80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Haha aynennn ablaaa saollllll🙊😊

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Cokhossss olmussss ablacim simdiden mutluluklar dilerim! Allah im sizi bir yastikta kocatsin amiieen!

Anladimmm cok yardimci oldun bende ilk bi yeme duzenimi yarindan itibaren in sha Allah duzene oturtimm :)

Ablalar aklima bi konu takildi ya benim ayak numaram 38 ama sanki 38,5 gibi bazi babetlerde, bende 37 felangiymek isterim zayiflayinca ayakda incelirmi? 1 cm
Kuculurmu acaba 🙊☺

Kızlar bugün evimiz için halı bakmaya çıktık sonrasında kayınvalide ziyareti derken bu saate kaldım..

08:00 sebzeli peynirli yagsız tost
Yesil çay

10:30
Şekersizçay

13:00
1 servis kaşıgı kavurma
1 servis kaşıgı taze fasulye
1 servis kaşıgı salata
1 bardak ayran

18:00
250 ml kefir

21:00 bi fincan nescafe sanırım krema kullanılmıştı
Kayınvalidem ikram edince yok içemem demedim ama içmeyeydim iyiydi...

1 lt elmalı tarcınlı çay
1 lt su

2 saate yakın açık hava yürüyüşü..
Başka spor yok

Ay anca sporum bitti yaa valla callen in üstüne leslie hiç iyi gitmiyo resmen baldırlarım titredi..
Genelde leslie üstüne callen yapıyodum ve o hiç yormuyordu beni..
Ayrıca iyi gelişme birçok hareketi tek seferde 100 kere yapabiliyorum artık ve bu benim 2. Günüm callen de hadi öptüm kızlar yarın geçmiş yaparım artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel olmus cnm afiyet olsun
Halı beğendin mi aldın mu sadece baktınız mı

Cnm kaşıkları nerden kaça aldın

Günaydın güzeller:)
Güzel olmus cnm afiyet olsun
Halı beğendin mi aldın mu sadece baktınız mı

Sagol canım...aldık hemen ben cabuk karar veririm öyle günlerce bak sonra git yine bak sonra al bana göre degil:))

günaydın kızlar gece sohbete katılamadım dilayı uyuturken uyumöuş kalmışım

Ayy abla kendine dikkat et fazlada zorlamaaa ya dikis mikis acilir Allah korusun

bişe olmaz inşallah canım. yedi ay geçti sonuçta. sende bu gün dikkat et yeiklerine bak akşam kızarım yoksa. hadi bakalım göreyim güzel bir menü ver bize. acıkırsan ayran iç
bende bu gün başlicam. inşallah geçen seferki gibi olmaz. başladım ve bırakmıştım. bu sefer ağrı kesiciyi önden alacam
korkma kız kötüye bişe olmaz iyiyi de allah korurmuş malum bir karış dikiş var o kısımda ağrıması normal. hoş insan yinede korkuyo işte:18::18::18:
hani dedin ya duvak taç aldım. horoz ölür gözü çöplükte kalırmış. nasıl canım çekti düğün alışverişi yapmayı. benimkinden bi halt anlamamıştım. gençlik ve cahilliğe geldi. şimdi olsa tercihlerim farklı olurdu. hoş zayıflarsam yine gelinlik almayı planlıyorum benimkini kiraladılar ve çok zoruma gitmişti. inat ettim öylece bir kenarda kalsada beceripte 60 kilo olabilirsem alacam bir gelinlik.

kız ne ikisi üç olmadımı dün. ben üç yaptım. sen atladınmı bir gün. ama yok atlamadın :44::44::44: üç bitti kız

Günaydın güzeller:)

Sagol canım...aldık hemen ben cabuk karar veririm öyle günlerce bak sonra git yine bak sonra al bana göre degil:))
Günaydınlarrrrr
Hayırlı olsun o zaman cnm en yakın zamnda foto bekliyorum o zaman

Aaa 3 mü oldu nasıl biz Pazartesi başlamadık mı ki??
Yani ben pazar günü başladım aslında ama sadece hareketleri iyi öğrenmek amaçlı hepsini tam yapmadım ama Pazartesi sende başlayınca beraber olsun dedim ve iyi yapmaya başladım ben mi yanlış hatırlıyorum acaba yoksa

Ayrıca neden olmasın cnm bnm içinde kalmasın inadına zayıfla ve al gelinlik
Ayrıca sezeryanı sen mi istedin yoksa mecbur mu kaldın diğer bebişlerinde mi sezeryandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…