80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım nişan fikri var sen değilsin demişsin benden başka kim olabılır acaba bu aralar erkek arkadasımla gundemımızde evlılık nısan var,sozde kalabılır evet cunku ben mutsuz olmaktan korkuyorum oyuzden kararsızım dedemde olabılır cunku rahatsızlığı var ,bu aralar bende mıde ağrısı cekıyorum cok fazla . dugun düşünüyorum aılede evlenecek yasta bı ben varım benden büyükler hep evlendı, cok merak ettım kım olabılır acaba o bırını kendıme yorayım barı hıhı sorunludur azıcık bazen sınır edıyor benı Şok şok şokk oldumm evet kafama taktığım bıseyler var herkes dedgın gıbı mutlu goruyor ama aklımda sorular ve sonuçları cok korkutuyr benı ınss olumlu olur sonuçları dedıgın gıbı cnm ve evet bızde evlılık konuşuyoruz bu aralar valla mı gelecekmı teklıf , gercı odunluğu tutarsa etmez kesın teklıf gercı etse benım cevabım ne olacak o zamana kadar kesın bı cevabım olmalı ıyı dusunmelıyım cunku cok korkularım var ve bı o kadarda sevıyorum aslında çevrem cok genıs degıldır cnm gecmıste cok fazla dost kazığı yedıgım ıcın dedıgın gıbı secıcıyımdır , ama bı dost edındıgım zamanda o dost ıcın butun herseyımı feda edebılırım her ısıme burnunu sokan kesın anneannemdir bu aralar herseyıme karışıyor sınır edıyor benı ufak tefek tartışmamız oldu hatta gectıgımız hafta hahahah ıkımızde sevıyoruz hayatı hızlı yasamayı cnm ama ben daha cok oleyım sanırım aramızda yas farkı bıraz fazla o artık durağan bı zamanda bır zamanda bana gore ama genede bılemıyorm genelde benm ıslerım ters gıder erkek arkadaşım dört ayak ustune düşer kısmet konusu acıklıgıda bu aralar gorucu talıplerım varmış belkı onları gormussundur yada erkek arkadaşım yenı bı ıs uzerınde oda olabılırve dedıgın gıbı genelde zamanlamam hep yanlıştır ve bu yüzden kaybederim evet bı ıkılem ıcerısındeyım ve bu yüzden cok kararsızım emek harcadığım seyı tam olarak tahmın edemiyorum cnm ,ama hayal ettıgım cabaladagım seylerler var bıtanesı kılo vermek meselave dıgerı aılemn rızası cnm ve rızası olmaması ıns dedıgın gıbı ıkı seçenekte olumlu olur benım ıcın aklıma ılk gelen seyle olursa benden mutlusu olmaz bu hayatta. ay bu kadar olur eskı sevgılım evet küsüm konuşmuyorum barışmak ıstıyor ama ben ıstemıyorum arkadaş kalmak ıstıyor araya bazı aracılar falan bı koydu yanı yuregne sağlık kuzum ancak bu kadar bakılabılırdı valla tebrık edıyorum bndan sonra hep sana baktırıcam cok tsk ederım

Neyse kızlar bana müsaade

Malum sabah erkenciyim yine
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Aklım burada kalacak ama fena uyku basti

Kocaman öpüyorum herkesi

mutlaka baktır cnm benm valla ben sok oldumm arada yapalım bole ya güzel oluyor ah bıde ben anlasam

sorma bende cok meraklıydım kendım bakamıyorum ama devamlı baktırıyordum ama 2-3 sene once bi tırstım daha anca nıyetlendım baktırmaya

canım aslında bu konuda haddime düşemz belki bunu söylemek , ama birbirimizin samimiyetimize güvenerek yazıyorum bunları, aslında fal işleri çok sakat işler ... ALLAH dostu bir hanımla görüşmüştüm ve bu konu hakkında şöyle söylemişti "melekler kahve kokusunu çok severler ve içilen yere rağbet ederler ,kahve içen ağıza şeytan girmez demişti ve eklemişti fal baktıran ve bakanlar için , kendilerine melekler lanet ederler dedi " her ne kadar amaaaan ben öylesine baktırıyorum desekte işin aslı aslında hiç öyle olmuyor canım arkadaşlarım aman zaman çok kısa . . .

estağfurullah cnm fala ınanmanın doğru bısey olmadığını bılıyorum fala ınanma falsızda kalma hesabından gıdıyorum cnm melekler konusunuda bılmıyordum sımdı ogrenmıs oldum tsk ederım nacızane uyarın ıcın canm

aslında uyumam gerekiyo bu saatte ama uyku tutmadı ... benim romantik ö...z' e nazar değdi sanırım arayı açtı biraz, aslında yoktan eyere olanlar, konuşmayıda red ediyor , hepten sinir etti beni , kırıcı sözlerden de uzak duruyorum çünkü yapımda yok sen şöylşe yaptın yok böyle yaptın diye ... çooooooooookk canım sıkkın çooooooooookk , alışkın değilim böyle olmasına hiç , küslük bana göre değil hiç hemde hiç değil aslında bana çook kıyımsız ama noluyo bu adama anlamıyorum ya birden ters köşeye yatıyo ,sağ gösterip sol gösteriyo ALLAH'ım bana ve benim durumumda olanlara yardım etsin , yanında değilki dürtesin, ulaşım bi telefon o da açılmayınca hepten kendimi çaresiz hissettim

bende yapıyodum öncedeni, baktım biri geliyo , diğeri diğerine söylüyo , adımı falcıya çıkarcaklar diye red ettim hep kiiiiiiiiii sallar dururdum anladığımdan değil, arkadaşlar arasında gırgırınaydı , resmen şaka k..ka ya dönüyodu, mesleğimlede taman tabana zıt bi durumdu bu birde , utandım kendimden sonra çok ...sonra bahsettiğim hanımla tanıştım , çok farklı bir hanım ve laf arasında söyledi o gün bu gün yanımda bile konusunudan bahsedilince bunu söylüyorum , biz birbirimizin din kardeşiyiz ve bildiklerimizi paylaşmak üzerimize farz canım , şimdilerde bişey söylemeye çekinir olduk toplumca, kimseyi eleştirmek değil amacım ve inan yazdıklarımı tüm samimiyetimle ve sizleri çok sevdiğim nazımın geçeceğini düşündüğüm için yazdım, anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim , ALLAH razı olsun

cumlemızden razı olsun cnm benım

offf yaa allah kurtarsın...bilirim o halleri.insanın ömründen ömür alır o zamanlar..ne gülmek istersin neden herhangi birsey.bütün yaşam enerjin sönüverir..umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer..

eline,emeğine sağlık canım ...inşallah haftaya liderliği almak umuduyla:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Sabahın 7sinde fit bir şekilde uyandım yine
Bol bol suyumu içtim ve üzerine bol limonlu bir fincan sıcak suyumuda içtim
Hem metabolizmam çalışsın hemde kahvaltıya kadar midem kazınmasın diye

İnşallah hepimizin günü bol eksili ve enerjik geçer ...aminnnn

Bu arada inanılmaz heycan yaptım bugün Şükür spor salonuna dönüyorum bugün :122: :122: :122: artık patır patır gitsin kilolar inşallahhhhhhhhhhhhhh.....Aminnnnnnnnnnnnnnnn

Canım Allah yardımcın olsun gerçektende çok zor bir durum ama Allahın izniyle düzelecektir inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Günaydın,
72.9 ile haftaya başlanın mutluluğu içindeyim.
Oh oh, listeler yanınlanmis, (kilo verenlere tebrikler vermeyenlere yeni gayretler ve azimler), sohbetler edilmiş, fallar bakılmış...
Ben olumlu enerjiye ve olumlu düşünmeye inanan bir insanım. Bu yüzden fal bahanesi ile söyelen olumlu iki, üç laf insana umut ve cesaret verebilir. Şunun gibi, hayal etmek ve sonra istemek başlamanın yarisidir yaaaa.... Ne zaman bu işi ticaret haline getiren insanlara gidilirse ozaman bence kötü bir durum. Arkadaşlar kendi aralarında eğlensinler canım.
Bende şu internetteki rüya tebirlerinden şikayetceğim. 40yilda bir bakarım sonrada olumlu birşey yazmayinca kızarım. Oysaki hiç olumsuz birşey yazmasalar olmazmiki

Cankuşum, sporun hayirli olsun... 8li rakamaları en yakın zamanda görürürsün bitanem.

çoook sağolun kızlar ya bu aralar artık kendimi camdan atacakmış gibi hissediyorum. ya depresyonum hızlı bi şekilde yeniledi ya da ramak kaldı. kendi başıma bişeler yapmayı özledim çocuklarımla yalnız kalmayı biri bişe dermi acaba demeden dışarda gezmeyi komşumla oturup çay içmeyi özledim. hamileliğin ikinci ayında annem geldi 1 ay kaldı sadece 1 hafta sonra biz memlekete gittik yaklaşık 1 ay kaldık, geldik 10 gün sonra kp ler geldi ve birdaha gitmedi ne bereketli zamanlar geçiriyorum şaştım kaldım doğrusu. daha da eylül başı denilen inşaat bitim süresi eylül ortasına kaydı. bu gidişle hiiiiç yalnız kalamayacam ve sonunda pisikiyatır yolu görünecek bana. gece saat 12 ye kadar benimki arada geldi dr götüreyim dedi bende yok dedim geri gitti babasının yanına. onlar yattıktan sonra geldi baktı karnım hala taş gibi çok canı sıkıldı. kusura bakma gergindim dedi. takmıyomuş gibi göründüm ama içten içe küsüm ben sana msjı da vermedim değil. aç olduğumu biliyor sana yumurta yapayım makarna yapayım falan öneriler getirdi bende istemiyom dedim. canım poğaça çekiyo ama yer halim yok diye de arkasına ufaktan ekledim kalktı o saatte poğaça aramaya gitti. e tabi bulamamış simit almış döndü. gecenin 1 i biz oturduk yatakodasında yerde gizli gizli simit meyve suyu faslı yapıyoz. açtık müziğide biraz muhabbet biraz kalori götürdük vallahi oda itiraf etti farklı şeyler yapmayı özlemişim diye. bende dedim yalnız kalmayı özledim. sabaha kadar oturup muhabbet edesim var seninle dedi bana ama malesef bu gün ders sezonunu açtıkları için uyuması gerekiyodu anlayacanız arayı düzeltip öyle yattık. kp de kaç gündür bana tavırlı bişe soruyom tek kelimeyle cevap veriyo haspam. çok ta umrumda değil bana dokunmayan yılan hesabı yani. bir an önce işlerini bitirip defolup gitseydi şu adam. koca yaz geçti bi halt anlamadım ne çıkıp gezdim ne doğru düzgün misafirliğe gittim nede kimse geldi. offf sizide baydım hakkınızı helaledin canlarım ya

ayyüzlüm,
İstanbuldamisin bilimiyorum? İstanbulda içi eşyali günlük kiralanan evler var. Önümdeki hafta mobilyalar falan gelecek. Artık evi döşemeye başlıyacağım. Nikah tarhimde evimde kimse kalsin istemiyorum. Annem ve kardeşlerimin ailleri için 1er haftalık ev tutacağım. Geçen gün gidip evlere baktım. geçi kavinvalidenlere böyle bir teklif yapilirmi bilemem.

aynen dedıgın gıbı cnm gerçek olmadığını bılıyorsun güzel bı kac bısey soylendıgı zaman ınsanın var olan umudu dahada artırıyor ıyı temennı gıbı goruyorum ben

canm o nasıl soz oyle esınle aranızı düzeltmene cok sevındım gun kotu gecsede gece cook hos noktalanmış masallhumarım bır an once gıderlerde yalnız kalrsnz ne kadar dusuncesız bu ınsnlar anlamıyorum rabbım gönlüne ore versın ıns cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…