80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Acıktım ben kızlarr
taze fasülye yemeği var
ekmekte beyaz ekmek yiyorum iki gündür ihmal ediyorum çavdar veya tuzsuz almıyorumlmaz:

Slm kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ..listeyi güncelleyebilirsem bugün güncelliycem eklerim sizi de ama sonrası da gelsin lütfen haftaya kaybolmayın..

ben bu aralar spor yapamıyorum,fırsatm olmadı bi türlü havalarda soğumaya başladı nolcak bilmiyorum..
brose rakibemmm sevin biraz çünkü utanarak söylüyorum bu hafta büyük bi kaçamağım oldu hadi dövün beni bi de başkan olcam.. neyse sonucunu yine ben çekiyorum cuma günü hanya konya belli olcak..

kızlar bir de göbeğini eritmek isteyenler grubuna katıldım onların hareketlerini yapıcam her gün bakalım sonuç verecek mi..

selam kaptanım hoşgeldin..valla doğru diyorsun handeryacım bundan ne olcak diye yediklerimizin hepsini cuma güü tartıda çok güzle görüyoruz...sonra olan boşa giden bir haftaya oluyor..

ya ne güzel kızlar ya siz öğlen olması gerektiği gibi yiyosunuz ben genelde öğlen yemeğini geçiştiriyorum mesela bugün yemeğim yok henüz 1 elma ve yarım mısır yedim..

ya ne güzel kızlar ya siz öğlen olması gerektiği gibi yiyosunuz ben genelde öğlen yemeğini geçiştiriyorum mesela bugün yemeğim yok henüz 1 elma ve yarım mısır yedim..

Kaptanım 1 elma yarım mısır yettimi size çok az değilmi bence ara öğün olarak iyide ana öğünde doyurmaz beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gursağım çokmu geniş ne:roflol::roflol::roflol:

bende geldim hastanedeydim kızımın kontrolü vardı,dün kaçamak yapmadım bu gün kahvaltıda layt bisküvi,1 salatalık,1 domates,kibrit kutusu kadar yağsız peynir yedim 1 bardakta yeşil çay içtim,akşama yağsız sossuz kepekli makarna yemeyi düşünüyorum 5-6 kaşık,spor olarak daha birşey yapmadım kondisyon bisikletime binmeyi düşünüyorum,dün 3lt su içtim bugünde 3lt içmeyi düşünüyorum inşallah şimdilik bu kadar yedikçe yazarım:))

kızlar nereye gittiniz,neyse ben defterede not alıyorum yazdıklarımı onu yazayım,görüşürüz öpüyorum herkezi

aaa 5i biyerde regl olunca içilmiyor mu :uhm:
Nedenmiş ben bilmiyordumfisfisfis

canım benim içilmez diye bişey yok bana yaramıyor çok fazla gidiyor onu içince ne varsa söküyor :)))ben bitki çayı içince öyle oluyorum papatya adaçayı hatta yeşilçay bile ama 1 fincan içtim bugün :hulya:

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım kızının rahatsızlığı nedir acil şifalar olsun :Saruboceq:çok güzel gidiyorsun böyle devam etopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım

yağmurgözlü yazmışsın sunshine a ben görmeden yazmışım okudum canım:)

Önemli değil güzelim sanada yazarım benim mesai bitiyor canım iyi akşamlar uzun bir yol beni bekliyor ramazanda alışmıştım 4 te çıkmaya amann ne zor geliyor şimdi
kaydirigubbakcemile3birde okular başladı servisler trafik felaket 8 de ancak evde oluyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…