bana aferim dedinaptın kuzuyu dr ne dedi
şimdi benim bahtsızlık hala devam ediyorrrr tel bozuldu demişdim yaaahat yerini kırmışım :) teli ilk aldığımdaaa hevesleee hattı kestirmeyi beklemeden evde kendim kestimmm odaa çok zorluyordu bir türlü noktayı bulamıyorum filan neyse en sondada kırdım işde yerini bugün babam teli yaptırmaya vermiş yeni hat çıkarmışşş kestirmiş onu tele uygun eve gelene kadar da onu kaybetmişfiyatmı paketmi hangisi ilgi alanın
bak bu olmadi..sen al deyince alasim kalmadi...ne yapiim ben senin sumuklu sevgilini yaaaeyvahhh gitti benimm herifffff :))) al sizin olsun :)offf şimdi yine tartışdık zatennnn
ocağına ne oldu seninnnn ki?su durunun reklami varya nohutlu etli pilavi...ay her gördügümde canim gidiyor.allahtan ocak yokta pisiremiyorum...valla simdiye coktan pisip yemistim...sadece tek gözlu bir Elektrik ocaginda cay melemen yapabiliyorum o Kadar...dun CORBA yapayim dedim berbat oldu..o Kadar yavas calisiyorki
bak bu olmadi..sen al deyince alasim kalmadi...ne yapiim ben senin sumuklu sevgilini yaaabenim kizimi daha ne doktorlar ne hakimler isteyecek...belkide bir davulcu zurnaci bulup kacacak(niye ya davulcuya ya zurnaciya Kacar derlerse bunuda hic anlayabilmis degilim:26::26::26:) dur bakiiim belki tesadufen Okur buyuk Adam olur...benimde kimse gökten indiremez...istemem senin olsun...vermeseydin cazip olurdu biraz
benimkinin cami patladi ya...elektrikle calisandandi..hani üstü tamanem cam olanlar varya..dügmesiz..dokunmatik..onun cami patladi ben caydanligi sertcene koyunca...sigortaya verdik...insallah yenisini getirirler..herifin demesine göre 1 hafta sürermis..adamlar benim herife öyle demisler..ama 3-4 haftada sürebilirmis...sigorta arastirmaya salarsa...bahcede cukur kazip odunatesindemi yemek yapsam acabaocağına ne oldu seninnnn ki?
kork bacim kork..kork kendini koru..valla hic acimasi yok.bugunki menum
sabah
2adet haslanmis yumurta
biraz beyaz peynir
5adet zeytin
cay
aksam
5kasik salata
5kasik kadar yogurtlu kozlenmis biber patlican
1kase corba
1tabak kiymali karnibahar
suuuu bitki cayi form
belki bir armut ve yarim portakal yiyebilirim biraz halsizimde ne olur ne olmaz hasta olamyim diye hepiniz grbim diyosunuz beni korkuttunuz simdi yaa
benimkinin cami patladi ya...elektrikle calisandandi..hani üstü tamanem cam olanlar varya..dügmesiz..dokunmatik..onun cami patladi ben caydanligi sertcene koyunca...sigortaya verdik...insallah yenisini getirirler..herifin demesine göre 1 hafta sürermis..adamlar benim herife öyle demisler..ama 3-4 haftada sürebilirmis...sigorta arastirmaya salarsa...bahcede cukur kazip odunatesindemi yemek yapsam acaba
şimdi benim bahtsızlık hala devam ediyorrrr tel bozuldu demişdim yaaahat yerini kırmışım :) teli ilk aldığımdaaa hevesleee hattı kestirmeyi beklemeden evde kendim kestimmm odaa çok zorluyordu bir türlü noktayı bulamıyorum filan neyse en sondada kırdım işde yerini bugün babam teli yaptırmaya vermiş yeni hat çıkarmışşş kestirmiş onu tele uygun eve gelene kadar da onu kaybetmiş(( o hattın içinde tl sms filan bayağı vardı ama hattı değişmeyide düşünüyordum uzun zamandırda hat değişmiyorummm benim aldığım yıllarda :) hattı ilk alıp kont yüklediğimizde kont çekiyorlardı bayağıı hala aynı sistemmi onu merak ettim değilse yeni hat çıkaracam ama çekiyorsa hattımdaki tlleri de boş yere çöpe atmaya gerek yok
ne mi kaçırdın duyum komşusunu yanlışlıkla öldürdü şekerime saklanmaya gitti sonra polis yekaladı çocukları şekere emanet etti ama kocasını değil. sonra oğluna şekeri aldı sonra vaz geçti kızını şekerin yavuklusuna verdi sonra benim görümcemi satıp başlık parasına mutfağı yeniledik gibiydi galiba:44::44::44: ay kafam karıştı başka kime nolduydu yaaaa
canım bildiğim kadarıyla yeni kartta kon olmuyo yani tekrar çıkarttığında yani ha yeni hat almışsın ha yenisini çıkarttırmışsın aynı
imkansizliklarin kadiniyim maluumonun üstüne çıkıp tepinsen patlamaz abla yaaaa nasıl başardın :)
ne sandıııııınaneeeeeeemmm neler olmuş kız , çığlık 5 olmuş sizinki resmen
tmm cnm tşk ederim
aaa çok iyimişşşşş ciddennn bi bakayım onadane sandıııııın
sen yinede sor canım yanlışım olmasın zaten bi ton para harcayacan ha bi de pttcell var onu da araştır derim canım çok uygun paketleri var. benimki 500 dk her yöne 3500 dk pttcell içi 250 sms ve sınırsız net 24 tl
1 gün kurusu , 2 su bardağı ılık su
sabah : 1 t.kaşığı sıvı yağ ile yağda yumurta , 2 dilim t.b ekmek , bol yeşillik ,1 şekersiz nescafe
ara : 1 kayısılı aktivya , 1 t.klaşığı keten tohumu
öğle : malesef yiyemedim
ara : 1 küçük muz , 1 ç.bardağı süt
akşam : 1 kase çorba , 6 y.k z.y kabak yemeği ( ince bulgur vardı içinde o yüzden ekmek yemedim ) , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt
2 kupa beyaz çayımı içicem , ve bol su . . . bugün suyu az tükettim sanki , hatta şimdi gidip kocca bir bardak su içeyim
gerçekten ksursuz bir menüüü tbrk ederim cnm afiyet olsunnnn, beyaz çay bizede yok mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?