80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydinnnnnnnnnn herkese dicem ama kimsecikler yok.

ben kilomu söliyim.

bugün listeye girmek istedigim icin, önceki kilomu söylemicem. yani tmm 89 idim. sonra 87.
tartildim.

86,8 kg olmusum. oh bee siskinligim gitti. haftaya regl olcam.
hedef 78

günaydın kızlar dün akşam ve bu sabah cornflakes yedim..
bu hafta sadece 100 gr vermişim şaka gibiyim 82.1 çıktım..
bu haftasonu protein diyeti yapmayı planlıyorum bakalım..ikihaftada 1900 vermiş oldum hızlannmam gerek..

Günaydın şekerlerrrrrrrr hayırlı cumalar herkeseopuyorumnanaktan
önce yediklerimi yazayım
sabah troid ilacımı içmeyi unuttumlmaz:
3 kuru kayısı
kahvaltı
1 dilim dil peyniri
1 domates
5 tuzsuz zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
100 gr vermişim bu hafta:kedi:

kızlar günaydın..Kilomu yazıyorum hemen 75. Böylece almış olduğum 2 kilonun 1 kilosunu vermiş bulunuyorum.. Akşam kayınvalidemin yaşgünüydü 1 dilim ince pasta yedim..Suçluyum.. Ama bugünden itibaren devam..

kizlarrr ben haftaya cuma baska sehirde olucam, bugün son is günüm, izinliyim 19.ekim kadar.
persembe yola cikicaz. cuma orda tartilirim ama tartidan tartiya degisiyo napsamki? persembe evde tartilsam o kiloyu yazabilir handerya demi?

handerya cım ellerine sağlık bebişin ne yapıyor? Selma cım gerçekten üzüldüm..Allah kalanlara sabır versin, başınız sağolsun canım.. Genç miydi? Serra cım yazını yeni gördüm benim bildiğim serra o 5 kiloyu da verir.Yürüyüşe devam mı?Ben daha spora başlayamadım.. ızmir li hemşehrilerim hadi ne durumdayız.? ızmir li çıtırlar olacak mıyız? Bu hafta o bir kilo büyük ihtimalle şişkinlikti. Geçen seferde 2 haftada 1 kilo veriyordum. Bakalım bu sefer nasıl gidecek? Yalnız kalori hesabı yaptığım dönemde her hafta 1 kilo verdiğimi farkettim. Tekrar kalori hesabına mı dönsem diye düşünmüyor değilim.. Bu arada Handerya nın işini kolaylaştırayım.
Başlangıç kilom:76 kilo
Verdiğim kilo : 1 kilo

tebrikler hemşehrim ben bu hafta maalesef sadece 100 gr verdim..:sinifsinif:iki fatada 1900 gitmiş oldu haftaya daha çok vercem..

günaydınlarr çıtır adayı kızlar nasılsınız
bugün cuma hemen kilo bildirimi yapayım
başlangıç: 87,7
geçen hafta 83,7
bu hafta: 83,7
giden 0 (malesef :kedi: mafoldumben )
hedef 55

Moral bozmak yok devam canımŞeniz ben pirinç lapası diyetini denemeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta bünyeyi şaşırtayım bakalım nasıl tepki verecek:hulya::roflol::roflol:

o bende işe yarıyor ama ben iki öğün hiç yemedim akşamları yediğimde bile şişliklerim indi..geçen hafta da bir akşam yoğurtlu lapa yedim..bir öğün de öğlen..

günaydın arkadaşlar öğlne misafirlerim gelecek o yüzden kilo bildirimini yapayım dedim :85 kiloyum bu hafta diyet yapmadan 1 kilo gitmiş doğumdan beri ağırladığım misafirin haddi hesabı yok gerçi allah eksikliğini göstermesinde artık çok yoruldum her gelene bir şeyler hazırla bir yandan oğlumla ilgilen yardım eden kimse de yok kayınvalideme gel yardım et birazz diyorum oda
aman bir nazla geliyor sormayın daha geliceklerde var acaba davatiye göndersemde toptan bitirsem mi şu misafir işini diye düşünmüyorda değilim şimdi patetes salatası,kısır yufka böreği,birde yanına talı hazırlıycam offff ee yanlarında yemesem ayıp oluyor yersemde aaa zeynep çok kilo almışsın diyorlar bu insanları anlamak imkansız ayyy çenem düştü kusura bakmayın :bbo:öpüyorum hepinizi

herkese tünaydınlarrrrrrrrrrrr canlarr nasılsınızz bakalımmmm kilomu yazayımmı bilmiyorum hiç bir değişiklik yok çünkü spor yok metebolizma alıştı artık buna azda yesem pek fark etmiyo gibi birşey ama spor yapsam eminim harekete geçer gerçi bende çok dikkat ediyorum sayılmazz yani suç bendedeeee varrr etrafımdakiler ay böyle iyisin daha verme diyolar ama ben dinlemiyorum onları vericem gidicek bu kilolar boyum 1,64 yeni ölçtürdüm bikaçyıldır ölçmüyorduk 2 cantim uzamışım şaşırdım eeboy 1,64 kilo 65 sınırdayım yaniiiii olmazzzz vermem lazımmmmm ayy çenemde pek bi düştü kimseler yokmu gelselerde sohbet etsek azıcıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…