80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmişler olsun çok üzüldüm. En kısa zamanda iyileşir umarım...

teşekkürler canım , darısı diğer günlere inşalah , gerçi bu hafta da kilo vermiş gözükmemekteyim ama aslında verdim biliyorum ve fark ediliyor, bakalım haftaya ne olcak:44:

kiloya yansımasa bile mıtlaka sıkılaşmışsındır canım bu hafta inş tartıyada yansır

senin sayende canımm çok etkin var haber olsun

En ufak bir etkim oluyosa ne mutlu bana

Kahvaltı: 1 yumurta, 2 kk peynir, 1 dilim ekmek, siyah çay

Öğle: 4 kaşık pilav, karnıyarık, 1 tabak salata

Ara: yarım dilim yaş pasta

Akşam: yarım lahmacun

Ara: 1 mandalina

Bugün hiç kalsiyum almamışım peynir dışında. Kınıyorum kendimi... Ama evin dışında olunca oluyo böyle şeyler

Yinemi yaşpasta öğretmenim bi de snein menülerde cıs görmesem allahtan bugün akşam fazla yememişsin bende kınıyorum canım senii hemde çooookkkk

sweetdimple

sen ne kadar güzelmişin öylee maşallahh gamzelerine bayıldım.bahar öztanın gamzeleri gibi

• menüm sabah bir kase cornflakes.bir bardak süt
  • ara iki dlilim kek,kahve
  • öglen yok
  • ara bir portakal bir armut
  • kurabiye
  • aksam uc tane lahmacun ayran salata bolcana
  • bugun cok cok yedim dahada yememm artiken

• menüm sabah bir kase cornflakes.bir bardak süt
  • ara iki dlilim kek,kahve
  • öglen yok
  • ara bir portakal bir armut
  • kurabiye
  • aksam uc tane lahmacun ayran salata bolcana
  • bugun cok cok yedim dahada yememm artiken

Bencede yeme ayçacım haftaiçi menülerin ne güzeldi naptın böyle bugün

bugün bir sürü misafir agirladiimm onlar yedikce ben de yediim daha mutfak oldugu gibi duruyiiooo halim kalmadi toplamaya yardiim

Belli misafir olduğu Ayçacım sen şimdi o kalanlarıda bi kaç gün içinde tırtıklarsın biliyorum kalan herşeyi streç filmle sar buzluğa kaldır çıbıkkkkk yakın olsak gelirim yardıma ne olacakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…