- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
aynen cnm ucuza gelıyor ama dedıgın gıbı hesaplı , yastıgı bende dusundum buda cok tatlı olmus, bakalım dıger 300 nasıl yapıcamneyse kuzum ben kacayım sekerler benı beklıyor kocaman opuyorumm
valla kuzum begenmedeysede fıyattan oturu begensın artıkben çok beğendim eminim eniştede beğenmiştir bu minik yastıklardan rengarenk yapmışlardı
valla kuzum begenmedeysede fıyattan oturu begensın artıksatın alırken tanesı 1,5 tl ye 700 tane alsa 1.000 tl sımdı bu benım yaptıklrım 250- 300 tl ye denk geldı
sağlık olsun cnm sıkma canını yarın telafi edersinn dişyeceğim ama 1 dilim pastayı yemeyebilirdin dimiii
işte bu bitanemmm :13: azim senden destek bizden olunca başarı gelecek cici kız ol böyle
Gülayım aştın kendini artıkhem mekik hem beşik sallamk nasıl olurki:44::44: süper anne oldun artık akşama kadar yoruluyorsun cnm vücudunun dinlenmeye de ihtiyacı var uykunun gelmesi normal ama bu ağrı işi beni korkuttu:26: inş öyle birşey yoktur istersen sadece yürüyüş yap cnmm zorlama kendini
hosbuldum canımmdınlenme molası verdım azıcık bunlarıda kardesım cekmıs enıstesıne atmak ıcın onları sızede atayım dedım ılk yaptıklarım bunlar tabı elım alıstıkca daha guzel olmaya basladılar baya yorucu ve oyalayıcıymıs ya
teşekkür ederim canım.:).bende çok azimli değildim.dün spor yaparken resmimi çektim bakıp bakıp azme geliyorum.sende öyle ysp.gıcık eden ins aklına geldin yoksa başka türlü olmuyor.herşeyde duzene gerek var yeme aliskanligimi duzene oturtmsm gerek.
sagol kuzum benım darısı senın basına canımCokhossss olmussss ablacim simdiden mutluluklar dilerim! Allah im sizi bir yastikta kocatsin amiieen!
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
sagol kuzum benım darısı senın basına canım
Kızlar bugün evimiz için halı bakmaya çıktık sonrasında kayınvalide ziyareti derken bu saate kaldım..
08:00 sebzeli peynirli yagsız tost
Yesil çay
10:30
Şekersizçay
13:00
1 servis kaşıgı kavurma
1 servis kaşıgı taze fasulye
1 servis kaşıgı salata
1 bardak ayran
18:00
250 ml kefir
21:00 bi fincan nescafe sanırım krema kullanılmıştı
Kayınvalidem ikram edince yok içemem demedim ama içmeyeydim iyiydi...
1 lt elmalı tarcınlı çay
1 lt su
2 saate yakın açık hava yürüyüşü..
Başka spor yok
cek bakalım cnm daha bu kasıklardan 350 tane yapıcam bı 300 de baska yapıcam hem banada fıkır olur bu kasıkları nısanlım ıstedı bı arkadasının nıkahında gormus hosuna gıtmısbende boyle bısey yaptım begendım dedı ama bılmıyorum artık
Cnm bende cok beğendim ellerine saglık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm kaşıkları nerden kaça aldın
Güzel olmus cnm afiyet olsun
Halı beğendin mi aldın mu sadece baktınız mı
bişe olmaz inşallah canım. yedi ay geçti sonuçta. sende bu gün dikkat et yeiklerine bak akşam kızarım yoksa. hadi bakalım göreyim güzel bir menü ver bize. acıkırsan ayran içAyy abla kendine dikkat et fazlada zorlamaaa ya dikis mikis acilir Allah korusun
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
bende bu gün başlicam. inşallah geçen seferki gibi olmaz. başladım ve bırakmıştım. bu sefer ağrı kesiciyi önden alacamAh kizlar ah bu gun ayran detoksu yaptim ama oglanin yil sonu gösterisinden sonra arkadasimin oglunun 1. Yaş partisine gittik 2 tuzlu kurabiye 2 dlm arasi 2 kofte 1 dlm pasta yedim yandi keten helva gittimi detoks wah wah sporda yok malum sabaha supriz beklemiyom. Detoksta yandi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
korkma kız kötüye bişe olmaz iyiyi de allah korurmuşsağlık olsun cnm sıkma canını yarın telafi edersinn dişyeceğim ama 1 dilim pastayı yemeyebilirdin dimiii
işte bu bitanemmm :13: azim senden destek bizden olunca başarı gelecek cici kız ol böyle
Gülayım aştın kendini artıkhem mekik hem beşik sallamk nasıl olurki:44::44: süper anne oldun artık akşama kadar yoruluyorsun cnm vücudunun dinlenmeye de ihtiyacı var uykunun gelmesi normal ama bu ağrı işi beni korkuttu:26: inş öyle birşey yoktur istersen sadece yürüyüş yap cnmm zorlama kendini
hani dedin ya duvak taç aldım. horoz ölür gözü çöplükte kalırmış. nasıl canım çekti düğün alışverişi yapmayı. benimkinden bi halt anlamamıştım. gençlik ve cahilliğe geldi. şimdi olsa tercihlerim farklı olurdu. hoş zayıflarsam yine gelinlik almayı planlıyorum benimkini kiraladılar ve çok zoruma gitmişti. inat ettim öylece bir kenarda kalsada beceripte 60 kilo olabilirsem alacam bir gelinlik.selamun aleykum kızlar
nasılsınız benı sorarsanız ben yogun tempoyla ordan oraya kosturmaya devamsuan nıkah sekerlerımı yapmakla bogusuyorum menulerımı paylasamıyorum burada ama fırsat buldukca telden takıp etmeye calısıyorum , su sıralar bıldıgınız gıbı degıl bı telas aldı benı kı sormayın nolur dua edın kızlarda hayırlısıyla halledeyım su ısler tabı bu sırada kılocuklarımdan kurtulayayım bugun gelın tacımı ,duvagımı , ayakkabı ve el cıcegımı aldım sonunda gelınlıgım hala daha bıtmemıs, son haftaya gırmeden onuda alıcam ınsallah , nıkah sekerlerımın fotolarını atayım kızlar sız bunlar ılk yaptıklarım umarım guzel olmustur :26:acemice oldu bıraz ama
Eki Görüntüle 1143764 Eki Görüntüle 1143765 Eki Görüntüle 1143766 Eki Görüntüle 1143767 Eki Görüntüle 1143768 Eki Görüntüle 1143769 Eki Görüntüle 1143770 Eki Görüntüle 1143771
dugunden sonraya kadar takıp eden bırı cıkmazsa cnm ben takıp edeblırım lısteyı :26:
Ay anca sporum bitti yaa valla callen in üstüne leslie hiç iyi gitmiyo resmen baldırlarım titredi..
Genelde leslie üstüne callen yapıyodum ve o hiç yormuyordu beni..
Ayrıca iyi gelişme birçok hareketi tek seferde 100 kere yapabiliyorum artık ve bu benim 2. Günüm callen de hadi öptüm kızlar yarın geçmiş yaparım artık
GünaydınlarrrrrGünaydın güzeller:)
Sagol canım...aldık hemen ben cabuk karar veririm öyle günlerce bak sonra git yine bak sonra al bana göre degil:))
günaydın kızlar gece sohbete katılamadım dilayı uyuturken uyumöuş kalmışım
bişe olmaz inşallah canım. yedi ay geçti sonuçta. sende bu gün dikkat et yeiklerine bak akşam kızarım yoksa. hadi bakalım göreyim güzel bir menü ver bize. acıkırsan ayran iç
bende bu gün başlicam. inşallah geçen seferki gibi olmaz. başladım ve bırakmıştım. bu sefer ağrı kesiciyi önden alacam
korkma kız kötüye bişe olmaz iyiyi de allah korurmuşmalum bir karış dikiş var o kısımda ağrıması normal. hoş insan yinede korkuyo işte:18::18::18:
hani dedin ya duvak taç aldım. horoz ölür gözü çöplükte kalırmış. nasıl canım çekti düğün alışverişi yapmayı. benimkinden bi halt anlamamıştım. gençlik ve cahilliğe geldi. şimdi olsa tercihlerim farklı olurdu. hoş zayıflarsam yine gelinlik almayı planlıyorum benimkini kiraladılar ve çok zoruma gitmişti. inat ettim öylece bir kenarda kalsada beceripte 60 kilo olabilirsem alacam bir gelinlik.
kız ne ikisi üç olmadımı dün. ben üç yaptım. sen atladınmı bir gün. ama yok atlamadın :44::44::44: üç bitti kız
günaydın kızlar gece sohbete katılamadım dilayı uyuturken uyumöuş kalmışım
bişe olmaz inşallah canım. yedi ay geçti sonuçta. sende bu gün dikkat et yeiklerine bak akşam kızarım yoksa. hadi bakalım göreyim güzel bir menü ver bize. acıkırsan ayran iç
bende bu gün başlicam. inşallah geçen seferki gibi olmaz. başladım ve bırakmıştım. bu sefer ağrı kesiciyi önden alacam
korkma kız kötüye bişe olmaz iyiyi de allah korurmuşmalum bir karış dikiş var o kısımda ağrıması normal. hoş insan yinede korkuyo işte:18::18::18:
hani dedin ya duvak taç aldım. horoz ölür gözü çöplükte kalırmış. nasıl canım çekti düğün alışverişi yapmayı. benimkinden bi halt anlamamıştım. gençlik ve cahilliğe geldi. şimdi olsa tercihlerim farklı olurdu. hoş zayıflarsam yine gelinlik almayı planlıyorum benimkini kiraladılar ve çok zoruma gitmişti. inat ettim öylece bir kenarda kalsada beceripte 60 kilo olabilirsem alacam bir gelinlik.
kız ne ikisi üç olmadımı dün. ben üç yaptım. sen atladınmı bir gün. ama yok atlamadın :44::44::44: üç bitti kız
Sagol canim eminonunden aldim istanbuldan 135 tl 310 tanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?