80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar dun menu yazmadım galıba
sabah sirkelı su sarımsak cayı yesılcay
cakma menemen yagsız tek yumurtalı(nerdeyse hergun yıyorum cook tok tutuyo benı)2 dılım kepek ekmegı
ara 2 cevız 3 kayısı 1yesılcay
öğlen sırkelı su ızgara ufakparca tavuk göğüs salata
ara yesılcay 5 form bıskuvı 1mandalına

aksam yesılmercımek yemegı 1kase ezogelın salata
sarımsak cayı yesılcay

günaydım kızlarr
bi sürü şey yazdım ama netin azizliğine uğradım hepsi gitti

ayyüzlüm gözün aydın ,aman bi rahat et artık çocuklarınla

banucum çokk teşekkür ederim destek olduğun için:13: yoksa inan dün gece o açlıkla neler yerdim neler

bu gün kocam geliyor bu hafta sonunu kazasız atlataırsam deymeyin keyfime

ayrıca cadalozu gördüm hoş geldin kızz niye uğramıyon bize özlettirdin kendini

Hmm özür tatlım oğluşunu tamamen unutmuşum elbette sen iki can besliyorsun dokunacak birşey içme tatlım

Hmmmm atıılmasın diye yememek için ne yapıyoruz o zaman tabaklara az koyuyoruz oğluşun tekrar isterse tekrar koyabiilirsin bitanem okulda gün varmışşş detttt elbette günler olacak gezmeler olacak diyetteyiz diye asosyal olmayacağızki ama ne yapacağız çıtır hatunlar olana dek birazcık ağzımıza fermuar çekeceğiz

Hoşgeldin Gülaycım iyiyiz şükür tatlım dilamız da iyidir umarım hadi gözün aydın cnm yaşasın özgürlük Allah zihin açıklığı versin canım
sıkma canını yeni doğum yaptın sen de iki can besliyorsun ikinizde sağlıklı olun kilolar yavaş yavaş gider

Benim boyum 1,68 yaşım 39 canımcım neden olmasın kabul:13: ama ceza vericez her hafta kabulmü inşallah bu tatlı rekabet sayesinde prensesin doğumgününe kadar incelir ve enfes bir fotı cekilirsin

menün çok güzel şu sarımsak çayını çok duyuyorum ama hiç denemedim sen ne zamandır kullanıyorsun tatlım faydası oluyormu:44:

Günaydın canımcımmm o net olayı 2 kez başıma geldi sonra isyan ettim bende canın sağolsun
Ne demek tatlım biz birbirimize destek olmayacaksak burda ne işimiz varki akşam yememişsinnnn çok tşk edrimm

haftasonu ne olur dikkat et haftasonu yaptığımız kaçamakları haftaiçi anca tamir edebiliyoruz

cadaloz nerde ben neden göremedimki:44:

bende cook duymustum ender saracı cook begenırım onun tarıfıne göre yapıyorum
faydası varmı bılemıyorum cunki hem yedıklerıme dıkkat edıyoorum hem spor yapıyorum son 15 gunde 3kılo verdım ama
sarımsagında faydası varmıdır bılmıyorum
ben ıcmeye devam edıcem cunkü ıcıne zencefılde koyuluyo kıs için sarımsak ve zencefıl cook önemlı
grıbe ve soguk algınlıgına karsı bagısıklıgıda kuvvetlendırıyomus yanı zayıflatmasa bıle yararı cook bence
zaten zayıflıycaz dıye ıcmedıgımız kalmadı:)
bugun yogurt kurunede basladım bakalım nasıl olcak bana kötüü gelmedı valla tadı ot çöp içmekten heralde:)
ama kahvaltıdan önce yemek bıraz zor olur sankı uzun bır aclıgın üstüne mıdeyı cook bulandırır gıbı sankı ama bakalım
enaz gunde 2 kere denıycem ınsallah sonuclar guzel olur ben bu yola bas koydum kılo vermek var dönmek yook
ceza olayınada varım valla kılo veremezsek yada kacamak yaparsak cezasını cekelım

başlangıç : 93,5
geçen hafta : 87,4
bu hafta : 87,4
giden : yok
gelen : yok
hedef : 80 ( şimdililk )
spor : 2 saat yürüme çarşı gezmesi

Valla ya bi de her cuma zaten gün var. Yani böreği bir dilim tüketsem daha mantıklı olurdu haftaya inşallah :)

iyi akşamlar kızlar
beyaz iftiharla menüsünü sunar

sabah.1 yumurta
1 dlm peynir
1 dlml ekmk

öğlen
1 dlm sucuk
1 köfte
bir lokma peynir
yarım br süt

ara
yarım elma
1mandalin
yarım armut

akşam
yarım alabalık
salata
3 ,4 çatal patas
1 dlm helva

boll su

helvayı karataycılara heves ettimde yedim.iyi yapmışmıyım

kızlarr dün faceden duyuma mesaj yazdım..
çok hastaymış bi kaç kere acile gitmiş sonra hastaneye yatırmışlar kızcağazı,serum vermişler.sanırım bu isveç yaptı ona ne yaptıysa.

kaşıntısanada bi teşhis koyamış dr lar 2 si uyuz 2 si alerji demiş

bende akasya durağı dizisindeki ali kemal gibi oldum ama neyse.

selam kızlar kımsecıkler ugramıyo bugun öznura coook gecmıs olsun uzuldumm
menum
sabah sırkelı su sarımsak cayı yesılcay
cakma menemen ama yumurtasız 2dılım tam bugday ekmegı 1 parca kasar
ara 3 form bıskuvı yesılcay
öglen ızgarada 3 köfte salata 1 bardak ayran
ara 5 form bıskuvı yarım fıncan sutlu tek tatlandırıcılı nescafe
aksam 2 ızgara köfte salata 1 bardak ayran 1 kase yagsız mercımek corbası
ara yesılcay bıberıye cayı
yatarken sırkelı su ve sarımsak cayıda ıcıcem
kızımın cıkolatalı gofretınden buyuk bır ısırıkta aldım

İyi akşamlar güzeller

Sen dene bakalım canım faydasını görürsen ben bide onu ekliyim allahım onu iç bunu iç haklısın valla bizede yazık

Valla ya bi de her cuma zaten gün var. Yani böreği bir dilim tüketsem daha mantıklı olurdu haftaya inşallah :)

Yani bacımcım bir börek te yeredi hadi bakalım inş

Bayıldım bayıldımmmm haftasonu olmasına rağmen kaçamak yapmadın beyazcanım :87::87: bak niyet edince oluyormuş tşkler canımcımm balık yediğin zaman minik bir parça tatlı rahatlıkla yiyebilirsin canım

Offff canım Özuşummmm çok geçmiş olsun dileklerimi ve selamlarımı iletirmisin beyazcanım kendisine çok dikkat etsin

al bacım al sen o büyük ısırıktan o ısırığın maliyeti 25 dk tempolu yürüyüş yapacaksınki anca yakasın benden söylemesi sevgili rakibem

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
2 lop yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
8 zeytin
1 dilim peynir
1 domates
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli elmalı tarçınlı yoğurt

AKŞAM:
Yürek sote
Salata
1 Bardak ayran

SPOR:
45 dk karışık hızda yürüyüş 40 mekik 10 dk tiffany 2 saat alışveriş

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

sabah - öğle : 2 dilim ekmek arası karışık yağsız tost , şekersiz çay
ara : 1 elma , 7 badem
akşam : 10 adet etli kara lahana sarması , 1 bardak ayran
ara : 1 ç.bardağı leblebi , 1 ç.kaşığı tuzsuz kabak çekirdeği
yatarken : 1 bardak kahveli süt
bitki çayı ( yeşil çay , kiraz sapı )

özlediğim menüler :129::129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…