- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Eki Görüntüle 932139 ......Eki Görüntüle 932140 nasıllarrr kızlarrr zayıflar zayıflamazzz bunları alamyı düşünüyorum :)
beni soracak olursaniz hamdolsun iyi degilim..kucuklerin gözlerinden buyuklerin ellerinden öpmem..öpemem...coook agir grip oldum...butun kaslarim kemiklerim agriyor...herifte grip..oglanda grip son numaram kizimda grip..iki kizim Saglam bizim icimizde onlarda bu gun yarin duserler..ay hic degilse onlar varda sicak bir icecek getiriyorlar ortaligi temizliyorlar..ben iyilesirsem soz bende size sicak icecek getirecegim ilac verecegim diyorum
aslinda dun aksama Kadar cok iyiydim...alman komsun 5 hafta yogunbakimda kalmis..ayaklanir ayaklanmazda beni ziyarete gelmis..ciger oksijen salmiyor kana..yani ufak bir enfeksiyon onu bitirir..kadincagiz girerken hastamisin dedi..yok ben degilim ama esim kucuk kizim oglum agir grip dedim...kadincagizda gelince giderken sarildi öptü..
o gitti yeminle söylüyorum 5 dakika gecmeden allahim birden üsütme tutmazmi beni ..etlerim aciyor halsizlik kas kemik agrilari...dösümde agrilar dustum birden bire...ay aklim fikrim komsumda kaldi insallah birsey olmamistir ama bulastiysada onun dedigine göre direkt yogun bakim öledebilirmis..:18::18::18::18::18::18: cok üzülürüm cooooooooooooooooook:2::2::2:
sürekli aynı ateş düşürücüyü verme iki tane olsun dört saat arayla değişimli ver tatlım geçmiş olsun yenidenKızlarrrrrrrrrrrrrrben geldimmmmmmmm :122: :122: :122:
Kuzumun şükür ateşi iyice düştü ve hastaneye gitmek zorunda kalmadık
Ilık bir duş aldırıp ateş düşürücüsünüde verdikten sonra biraz düştü hadi az daha bekleyeyim dedim ve şükür ateşi tamamen düştüEşimde aklına estikçe skypeden kızını görmek istiyor yada arıyor
Kuzum bile bunaldı en son görüştüğünde babacığım beni neden devamlı arıyorsun ben iyiyim demezmi
Anammmmm bende bayıldımmmmmmmm
Ahhhhh ahhh inşallah bir an önce şu kilolardan kurtulurumda bende giyerim o tür güzel ciciler
Canım çok çok geçmiş olsun
Anam nasıl bir salgınsa tüm dünyayı sardı resmen
Benim bile ödüm kopuyor iyice yamulacağım diyeGece sıtma tutmuştu ama bu sabah sanki hiç hastalanmamış gibiyim :26: bir anı bir anına uymuyor bu hastalığın yaa
Rabbim tüm hastalara şifa versin ...Aminnnnnnnn
Allah korusuninşallah Rabbimin izniyle hiç birşeycik olmaz komşuna
Dediğin gibi bir kaç gün sonra arayıp hal hatır sor bakalımben bile merak ederim şimdi
ayy bebeğim cidden öyleee oldu düştüğümüz hallere bakk seni beüğendim :)))ayy çok şükür peşimi hiç bırakmıycak sandım alıntılar..siliyoru siliyorum yine çıkıyor..bende çaresiz yazdım ne yapıyım fazladan sayfa olur bize....
elmam şekerimm bende seni çok beyeniyorum canım
bu arada eğeni butonu kayboldu.bizde körler sağırlar birbirini ağırlar oldük.
ohh çok şükür cnmm umarımmm tamamen atmıştır üstünden, kızz zayıflayalım toplu sipariş veririz nasılsa başka başka yerlerdeyiz pişti olmayız :)Kızlarrrrrrrrrrrrrrben geldimmmmmmmm :122: :122: :122:
Kuzumun şükür ateşi iyice düştü ve hastaneye gitmek zorunda kalmadık
Ilık bir duş aldırıp ateş düşürücüsünüde verdikten sonra biraz düştü hadi az daha bekleyeyim dedim ve şükür ateşi tamamen düştüEşimde aklına estikçe skypeden kızını görmek istiyor yada arıyor
Kuzum bile bunaldı en son görüştüğünde babacığım beni neden devamlı arıyorsun ben iyiyim demezmi
Anammmmm bende bayıldımmmmmmmm
Ahhhhh ahhh inşallah bir an önce şu kilolardan kurtulurumda bende giyerim o tür güzel ciciler
Canım çok çok geçmiş olsun
Anam nasıl bir salgınsa tüm dünyayı sardı resmen
Benim bile ödüm kopuyor iyice yamulacağım diyeGece sıtma tutmuştu ama bu sabah sanki hiç hastalanmamış gibiyim :26: bir anı bir anına uymuyor bu hastalığın yaa
Rabbim tüm hastalara şifa versin ...Aminnnnnnnn
Allah korusuninşallah Rabbimin izniyle hiç birşeycik olmaz komşuna
Dediğin gibi bir kaç gün sonra arayıp hal hatır sor bakalımben bile merak ederim şimdi
ayy yok ne biçim ciciler onlar öyle. cici dediğin on metre kumaştan yapılır oranı buranı saklamak için ayrı parçalar süzülür her yerinden düdük gibi incecik göstermez. aksine alabildiğine geniş durur üstündeki deformasyonlar belli olmasın ne o iki metreden elbise mi çıkarmışayy bebeğim cidden öyleee oldu düştüğümüz hallere bakk seni beüğendim :)))
ohh çok şükür cnmm umarımmm tamamen atmıştır üstünden, kızz zayıflayalım toplu sipariş veririz nasılsa başka başka yerlerdeyiz pişti olmayız :)
yaaaa beyazcanımmm zayıflayayımm bennn altına siyah opak çorap dışarı çıkarken de üstüne ceket alırım kapatırım :)ayy yok ne biçim ciciler onlar öyle. cici dediğin on metre kumaştan yapılır oranı buranı saklamak için ayrı parçalar süzülür her yerinden düdük gibi incecik göstermez. aksine alabildiğine geniş durur üstündeki deformasyonlar belli olmasın ne o iki metreden elbise mi çıkarmış
ay şimdi bu yazdıklarıma alınıp kızıp kaçma haaaaa:18::18::18::18::18:
yaaaa beyazcanımmm zayıflayayımm bennn altına siyah opak çorap dışarı çıkarken de üstüne ceket alırım kapatırım :)
sürekli aynı ateş düşürücüyü verme iki tane olsun dört saat arayla değişimli ver tatlım geçmiş olsun yeniden
ayy bebeğim cidden öyleee oldu düştüğümüz hallere bakk seni beüğendim :)))
ohh çok şükür cnmm umarımmm tamamen atmıştır üstünden, kızz zayıflayalım toplu sipariş veririz nasılsa başka başka yerlerdeyiz pişti olmayız :)
yaaaa beyazcanımmm zayıflayayımm bennn altına siyah opak çorap dışarı çıkarken de üstüne ceket alırım kapatırım :)
Çok sağ ol canım hatırlattığın içinevde bir tane daha vardı ateş düşürücü farklı onu veririm birazdan 3 saat evvel verdim diğerinden
Anam biz zayıflayalımda pişti olmaya bile razıyımsonuçta herkeste herşey farklı durur dimi ama
Kız ben evin içinde giymeye bile razıyım
Benimki zaten incecikte olsam herhalde dışarı izin vermez bu tip elbiselerihee diz üstü olabilir en fazla oda ancak bir düğüne ama onada razıyım yeterki gitsin kilocuklar
merhaba arkadaşlar,
aranıza katılabilir miyim? oldukça samimi bir ortam var sanırım
merhaba arkadaşlar,
Katıldın bile
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Bu arada benim adım banu, 34 yaşında biri 13.5 diğeri 3.5 yaşında iki tane cadının annesiyim
İstanbuldayım ve uzun zamandır kiloyla çebelleşiyorum maalesef
gel kız kendini tanıt dal sohbete azx sonra çay faslına başlayacaz zaten. hoş ben içememde kesin şimdi bi yerden yeşil çay ikramı başlar
Katıldın bile
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Bu arada benim adım banu, 34 yaşında biri 13.5 diğeri 3.5 yaşında iki tane cadının annesiyim
İstanbuldayım ve uzun zamandır kiloyla çebelleşiyorum maalesef
saol cnm benimmm zayıflayalımda beraber alalım inş....................
iyi yönünden bakalım kilolarımız olmayaydı nasıl tanışırdık
Ben Didem öncelikle hepinize merhaba, istanbuldanım 25 yaşındayım 11 aylık 1 oğlum var doğum kilolarımla boğuşuyorumyılbaşından beri diyetteyim 92 kilodan 89 kiloya indim daha 21 kilo vermem lazım boyumda 178. yeşil çayımı aldım pcnin başına oturdum
Yani o yönü hiç tartışılmaz zaten
Bazen gerçekten şükrediyorum belki şu kilolarla uğraşmasaydım sizleri tanıyamazdım diyeAma biz genede kurtulalım şu kilolardan
Süpersin valla yaaa 3 kiloda olsa gitmişbenim yılbaşından beri ancak 1.5 gitti ama devamı gelecek inşallah
Ben Didem öncelikle hepinize merhaba, istanbuldanım 25 yaşındayım 11 aylık 1 oğlum var doğum kilolarımla boğuşuyorumyılbaşından beri diyetteyim 92 kilodan 89 kiloya indim daha 21 kilo vermem lazım boyumda 178. yeşil çayımı aldım pcnin başına oturdum
tbrk edeirmmm cnm benimmmm süpersinnnn, keten tohumunu ne şeki,lde tüketeceksinnn, bide yoğurdu ara öğün olarak mıtavsiye etti?
ayy sen bana çirkin mi dedin sen banaaa kısa mı deidn sen bana fiziğini ne yaparsan yap düzelmez mi dedin :))))kız onu mu dedim açıklığından bahsetmedim hoş böyle anlayacağını da tahmin etmedim değil. yav hatunları görmüyonmu fıstık gibiler kedide uzanamadığı ciğere mundar der biliyon.
daha iyi işteeee kocalara giyinnn sana 3 ayyüzlüme 4. çocuk gelsin :)Çok sağ ol canım hatırlattığın içinevde bir tane daha vardı ateş düşürücü farklı onu veririm birazdan 3 saat evvel verdim diğerinden
Anam biz zayıflayalımda pişti olmaya bile razıyımsonuçta herkeste herşey farklı durur dimi ama
Kız ben evin içinde giymeye bile razıyım
Benimki zaten incecikte olsam herhalde dışarı izin vermez bu tip elbiselerihee diz üstü olabilir en fazla oda ancak bir düğüne ama onada razıyım yeterki gitsin kilocuklar
hoş geldin cnm benimmmmmm artık aramızdasın bileeemerhaba arkadaşlar,
şortta al şorttaaaa minicik minicik :)kız ben şu halde bir iki beden zayıflasam lcw da gördüm mini etekler ondan alacam evde giymeye. sonuçta kapalı olsamda kocama güzel görinim ya da dur tamam doğru konuşacam kendimi tatmin edeym demi ama
iftarımı yapayım yeşilçaylarr bendennn :)gel kız kendini tanıt dal sohbete azx sonra çay faslına başlayacaz zaten. hoş ben içememde kesin şimdi bi yerden yeşil çay ikramı başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?