80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler hemşehrim ben bu hafta maalesef sadece 100 gr verdim..:sinifsinif:iki fatada 1900 gitmiş oldu haftaya daha çok vercem..

hiç moral bozmak yok.. Devam ediyoruz. Bak bende verdiğim 2 kiloyu almışım öncelikle onları vermeye çalışıyorum..Hedef belli vereceğiz kiloları

merhaba kızlar nasılsınız
bende kilomu bildireyim
başlangıç:82
şimdiki:76,300
bu hafta giden:0
hedef kilo:60

üşenmesemde kilo çizelgemide değiştirsem diyorum

bu hafta benim için kaçamaklarla dolu bir haftaydı geçen hafta 83.0 idi, malesef 400 gr vermişim(şu anki kilom 82.600

Ben 6 sene öncesine kadar 52 kilo olan şu anda 82 kiloyu sırtında yük niyetine taşıyan biriyim.Kilo alma sebebim hastalıklar oldu.Yiyip içmek değil yani Hipotroidi hastasıyım.Tedavime ara vermenin cezasını ödüyorum.Haftaya yeni bir doktorla tedaviye başlıycam inşallah.Umudum doktorumun beni gaza getirmesi :) Çünkü inanılmaz bir mücadeleyle verdiğim 7 kiloyu fazlasıyla geri alarak motive adına herşeyini kaybetmiş biriyim.Birde bu hastalık aşırı halsizlik yapıyor elim kolum bağlı duygusundan nefret ediyorum Ama yılmıycam...Tedavi+Egzersiz+dereotu+sandaroz sakızı ve kitre + elma sirkesi ile düşündüğüm zayıflama maratonumu sizlerle paylaşmak isterim.Aranıza hoşgeldim yani zemuszemus

Tabiki aramıza hoşgeldin sunflowers a.s.

ne yani partner ben şimdi 100 gr la geçtim mi seni lülülülülülü

canım rakibem benim sen iki haftadır çok yoruldun haftaya biraz dinlen ye iç keyfine bak canım olur mu :jeyyar: mesela kendini ödüllendir şöyle kocaman bi pasta ye :jeyyar: kötükedihüso
böylece ben de seni geçeyim :jeyyar:kötükedihü solülülülülülü

Hoşgeldinnnna.s.bende senin gibi hioptroidi hastasıyım biz malesef diğerlerine göre 1 ,0 yenik başlıyoruz çünki metabolizma çok yavaş çalışıyor inş verdiğimiz çabanın karşılığını alacağız rabbim yardım et:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin canım öncelikle çok geçmiş olsun..burda hep birlikte zayıflayacağız.......a.s

kızlar çoook hastayım kilo bildirimi yapıp çıkıcam
başlangış kilom 87
geçen hafta 82
bu hafta 82
hedef 60 bu haftahiç kilo veremedim hele bi kendi evime gidiyim tıkır tıkır göndericem bu kilolar anne yanında diyet yapılmıyo

sunflower hoşgeldin

handerya kilo bildirimim bu hafta 83.800
Giden 200 ( çok daha fazla verdim zannetmiştim ama hadi hayırlısı bakalım

geçmiş olsun canım

pışşşıkkkkkk ben haftaya en az 2 vercem haberin olsun canım..oma göre gardını alkötükedihüsoa.s.

bugun yediklerimi paylasyim oncelikle :)

sabah : 2 dilim ekmek , peynir
oglen : 2 dilim ekmek , fistik ezmesi , peynir
ara : meyve suyu
Aksam: lahana dolmasi yiycekmisiz .. 3 tane yerim herhalde bi kasede yogurt dusunuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…