Al valla ben büyütürüm oğluşunu
valla iyi olur 15 yasinda oglusum...yarina bir sey kalmaz benim kiler hallder onu .
Hmmmm bende 39 nolmuşki sevgili kayınvalidemmzengin oluruz tamam seninkiler halletsin sen dokunma dokunma bile
Hmmmm bende 39 nolmuşki sevgili kayınvalidemmzengin oluruz tamam seninkiler halletsin sen dokunma dokunma bile
39 mu hiççde 39 gibi durmuyorsun canımmneye borçlusun bunu canımm. .özel bişeyler yapıyormusun ..ışıl ışıl yüzün hem en fazla 30 gibi duruyorsun. .sanırım bekarsın .acaba hayatında bir öküzün olmayaşının etkisi varmı bu güzellikde
hic de göstermiyosun canimm bende 38 yasindayimm :26::26:
39 mu hiççde 39 gibi durmuyorsun canımmneye borçlusun bunu canımm. .özel bişeyler yapıyormusun ..ışıl ışıl yüzün hem en fazla 30 gibi duruyorsun. .sanırım bekarsın .acaba hayatında bir öküzün olmayaşının etkisi varmı bu güzellikde
Çok tşk ederim canım evet genelde beni yeni tanıyanlarda aynı şeyi söylerler
Çok tşkler beyazcanımözel birşey yapmıyorum canım sadece özel günler haricinde fazla makyaj yapmamaya çalışırım dışarı çıkarken de güneş koruyucusuz asla çıkmam .Evet bekarım canım .Güldürdün beni kimbilir belki hayatımda biri olsaydı etkileyebilirmiydiki acaba
valla iyi bir yere parmak bastin evlilik insani yipratiyo coluktu cocuktu derken kadin cöküyo gidiyo sorumlulugun cogu bizlerde
işte allah vergisi bu..ama evliliğin yıprattığı büyük bir gerçek
aynıyım canım aksıne bugun kayınvaıdem geldı onun yuzunden dahada kotuledım sınırden tabı
amanda amann ayyüzlüm gelmişş..
ne yaptın kızz bir rahat rahatt evin tadını çıkarsaydın ..dila nasıl canım[/QU
canım çoook şükür iyiyim. dila bugün ilk yemeğini yedi. sıla bizim göemez tarafımdan çikolata sosu yedirmiş. bi baktık ağzı kirli. babası biraz kızdı sılaya falan. ama sonra canımız sıkıldı çünkü sıla kardeşiyle paylaşmak istemiş. akşam biraz dışarı çıktık. dilayı otokoltuğuna bağladık. üzerini de iyice bastırdık gezdik. benim için zor oldu ama temiz hava da iyi gelmedi değil. sen nasılsın kuzum. bu arada ayva muhabbeti geçmiş. gamzeyle ayvanın alakası yok. bence kalıtsal. dila da ayva yemedim ama onunda gamzeleri var diğerlerininde. bizim ailede gamzesi olmayan yok amcalar hala dayı teyze dedeler neneler hepsinde
selam bebişler
güzel bir cumartesi günüydü en başta güneşi görmek çok güzeldi...hava açıktı dışarı çıktık maaile...oğlumuz iki insan gördü valla...:)
sabah:
domates biber
çökelek
2 çatal sucuklu yumurta,
1 dilim ekmek
zeytin
1 ç.k bal
akşamda
patatesli tavuk (fırında)
bulgur pilavı 5 kaşık
1 kase yoğurt
yarım kase şehriye çorbası
2 fincan yeşil çay
1 tane kivi
offf canım ya hasta hasta bide seni sinirmi etti buyrun kızlar etken daha18 günmü oldu hala yiyemiyorsun bişey dimi
slm canım hg evet İzmirde süperdi bugün bende attım kendimi dışarı bu havaları değerlendirmek lazım pilavı 3 kaşıkta anlaşsak olmazmı
işte allah vergisi bu..ama evliliğin yıprattığı büyük bir gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?