80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersin canım bende bu hafta da spor yok...:gitme:

güzelim otobüste giderken birden yürümek geldi aklıma önce biraz korktum dizim ağrır diye ama çok şükür bişey olmadı fazla zorlamadım zaten yavaş yavaş yürüdüm şimdi sıra callanitics egzersizleri ve leslie sensone yürüyüşlerinde fırsat bulup indiremedim evde delikanlı olunca pc bana kalmıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şirket pc sinden okuyorum her program yüklü değil ondna sanırım:)neleri kaçırmışım akşama bakarım..bu hafta ben de tık yok kaptanım..lüp lüp sesler geliyor bilin bakalım nerden:sm_cool:

onlar ne kidir kafamçokkarıştıduydum da bakma fırsatım olmadı..bende de cd var da hiç vakit ayoramıyorum ben nene bu kadar halsiz eve geliyorum ya inanın anlamıyorum kızlar sanki 60 yaşındayım..

onlar ne kidir kafamçokkarıştıduydum da bakma fırsatım olmadı..bende de cd var da hiç vakit ayoramıyorum ben nene bu kadar halsiz eve geliyorum ya inanın anlamıyorum kızlar sanki 60 yaşındayım..

canım benim diğer topikte duydum bu hareketleri yapanlar 21 günde 2 beden inceltiyormuş tecrübeyle sabitmişkaydirigubbakcemile3google LESLİE SENSONE ile 3 mile yürüyüş yazınca çıkıyormuş bu dışarı çıkmadan evde 3 mil yürümeyi sağlıyormuş diğeride CALLETİNİCS egzersizleri yapanlar memnun canım dışarı çıkmadan evde yapılır olması cazip bence yaklaşık 45 dk falan sürüyormuş

rakibem sanki beni tarif ettin aynen ben de öyleyim artık eşim şikayet etmeye başladı biraz canlı ol diye lmaz:
bu hafta bi de şeker düşüklüğü ile uğraşıyorum kafamçokkarıştı
insülin direncine karşı glifor verdi şekerim yerlerde sürünüyor bugün dr gitcem artık

neymiş onlar ya merak ettim bende dur bi araştırıyım madem evden çıkamıyorum..

KADINLARI MUTLU ETMEK İÇİN ERKEKLERİN YAPMASI GEREKENLER
01. Saçlarını okşa,
02. Yücelt,
03. Şımart,
04. Gözlerinin içine bak,
05. Geleceğe ait planlar yap,
06. Dil dök,
07. Yalvar,
08. Destek ol,
09. Yemeğe götür,
10. Alışverişe götür,
11. Tekneye bindir,
12. Güldür,
13. Zeka oyunları yap,
14. Müzik dinlet,
15. Teşvik et,
16. Teskin et,
17. Affet,
18. Hayran kal,
19. Banyosunu hazırla,
20. Güven ver,
21. Kapıyı tut,
22. Asansörde kat düğmesine bas,
23. Arabasının kapısını aç,
24. Isıt,
25. Sarıl,
26. Öp,
27. Ona hasta ol,
28. Kulağına fısılda,
29. Ayaklarına masaj yap,
30. Konsere götür,
31. Onu her yerde ve her zaman bekle,
32. Tanrıçan yap,
33. Onunla birlikte rejim yap,
34. Onunla birlikte spor yap,
35. O uyumadan uyuma,
36. O uyanmadan uyanma,
.
.
.
1000. Ne istediğini önceden anla,
1001. Günde yedi kez özür dile,
1002. Sürekli onu dinle,
1003. Yorganı çekince ses etme,
1004. Yorganı titretme,
.
.
.
6789. Spor araba al,
6790. Saat al,
6791. Yüzük al,
6792. Küpe al,
6793. Traş ol,
6794. Saç seklini değiştir,
6795. Kareli gömlek giy,
6796. Yemin et,
6797. Dayan,
6798. Katlan.
.
.
.
ERKEKLERİ MUTLU ETMEK İSTEYEN BAYANLARIN YAPMASI GEREKENLER
01. Karnını doyur.
02. Televizyonun kumandasını ver.
03. Dır dır etme kendi haline bırak
:roflol::roflol::roflol:

kızlarrrrr buyrunnn son 1 gün kala liste oluştu :))) bu haftalık böyle olsun artık Asutaha geçekten süpersin canım umarım devamı gelir ve darısı hepimize tabi kızlar bu hafta birinci kim olcekkkkk?

listemizde yapılmış çok güzel olmuş,teşekkürler HANDERYAŞeniz

selma12,canım başınsağolsun sizlerin ömrü uzun olsun,çok üzüldüm,Allah geride kalanlara sabır versin(

kahvaltı 4 tane çizi normal şekersiz çay,AKŞAM ıNŞALLAH tavuk GÖĞSÜ yapacağım fırında yağsız

iyi akşamlar şekerlerrrrrrrrrr ben çıkıyorum bu akşam yürüme işi yattı annemler memleketten dönüyorlar şuan yoldalar görüşmek üzere öpüldünüzzzzopuyorumnanaktan

handerya kaptan ellerine sağlık liste için ama yarın kendi çapımda kilom gitmiş olarak sonuç vercem işten gelince bu saatlerde yazabilirim ancak

bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim çavdarekmek 1 dom. 5 zeytin 1 kk peynir şekersiz çay
bitki çayı öğlen 1 çukulata şekerim çok düştü yarım dilim çavdar
ara 4 kuru incir
ikindi 6 kaşık pırasa 2 ceviz
akşam ?
1 lt su

:roflol:vereliniortakalkisalkisalkis:lepi:

:uhm: ne kadar az yiyorsun kendimi düşününce CADIARZU

bence az değil,burayada yazdım malesef çok kaçamak yaptım daha az spor yaptım bu hafta 3 kilo vermek isterken 300 gr ancak vereceğim herhalde bugün çizi yedim az ama olsun tavuğun miktarını belirtmedim çünki bayağı fazla yiyorum akşam doymuyorum aslında iki öğün ama son öğün fazlaya kaşıyorum:a015:

Kizlar benim bugun yediklerimin haddi hesabi yok .. sabah bi ciktim aksama kadar disardan yedim. Haliyle kalorili yiyecekler girdi migdeye. tamda boyle cuma gununden once olmadi ama neyse.

Bu hafta fayda ederse yaptigim sporlar fayda eder yoksa bende de bi oynama olmaz.

iyi geceler kızlar,
hoş geldin diyen herkese teşekkür ediyorum
handeryacım nerdee canım artıyla döndüm kilo vermek ne kelime(+500gr)
selmacım başınız sağolsun
ben bugün yemek konusunda çok sıkamadım,eh kendimide çok suçlamayacağım çünkü daha yeni başladım
yavaş yavaş kısacağım
ama topiğimizin çayını içiyorum ve suyumuda bol bol içiyorum
hadi kızlar iyi geceler kendinize iyi bakın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…