amin canımofff yaa allah kurtarsın...bilirim o halleri.insanın ömründen ömür alır o zamanlar..ne gülmek istersin neden herhangi birsey.bütün yaşam enerjin sönüverir..umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer..
aleyküm selam canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Canım Allah yardımcın olsun gerçektende çok zor bir durum ama Allahın izniyle düzelecektir inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnn
ALLAH sana da kolaylık ve sabır versin canım ya , büyüklerle durmak çok zor olsa gerek , ama en güzeli eşinle aranı düzeltmişsin çok mutlu oldum senin adına, eşinde bazı şeylerin farkındaymış demek , işte erkek milleti değil mi . . . ALLAH muhabbetinizi sevginizi hiç eksik etmesin yuvanızdan ( amiiiiiiiiiiiiiinnn )çoook sağolun kızlar ya bu aralar artık kendimi camdan atacakmış gibi hissediyorum. ya depresyonum hızlı bi şekilde yeniledi ya da ramak kaldı. kendi başıma bişeler yapmayı özledim çocuklarımla yalnız kalmayı biri bişe dermi acaba demeden dışarda gezmeyi komşumla oturup çay içmeyi özledim. hamileliğin ikinci ayında annem geldi 1 ay kaldı sadece 1 hafta sonra biz memlekete gittik yaklaşık 1 ay kaldık, geldik 10 gün sonra kp ler geldi ve birdaha gitmedi ne bereketli zamanlar geçiriyorum şaştım kaldım doğrusu. daha da eylül başı denilen inşaat bitim süresi eylül ortasına kaydı. bu gidişle hiiiiç yalnız kalamayacam ve sonunda pisikiyatır yolu görünecek bana.gece saat 12 ye kadar benimki arada geldi dr götüreyim dedi bende yok dedim geri gitti babasının yanına. onlar yattıktan sonra geldi baktı karnım hala taş gibi çok canı sıkıldı. kusura bakma gergindim dedi. takmıyomuş gibi göründüm ama içten içe küsüm ben sana msjı da vermedim değil. aç olduğumu biliyor sana yumurta yapayım makarna yapayım falan öneriler getirdi bende istemiyom dedim. canım poğaça çekiyo ama yer halim yok diye de arkasına ufaktan ekledim kalktı o saatte poğaça aramaya gitti. e tabi bulamamış simit almış döndü. gecenin 1 i biz oturduk yatakodasında yerde gizli gizli simit meyve suyu faslı yapıyoz. açtık müziğide biraz muhabbet biraz kalori götürdük vallahi oda itiraf etti farklı şeyler yapmayı özlemişim diye. bende dedim yalnız kalmayı özledim. sabaha kadar oturup muhabbet edesim var seninle dedi bana ama malesef bu gün ders sezonunu açtıkları için uyuması gerekiyodu anlayacanız arayı düzeltip öyle yattık. kp de kaç gündür bana tavırlı bişe soruyom tek kelimeyle cevap veriyo haspam. çok ta umrumda değil bana dokunmayan yılan hesabı yani. bir an önce işlerini bitirip defolup gitseydi şu adam. koca yaz geçti bi halt anlamadım ne çıkıp gezdim ne doğru düzgün misafirliğe gittim nede kimse geldi. offf sizide baydım hakkınızı helaledin canlarım ya
Selamün aleyküm kızlarrrrr
Kızlarrrrrrrrrr benim aslında gelmeye hiç yüzüm yok bugün
Bugün bizim şeytana ( eşime) uydum ve ille uzun zamandır yapmadın dediği için pizza yaptım evde
Hem saatlerce uğraştım onunla hemde utanmadan oturdum 3 dilim yedim
Tek teselliğim öğle ve akşam yemeği bir olsun hesabına saat 4 buçuk gibi yemiş olmam
Bu saate kadarda sadece şekersiz çay içtim 3 tanebaşkada birşey yemeyi düşünmüyorum
Anam şu haftasonlarından nefret ediyorum ne işim bitiyor nede baltalamalar
Yatak odamı şükür bitirdim, yastıklarımı ve çamaşırlarımı yıkadım ( kaldı yorganlar, yatak örtüsü ve beyazlaronlarıda artık yarın halledeceğim inşallah )
Yarın Allahın izniyle sabah erkenden kızkardeşimle kahvaltıya gidiyoruz İKEAyasonrada biraz Forumda dolaşıp bir iki alışveriş yaparız ( mutfak için )
Öğlende biraz dinlenir sonrada çantamı kaptığım gibi Spor salonuna atarım kendimi
Çok şükür yine başlıyorum ve inşallah bundan sonra hep eksileri göreceğim
Kurban bayramına kadar 8li haneleri görmüş olucağım Allahın izniyle ....Aminnnnnnnnnnnn
Umarım sizlerin günü bari yemek bakımından benimki gibi geçmemiştir
Alıntı ile cevapla butonunun yanında ufak bir kutucuk var yanında + işaretiyle olan ona tıkladığın an geçmişi okurken cevap yazmak istediğin yazıların altındaki o işarete tıklayıp en son alıntı ile cevap vere yada bu konuya cevap yaz butonuna tıklayarak çoklu cevap yazabilirsin
Umarım senin merak ettiğin buyduyani ben öyle anladım değilsede bakarız çaresine
Ben onu ayran detoksu olarak biliyorum ama benim bildiğimde onun haricinde birşey içilmiyor kahvaltı haricindeBirde buğday yerine yeşil mercümek haşlanıp konuyordu birde rende salatalık benim bildiğimde
İnşallah başarılı olursun ama bu tip şeyler 2 günden fazlaysa 2 - 3 ayda birden fazla yapılmamalı benim bildiğmhani metabolizma yavaşlamasın diye
Ellerine ve emeğine sağlık canım
İnşallah bir daha o rakamı son görüşümdürbıktım artık ve ne olursa olsun spora ve beslenmeye aslılıyorum
Söz bir daha artı yok bana
Bu arada kızlar harikasınız
İnşallah çok daha güzel kilolar veririz birlikte
Canım yani hakikaten senin herif arada bir tam dayaklık oluyor
Yahu sen bu halinle her işini yapıyorsun varsın yemekte az olsundeğermi seni bu haldeyken kırmaya
Kız desene eğer eşin benim gibisine deng gelseydi kahrından ölürdü
İlk hamileliğimde değil yemek yapmak 7 ay boyunca hep uyuklayarak geçti ve inan toz bile almadımbir tek komşum gündüz arada bir tas çorba bana uzatırdı onuda içemezdim birde haftasonları eşim temizlik yapardı
İkincide desen aslında kendimi çok dinç hissediyordum ama her akşam canım et istedi hesabı arkadaşının ocak başına götürtürdüm kendimitemizlik zaten kızım ve eşime bakıyordu ( kendileri yaptırmazlardı birşey olur diye )
Herhalde böyle bir durumda enişte sinirden beyin kanaması geçirir öbür tarafa yollanırdı mazallah
Ya o aklı sıra babasının yanında artıslik yapıyor ( malum erkekler devamlı oğullarına karı ağızlı gibi hakaretlerde bulunurlar )
Benim KPde rahmetli sırf kızının bebek mevlüdüne gitmedim diye ( yemin etmiştim gitmem çocuğu olursa diye çünkü benim büyük kızda mevlüt dedim ağzıma ..... resmen neymiş bebek mevlüdü batılmış ne gerek varmış falan diye hatta ben kendim herşeyi organize ettim milleti davet etmeye başlıyacağım gün iptal ettirdiler eşime )
Adam gün geldiğinde gitmem dedim diye eşime ..... budalası olmuşsun sen demiş resmenÇıldırdım o lafı duyunca ( benimkide sinirden bana sataşırken ağzından kaçırdı senin yüzünden bu lafıda duydum diye )
Neyse yine uzattım
Diyeceğim o ki erkeklerin hepsi aynı güzelim
Sen hiç tatlı canını üzme kendine ve kuzularına yoğunlaşElmaşekeriminde dediği gibi uzatıpta huzurunu kaçırma ama kırıldığınıda belli et ki bir daha aynı şey olunca iki kere düşünsün seni kalaylamadan evvel
Rabbim KPnede akıl fikir versin utanmıyor hem evini istilağ ediyor hemde huzurunu bozmak için elinden geleni yapıyor
Nasıl ödeyecek senin hakkını diğer tarafta bilimiyorum yani
aa canm senin topigin war nerde yani nasil bakabilirim.bu gün itibariyle yeni bir diyete başlıyorum topiğimide açtım bakalım ne olucak sonuclarr :18::18::26:
aa canm senin topigin war nerde yani nasil bakabilirim.
slm kızlar bnde 85 kıloyum 1.70 boydayımesım dewamlı dalga gecıyor kılo vermek ıstıyorum dıyet arkadası arıyorum buldugumda hemen dıyete basllayabılırım ılgılenenn olursa sewınırım
bunu yenı açtım cnm bu gun bu dıyete başladım bakalım bu seferde dıyetle vereyim dedım , bı kac topık var bakalım dur su dıyet topıgını vereyim sanada
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...da-10-12-kg-verdiren-domates-suyu-diyeti.html
slm kızlar bnde 85 kıloyum 1.70 boydayımesım dewamlı dalga gecıyor kılo vermek ıstıyorum dıyet arkadası arıyorum buldugumda hemen dıyete basllayabılırım ılgılenenn olursa sewınırım [/QUOT
hosgeldin canim ayni derden muzdaribiz benimde esim dalga gecer artik bende biktim bu kilolardan buraya yeni uye oldum kendimden bahsedeyim 95 kiloydum suanda 84 kiloyum ama durdu artik motivede olamiyorum ama diyet arkadasligiyla motive oluyorum istersen beraber baslayabiliriz
HOS GELDIN CNM
burda dıyet arkadaşından bolca varız , gel sende aramıza hep beraber zayıflayalım ah o esler yokmu o eslerr
slm kızlar bnde 85 kıloyum 1.70 boydayımesım dewamlı dalga gecıyor kılo vermek ıstıyorum dıyet arkadası arıyorum buldugumda hemen dıyete basllayabılırım ılgılenenn olursa sewınırım [/QUOT
hosgeldin canim ayni derden muzdaribiz benimde esim dalga gecer artik bende biktim bu kilolardan buraya yeni uye oldum kendimden bahsedeyim 95 kiloydum suanda 84 kiloyum ama durdu artik motivede olamiyorum ama diyet arkadasligiyla motive oluyorum istersen beraber baslayabiliriz
cok sewınırım canım ama bnım bı dıyet lıstem yok dıyetısyene gıtmıslıgımde yok bırden aldım bıde bu berbat kıloları .. nasıl bır yol ızlerız bılemıyorum ama baslamak vermek ıstıyorum
cok tesekkur edrım canım hos bulduk ben nasıl zayıflayacagımıda bılmıyorum ama dıyet lıstem yok daha once dıyetısyene gıtmıslıgımde yokk .. ewlenınce calısamadıgım ıcınde aldım kıloyu aldım kıloyu :)
cnm sımdıye kadar ben hıc dıyet yapmadım ekmegımı kepek ekmegne cevırdım, glısemık ındeksı yüksek gıdalar cok az tukettım, bok l su içtin, ve hareketimi çoğaltıp ,günlük en az 30-60 dk arasında spor yaptım,yagı çıkardım hayatımdan dıyebılırım sebzelerımı hep haşlama yedım arada yağda yaparsamda 1 tatlı kasıgı zeytın yağıyla yaptım. bugun bı dıyeete başladım kılo verdıkce kılo vermemde zorlaştı bıde normal besınler mıdeme agır gelmeye başladı o yüzden hafıf bı dıyet uygulamaya başladım bugun bakalım ne olacak
ayyüzlüm,
İstanbuldamisin bilimiyorum? İstanbulda içi eşyali günlük kiralanan evler var. Önümdeki hafta mobilyalar falan gelecek. Artık evi döşemeye başlıyacağım. Nikah tarhimde evimde kimse kalsin istemiyorum. Annem ve kardeşlerimin ailleri için 1er haftalık ev tutacağım. Geçen gün gidip evlere baktım. geçi kavinvalidenlere böyle bir teklif yapilirmi bilemem.
bugun uygulamaya bsladıgın dıyet nasıl bı dıyet canım bahsedermısın bıraz bıde ben ıswec dıyetını dusunuyordum bır ara .. yada doktorumda cıkan bır ayda 8 kılo dıyetını senın fıkrın ne olur bu konuda ??
bugun uygulamaya bsladıgın dıyet nasıl bı dıyet canım bahsedermısın bıraz bıde ben ıswec dıyetını dusunuyordum bır ara .. yada doktorumda cıkan bır ayda 8 kılo dıyetını senın fıkrın ne olur bu konuda ??
DOMATES suyu dıyetı dıye gecıyor cnm bende uzun zamandır kararsızdım denemekte ama bugun başladım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...erdiren-domates-suyu-diyeti.html#post31577663 burdan bı bak cnm ıstersen
kimseler yok galibaa
bi sorum olcakti su kilo cetweli nasil yapilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?