80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benımde 8 kılo dıyetı hosuma gıttı cnım bayan cıkmıs hatta orda verdıgını soyluyor eskı halını fln gostermısler bıde sporla olabılır sanırım bı denemek lazım :)

cnım dıyetı sadece lılyum yapmıs sonucunu da pek gırmemıs guwenılırmı sence?

cnm ben baya araştırdım uzun surelı bı dıyet degıl ve dıyet bırakıldığında dırek eskı sistem yemeğe gecılmemesı gerekiyor evet suan yapan tek benım cunku topıgı yenı açtım

ayyy cok saol walla.bisey daha sen toplamda21 kilo wermissin nasil gitti nekadar zamanla
valla cnm ısteyınce oluyor , ama dıyetler hıc bana gore deıl yukarda nasıl verdıgımı yazdım cnm onun dışında bısey yapmadım tatlım

tmm cnım once su bır ayda sekız kılo dıyeını bı uygulıyayım :) merak eddım sonuclarını fln yazarım hep bu arada bnde kutlarım baya vrmıssın bnde seker tuz unu hayatımdan cıkarıcam ınsallah esımın dalga gecmelerındende kurtulıcam gozumu kararttım esımı pısman edıcem :)

unu bende çıkartım sayılır ama tuzsuz yapamıyorum cnm tsk ederım cnm ınss sızlerde verırsınız cok daha gusel kılolar

bende su domates dıyetnı denemıs olurum hem faydası olursa bıde sız denersınızsızın ıcın feda edeyım kendımı

nekadar surdu canm kilo wermen

bise daha sorcamm.aaabende biktirdim walla ne sordum dimi kusura bakmayin yeniyim daha bilmiorum.bu cizelgeyi yaptim ama kilo werdikce nasil ilerlicek anlamadim

slm kızlar bnde 85 kıloyum 1.70 boydayım esım dewamlı dalga gecıyor kılo vermek ıstıyorum dıyet arkadası arıyorum buldugumda hemen dıyete basllayabılırım ılgılenenn olursa sewınırım
aramıza hoş geldin bile
cizelge yaptim ama oldumu bi deneme yapim dedim

olmuş canım , hayırlı olsun

kılolarından baya baya kurtulmussun cnım bıde domatesı dene bakalım :)
cokk sukur kurtuldum cnm bı kısmından bakalım
cizelge yaptim ama oldumu bi deneme yapim dedim
olmuş cnm benım hayırlı olsun
nekadar surdu canm kilo wermen
3-4 ayda 21 kılo cnm
bise daha sorcamm.aaabende biktirdim walla ne sordum dimi kusura bakmayin yeniyim daha bilmiorum.bu cizelgeyi yaptim ama kilo werdikce nasil ilerlicek anlamadim

kendın yenıleyeceksın cnm benm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Anam sabahdan beri ayağı yanmış kedi gibiydim resmen
Daha 1 saate yakın oldu eve gireli

İkeada kahvaltımızı yaptık hafifinden sonrada çocuklar top havuzunda oynarken bizde mağazayı dolaştık.
Hadi birazda camdan çocukları izleyelim dedik ve bir baktık koca koca adamlar top havuzunda meğer yeni katalok için ( tahminimiz yani ) Fotograf çekimi varmış top havuzunda
Bir ara baktım Fotografcı paso benim küçük cimcimenin resimlerini çekiyor bizimkide geçmiş adamın karşısına bin tane şirinlik yapıyor pozlar veriyor
Top havuzundan çıkınca baktım benim yeğenlerden kız olanı beş karış surat dedim ne oldu tetem demezmi adam beni biyenmedi hiç resmimi çekmedi diye yerlere yattık gülmekten
Dedim merak etme ben senin resimlerini çekerim ilk fırsatta sakinledi Allahtan

Sonra İki saate yakın Forumu gezip en son ev için biraz Alışveriş yaptık ve kardeşimi evine bırakıp kendimi zor attım eve
Çok yoruldum diye biraz dinleneyim dedim. Birazdan da kalkıp biraz daha iş yapıp cantamı hazırladığım gibi 4 den sonra Spor salonuna atacağım kendimi
Gidip şu kilolarımı yakayım az
Akşamlıkta dünden kalma pizzaları ısıtıp kakalarım evdekilere hem bitsin bana tehlike oluşturmasın bende kendime yoğurt ve salata yaparım nasılsa okadar spordan sonra fazla yemekte olmaz sonuçta 7 buçuğu buluyor eve gelmem

bu gün itibariyle yeni bir diyete başlıyorum topiğimide açtım bakalımne olucak sonuclarr :18::18::26:

Hayırlı olsun canım uğrarız bir ara çöööö deriz

Canım ben her defasında yenisini yapıyor diğer türlü beceremiyorum ben

ohh ohh gezmelere gıdılmıs gelınmıs fotoğraflar cekılmıs ailecek kahvaltı yapılmış Allah nazardan saklasın cnm
uğra uğra cnm cin basımayım orda bı hafta denıyecem bakalım ıı sonuç alırsam 3 hafta devam

hosbulduk canım :) herkese dıyetını soruyorum senın dıyetın varmı nedır nasıldır :)

canım benim diyet listem yok ama dikkat ettiğim şeyler var ; mesela geç vakitte yemek yemiyorum akşam 7 den sonra yemek yok , ekmeğimi tam buğday tüketiyorum , tatlı vb şeyler canım isterse yeme saatine dikkat ediyorum , benim mantığım her şeyden ye ama zamanını ve miktarını ayarla ve tabiki bol su tüketimi :))
spor ise dün yürüyüşe başladım çok şükür :)) şimdilik bu canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…