hoş geldin didem ben gülay 32 yaşındayım en küçüğü iki aylık olan üç çocuğum var. maşallah güzel vermişsin yıl başından beri. bende ha gayret alma aşamasındayım. yanlışlıkla kilo verenler topiğine geldimve yarışmaya muştan katılıyorum yeniden hoş geldin afiyet olsun
canım yoğurda yada salatalarına ekle dedi diyetisyenim , hepimiz süper olucaz inşallah yaza kadar ballım
bu arada elbiseler çok cicielbet içinde birgün sen olacaksın şekerim
ayy sen bana çirkin mi dedin sen banaaa kısa mı deidn sen bana fiziğini ne yaparsan yap düzelmez mi dedin :))))
daha iyi işteeee kocalara giyinnn sana 3 ayyüzlüme 4. çocuk gelsin :)
hoş geldin cnm benimmmmmm artık aramızdasın bileee
şortta al şorttaaaa minicik minicik :)
iftarımı yapayım yeşilçaylarr bendennn :)
selamun aleyküm hatunlar
geçmiş yapayım dedim ama işin iinden çıkamayacağım için bıraktım , neler kaçırdım bilgilendirin kızlar
dün ki spor seansım çok yorucuydu ,etkileri çanakta ve bacakta hala hissedilmekteayyy yürüyemiyorum sanki mi ne ve öğle öğünümü mecburi atladım açlık hissediyorum , şimdi meyve yiycem ve süt içicem açııııımmm
merhaba arkadaşlar,
aranıza katılabilir miyim? oldukça samimi bir ortam var sanırım
duyumcum ailecekgecmis olsun size
ayyuzlum makinenin terbiyesini veremesissin ayari bozulmus kafasina kafasina vur belki ise yararda fabrika ayarlarina geri doner ay isin sakasi bir yana cok gecmis olsun vallahi makinesizlik zor bulasik yikamayi kisin hiccc ama hicc sevmiyorum neden bilmem ama
yokk kızzz şaka yapıyorummmmkız adetmi olacan yoksa çok alındın
:)))))))))))) ayyyy karnım ağrıdıııı yeterrrr bugün ne güldüm yaaaa, bundan iyi anlatılamazdı :)ne mi kaçırdın duyum komşusunu yanlışlıkla öldürdü şekerime saklanmaya gitti sonra polis yekaladı çocukları şekere emanet etti ama kocasını değil. sonra oğluna şekeri aldı sonra vaz geçti kızını şekerin yavuklusuna verdi sonra benim görümcemi satıp başlık parasına mutfağı yeniledik gibiydi galiba:44::44::44: ay kafam karıştı başka kime nolduydu yaaaa
ara: yarım greyfurt, 1 bardak süt
ara: yarım ayva
sahur: 2 kuru kayısı, 2 dlm ekmek, 1 yumurta haşlama, 5 yeşil zeytin, 1 dlm peynir, salatalık, domates
akşam: 3 yk et sote, 1 dlmden azcık fazla ekmek, salata, yoğurtlu karnıbahar, vee vicdan azabım 1 çatal saray lokumu((((
( hafifletici olurmu bilmem ama az şekerli yapmışdık, krem şanti yerine muz bırakmışdık içine haa yağıda çok azdı) offfff tutamadım kendimiii
çok kötü değil miiioooo bende baya abarttın zannettim bu muydu
şekerim biliyomusun hani sabahları elma sirkeli su içiliyo ya onun yanında greyfut yenilirse etkisini çoook arttırıyomuş. ben becerememiştim bir türlü greyfutla aram pek olmadığından. nerden çıktı dersen menüde greyfudu görünce aklıma geldi
selaaaaaaaaaaaaaaaam ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim
sagol canim gecicek insallahduyumcum ailecekgecmis olsun size
ayyuzlum makinenin terbiyesini veremesissin ayari bozulmus kafasina kafasina vur belki ise yararda fabrika ayarlarina geri doner ay isin sakasi bir yana cok gecmis olsun vallahi makinesizlik zor bulasik yikamayi kisin hiccc ama hicc sevmiyorum neden bilmem ama
insallah insallahKızlarrrrrrrrrrrrrrben geldimmmmmmmm :122: :122: :122:
Kuzumun şükür ateşi iyice düştü ve hastaneye gitmek zorunda kalmadık
Ilık bir duş aldırıp ateş düşürücüsünüde verdikten sonra biraz düştü hadi az daha bekleyeyim dedim ve şükür ateşi tamamen düştüEşimde aklına estikçe skypeden kızını görmek istiyor yada arıyor
Kuzum bile bunaldı en son görüştüğünde babacığım beni neden devamlı arıyorsun ben iyiyim demezmi
Anammmmm bende bayıldımmmmmmmm
Ahhhhh ahhh inşallah bir an önce şu kilolardan kurtulurumda bende giyerim o tür güzel ciciler
Canım çok çok geçmiş olsun
Anam nasıl bir salgınsa tüm dünyayı sardı resmen
Benim bile ödüm kopuyor iyice yamulacağım diyeGece sıtma tutmuştu ama bu sabah sanki hiç hastalanmamış gibiyim :26: bir anı bir anına uymuyor bu hastalığın yaa
Rabbim tüm hastalara şifa versin ...Aminnnnnnnn
Allah korusuninşallah Rabbimin izniyle hiç birşeycik olmaz komşuna
Dediğin gibi bir kaç gün sonra arayıp hal hatır sor bakalımben bile merak ederim şimdi
10 Yas cok degil diyorsun yani..himmm elmasekerim hic sansin kalmadi senin sevgili benim damat olucak nabeeeeeeeeeeeerşükür kavuşturanaaa
yatişemedim arkadınızdan koşuyom ama nafile ..aa şükürler olsun gelebildim yanınıza..
dr gittik ikimizede antibiyotik yazdı.zaten antibiyotik almadan geçmez bu hastalık belli
bizde şifayı kapanlat grubuna dahil olduk..küçük kız sabaha kadar öksürdü sabahda gözler kıpkırmızı burun tıkalı kulaklar sağır uyandı.
işallah şeker sende geldin grup tamamlandı.bundan sonra kesinlikle zayıflıycaz
maşallah süpersin süperrrrrr..işallah aynı hızla devam edersin canım
hoş geldin aramızaa
bizde seni çokkk seviyoruz canımcımm
sende hoş geldin canımmm
benim koca bu yıla kadar 1.nolu kocaydı.ama bu yıl maşallah5 nolu koca oldu..işallah ilerleyen yılarda dahaiyi olur .gerçi buda yeter bana
kuru üzüm ye diycem ama .aklıma başkada bişey gelmiyor canımm.sütü ne arttırırdıki.:26:.bulgurrrr buldum mercimekle bulgur arttırır sütü .bi dene istersen
geçmiş olsun cecomm
kız sen bir alemsin..çok güldüm doğrusu,
çokk şıkk elbiseler şekerr.işallah bir öncezayıflar bu elbiselerle olan fotolarınıda bizimle paylaşırsın canım
hoş geldin sultanmmmm.
geçmiş olsun hepinizii..kızını ne güzel yetirmişin öyle maşşalaahhh.benim dana feraset edipde bir bardak su getirmez ..söylesemde aradan 2 saat geçicek dilimde tüy biticek ben sinir krizi geçiricem ondan sonra belki..
hiiiiii :18::18: olamazzz seni alman polisinemi vericezzzz...kızz saklan arkama kimse göremez arkamda.ebat olarak baya genişim nasılsa
senin bu makine daha geçen gün tamir olduyduuu:26:hakkat kıskanmış dilayı.bence 2. bi şans ver olmadı at.
boğuldum ki hemde nasıl çıkamadım içindenn
butonumuzuu isterizzzzz
yokk kızz neresi büyükkk.normal normall.zaten kadın çabuk çöküyor.benim öküzle aramızda10 yaş var ama ben ona yetiştim
senn suss dilaya sahip ol kız elden gitmesinn
geldim ama yazarken siz yine uçmuşunuzdur
kızlar bugünlerde yeni hat alan varmı aranızda???
eyvahhh gitti benimm herifffff :))) al sizin olsun :)offf şimdi yine tartışdık zatennnnsagol canim gecicek insallah
insallah insallah
10 Yas cok degil diyorsun yani..himmm elmasekerim hic sansin kalmadi senin sevgili benim damat olucak nabeeeeeeeeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?