80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar
DÜN NE YEDİĞİME GELİNCE OOOOOOOOOOOO NELER YEMEDİM Kİ RESMEN KENDİMİ KATLETTİM LAHMACUN MU,SİGARA BÖREĞİMİ DAHA NELER NELER.....................DÜNKÜ UTANÇ TABLOMU BURDA PAYLAŞMAYA HİÇ NİYETİM YOK..DÜNÜN TEK İİ YANI ZARARLI ŞEYLER YEDİĞİM İÇİN 20 DK FAZLADAN BİSİKLET ÇEVİRDİM.VE AKŞAM 7 DEN SONRA SU HARİCİNDE Hİ,Ç BİŞİ ALMADIM AĞZIMA...
DÜNÜ TELEFİ ETMEK İÇİN BUGÜN NASIL BESLENMELİYİM SİZCE?
DÜN KARATAY DİYETİ KİTABINI ALDIM ONA GÖRE Bİ SABAH KAHVALTISI YAPTIM..
2 YUMURTA HAŞLANMIŞ
2 DİLİM PEYNİR
7 ADET ZEYTİN
DOMATES SALATALIK
4 ADET CEVİZ
4 ADET KAYISI
EKMEK YASAKTI AMA BEN YARIM DİLİM EKMEK YEDİM
ÖĞLEN VE AKŞMDA HİÇ YEMEYECEĞİM EKMEK BAKALIM Bİ HAFTA EKMEKSİZ BİR DİYET UYGULAYACAGIM BAKALIM TARTIYA NASIL YANSIYACAK?

Sabah yine tabi ki 1 saat sporumu yaptım...akşama da zeytinyağlı fasulye yapacagım yanınada cacık..öyle tek çeşit yemek yetiyo insana zaten sıcaktan insanın çok iştahı olmuyor...

Sevgili arkadaşlarım söz veriyorum bi daha böle cııısss şeyler yemiycem

offf yaa allah kurtarsın...bilirim o halleri.insanın ömründen ömür alır o zamanlar..ne gülmek istersin neden herhangi birsey.bütün yaşam enerjin sönüverir..umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer..
amin canım ( aynen öyle hiç bir şeyden zevk alamıyorum ve çok mutsuzum ...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Canım Allah yardımcın olsun gerçektende çok zor bir durum ama Allahın izniyle düzelecektir inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnn
aleyküm selam canım

amin canım , gerçekten çok zor bir durum, ve yo zoruma gidiyo , ben sanki ne yaptım ki bana böyle tavır alıyor , inş. düzelir bu durum aslında o kadar çok şey yazasım var ama sanki herşey kiltlendi tek kelime yapamıyorum , affffffff ALAH'ım affffffffff RABBİM yardımcım olsun
ALLAH sana da kolaylık ve sabır versin canım ya , büyüklerle durmak çok zor olsa gerek , ama en güzeli eşinle aranı düzeltmişsin çok mutlu oldum senin adına, eşinde bazı şeylerin farkındaymış demek , işte erkek milleti değil mi . . . ALLAH muhabbetinizi sevginizi hiç eksik etmesin yuvanızdan ( amiiiiiiiiiiiiiinnn )

inşallah bende eskisi gibi olabilirim sevdiğimle en kısa zamanda

bu gün itibariyle yeni bir diyete başlıyorum topiğimide açtım bakalımne olucak sonuclarr :18::18::26:
aa canm senin topigin war nerde yani nasil bakabilirim.

Son düzenleme:
slm kızlar bnde 85 kıloyum 1.70 boydayım esım dewamlı dalga gecıyor kılo vermek ıstıyorum dıyet arkadası arıyorum buldugumda hemen dıyete basllayabılırım ılgılenenn olursa sewınırım

slm kızlar bnde 85 kıloyum 1.70 boydayım esım dewamlı dalga gecıyor kılo vermek ıstıyorum dıyet arkadası arıyorum buldugumda hemen dıyete basllayabılırım ılgılenenn olursa sewınırım

HOS GELDIN CNM
burda dıyet arkadaşından bolca varız , gel sende aramıza hep beraber zayıflayalım ah o esler yokmu o eslerr

HOS GELDIN CNM
burda dıyet arkadaşından bolca varız , gel sende aramıza hep beraber zayıflayalım ah o esler yokmu o eslerr

cok tesekkur edrım canım hos bulduk ben nasıl zayıflayacagımıda bılmıyorum ama dıyet lıstem yok daha once dıyetısyene gıtmıslıgımde yokk .. ewlenınce calısamadıgım ıcınde aldım kıloyu aldım kıloyu :)

cnm sımdıye kadar ben hıc dıyet yapmadım ekmegımı kepek ekmegne cevırdım, glısemık ındeksı yüksek gıdalar cok az tukettım, bok l su içtin, ve hareketimi çoğaltıp ,günlük en az 30-60 dk arasında spor yaptım,yagı çıkardım hayatımdan dıyebılırım sebzelerımı hep haşlama yedım arada yağda yaparsamda 1 tatlı kasıgı zeytın yağıyla yaptım. bugun bı dıyeete başladım kılo verdıkce kılo vermemde zorlaştı bıde normal besınler mıdeme agır gelmeye başladı o yüzden hafıf bı dıyet uygulamaya başladım bugun bakalım ne olacak

bugun uygulamaya bsladıgın dıyet nasıl bı dıyet canım bahsedermısın bıraz bıde ben ıswec dıyetını dusunuyordum bır ara .. yada doktorumda cıkan bır ayda 8 kılo dıyetını senın fıkrın ne olur bu konuda ??

canim ben muş ta oturuyorum. insallah evinizde kimse kalmaz berbat olur. benim dugun gecemde gece iki de gittiler evden zaten yattim yatacam saat alti oldu geride saat sekizde damladilar b... var gibi. benim osmaniyede oldu dugunum evimse mustaydi o yuzden elimden bise gelmedi. esime otele gidelim dedim ayip olur olmaz oyle sey dedi. umarim sen ikna edebilirsin esini de bas basa kalirsiniz

ısvec dıyetını bılıyorum cnm ama cogu 5 kılo verıyorsa 2 kılosunu almış bu tarz diyetlerden sonra bence bu tarz dıyetlr yapıldıktan sonra normal düzene hemen gecılmemelı bende doktorumdaki 8 kılo dıyetını tam bılmıyorum cnm o program bana guvenılır geliyor deneyebılırsın onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…