80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar ne tuhaf bir gun uykum var surekli gozlerim kapaniyor. ama uyumak ne mumkun. sporumu bile aksam ustu yapabildim. bir yandan besik sallayip bir yandan mekik cekmeyi hic denediniz mi cok zormus coook:))) mekik deyince su sezeryan yerleri nasil agriyor anlatamam ya insallah bir an once alisirim da gecer agri. yoksa tirsiyom acildi falanmi icten diye.

Ayy abla kendine dikkat et fazlada zorlamaaa ya dikis mikis acilir Allah korusun

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ah kizlar ah bu gun ayran detoksu yaptim ama oglanin yil sonu gösterisinden sonra arkadasimin oglunun 1. Yaş partisine gittik 2 tuzlu kurabiye 2 dlm arasi 2 kofte 1 dlm pasta yedim yandi keten helva gittimi detoks wah wah sporda yok malum sabaha supriz beklemiyom. Detoksta yandi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:thumbup::thumbup::thumbup: tebrikler canim menun başarılı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağlık olsun cnm sıkma canını yarın telafi edersinn dişyeceğim ama 1 dilim pastayı yemeyebilirdin dimiii

Anladim ablacimmm! Saoll artik sabah kahvaltisini yapmaya calisacam in sha Allah

işte bu bitanemmm :13: azim senden destek bizden olunca başarı gelecek cici kız ol böyle

Gülayım aştın kendini artık hem mekik hem beşik sallamk nasıl olurki:44::44: süper anne oldun artık akşama kadar yoruluyorsun cnm vücudunun dinlenmeye de ihtiyacı var uykunun gelmesi normal ama bu ağrı işi beni korkuttu:26: inş öyle birşey yoktur istersen sadece yürüyüş yap cnmm zorlama kendini

kızlar menumu paylasım da 11 satte kalmaz yatmıs olurum cunku ay bıraz fazla kactı bugun 3 ogun yaptım ama acıktım nedense yaa
sabah
2kasık bulgur pılavı
kofte
3tane
yarım kase yogurt

oglen
kofte yogurt

aksam
dolma
yogurt

kızlar burda menü paylaşanları takip eden bir gönüllü var mı acaba beyazcanım bir ara yapıyordun kim paylaştı kim paylaşmadı biri takip ederse harika olmazmı:26:

afiyetolsun cnmmm yoğurtttan sonuna kadar faydalanmışsın çok yoruldun cnm acıkman normal

selamun aleykum kızlar
nasılsınız benı sorarsanız ben yogun tempoyla ordan oraya kosturmaya devam suan nıkah sekerlerımı yapmakla bogusuyorum menulerımı paylasamıyorum burada ama fırsat buldukca telden takıp etmeye calısıyorum , su sıralar bıldıgınız gıbı degıl bı telas aldı benı kı sormayın nolur dua edın kızlarda hayırlısıyla halledeyım su ısler tabı bu sırada kılocuklarımdan kurtulayayım bugun gelın tacımı ,duvagımı , ayakkabı ve el cıcegımı aldım sonunda gelınlıgım hala daha bıtmemıs, son haftaya gırmeden onuda alıcam ınsallah , nıkah sekerlerımın fotolarını atayım kızlar sız bunlar ılk yaptıklarım umarım guzel olmustur :26:acemice oldu bıraz ama

kızlar burda menü paylaşanları takip eden bir gönüllü var mı acaba beyazcanım bir ara yapıyordun kim paylaştı kim paylaşmadı biri takip ederse harika olmazmı:26:
dugunden sonraya kadar takıp eden bırı cıkmazsa cnm ben takıp edeblırım lısteyı :26:

Cok super yapiyorsun diyetini!! Bende boyle yapabilsemm. :)) bide 17 yasindayim pff 60 yasindaki karilar gibiyim useniyorum
Spora hahah masha Allah diyimde sana ablacim!!!!

teşekkür ederim canım.:).bende çok azimli değildim.dün spor yaparken resmimi çektim bakıp bakıp azme geliyorum.sende öyle ysp.gıcık eden ins aklına geldin yoksa başka türlü olmuyor.herşeyde duzene gerek var yeme aliskanligimi duzene oturtmsm gerek.

Hoşgeldin kuzummmm ellerine sağlık ne güzel yapmışsınnn herşeyden önce senin emeğin var ben çok beğendimm hepsi su gibi hallolur inş canımcımm tamam canım gönüllü çıkmazsa sen takip edersin

hosbuldum canımm dınlenme molası verdım azıcık bunlarıda kardesım cekmıs enıstesıne atmak ıcın onları sızede atayım dedım ılk yaptıklarım bunlar tabı elım alıstıkca daha guzel olmaya basladılar baya yorucu ve oyalayıcıymıs ya

benim kuzenlerde kendileri yapmıştı hakikaten yorucu ve çok zevkliymiş dur bende onun resmini çekim sana

benim kuzenlerde kendileri yapmıştı hakikaten yorucu ve çok zevkliymiş dur bende onun resmini çekim sana
cek bakalım cnm daha bu kasıklardan 350 tane yapıcam bı 300 de baska yapıcam hem banada fıkır olur bu kasıkları nısanlım ıstedı bı arkadasının nıkahında gormus hosuna gıtmıs bende boyle bısey yaptım begendım dedı ama bılmıyorum artık

ben çok beğendim eminim eniştede beğenmiştir bu minik yastıklardan rengarenk yapmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…