- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ay canım sanada kolay gelsın bende aynı durumdayım spora yarın baslayacam ınşallahh yaa suanda sadece dınlenmek ıstıyorum ya offf bıtemedı temızlık onun yerne ben bıttım yahuu:)yarına toz sılıcem bırde 2 odamı supurgeye cekıp vıledalıycam utu yapıcam azcıkkk bırde corba yaparım hımm mıs mıss yarın 1 saatte bıtırım dısarı cıkıp kartımı alırım emlak vergısını yatırrım gelıncede sporumu yaparım guzelcee oohh ne guzel yawww sımdıden kendımı ıyı hıssetmeye basladım bıle
Ablalarbana biri liste yapabilirmi.., ekmeksiz ve hemen zayiflatacak haftada 2 3 kilo felan (( artik zorlasti benim icinn aglicam ya
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
cnm bence ogle yemeginde pismanlik duyacagin birsey yok sadece aksam yogurtta yeseydin keskeiyi aksamlar hepinize
bugun asiri yorucu bir gundu Sabah 8 civarindan ogle 13 e kadar durmadan is yaptim sonar alisverise ciktim camasir falan isi oldu bir de onlari yika ser falan tatile gidiyorum bir de bavul falan halletmeye calisiyorum o yuzden menum baya kotu oldu bugun maalesef
ogle (13.30-14.00)
izgara tavuk sis
salata
4-5 yk bulgur pilavi
ayran
aksam (117.40)
2-3 yemek kasigi yogurtlu semizotu az zeytinyagi bol pulbiber
su rahat 3 lt bulur bugun 2 kupa yesilcay 1 bardak maydonoz suyu 1 fincan turk kahvesi
bu arada ogle yemeginden sonra o kadar vicdan azabi cektim ki hemen leslie 1 mile yaptim onun onerilerinde tiffany rothe diye bir kadinin videosu vardi cok eglenceli birsey bir de onu yaptim 11 dakika ama cidden cok yoruyor aksam da canim sikildi leslie 2 mile yaptim
ama sanirim yine odem belasi cikacak basima bu birkac gun bacaklarim sisiyor oneriniz var mi :26:
cnm bence diyet degil saglikli beslenmeye dikkat et
ekmek yeme artik birak
annen ne yemek yaptiysa tabaga az al ve yemegi ekmeksiz yemeye baslayabilirsin bu bile senin icin buyuk bir adim olacaktir
miniğim hiç de kolay gelmedineyseki bitirdim yarın sabahtan hastanede olacağım ağleden sonrada dayımın hanımı gelecekmiş şehirdışından gerçi tam belli değil o yüzden bugün bitirmem lazımdı anneciğin gelmedimi
Bızdıkcımmm biz sana liste yapamayız neden dersen herkesin mutfak kültürü alışkanlıkları farklı sen kendi mutfağınıza göre sağlıkklı menüler oluşturmalısın fakat öncelikle şeker ailesi ve un ailesiyle vedalaşmalısın bitanemm canın tatlımı istedi gün kurusu kayısı yiyebilirisin tarçınlı süt içebilirsin
tarçınlı meyve yiyebilirsin fakat öncelikle düzenli sağlıklı kahvaltıya başlaman lazım tatlımbol bol su içmelisin en az 2,5 lt aralarda da yeşilçay içersin biraz da spor işte bu kadarrr
miniğim hiç de kolay gelmedineyseki bitirdim yarın sabahtan hastanede olacağım ağleden sonrada dayımın hanımı gelecekmiş şehirdışından gerçi tam belli değil o yüzden bugün bitirmem lazımdı anneciğin gelmedimi
Bızdıkcımmm biz sana liste yapamayız neden dersen herkesin mutfak kültürü alışkanlıkları farklı sen kendi mutfağınıza göre sağlıkklı menüler oluşturmalısın fakat öncelikle şeker ailesi ve un ailesiyle vedalaşmalısın bitanemm canın tatlımı istedi gün kurusu kayısı yiyebilirisin tarçınlı süt içebilirsin
tarçınlı meyve yiyebilirsin fakat öncelikle düzenli sağlıklı kahvaltıya başlaman lazım tatlımbol bol su içmelisin en az 2,5 lt aralarda da yeşilçay içersin biraz da spor işte bu kadarrr [/
yok canım annecıgımın işi cıktı malesef gelemedi ama olsun bitirdim ben zaten oda yardım için gelicektizaten artıkın gezmeye oturmaya gelır daha da ıyı olur gecmıs olsun canım umarım bu hastanelerden tez zamanda işlerini halletmiş şifanı bulmus sekılde cıkarsın cok zor ve yorucu vallahı tbı bır o kadarda tedırgın bır bekleyıs
bak sassy su var onu yapabilirsin elmali sirkeli suyu ilk defa icince tuhafina gidiyo ama sassy su cok guzelEwet abla artik kesinlikle yarindan itibaren in sha Allah ekmeksiz hayat gecirecem zayiflayana kadar istedigim kiloya kadar, karar verdim Ekmegi ve aburcuburu artik yarindan itibaren yemicem . :) ekmek yemek istesem cracker yicem. Ve birsey soracaktim bu elmali sirke suyu nezaman nasil icilecek ve ise yariyormu bi bilginiz varmi ?
bak sassy su var onu yapabilirsin elmali sirkeli suyu ilk defa icince tuhafina gidiyo ama sassy su cok guzel
tarif:
1 limon
12 dal taze nane
2 basparmak buyuklugunde taze zencefil
1 tane orta boy salatalik
2 litre su
yapilisi:
limonu kabuklariyla ince ince dilimle
salataligi ince ince dilimle
zencefili soy ve ince ince dilimle
naneyi yika koy
hepsini 2 litre suyla karistir ve sabaha kadar buzdolabinda beklet ve ikinci gun tum gun boyunca ic
gece hazirlancak
ayrica ekmek yemek istersen kraker yerine kavrulmamis badem, findik,ceviz ye tatliskom ha ekmek yemissin ha kraker ne fark var sen ne kadar sorun varsa yaz bize hic cekinme utanma ok biz elimizden geldigince yardimci olcaz sana cnm bnm
iyi aksamlar hepinize
bugun asiri yorucu bir gundu Sabah 8 civarindan ogle 13 e kadar durmadan is yaptim sonar alisverise ciktim camasir falan isi oldu bir de onlari yika ser falan tatile gidiyorum bir de bavul falan halletmeye calisiyorum o yuzden menum baya kotu oldu bugun maalesef
ogle (13.30-14.00)
izgara tavuk sis
salata
4-5 yk bulgur pilavi
ayran
aksam (117.40)
2-3 yemek kasigi yogurtlu semizotu az zeytinyagi bol pulbiber
su rahat 3 lt bulur bugun 2 kupa yesilcay 1 bardak maydonoz suyu 1 fincan turk kahvesi
bu arada ogle yemeginden sonra o kadar vicdan azabi cektim ki hemen leslie 1 mile yaptim onun onerilerinde tiffany rothe diye bir kadinin videosu vardi cok eglenceli birsey bir de onu yaptim 11 dakika ama cidden cok yoruyor aksam da canim sikildi leslie 2 mile yaptim
ama sanirim yine odem belasi cikacak basima bu birkac gun bacaklarim sisiyor oneriniz var mi :26:
Ewet abla artik kesinlikle yarindan itibaren in sha Allah ekmeksiz hayat gecirecem zayiflayana kadar istedigim kiloya kadar, karar verdim Ekmegi ve aburcuburu artik yarindan itibaren yemicem . :) ekmek yemek istesem cracker yicem. Ve birsey soracaktim bu elmali sirke suyu nezaman nasil icilecek ve ise yariyormu bi bilginiz varmi ?
yok canım annecıgımın işi cıktı malesef gelemedi ama olsun bitirdim ben zaten oda yardım için gelicektizaten artıkın gezmeye oturmaya gelır daha da ıyı olur gecmıs olsun canım umarım bu hastanelerden tez zamanda işlerini halletmiş şifanı bulmus sekılde cıkarsın cok zor ve yorucu vallahı tbı bır o kadarda tedırgın bır bekleyıs
cnm bu su daha cok su ıcmenı saglıyo hanı oluyoya bazen 1 lıtre bıle ıcemıyoruz bu elının altında tadı da guzel hem cok su ıcmenı saglıcak tabı ıcınde zencefıl var nane var lımon var bunların hepsı vucuda ıyı gelıyo cnmayyyy mutlaka deniycem bakim malzemer hepsi varmii varsa bu gece yapmak isterim. Ne ise yariyor bu su ? Cok tesekkur ederimm ablacim allah razi olsun !! Cok iyisiniz hepiniz cok sevdim sayenizde bu siteyi.
Verzonden vanaf mijn iphone met behulp van kadınlar Kulübü
öğle yemeğinde vicdan azabı çekecek birşey yokki cnm ama güzel spor yapmışsın hem ev işi hem hazırlık hem leslie tiffany rothe benim favorimdir her gün yaparım çok etkili gerçekten iyi tatiller cnm sana
ÖDEM ATICI SIVI-her gün düzenli, taze yapılacak
1 lt suyun içine
¼ demet sapları ile birlikte maydanoz
Kabukları ile beraber ½ limon ve ½ elma
Tarçın, karabiber, kiraz sapı
Hep beraber 10 dk kaynatılıp, 10 dk demlendirilip, süzülüp her gün içilecek. Sıcak-ılık veua soğuk içilebilir.
kraker de abur cubur değilmi bızdıkkksen menülerini paylaş biz önerilerde bulunalım tatlım sabhları içenler var aç karnına fakat ben hiç içmedim bunun yerine suyunun içine limon ekleyebilirsin içinin kıyılmasını önler cnm
aynen öyle cnmmm biz yıllardır böyleyiz haftanın 3 günü hastanedeyiz tek iyi olsunda gider geliriz sorun değil inş bu son korktuğumuzun sonucu iyi çıkar hastalık bir iki değil ki rabbim bugünümüzü aratmasın artıkevet sohbet edersiniz annenle artık işler bitmiş nasılsa
cnm bu su daha cok su ıcmenı saglıyo hanı oluyoya bazen 1 lıtre bıle ıcemıyoruz bu elının altında tadı da guzel hem cok su ıcmenı saglıcak tabı ıcınde zencefıl var nane var lımon var bunların hepsı vucuda ıyı gelıyo cnm
Dogru abla uygulicam cok tesekkurler ben yazarimm menuleri sonuclari muahh
oooo maşallah atom karınca gibisin miniğimmmm hadi kolay gelsin anneciğin gelmeden bitir işleri
cecoşummm hoşgeldinnnn eniştede bi alemmiş hem uynadır miniği hem sonra hadi yat uyuu iyi minik bağırmadı
güzel paylaşımlar cnm tşkler
cimcimeee hani kahvaltıyı es geçmeyecektinyine yapmamışsınnn okul bahane değil sen istersen yapabilirsin 15 dk erken kalk canım benim mis gibi yap kahvaltını
benim bugun ki diyet gunlugum sabah 2dilim çavdar ekmeği 1 yumurta salatalık domates peynir ve3 adet zeytin öğle dunden kalan bulgur pilavı ve yoğurt akşam üstü ara gibi karpuz bir dilim en son 8.30 dada semizotu yemeği yoğurt ve bir kasık yaglias ama yağsız yedim egzersizimde sabah 30 dk koşu bandında yürüdüm akşam istude 1 saat yürüyüş 30 dk parkta spor aletleriyle çalıştım. benim de böyle kurtulmaliyim artık bu kilocuklardan:)
Ya ablalar sizce 5 ayda 30 kilo verilirmi ? Siki bir diyetle ? Benim kilo 89 en son tartida. 60 kilo olmak istiyorum 1,60 boy.
Ya ablalar sizce 5 ayda 30 kilo verilirmi ? Siki bir diyetle ?
canım bende kahvalti yapmazdım birşey yememekle kilo verilmuyir verilsede sagliklu değil düzenli yemek gercektwn çok fayda ediyor ve de mutlaka yürü.
benim bugun ki diyet gunlugum sabah 2dilim çavdar ekmeği 1 yumurta salatalık domates peynir ve3 adet zeytin öğle dunden kalan bulgur pilavı ve yoğurt akşam üstü ara gibi karpuz bir dilim en son 8.30 dada semizotu yemeği yoğurt ve bir kasık yaglias ama yağsız yedim egzersizimde sabah 30 dk koşu bandında yürüdüm akşam istude 1 saat yürüyüş 30 dk parkta spor aletleriyle çalıştım. benim de böyle kurtulmaliyim artık bu kilocuklardan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?