80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selma evet canım karşılaşamıyoruz artık benim iş başladı birazda yol uzun olunca eve gecikiyorum akşam saatlerine ancak girebiliyorum canım

olsun ben okuyorum yazdıklarını benımde akşam olunca cocuklar okuldan gelıyor ev savaş alanı oluyor pek vakıt bulamıyorum ŞenizŞenizŞeniz

kızlar günaydın ben protein diyetini bıraktım..onu söylim dedim biliyorum merakla sonucumu bekliyordunuz:)) ama bu diyet bende tam bir fiyasko oldu..çok canımı sıktı ben cumadan beri gayet diyetteydim sıfır kaçakla pazar günü de bu diyete başladım başlamadan önce tartıldığımda 300 gr vermişim görünüyordu ama bu sabah tartıldığımda o 300 gr dan +200 gr almış olduğumu hayretle gördüm..zaten midemi ve bağırsak düzenimi mahvetti..dün akşam kusmamak için çok zor tuttum kendimi afedersiniz...şu anda innaılmaz şişim ve hazımsızlık çekiyorum. hergün 2 kere 5 i biyerde çayımı ve en az 2.5 litre suyumu da ihmal etmedim..hiç ama hiç diyet dışına çıkmadım..zaten bu diyetin topiğinde ilk iki günde 2 kg verdim sonra durdu ya da sonradan aldım deniliyordu bende 2 kg yu bıraktım artı var..:)sözde bu diyet metobolizmayı şaşırtmak için ama bu sefer benim metobolizmam diyeti şaşırttı:))))ben yüzde yüz detoksta da 2. günde bayılmış bir insanım gerçi benim bünyem kofti bana bakmayın ama ben bir faydasını görmedim bu diyetin sizlerle de paylaşayım dedim kızlar..c.tesiye dek normal diyete devam edip 2 gün haftasonunda lahanayı denicem sonra normal düzene devam etcem..yok anam yok bana yaramıyor böyle diyetler ve her seferinde bin umutla sarılıyorum..ayy hakketen çok canım sıkıldı kızlar ya..bari 500 gr verseydim onca eziyete değseydi(

günaydın kızlarrrrrr
sabah tiroid ilacı su
yolda..3 kuru kayısı
kahvaltı
1 dilim dil peyniri
2 dilim çavdar ekmeği
4 tuzsuz zeytin
2 fincan şekersiz çayopuyorumnanaktan

günaydın canım :teselli:üzülme verirsin yine nasıl oldu bu şaşırdım yok anam bizim bünyedemi bişey var anlamadım millet nasıl veriyor diğer topikte bir ablamız var geçen haafta 5 gün yaptı bu diyeti tam uygulamadığı halde 1,700 verdi akşamları kaçamaklarım oldu dedi bende ondan heveslenmiştim yapacaktım ama senin bu yazdıklarından sonra vazgeçtim biz bildiğimizden şaşmayalım güzelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canım ben seni etkilemek istemem valla belki de sana yarar ne bileyim..dedim ya benim bünyem kofti akşam çok rahatsız oldum surtaım falan bembeyazdı kusmamak için zor durdum falan..ne bileyim mutlaka faydasını gören vardır da bende durum böyle işte..:gitme:

KIZLAR 5!i 1 yerde çayını nerden alıyorsunuz??? bide zararı varmı??? hiç içmedim merak ediyorum ne işe yarıyormuş??? yağları yakıyorsa hemencecik alayım???

İKİ ELMA

Tarih 12 eylül ihtilalinin hemen sonraları...
Bir çok devlet kurumunun başında halen
asker kökenli insanlar bulunuyor.

Kayseri’ nin o zamanlar merkez köyü olan
şimdilerde metropol Melikgazi ilçesine
bağlı Nize köyü ve zamanın muhtarının
köye getirmeye çalıştığı telefon
santralinin bir hikayesidir bu aslında.

Muhtar defalarca müracaat etmesine rağmen
bir türlü köyüne telefon santrali getirilmesini
sağlayamamıştır. Ufak bir yer olduğu için de
konunun dedikodusu çok olmaktadır.

Köyün en büyük özelliği de insanlarının genelde
hep başka şehirlerde yaşıyor olmasıdır. İnşaat
ustalarının bol olduğu bir yöredir aynı zamanda.

Ve muhtar son bir umutla valizini hazırlamaya
başlar. Köyde yapılan dedikoduya bir son
verecektir artık. Ankara’ya gidecek,
gerekirse Genel müdürlükte yatacak
ama santrali getirecektir köye.

Valizini hazırladığını gören annesi,
iki elma uzatır muhtar oğluna.
“Al oğlum! Şu iki elmayı da yanına koy.”

Almak istemez muhtar, “git işine anne”
diyecek olur. Sonra, kalbi kırılmasın
diye alır elmaları valize koyar.

Ve çıkar yola; Ankara'ya zamanın
PTT Genel Müdürlüğüne varır.
Genel müdürlükteki bir çok personel,
gide gele orayı su yolu yapan
muhtarı tanımaktadır artık.

Özel kalemden eski bir asker emeklisi olan
genel müdürle görüşmek için randevu ister.

Genel müdür, muhtarın tekrar tekrar gelişinden
oldukça rahatsızdır. Kabul etmek istemez.
Epey bir müddet bekletir kapıda. Nihayet
odasına kabul ettiğinde yüksek bir sesle kızar
muhtara ; “Niye geldin yine muhtar, sen
olmazdan anlamaz mısın kardeşim?” diyerek
azarlar muhtarı. Muhtar ise; “Efendim bu benim
için çok önemli bir şey, köy halkına söz verdim,
santrali almadan gitmeyeceğim buradan. Aha bak,
valizimle geldim. Gerekirse burada yatacağım.”

Daha bir sinirlenen genel müdür; “Kardeşim sen
yoktan anlamaz mısın? Yok diyoruz sana yok...
Haydi, çıkar cebinden bana bir elma ver !”

Genel müdürün maksadı işin olmazlığını
izah etmektir. Muhtar güler, tam o sırada aklına
annesinin alması için ısrar ettiği iki elma gelmiştir.

Hemen valizini açar ve elmanın birisini
genel müdürün önüne koyar, diğerini de
kendisi yemeye başlar. Genel müdür
hayretler içindedir, hemen telefona sarılıp
Kayseri PTT Başmüdürünü arar;

“Aloo, şu an Nize köyü muhtarı yanımda,
bu adam Kayseri'ye varmadan köyüne
santral gidecek ! Muhtar Kayseri'ye
geldiğinde telefon edecek ve köyü ile
görüşme yapabilecek... Aksi takdirde
hiç birinizi orada görmek istemiyorum...”

Muhtar neşe içinde döner köyüne ve
giderken ısrarla: "Şu iki elmayı da yanına al !"
diyen annesinin eline sarılır, öper, öper, öper...

Mümtaz Beğen

selam arkadaşlarrr nasılsın yağmurgözlü arkadaşlar sizlere birşey tavsiye etmek istiyorum ben dışarıya yürüyüşe çıkamıyorum leslisansonu duymuşunuzdur onu indirdim evde yaptım az önce denedim tam 45 dakikalıktı daha yeni olduğum için insanı baya terletiyo şiddetle tavsiye ederim dışarıya çıkamıyanlar mutlaka yapsın dertim ben birde şu ayran detoksunu denemek istiyorum ayran evde yoktu o yüzden başlamadım benimle beraber yapmak isteyen varsaaa hep beraber yapalım iki günlük yapanlar çok memnunnlarr bi kaçtane olumsuz oda 200 gr vermişler en az yani 1.2 kilo veriliyormuş bakalım hayırlısı kkda var araştırın sonra konuşuruzzz neyse öptüm işler beni bekliyo lesliyle yürüdüm işler kaldıııkaydirigubbakcemile3

KIZLAR 5!i 1 yerde çayını nerden alıyorsunuz??? bide zararı varmı??? hiç içmedim merak ediyorum ne işe yarıyormuş??? yağları yakıyorsa hemencecik alayım???

canım günaydın 5,1 yerde çayının genelde ödem sökücü özelliği var birazda iştahı bastırıyor aktarlarda bulabilirsin istersen ayrı ayrı istersen hepsi öğütülüp karıştırılmış halde satılıyor büyük marketlerde hazır poşet çay olarakta varmış opuyorumnanaktan

slm canım biliyorum lesli ablayı ben burda arkadaşlarada yazdım bir kendime hayrım yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3indiremedim yaa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-ayran detoksuna gelince yok anacım ben kendime güvenmiyorum ELİMPHİA, cım bayıldı hastanelik oldu kuzenim yaptı birinci gününde hastanelik oldu ben böyle iyiyim zayıflayayım derken sağlıktan olmayalım kızlar opuyorumnanaktan

CANIMM teşekkürler cevap için o zaman bende alayım çok iyimişŞeniza.s.

herkese günaydın ;
serradeniz bende o ayran detksnu denedim hiç bi faydasını görmedim grm oynadı sadece ben hep pirinç lapasını tavsiye ediyrm çünkü en az 1 kilo gidiyo (tabiki su) arada kaçamk yapsan bile şişkinliği aldığı bi gerçek .

ya bide bişey sormak istiyorum 5,1 yerde çayını sıcak içmek şart mı? ben gerçi daha hiç yemeklerden önce içmedim midemi bulndırıyo bu çay ya içen arkadaşlar bravo size

günaydın arkadaşlar hıfsı cım sevgılı rakıbem nasılsın bu hafta hangımız bırıncı oldu ben bakmayı unuttum

canım fark etmıyor sıcak ssoguk nasıl ıstersen ıcebılırsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkürler canım ben de onu merak ediyorum bir ara ben de indireyim bari..
o ayrandetoksuyla ben bayılıp hastaneye kaldırılıp serum yemiş 1 hafta da kendime gelemememiştim canım bu topikten arkadaşlar bilirler..aman dikkat et kendine..

canım ben 5 i biyerde çayını ılık içiyorum soğuk da denedim sıcak da ama bana en güzel ılık geldi..içimi de hoşuma gitti yeşilçaya göre kesinlikle daha güzel bence..yemeklerden yarım saat önce içiyorum canım..

Erkekleri Başarılı Yapan Akıllı Kadınlar mı?
Bir önceki jenerasyon ile bizden sonrakiler arasında, kadın erkek ilişkileri bakımından ciddi farklar oluştu. Eskiler çok akıllı kadınlarla evlenmeyi tercih etmezken, genç neslin erkekleri özellikle zeki kadınlarla hayatı paylaşmayı istiyor.

Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Bu cümle hep birilerinin dilinde dolanmıştır. Peki, gerçekten her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var mıdır? Varsa, bu nasıl bir kadındır? Madalyonun öteki yüzünü çevirirsek, her başarılı kadının arkasında da bir erkek bulunur mu?
Benim fikrim, başarılı olan insanların mutlaka yaşamın bir yerinde ciddi acılar yaşadıklarıdır. Birisi hangi konuda olursa olsun, başkaları tarafından takdir edilecek davranışlara sahipse, bu öncelikle azimle ve çalışmayla ilgilidir. Ancak, başarıyı nasıl değerlendirdiğimi de size açıklamam gerekiyor. Çok para kazanmak başarı anlamına gelmez, o parayı kazanmak için yürünülen yolda iyi yapılanlar bir insanı başarılı kılar.
Aklımız ve psikolojimiz öylesine iç içe girmiş, birlikte hareket ediyor ki, çoğu zaman kendimizi çözmek bile zor oluyor. Başarı, içinde yeterli miktarda hırs ve azim de taşıyor. Hiç düşmemiş, vurgun yememiş, egosu zedelenmemiş kişiler, genellikle bu hırsa sahip olmuyorlar. Bir yerimize dokunmadan, kanamadan büyük mücadele gerektiren yollara girmiyoruz.
Eşi tarafından özel hayatında desteklenen, ailesine düşkün, yuva olgusunu seven, akıllı kadınlarla birliktelik yaşayan adamların, istatiksel olarak daha başarılı olduğu biliniyor. Ancak başka noktalar daha dikkat çekiyor.
Kadınların sezgileri güçlüdür. Bazen eşinin iş hayatında karşılaştığı insanları ve olayları, sadece akşam eve geldiğinde eşinden dinleyen bir kadın, tanımadığı insanlar ve durumlar için sezgisel yorumlar yapar. Sonunda da haklı çıkar. Eşine gelen ortaklık teklifine, kimseyi tanımadığı halde itiraz eden bir kadının lafını dinlemeyen erkek, sonunda zarar etmiştir. Buna benzer örnekleri çevrenizde veya ailenizde sıkça görebilirsiniz.
Çirkin olduğu için, gençliğinde aşık olduğu kadın tarafından reddedilen bir adam, içindeki acıyı hırsa dönüştürüp, eğitimine önem verdiğinde, parmakla gösterilen ve meşhur bir estetik cerrah olabilir.
Yukarıda bahsettiğim örnekler çoğaltılabilir. Bu pencereden bakıldığında, her başarılı erkeğin arkasında öyle ya da böyle, bir kadın vardır. Ve bir erkek tarafından yaşamının bir yerinde kırılmış her kadının hayatında bir başarı vardır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…