80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hmmmm bende 39 nolmuşki sevgili kayınvalidemm zengin oluruz tamam seninkiler halletsin sen dokunma dokunma bile

39 mu hiççde 39 gibi durmuyorsun canımm neye borçlusun bunu canımm..özel bişeyler yapıyormusun ..ışıl ışıl yüzün hem en fazla 30 gibi duruyorsun..sanırım bekarsın .acaba hayatında bir öküzün olmayaşının etkisi varmı bu güzellikde

valla iyi bir yere parmak bastin evlilik insani yipratiyo coluktu cocuktu derken kadin cöküyo gidiyo sorumlulugun cogu bizlerde

hic de göstermiyosun canimm bende 38 yasindayimm :26::26:

Çok tşk ederim canım evet genelde beni yeni tanıyanlarda aynı şeyi söylerler

Çok tşkler beyazcanım özel birşey yapmıyorum canım sadece özel günler haricinde fazla makyaj yapmamaya çalışırım dışarı çıkarken de güneş koruyucusuz asla çıkmam .Evet bekarım canım .Güldürdün beni kimbilir belki hayatımda biri olsaydı etkileyebilirmiydiki acaba

amanda amann ayyüzlüm gelmişş..

ne yaptın kızz bir rahat rahatt evin tadını çıkarsaydın ..dila nasıl canım

işte allah vergisi bu..ama evliliğin yıprattığı büyük bir gerçek

aynıyım canım aksıne bugun kayınvaıdem geldı onun yuzunden dahada kotuledım sınırden tabı

valla iyi bir yere parmak bastin evlilik insani yipratiyo coluktu cocuktu derken kadin cöküyo gidiyo sorumlulugun cogu bizlerde

işte allah vergisi bu..ama evliliğin yıprattığı büyük bir gerçek

Etkilemezmi en büyük etken bence anneciğim gençken o kadar güzelmişki ama evlilik hayatında yaşadıkları çok yıpratmış
sizlerin pek çok sorumluluğu var ben sadece annemden sorumluyum allah başımdan eksik etmesin inş

Gülaycım sen de hg dersler nasıl gidiyor

selam bebişler
güzel bir cumartesi günüydü en başta güneşi görmek çok güzeldi...hava açıktı dışarı çıktık maaile...oğlumuz iki insan gördü valla...:)

sabah:
domates biber
çökelek
2 çatal sucuklu yumurta,
1 dilim ekmek
zeytin
1 ç.k bal

akşamda
patatesli tavuk (fırında)
bulgur pilavı 5 kaşık
1 kase yoğurt
yarım kase şehriye çorbası

2 fincan yeşil çay
1 tane kivi

slm canım hg evet İzmirde süperdi bugün bende attım kendimi dışarı bu havaları değerlendirmek lazım pilavı 3 kaşıkta anlaşsak olmazmı

Napsın çocuk paylaşmak istemiştir bilemezki herkes bugün gezmiş anklaşılan bizim ne anne tarafında ne baba tarafında gamzeli yok ama belki 3 4 kuşak önce varmıştır bilemem :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…