- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Ben yasmini kastetmiştim cnmmm haklısın yürümek en güzeli :13:
Anladim ablacimmm! Saoll artik sabah kahvaltisini yapmaya calisacam in sha Allah
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
slm kizlar ne tuhaf bir gun uykum var surekli gozlerim kapaniyor. ama uyumak ne mumkun. sporumu bile aksam ustu yapabildim. bir yandan besik sallayip bir yandan mekik cekmeyi hic denediniz mi cok zormus coook:))) mekik deyince su sezeryan yerleri nasil agriyor anlatamam ya insallah bir an once alisirim da gecer agri. yoksa tirsiyom acildi falanmi icten diye.
benim bugun ki diyet gunlugum sabah 2dilim çavdar ekmeği 1 yumurta salatalık domates peynir ve3 adet zeytin öğle dunden kalan bulgur pilavı ve yoğurt akşam üstü ara gibi karpuz bir dilim en son 8.30 dada semizotu yemeği yoğurt ve bir kasık yaglias ama yağsız yedim egzersizimde sabah 30 dk koşu bandında yürüdüm akşam istude 1 saat yürüyüş 30 dk parkta spor aletleriyle çalıştım. benim de böyle kurtulmaliyim artık bu kilocuklardan:)
Ah kizlar ah bu gun ayran detoksu yaptim ama oglanin yil sonu gösterisinden sonra arkadasimin oglunun 1. Yaş partisine gittik 2 tuzlu kurabiye 2 dlm arasi 2 kofte 1 dlm pasta yedim yandi keten helva gittimi detoks wah wah sporda yok malum sabaha supriz beklemiyom. Detoksta yandi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladim ablacimmm! Saoll artik sabah kahvaltisini yapmaya calisacam in sha Allah
slm kizlar ne tuhaf bir gun uykum var surekli gozlerim kapaniyor. ama uyumak ne mumkun. sporumu bile aksam ustu yapabildim. bir yandan besik sallayip bir yandan mekik cekmeyi hic denediniz mi cok zormus coook:))) mekik deyince su sezeryan yerleri nasil agriyor anlatamam ya insallah bir an once alisirim da gecer agri. yoksa tirsiyom acildi falanmi icten diye.
kızlar menumu paylasım da 11 satte kalmaz yatmıs olurum cunku ay bıraz fazla kactı bugun 3 ogun yaptım ama acıktım nedense yaa
sabah
2kasık bulgur pılavı
kofte
3tane
yarım kase yogurt
oglen
kofte yogurt
aksam
dolma
yogurt
dugunden sonraya kadar takıp eden bırı cıkmazsa cnm ben takıp edeblırım lısteyı :26:kızlar burda menü paylaşanları takip eden bir gönüllü var mı acaba beyazcanım bir ara yapıyordun kim paylaştı kim paylaşmadı biri takip ederse harika olmazmı:26:
Cok super yapiyorsun diyetini!! Bende boyle yapabilsemm. :)) bide 17 yasindayim pff 60 yasindaki karilar gibiyim useniyorum
Spora hahah masha Allah diyimde sana ablacim!!!!
5,5 ayda 23 kilo verdim bızdık ki yaşım 39 sen daha hızlı verisin tatlım
selamun aleykum kızlar
nasılsınız benı sorarsanız ben yogun tempoyla ordan oraya kosturmaya devamsuan nıkah sekerlerımı yapmakla bogusuyorum menulerımı paylasamıyorum burada ama fırsat buldukca telden takıp etmeye calısıyorum , su sıralar bıldıgınız gıbı degıl bı telas aldı benı kı sormayın nolur dua edın kızlarda hayırlısıyla halledeyım su ısler tabı bu sırada kılocuklarımdan kurtulayayım bugun gelın tacımı ,duvagımı , ayakkabı ve el cıcegımı aldım sonunda gelınlıgım hala daha bıtmemıs, son haftaya gırmeden onuda alıcam ınsallah , nıkah sekerlerımın fotolarını atayım kızlar sız bunlar ılk yaptıklarım umarım guzel olmustur :26:acemice oldu bıraz ama
Eki Görüntüle 1143764 Eki Görüntüle 1143765 Eki Görüntüle 1143766 Eki Görüntüle 1143767 Eki Görüntüle 1143768 Eki Görüntüle 1143769 Eki Görüntüle 1143770 Eki Görüntüle 1143771
dugunden sonraya kadar takıp eden bırı cıkmazsa cnm ben takıp edeblırım lısteyı :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721337nasıl verdin ne yedin ne ictin spor ne yaptın anlaturmisin kısaca birde bebeğin falan varmi
hosbuldum canımmHoşgeldin kuzummmm ellerine sağlık ne güzel yapmışsınnnherşeyden önce senin emeğin var ben çok beğendimm hepsi su gibi hallolur inş canımcımm tamam canım gönüllü çıkmazsa sen takip edersin
hosbuldum canımmdınlenme molası verdım azıcık bunlarıda kardesım cekmıs enıstesıne atmak ıcın onları sızede atayım dedım ılk yaptıklarım bunlar tabı elım alıstıkca daha guzel olmaya basladılar baya yorucu ve oyalayıcıymıs ya
cek bakalım cnm daha bu kasıklardan 350 tane yapıcam bı 300 de baska yapıcam hem banada fıkır olur bu kasıkları nısanlım ıstedı bı arkadasının nıkahında gormus hosuna gıtmısbenim kuzenlerde kendileri yapmıştı hakikaten yorucu ve çok zevkliymiş dur bende onun resmini çekim sana
cek bakalım cnm daha bu kasıklardan 350 tane yapıcam bı 300 de baska yapıcam hem banada fıkır olur bu kasıkları nısanlım ıstedı bı arkadasının nıkahında gormus hosuna gıtmısbende boyle bısey yaptım begendım dedı ama bılmıyorum artık
aynen cnm ucuza gelıyor ama dedıgın gıbı hesaplı , yastıgı bende dusundum buda cok tatlı olmus, bakalım dıger 300 nasıl yapıcamEki Görüntüle 1143798 biraz oyalayici ama cok ucuza geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?