hemen bı goz atıyım cnım cok saol :)
rıca ederım cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...cizelgesi-nasil-yapilir-137.html#post31243459
burdn bakabılır ve yapabılırsın cnm
ısvec dıyetını bılıyorum cnm ama cogu 5 kılo verıyorsa 2 kılosunu almış bu tarz diyetlerden sonra bence bu tarz dıyetlr yapıldıktan sonra normal düzene hemen gecılmemelı bende doktorumdaki 8 kılo dıyetını tam bılmıyorum cnm o program bana guvenılır geliyor deneyebılırsın onuda
cnım dıyetı sadece lılyum yapmıs sonucunu da pek gırmemıs guwenılırmı sence?
valla cnm ısteyınce oluyor , ama dıyetler hıc bana gore deılayyy cok saol walla.bisey daha sen toplamda21 kilo wermissin nasil gitti nekadar zamanla
cnm ben baya araştırdım uzun surelı bı dıyet degıl ve dıyet bırakıldığında dırek eskı sistem yemeğe gecılmemesı gerekiyor evet suan yapan tek benım cunku topıgı yenı açtım
valla cnm ısteyınce oluyor , ama dıyetler hıc bana gore deılyukarda nasıl verdıgımı yazdım cnm onun dışında bısey yapmadım tatlım
tmm cnım once su bır ayda sekız kılo dıyeını bı uygulıyayım :) merak eddım sonuclarını fln yazarım hepbu arada bnde kutlarım baya vrmıssın bnde seker tuz unu hayatımdan cıkarıcam ınsallah esımın dalga gecmelerındende kurtulıcam gozumu kararttım esımı pısman edıcem :)
tmm cnım once su bır ayda sekız kılo dıyeını bı uygulıyayım :) merak eddım sonuclarını fln yazarım hepbu arada bnde kutlarım baya vrmıssın bnde seker tuz unu hayatımdan cıkarıcam ınsallah esımın dalga gecmelerındende kurtulıcam gozumu kararttım esımı pısman edıcem :)
bende su domates dıyetnı denemıs olurum hem faydası olursa bıde sız denersınızsızın ıcın feda edeyım kendımı
nekadar surdu canm kilo wermen
cnm ben baya araştırdım uzun surelı bı dıyet degıl ve dıyet bırakıldığında dırek eskı sistem yemeğe gecılmemesı gerekiyor evet suan yapan tek benım cunku topıgı yenı açtım
valla cnm ısteyınce oluyor , ama dıyetler hıc bana gore deılyukarda nasıl verdıgımı yazdım cnm onun dışında bısey yapmadım tatlım
aramıza hoş geldin bileslm kızlar bnde 85 kıloyum 1.70 boydayımesım dewamlı dalga gecıyor kılo vermek ıstıyorum dıyet arkadası arıyorum buldugumda hemen dıyete basllayabılırım ılgılenenn olursa sewınırım
cizelge yaptim ama oldumu bi deneme yapim dedim
cokk sukur kurtuldum cnm bı kısmından bakalımkılolarından baya baya kurtulmussun cnım bıde domatesı dene bakalım :)
olmuş cnm benım hayırlı olsuncizelge yaptim ama oldumu bi deneme yapim dedim
3-4 ayda 21 kılo cnmnekadar surdu canm kilo wermen
bise daha sorcamm.aaabende biktirdim walla ne sordum dimi kusura bakmayin yeniyim daha bilmiorum.bu cizelgeyi yaptim ama kilo werdikce nasil ilerlicek anlamadim
aramıza hoş geldin bile
olmuş canım , hayırlı olsun
bu gün itibariyle yeni bir diyete başlıyorum topiğimide açtım bakalım ne olucak sonuclarr :18::18::26:
bise daha sorcamm.aaabende biktirdim walla ne sordum dimi kusura bakmayin yeniyim daha bilmiorum.bu cizelgeyi yaptim ama kilo werdikce nasil ilerlicek anlamadim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Anam sabahdan beri ayağı yanmış kedi gibiydim resmen
Daha 1 saate yakın oldu eve gireli
İkeada kahvaltımızı yaptık hafifindensonrada çocuklar top havuzunda oynarken bizde mağazayı dolaştık.
Hadi birazda camdan çocukları izleyelim dedik ve bir baktık koca koca adamlar top havuzundameğer yeni katalok için ( tahminimiz yani ) Fotograf çekimi varmış top havuzunda
Bir ara baktım Fotografcı paso benim küçük cimcimenin resimlerini çekiyorbizimkide geçmiş adamın karşısına bin tane şirinlik yapıyor pozlar veriyor
Top havuzundan çıkınca baktım benim yeğenlerden kız olanı beş karış suratdedim ne oldu tetem demezmi adam beni biyenmedi hiç resmimi çekmedi diye yerlere yattık gülmekten
Dedim merak etme ben senin resimlerini çekerim ilk fırsattasakinledi Allahtan
Sonra İki saate yakın Forumu gezip en son ev için biraz Alışveriş yaptık ve kardeşimi evine bırakıp kendimi zor attım eve
Çok yoruldum diye biraz dinleneyim dedim. Birazdan da kalkıp biraz daha iş yapıp cantamı hazırladığım gibi 4 den sonra Spor salonuna atacağım kendimi
Gidip şu kilolarımı yakayım az
Akşamlıkta dünden kalma pizzaları ısıtıp kakalarım evdekilerehem bitsin bana tehlike oluşturmasın bende kendime yoğurt ve salata yaparım nasılsa okadar spordan sonra fazla yemekte olmaz sonuçta 7 buçuğu buluyor eve gelmem
Hayırlı olsun canımuğrarız bir ara çöööö deriz
Canım ben her defasında yenisini yapıyor diğer türlü beceremiyorum ben
hosbulduk canım :) herkese dıyetını soruyorum senın dıyetın varmı nedır nasıldır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?