80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşamları veriyom mamayı da şimdi bi yazı okudum. akşamları çocuğun huysuzluğu açlıktan değil huysuzluktanmış. anne de bebek aç zannedip mamaya başlar ama bu doğru değil diyo. allaaaaaaah kafam karıştı şimdi benim sütüm var mı yokmu çocuk aç mı tok mu ben kimim siz kimsiniz burası neresi öfff her yerde başka yazı itibar etmesemmi acep

Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm :122: :122: :122:

Kuzumun şükür ateşi iyice düştü ve hastaneye gitmek zorunda kalmadık
Ilık bir duş aldırıp ateş düşürücüsünüde verdikten sonra biraz düştü hadi az daha bekleyeyim dedim ve şükür ateşi tamamen düştü Eşimde aklına estikçe skypeden kızını görmek istiyor yada arıyor
Kuzum bile bunaldı en son görüştüğünde babacığım beni neden devamlı arıyorsun ben iyiyim demezmi

Eki Görüntüle 932139 ......Eki Görüntüle 932140 nasıllarrr kızlarrr zayıflar zayıflamazzz bunları alamyı düşünüyorum :)

Anammmmm bende bayıldımmmmmmmm
Ahhhhh ahhh inşallah bir an önce şu kilolardan kurtulurumda bende giyerim o tür güzel ciciler

Canım çok çok geçmiş olsun
Anam nasıl bir salgınsa tüm dünyayı sardı resmen
Benim bile ödüm kopuyor iyice yamulacağım diye Gece sıtma tutmuştu ama bu sabah sanki hiç hastalanmamış gibiyim :26: bir anı bir anına uymuyor bu hastalığın yaa
Rabbim tüm hastalara şifa versin ...Aminnnnnnnn

Allah korusun inşallah Rabbimin izniyle hiç birşeycik olmaz komşuna
Dediğin gibi bir kaç gün sonra arayıp hal hatır sor bakalım ben bile merak ederim şimdi

sürekli aynı ateş düşürücüyü verme iki tane olsun dört saat arayla değişimli ver tatlım geçmiş olsun yeniden

ayy bebeğim cidden öyleee oldu düştüğümüz hallere bakk seni beüğendim :)))

ohh çok şükür cnmm umarımmm tamamen atmıştır üstünden, kızz zayıflayalım toplu sipariş veririz nasılsa başka başka yerlerdeyiz pişti olmayız :)

ayy yok ne biçim ciciler onlar öyle. cici dediğin on metre kumaştan yapılır oranı buranı saklamak için ayrı parçalar süzülür her yerinden düdük gibi incecik göstermez. aksine alabildiğine geniş durur üstündeki deformasyonlar belli olmasın ne o iki metreden elbise mi çıkarmış
ay şimdi bu yazdıklarıma alınıp kızıp kaçma haaaaa:18::18::18::18::18:

yaaaa beyazcanımmm zayıflayayımm bennn altına siyah opak çorap dışarı çıkarken de üstüne ceket alırım kapatırım :)

yaaaa beyazcanımmm zayıflayayımm bennn altına siyah opak çorap dışarı çıkarken de üstüne ceket alırım kapatırım :)

kız onu mu dedim açıklığından bahsetmedim hoş böyle anlayacağını da tahmin etmedim değil. yav hatunları görmüyonmu fıstık gibiler kedide uzanamadığı ciğere mundar der biliyon.

sürekli aynı ateş düşürücüyü verme iki tane olsun dört saat arayla değişimli ver tatlım geçmiş olsun yeniden

Çok sağ ol canım hatırlattığın için evde bir tane daha vardı ateş düşürücü farklı onu veririm birazdan 3 saat evvel verdim diğerinden

Anam biz zayıflayalımda pişti olmaya bile razıyım sonuçta herkeste herşey farklı durur dimi ama

Kız ben evin içinde giymeye bile razıyım
Benimki zaten incecikte olsam herhalde dışarı izin vermez bu tip elbiseleri hee diz üstü olabilir en fazla oda ancak bir düğüne ama onada razıyım yeterki gitsin kilocuklar

kız ben şu halde bir iki beden zayıflasam lcw da gördüm mini etekler ondan alacam evde giymeye. sonuçta kapalı olsamda kocama güzel görinim ya da dur tamam doğru konuşacam kendimi tatmin edeym demi ama

merhaba arkadaşlar,
aranıza katılabilir miyim? oldukça samimi bir ortam var sanırım

Katıldın bile
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz

Bu arada benim adım banu, 34 yaşında biri 13.5 diğeri 3.5 yaşında iki tane cadının annesiyim
İstanbuldayım ve uzun zamandır kiloyla çebelleşiyorum maalesef

iyi yönünden bakalım kilolarımız olmayaydı nasıl tanışırdık

gel kız kendini tanıt dal sohbete azx sonra çay faslına başlayacaz zaten. hoş ben içememde kesin şimdi bi yerden yeşil çay ikramı başlar

Ben Didem öncelikle hepinize merhaba, istanbuldanım 25 yaşındayım 11 aylık 1 oğlum var doğum kilolarımla boğuşuyorum yılbaşından beri diyetteyim 92 kilodan 89 kiloya indim daha 21 kilo vermem lazım boyumda 178. yeşil çayımı aldım pcnin başına oturdum

iyi yönünden bakalım kilolarımız olmayaydı nasıl tanışırdık

Yani o yönü hiç tartışılmaz zaten
Bazen gerçekten şükrediyorum belki şu kilolarla uğraşmasaydım sizleri tanıyamazdım diye Ama biz genede kurtulalım şu kilolardan

Süpersin valla yaaa 3 kiloda olsa gitmiş benim yılbaşından beri ancak 1.5 gitti ama devamı gelecek inşallah

Psikolojik olarak bir türlü hazır hissetmiyordum kendimi diyet yapmaya sonunda artık yeter dedim ve çok sıkı bir şekilde diyete başladım elimden geldiği kadar spor yapmaya da çalışıyorum hedef büyük çünkü 1 seneyi gözden çıkardım ama

hoş geldin didem ben gülay 32 yaşındayım en küçüğü iki aylık olan üç çocuğum var. maşallah güzel vermişsin yıl başından beri. bende ha gayret alma aşamasındayım. yanlışlıkla kilo verenler topiğine geldim ve yarışmaya muştan katılıyorum yeniden hoş geldin afiyet olsun

tbrk edeirmmm cnm benimmmm süpersinnnn, keten tohumunu ne şeki,lde tüketeceksinnn, bide yoğurdu ara öğün olarak mıtavsiye etti?

canım yoğurda yada salatalarına ekle dedi diyetisyenim , hepimiz süper olucaz inşallah yaza kadar ballım

bu arada elbiseler çok cici elbet içinde birgün sen olacaksın şekerim

kız onu mu dedim açıklığından bahsetmedim hoş böyle anlayacağını da tahmin etmedim değil. yav hatunları görmüyonmu fıstık gibiler kedide uzanamadığı ciğere mundar der biliyon.
ayy sen bana çirkin mi dedin sen banaaa kısa mı deidn sen bana fiziğini ne yaparsan yap düzelmez mi dedin :))))
daha iyi işteeee kocalara giyinnn sana 3 ayyüzlüme 4. çocuk gelsin :)

merhaba arkadaşlar,
aranıza katılabilir miyim? oldukça samimi bir ortam var sanırım
hoş geldin cnm benimmmmmm artık aramızdasın bileee

kız ben şu halde bir iki beden zayıflasam lcw da gördüm mini etekler ondan alacam evde giymeye. sonuçta kapalı olsamda kocama güzel görinim ya da dur tamam doğru konuşacam kendimi tatmin edeym demi ama
şortta al şorttaaaa minicik minicik :)

gel kız kendini tanıt dal sohbete azx sonra çay faslına başlayacaz zaten. hoş ben içememde kesin şimdi bi yerden yeşil çay ikramı başlar
iftarımı yapayım yeşilçaylarr bendennn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…