gelelim fasulyenin faydalarınaaa :)))))) canımmm sizde bu aralar bi nişan fikri var ama bu sen değilsin bir tanıdık akraba artık bilemiyorum ama sanırım bir süre daha fikir de kalacak hemen olmayacak , deden nenen artık yaşlı kim varsa ailende çok sevdiğin biri ama bu bu aralar bir ağrı çekiyorrr kemik ağrısı ,düğününüz var yakın zaman da damat tarafımısınız kız mı bilmiyorum ama damat biraz sorunlu geldi bana yaa öyle büyük birşey değil ama ara ara pürüz yaratan biri gelin zayıf dur gelinliğini de tarif edeyim :)))) duvağı kısa gelinliğinin alt kısmı hareketli parçalı,bu aralar içinde birşeyler yaşıyorsun ama dışa yansıtmıyorsun gibi geldi bana seni dışardan gören hayatın yolunda herşey tamam gibi görüyor ama sende kafana taktığınnn hatta düşündükçe kafanda büyüttüğün birşey ama büyüttüğün kadar değil yada büyüttüğün kadarsa bileee sonuçları korktuğunun aksine olumlu olacak ahaaaa durrrrr sanırım sizde evlilik konuşmaya başlamışsınızzz evli,lik teklifi gelecek gibi yakın zaman da , çevrende güzel insanlar varrrr sevdiğin dostların varrrr sanırımmm arkadaşlıklarında seçici bir insansın tam anlamıyla güvenmedne bu benim arkadaşım dostum diyemiyrsun çünkü gördüğüm insan fesatlığı bakımından en temiz fincan fesatlık hasetlikle sarılı bir çevren yok, sadece biri varrr kötü değil ama her işine burnunu sokmayı seven biri işlerine çok müdahele ediyor ama art niyetli biri değil :) çok güzel bir gelişme var hatında kısmetli bir döneme gireceksin inş.... yaaa senmisin erkek arkadaşın mı tam çıkaramadım aaamaaa birinizzzz hayatı hızlı yaşamayı çok seviyorsunuz durağan bir hayat ona yada sana göre değil hanginizsiniz bilmiyorum ama çok kısmetli biri bu kişi aslında çok garip hem çok kısmetli hemde işleri ters giden biri :))) sanırımmmm doğru işi yanlış zamanda yapma gibi bir sorunu varrr yada buna benzer bişey adımlar doğru atılırsaaa gerisi çorap söküğü gibi gelecek, birşey için çok uğraşmışsın çok çaba harcamışsın olacak da ama çok az daha emek vermen gerekkkkk az bir gayretten sonra elde edeceksin, bi ikilemin varrrr ikisi de senin için büyük karar onu mu yapsam bunu mu yapsam diyeee ama hangisini seçersende kötü olmayacak sankiii bütün oklar sana ilk olan daha mantıklı diye gösteriyor hatta bunda emeğin biraz daha fazla ama ikinci aklına gelen bir kademe daha iyi gibi, bir küslük var sanki burada sevdiğin biriyle küsmüşsünnn sende barışmak istiyorsun odaaaa hatta oooo barışmak için adım da atmış gibi görünüyorrrr
valla bu kadar çıktı kuzummm bak bakalım :)
evet canım nişan fikri var sen değilsin demişsin benden başka kim olabılır acaba bu aralar erkek arkadasımla gundemımızde evlılık nısan var,sozde kalabılır evet cunku ben mutsuz olmaktan korkuyorum