80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gelir gelmez moralim düzeldi benim yaa bende sadece 3 kilo gitti diye söyleniyordum direk moral verdiniz valla

selamun aleyküm hatunlar

geçmiş yapayım dedim ama işin iinden çıkamayacağım için bıraktım , neler kaçırdım bilgilendirin kızlar

dün ki spor seansım çok yorucuydu ,etkileri çanakta ve bacakta hala hissedilmekte ayyy yürüyemiyorum sanki mi ne ve öğle öğünümü mecburi atladım açlık hissediyorum , şimdi meyve yiycem ve süt içicem açııııımmm

kız adetmi olacan yoksa çok alındın

ne mi kaçırdın duyum komşusunu yanlışlıkla öldürdü şekerime saklanmaya gitti sonra polis yekaladı çocukları şekere emanet etti ama kocasını değil. sonra oğluna şekeri aldı sonra vaz geçti kızını şekerin yavuklusuna verdi sonra benim görümcemi satıp başlık parasına mutfağı yeniledik gibiydi galiba:44::44::44: ay kafam karıştı başka kime nolduydu yaaaa

merhaba arkadaşlar,
aranıza katılabilir miyim? oldukça samimi bir ortam var sanırım

hosgeldin canim ben ilkay 7yillik evli ve cocuksuzum cay eksperiyim 4yildir bu kilolarla bogusuyorum burayada katilali3ay olucak 10 kilo vardim yarismaya rizeden katiliyorum yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum ahahahahahos geldin patir patir catir catir dokulsun kilolarin insalhhhhh

duyumcum ailecekgecmis olsun size

ayyuzlum makinenin terbiyesini veremesissin ayari bozulmus kafasina kafasina vur belki ise yararda fabrika ayarlarina geri doner ay isin sakasi bir yana cok gecmis olsun vallahi makinesizlik zor bulasik yikamayi kisin hiccc ama hicc sevmiyorum neden bilmem ama

sağol canım ya vallahi çocuk doğdu doğalı gıcıklık yapıyo nerdeyse her zaman çıkarıp elimde tekrar yıkıyorum ki bende nefret ederim yazlı kışlı bulaşıktan. bide egzamam var yenilerse mahvolurum

kız adetmi olacan yoksa çok alındın
yokk kızzz şaka yapıyorummmm

:)))))))))))) ayyyy karnım ağrıdıııı yeterrrr bugün ne güldüm yaaaa, bundan iyi anlatılamazdı :)

ara: yarım greyfurt, 1 bardak süt

ara: yarım ayva

sahur: 2 kuru kayısı, 2 dlm ekmek, 1 yumurta haşlama, 5 yeşil zeytin, 1 dlm peynir, salatalık, domates

akşam: 3 yk et sote, 1 dlmden azcık fazla ekmek, salata, yoğurtlu karnıbahar, vee vicdan azabım 1 çatal saray lokumu ((((

( hafifletici olurmu bilmem ama az şekerli yapmışdık, krem şanti yerine muz bırakmışdık içine haa yağıda çok azdı) offfff tutamadım kendimiii

oooo bende baya abarttın zannettim bu muydu

şekerim biliyomusun hani sabahları elma sirkeli su içiliyo ya onun yanında greyfut yenilirse etkisini çoook arttırıyomuş. ben becerememiştim bir türlü greyfutla aram pek olmadığından. nerden çıktı dersen menüde greyfudu görünce aklıma geldi

bugün çorba günüydü benim için.

sabah 08:30
bir büyük kase domates çorbası, içinde bir yemek kaşığı kadar bulgur var.

bir yarım saat sonra tatlı krizi üzerine:
iki tarçınlı yeşil elma ve yarım litre elma sirkeli su.

eve gelir gelmez saat 16:30
çorba pişene kadar bekleyemedim ve bir yeşil elma ile yarım litre elma sirkeli su tükettim.

akşam 17:15
bir buçuk büyük kase yayla çorbası.

öğlen büyük bir iştah geldi ama kendimi incecik olma hayali ile avuttum :)
şu an beni düşündüren tek şey sebzesizlik. sebze alıp da pişirecek zaman yok, sebzelerin tadı tuzu yok

Son düzenleme:
oooo bende baya abarttın zannettim bu muydu
çok kötü değil miii

hadi yaaa orucu bitireyimde yapayımmm madem öyle ben severim greyfurt

sagol canim gecicek insallah

insallah insallah

10 Yas cok degil diyorsun yani..himmm elmasekerim hic sansin kalmadi senin sevgili benim damat olucak nabeeeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…