80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baharnazcığım ben cvplıyım hemem benm ablam akpntr yaptırdı acayip kilo verdi çünkü iştah merkeszini mi sinirini mi ne kontrol ediyomuş ama bırakınca geri aldı hemen çünkü sadece iştahı kapandı ablam yaşam stili haline getrmediği için fazlasıyla geri aldı

çokbilmiş sana iyi akşamlar ben çıkıyorum sabaha umutla uyanırım herkesede umut dolu sabah diliyorum
sabahları açılışı yağmurgözlü yapıyordu galiba Şeniz

aaa saol canım ablanın verdiğine sevindim ama aldığınada üzüldüm
yok ben ancak bu fazlkalıklar giderse yaşam tarzımı değiştirebileceğim bana öyle geliyor
ne kadar sürede kaç kilo verdi?

bu fazla kiloyla yaşandığım sıkıntıları görüp bir daha almamaya özen gösteririm herhalde fisfisfis

aaa saol canım ablanın verdiğine sevindim ama aldığınada üzüldüm
yok ben ancak bu fazlkalıklar giderse yaşam tarzımı değiştirebileceğim bana öyle geliyor
ne kadar sürede kaç kilo verdi?

21 kilo vermiş 2 ayda sporda yaaptı hiç kaçamak yapmadı ve herşeyi çıkardı hayatında meyve ve sebze ağırlıklı beslndi 55 kiloydu evlediğinde şimdi 90 kilo

insan iradesi garip yada benm ki öle hani grmla verip fazlasıyla aldığımzdan bahsetmiş ya arkadaşlar hepimiz bunu bile bile genede ölçüyü kaçırabiliyoruz .işte önemli olan onu o an farketmek ve önlemini almak aynı hatayı 2 gün üstüste yapmamak baharnazcm umarım en azından bundan sonra kendimize yaptıklarımıza bakar ve azimle yolumuza dvm eder bunu bi yaşam stndardı haline getiririz aslında basit bi formül herşeyi ye ama ölçüsünde ye gözünü değil aklını doyur herkese güzel bi gün diliyorum yarın için öptümmm

Son düzenleme:
HOŞGELDIN ARAMIZA a.s.a.s.a.s.
hoşgeldin rakiben gözüm yollarda kaldısengözlerimebaksanab
hıfzıys şu yazdığın burç diyetleri bana da uygun balık ta kendisiyyim tansiyonumda düşer şekerimde :))
paylaşımın için teşekkür ( kızın içinde geçmiş olsun)

canım önemli değil bende teşekkür ederim,opuyorumnanaktan

daha önce sormuştum cevap alamadım arkadaşlar sorumu tekrarlıyorum
kilo vermek için akupunktur deneyen varmı aranızda? yada duydunuzmu? faydası varmı? yazan olursa memnun olurum

canım bayağı önceden benim komşum da işe yaramıştı ama ben daha doğal zayıflamaktan yanayıma.s

ben bugün biraz yürüdüm başka spor yapmadım yatmadan önce basen hareketleri ve dikişlerim acıyana kadar göbek hareketi yapmayı planladım akşam kepekli makarnamı yedim çok azda yağsız tuzsuz kızımdan kalan tarhana çorbasını içtim,bu günlük başka yemeyi düşünmüyorum elimden geldiğince saat 19:00 a kadar yeme işini bitiriyorum

burdayım sevgılı rakıbem merak etme ŞenizŞenizŞeniz

hıfzıys canım gecmış olsun kızın hastaymış şımdı nasıl

teşekkürler canım şimdi daha iyiyiz en azından kafamız rahatladı,nasıl biraz hafifledinmi lahana çorban bittimi benim bildiğim bu çorba yağları eritiyor ne kadar çok içersen o kadar iyi tabi yapım şartlarına tam ıyduysan benim annem dr kontrolünde yaptı bu diyeti ayda 10 kg verdi tabi o daha yaşlı metebolizma zayıf sen rakibemsin ama sağlığın için zayıflamanı isterim ama beni geçmeeeelmaz:

evet arada ara verecegım düşük kcl beslenırım sonra gene yaparım

en iyisi bu olur bencede çünki çok sağlıklı bir diyet değil bende çok denedim bu diyeti ama olmadı kıvranıyorum resmen karnım ağrıyor,ben şimdilik çıktım spor yapacağım bakalım öptümmmmmmmopuyorumnanaktan seni ve tüm arkadaşlarıopuyorumnanaktan

Arkadaşlar şu egzersiz ve yürüme işinde çok tembelim bir türlü yapamıyorum.
En azından evde yapayım diyorum onuda yapmıyorum.
Yoksa mümkün değil gitmez bu kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…