80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kıslarrr, hazir vakit bulmuşken biraz daha yazayim istiyorum... umarım üst üste yazarak yormadim sizi...

Benim konu dişi sorularım olacak, sizler, usta ev kadınları olarak bana yardımcı olursanı çok memnun olurum.

• Seramik tercere markalarinda kullanıp memnun oldunuz marka hangisi? Piyasada tonla marka marka ve fiyat var kafam karıştı valla. Birde bu seramik tencereleri hep eldemi yikamak gerekiyor. Ben elime geçen herşeyi makinaya atan bir tembelimde.
• Tefal Fresh Express Plus almak istiyorum. Kullanan varmi? onun 3 biçaklisi ve 5 biçaklısı var. Kullanışlı bişemi? alayımmı?
• Ben hep hazır perde kulandım. Hiç perde bilgisine sahip değilim. Ama salona ve yatak odasina söyle havali gösterisli birseyler yaptirmam gerekiyor. (kavinvalidem çok özeniyor ) Taç Linense gittim ama böyle çok düz geldiler. Nasil birşey yaptirayım fikriniz varmi? Mobilyaları yemek odası ve yatakodasinı istikbal eva aldık. Özelikle su konuda karar veremiyorum: Tül katlamalı perdemi olsun yoksa normal mi?
Şimdiden çok tesekkür...

Canım, güzel cümleler için çok çok teşekkürler. O senin zarefetin ve güzel görüşün. Hem mutlaka bekliyorum. Çok mutlu olurum tabi öncesinde kahve içilim tabii...

mutlaka mutlaka mutlaka bekliyorum... hepinizi .. eyoo..Bulustugumuzda artikim davetiyemizi getitirim...

nuhanım sorduklarına bilinçli cevap vermek isterdim ama malesef her 2 ürün içinde fikrim yok,şöyleki 3 yıldır yeni evimin bitmesini bekliyordum ve bir iğne bile almadım eve.evim bitince araştırırım diye düşünürken evimi kısa süre sonra teslim edecekler ve ben hala hiç bir şey bakmadım
seramikler için sana şöyle bir link buldum;
FİLİZ'İN EVİNE HOŞGELDİNİZ: SERAMİK TENCERE VE TAVALAR NASIL TEMİZLENİR?

tefal içinde fikrim olmamasına karşın,faydalı olabileceğini düşündüm ve evimede alabilirim
perde konusundada fikrim olmamakla beraber,zebralar çok moda bu ara ve uzun yere kadar olan perdeler.

mobilyalarına bayıldım,google amcaya yazıp baktım hemen güle güle kullan canım

banada perde,mobilya,halı ve tüm ev eşyası fikirleri lazım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Sabah yine 8de uyandım şükür
Yarım saat sonra ev halkını açımmmmm diye uyandırdım ve hep birlikte güzel bir kahvaltı ettik

Yediklerimide aklımdayken sayayım

3 dilim kızarmış ekmek ( 1 dilim eksik olaydı iyidi ama bütün gün ekmek yemeyeceğim başka )
3 dilim soğüş domates
5 - 6 dilim salatalık
3 yeşil zeytin
2 bardak çay ( 1i tek şekerli kuzu atmış )
Çok az hakiki tereyağ ( kızarmış ekmeğe )

BOl bol su içmeye devam
Öğlende sırf salata ve yoğurt yiyeceğim
Akşamda çorba ve salata diye düşünüyorum Öğle yemeğinden sonrada dışarı cıkacağız ailecek ve eşim bir yerde oturup kahve içeriz dedi tabi ben şekersiz ve sütsüz içerim

Anaaa iyi fikir kız
Ben önce bir nisa ablamı kafaya alayım o tatilden döner dönmez sonra nasılsa eşim eyvallah der
Ayyyyy bak şimdiden heyecan yaptım inşallah veririz yaaa kilolarıda şu kilo derdinden kurtuluruz

Canımsın
Canım bakma alışveriş dediysem spor salonu için eşortman alıcağım bir tanede yazlık giyimek için ince bir pantalon
Kumaş varda işte bir tane günlük giymeye şart iki tane varda anam bir gün giy bu sıcakta vıcık vıcık terliyorum mecbur hemen kirliye

Canım benim bildiğim seramikler elde yıkanıyor ama markaya görede değişebilir alırken sormak lazım
Tefalin bütün ürünleri kesinlikle çok çok güzel Fresh express plus yok bende ama eminim çok işlevli olduğuna göre günlük işine çok yarar hatta bende bir ara bakıcağım onlara
Perdeler içinde bir kaç yeri gezmeni tavsiye ederim aslında bu tarafa yakın olsaydın sana bizim tülleri yaptırdığımız bir abi vardı ( zeytinburnu perdeciler sitesinde dükkanı var ) ölçü üzerine sipariş yapıyor üstelik çokda ceşiti vardı
Adamcağız yaptğı evlerdeki tülleri bile çekip katalog yapmış insanlara fikir olsun diye en son gittiğimde ben bak bak karar verememiştim okadar çoktu en son yine kalsik düz uzun tül almıştım.
Bence sen bir kaç perdeciyi gez ve varsa katalokdan örneklere bak hemen karar verme ki sonradan ay keşke şu olsaydı deme insan çok sık değiştiremiyor tülleri sonuçta
Ben o abiden yeni evlenirken almıştım ve tam 11 sene hiç birşey olmadı sonra onları anneme verip yeni aldım yine o abiden adama bile dedim abi bukadarda sağlam tül satılmazki ne yırtıldı ne birşey oldu senin yüzünden eşim tül değiştirmeye yanaşmadı diye adam nasıl gülüyor ilk kez bu yönde şikayet aldım diye Annem hala kullanıyor o tülleri

günaydın kızlar. ayyyy sabahın köründe kalktım kocişi işe yolculadım itinayla oğlumu ağlattım işe başladım. ay çocukla kovalamaca oynuyoduk saklandım sonra o kaşarken arkasından böh dedim. anam nasıl korktu da ağladı ne yaptıysam susmadı. bende kendi haline bıraktım. ama öğleden sonra çok güzel bi süpriz hazırladım. balkonu güzelce yıkadım, havuzlarını şişirdim doldurdum su biraz ısınsın güneş hafif batmaya doğru geçtiğinde gösterecem çok sevineceklerine eminim.

banum canım çok geçmiş olsun. dur tahmin edeyim bu depresyonun nedenini.... buldum kv. benim dr da benim depresyonun nedenini kp olarak açıklamıştı sen daha önce böyle bi tedavi gördünmü bilmiyorum ama bu ilaçlar biraz iştah açıyo ve nasıl olduğunu anlamadan bi bakmışsın duba gibi olmuşsun. ben en son kendimi 100 sınırlarında bulmuştum. ama ben hem tiroit hem depresyon hemde doğum kontrol hapı kullanıyodum dikkat et kendine.

selam kızlar sonunda evımdeyım , eve gelır gelmz pc basına gectım sıkı bı tempoylada devam edıcem ınss gecmıs yapamadım cok fazla sayfa olmuş yıne ınss herkes ıyıdır

Canım benimde tek korkum o acıkcası :26:
Daha önce tedavi görmedim bu ilk ve ilaçları içiyorum ama nedense bir elim ayağımda titreme oldu dünden beri :44:
Sende de ilk günler öyle bir şey oldumu canım :44:
Eşim doğaldır bünye düzene girmeye çalışıyor diyor ama ne bileyim tuhaf bir his
Ben sadece doktorun verdiği iki ilaçı birde glukofen kullanıyorum Midemde tuhaf bir bulantı hissi var ama yemek saati haricinde karnım acıkırsa salata yada meyve yemeye çalışıyorum
Bugün soda falan da alacağım hani midemdeki bulantıyı alması için
Bakalım eğer böyle devam ederse 1 ay sonra gittiğimde doktora bir danışacağım olmadı sırf uyku için verdiği ilaçı içerim
Umarım alışırımda bu titreklik gider
Doktorun demesi dikkat edersen kilo bile verirsin bu ilaçlarla inşallah öyle olur

konuyla alakası yok ama sormak istedim 92 kilodan 71 e inmen ne kadar sürdü?

günün ilk bildirimini yapayım bari. gerçi demir attım ama olsun.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 83.5
bu hafta: 83.5
giden: 0
toplam giden: 2000
canım maaşallah sana, kaç aylık hamilesin ama hiç kilo almadın diyebilirz, inş. doğumuna kadar böyle deavm edersin
canım unuturmuyuz seni, sen işlerini bi yoluna koy bol bol muhabbetin dibine vururuz topikçek
bende her tv ye baktığımda ağlıyorum, nasıl bir vahşet ve nasıl bir katliamdır bu böyle .... bizim bilmediğimiz daha neler oluyordur kim bilir oralarada ALLAH yardımcıları olsun, bize düşen ise bol bol dua etmek ...
benimde 10 gün sonra trabzona gitme ihtimalim var , 8 senedir memelekete gitmedim , havası suyu mistir mis

başlangıç : 91,5
geçen hafta : 87,5
bu hafta : 87,5
giden : yok
gelen : yok
spor : yok
hedef : 80 ( şimdilik )

kötü bi sezon geçiriyorum arkadaşlar , ramazan sonrası toparlayamadım kendimi bir türlü, hiç istediğim gibi olmadı ( moralim çok bozuk bu yönden, eski hallerimi çok özledim çoookk ((

cnm cııktın mı sen endokronolojiye:44:

selammlar herkese bende araniza katilmak istiorum benide alirmisiniz

once kendimden bahsedeyim ben 23 yasinda uc yillik ewli we bir cocuk sahibiyim.ewlwndigimde 50 kiloydum doguma gittigimde ise 95 kiloydum.neyse diyet deneye biraka suanda 84 kiloyum bu siteyi uzun zamandir takip ediyorum girmek simdiye nasip oldu.diyet dewamliligi icin arkadasa ihtiyacim war yardimci olunnn lutfeeen

canım yaa 8 sene oradan ayrı nasıl kaldın hayret!ben ilk kez geçen yıl gittim ve aşık oldum oraya resmen...o kadar güzel bir doğası var ki...10 gün kaldım resmen bambaşka biriydim döndüğümde..gece kaçta yatarsam yatayım sabah 8 de o kadar dinlenmiş olarak kalkıyordum ki bursaya gelmek istemedim ki bursada çok yeşil bi yerdir aslında:)eşimle 10 gün boyunca full gezmiştik.bu sefer o kadar gezemeyiz tabi bebek var artık..hasta olur diye.:)bencede git kafanı dinle,temiz havayla yenilensin hücrelerin...

Selam kızlar nasılsınız?buraya girmeden motive olamıyorum.kızlar iki küçük çocukla yürüyüşe nasıl çıkabilirim?önerisi olan varmı?ikisinde Bebek arabasına mı bıraksak acaba

yaa herkescikler nerelere kayboldu?bu aralar herkes pek bi durgun..ceconun erken yatmaya basladığı hemen belli oldubende bugün güne çok pozitif başaldım..eşim evdeydi onun desteğiyle bugün istediğim kadar rahat spor yapabildim..bebekle o ilgilendi.pilates yaptım 1 saat üstünede 10 dk bisiklet çevirdim..sanki bisiklet desteğide olunca kilo vermem hızlandı bu sabah aç karna tartıldım 81 kg çıktım..kahvaltıylada 500 gr üzerine eklendi..moralim ii yani.bakalım cumaya kadar 7 li rakamları görebilecek miyim...
trabzona gidinceye kadar biraz daha zayıflamak istiyorum aaaa ne kadar şişko olmuş bu gelin demesin konukomsusenede 1 defa gidiyoruz zaten hafızalarında o şekilde kalmıyim
bu sabah:
2,5 yemek kasığı menemen yedim
1 dilim peynir
2 yada 3 zeytin
yarım domates
1 bardak şekersiz çay
biraz ekmek tam ölçü bilmiyorum ama eminim çok yemedim
çok az bal ve tereyağ

kahvaltıdan 1 saat önce su içmeye başladım ve gerçekten faydasını gördüm hemen doygunluk hissi geldi bu yüzden tıka basa yemedim şükür..ben az yemeye baslayınca otomatikman eşimde az yiyor..1 pide ekmeği almiştık .5 günde anca bitirebildik.bayat olunca pek yenmiyor..

yaa sinirlerim bozulıyor bazen kocamı görünce adam benimle aynı kiloda ya hatta zayıf bile 79 kilo..bi kadın kocasından kilolu olur mu..kendimi çok kötü hissediyorum düşününce.ama pes etmk yok birer birer çıkaracağım hayatımdan o pis kiloları....

çalıştığım için gidemedim canım, annemlerin gitmesiyle benim tatil çakışmadı nasip olmadı bi türlü ama inş. bu sene gidicem bi 10 günlüğüne, çok gezemem ama yinede uzun gölü, sultan murat yaylasnı görür, köyümün kokusunu içime çeker, orman manzaralı balkonumuzda mis gibi lezzetinden doyul olmayan çayımızdan yudumlarım sizleri de beklerim

canım aramıza h.geldin , nerdeyse 10kg vermişsin bile

canım senin hissettiğin şey vücudun ilaca alışma süreci. ve ne yazıkki iki hafta kadar devam edecek. sabretmeni şiddetle tavsiye ederim çünkü sonunda çok rahatlayacaksın. tuzlu çubuk falan al bulantın olduğunda birkaç tane atıştırırsın. ha bide dedin ya intihara meyil ilaçları kullanırken bunu daha çok yaşayabilirsin. yalnız kalmamaya çalış. bide sinir katsayın muhtemelen artacak çocuklara karşı sabrın olmayacak onları dövmek isteyeceksin ama dövmemek için kendine zarar vermek isteyebilirsin sinirlerine hakimolmaya çalış. anaaaaam felaket tellalı gibi olmuşum

amin inşallah çok almamda daha çabuk veririm. bebek yaklaşık 1 kilo oldu sanırım. göğüslerimde büyüdü. yani bunları da sayarsak aldığım kilo sanırım yağ değil
Selam kızlar nasılsınız?buraya girmeden motive olamıyorum.kızlar iki küçük çocukla yürüyüşe nasıl çıkabilirim?önerisi olan varmı?ikisinde Bebek arabasına mı bıraksak acaba
beni daha önce iki çocuğu bebek arabasına koyup günde 45 dk tempolu yürüyüşle ve evde egzersiz ekleyerek 96 dan 82 ye düşmüştüm. bebek arabası işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…