benimkine dha çok var zaten hedef zamanım da doğumgünüm:13 mart
ya ne güzel kızlar ya siz öğlen olması gerektiği gibi yiyosunuz ben genelde öğlen yemeğini geçiştiriyorum mesela bugün yemeğim yok henüz 1 elma ve yarım mısır yedim..
yeşilçayımı içerken bir uğrayayım dedimregl olduğum için 5,1yerde içmiyorum
tşkler canım 8. takımla da paylaştım..bana birebir uyuyor valla..hiç sıkı diyete gelemem..
afiyet olsun sağlık olsunyeşilçayımı içerken bir uğrayayım dedimregl olduğum için 5,1yerde içmiyorum
aaa 5i biyerde regl olunca içilmiyor mu :uhm:
Nedenmiş ben bilmiyordumfisfisfis
bende geldim hastanedeydim kızımın kontrolü vardı,dün kaçamak yapmadım bu gün kahvaltıda layt bisküvi,1 salatalık,1 domates,kibrit kutusu kadar yağsız peynir yedim 1 bardakta yeşil çay içtim,akşama yağsız sossuz kepekli makarna yemeyi düşünüyorum 5-6 kaşık,spor olarak daha birşey yapmadım kondisyon bisikletime binmeyi düşünüyorum,dün 3lt su içtim bugünde 3lt içmeyi düşünüyorum inşallah şimdilik bu kadar yedikçe yazarım:))
yeşilçayımı içerken bir uğrayayım dedimregl olduğum için 5,1yerde içmiyorum
bende geldim hastanedeydim kızımın kontrolü vardı,dün kaçamak yapmadım bu gün kahvaltıda layt bisküvi,1 salatalık,1 domates,kibrit kutusu kadar yağsız peynir yedim 1 bardakta yeşil çay içtim,akşama yağsız sossuz kepekli makarna yemeyi düşünüyorum 5-6 kaşık,spor olarak daha birşey yapmadım kondisyon bisikletime binmeyi düşünüyorum,dün 3lt su içtim bugünde 3lt içmeyi düşünüyorum inşallah şimdilik bu kadar yedikçe yazarım:))
yağmurgözlü yazmışsın sunshine a ben görmeden yazmışım okudum canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?