekiler yeter diye düşünüyordum ama iki pantalonla olacak iş değil birde thirtlerimde hepsi kısa totoşu kapatan bir iki tane var onlarıda pek beğenmiyorum
Yarın alışverişe gidiceğiz inşallah eşim şişlide bir sürü büyük beden mağazası var oralara bakalım diyor

Evet canım kesinlikle Spor salonuna yazıldığımdan beri çok daha iyi hissetmeye başladım kendimi tabi benim almanya tatili arkasından Ramazan derken mecbur dondurdum 2 aylığına yanılmıyorsam daha 6 ay üyeliğim var sonrada eşim ya aynı yere devam et yada daha yakın bir yer bul dedi nasılsa kadın erkek ayrı olması şart değil dedi nasıl olduysa ( şimdi gittiğim belediyenin kadın erkek ayrı ama hesapta sonrasında sorun etmeyecekmiş

inşallah ya, bakıyım ne kadar var :44:hımm tam bugünden itibarennn 71 gün var, yani 11 hafta bunun 4 haftası kilo veremediğimizi düşünelim geriye kalır 6 hafta e hadi birer kilo kilo versek haftada yapar 6 kilo hiç fena değil
e o zaman ne duruyoruz kalk kalk spor yapcaz sonrada nüketimin nikahına daha bi ince daha bi güzel gidicez

eşinden izin konuna gelince,komşu ablanıda alır öyle gideriznisa ablamada sevgiler bu arada

Son düzenleme:
slm canlarrr nasılsınız? umarım herşey yolunda güzel gidiyordur beni soracak olursanız çok yoruluyorum bütün gün ayaktayım ama şikayetçi değilim :) bakıyorumda azalma var bayağıııı ben mi gözden kaçırdım bilmiyorum ama beyazcan, sevilcan, efsax göremedim bu arkadaşları???? bu arada kilolar ne alemde? gidiyordur inş. bn 4 gündür bütün gün ayaktayım ama hiç bir fark yok tartıda bari biraz oynasaydı :) hepimize kolay gelsin bir an önce gitsin inş...

kızlar bu arada kilo bildirimlerini aksatmayalım bildirim yapmadna çıkmayalım pazar gününe kadar yapalım pazar günü evdey,m inş. o gün ayarlayıp paylaşırım listeyiiii

Canım, güzel cümleler için çok çok teşekkürler. O senin zarefetin ve güzel görüşün. Hem mutlaka bekliyorum. Çok mutlu olurum tabi öncesinde kahve içilim tabii...

Canimcigim, aşkol sen ne giysel yakışır. Güzel gülüşün yeter. Sen ekim sonuna 8li bişe olursun bak ben senin 9lu bişe olsam dedigin günleri hatirliyorum. Bu işin en sağlıklısı yavaş yavaş olanı. Sen güçlu ve azimli bir kadınsın. Ben biliyorum bütün imkanlarını zorlayarak diyet yapiyorsun. üzerine bir sürü dert ve kavinvalide kolay değil valla. Hem bişe daha diyeceğim bu kiylo verme dönemi bişe almak pek mantikli değil. Ben 44 bedene inince 1,2 bişe almiştim 5,6 kez ya giydim ya giyemedim 42 e düştüm. külliyen zarar oldu. Bakalım kugu gibi olacakmiyim? haftaya gelinilk provam var... Bende çok heycanliyim.
öpücükler..

mutlaka mutlaka mutlaka bekliyorum... hepinizi .. eyoo..Bulustugumuzda artikim davetiyemizi getitirim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…