selma evet canım karşılaşamıyoruz artık benim iş başladı birazda yol uzun olunca eve gecikiyorum akşam saatlerine ancak girebiliyorum canım
kızlar günaydın ben protein diyetini bıraktım..onu söylim dedim biliyorum merakla sonucumu bekliyordunuz:)) ama bu diyet bende tam bir fiyasko oldu..çok canımı sıktı ben cumadan beri gayet diyetteydim sıfır kaçakla pazar günü de bu diyete başladım başlamadan önce tartıldığımda 300 gr vermişim görünüyordu ama bu sabah tartıldığımda o 300 gr dan +200 gr almış olduğumu hayretle gördüm..zaten midemi ve bağırsak düzenimi mahvetti..dün akşam kusmamak için çok zor tuttum kendimi afedersiniz...şu anda innaılmaz şişim ve hazımsızlık çekiyorum. hergün 2 kere 5 i biyerde çayımı ve en az 2.5 litre suyumu da ihmal etmedim..hiç ama hiç diyet dışına çıkmadım..zaten bu diyetin topiğinde ilk iki günde 2 kg verdim sonra durdu ya da sonradan aldım deniliyordu bende 2 kg yu bıraktım artı var..:)sözde bu diyet metobolizmayı şaşırtmak için ama bu sefer benim metobolizmam diyeti şaşırttı:))))ben yüzde yüz detoksta da 2. günde bayılmış bir insanım gerçi benim bünyem kofti bana bakmayın ama ben bir faydasını görmedim bu diyetin sizlerle de paylaşayım dedim kızlar..c.tesiye dek normal diyete devam edip 2 gün haftasonunda lahanayı denicem sonra normal düzene devam etcem..yok anam yok bana yaramıyor böyle diyetler ve her seferinde bin umutla sarılıyorum..ayy hakketen çok canım sıkıldı kızlar ya..bari 500 gr verseydim onca eziyete değseydi(
günaydın canım :teselli:üzülme verirsin yine nasıl oldu bu şaşırdım yok anam bizim bünyedemi bişey var anlamadım millet nasıl veriyor diğer topikte bir ablamız var geçen haafta 5 gün yaptı bu diyeti tam uygulamadığı halde 1,700 verdi akşamları kaçamaklarım oldu dedi bende ondan heveslenmiştim yapacaktım ama senin bu yazdıklarından sonra vazgeçtim biz bildiğimizden şaşmayalım güzelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
KIZLAR 5!i 1 yerde çayını nerden alıyorsunuz??? bide zararı varmı??? hiç içmedim merak ediyorum ne işe yarıyormuş??? yağları yakıyorsa hemencecik alayım???
selam arkadaşlarrr nasılsın yağmurgözlü arkadaşlar sizlere birşey tavsiye etmek istiyorum ben dışarıya yürüyüşe çıkamıyorum leslisansonu duymuşunuzdur onu indirdim evde yaptım az önce denedim tam 45 dakikalıktı daha yeni olduğum için insanı baya terletiyo şiddetle tavsiye ederim dışarıya çıkamıyanlar mutlaka yapsın dertim ben birde şu ayran detoksunu denemek istiyorum ayran evde yoktu o yüzden başlamadım benimle beraber yapmak isteyen varsaaa hep beraber yapalım iki günlük yapanlar çok memnunnlarr bi kaçtane olumsuz oda 200 gr vermişler en az yani 1.2 kilo veriliyormuş bakalım hayırlısı kkda var araştırın sonra konuşuruzzz neyse öptüm işler beni bekliyo lesliyle yürüdüm işler kaldıııkaydirigubbakcemile3
canım günaydın 5,1 yerde çayının genelde ödem sökücü özelliği var birazda iştahı bastırıyor aktarlarda bulabilirsin istersen ayrı ayrı istersen hepsi öğütülüp karıştırılmış halde satılıyor büyük marketlerde hazır poşet çay olarakta varmış opuyorumnanaktan
herkese günaydın ;
serradeniz bende o ayran detksnu denedim hiç bi faydasını görmedim grm oynadı sadece ben hep pirinç lapasını tavsiye ediyrm çünkü en az 1 kilo gidiyo (tabiki su) arada kaçamk yapsan bile şişkinliği aldığı bi gerçek .
ya bide bişey sormak istiyorum 5,1 yerde çayını sıcak içmek şart mı? ben gerçi daha hiç yemeklerden önce içmedim midemi bulndırıyo bu çay ya içen arkadaşlar bravo size
selam arkadaşlarrr nasılsın yağmurgözlü arkadaşlar sizlere birşey tavsiye etmek istiyorum ben dışarıya yürüyüşe çıkamıyorum leslisansonu duymuşunuzdur onu indirdim evde yaptım az önce denedim tam 45 dakikalıktı daha yeni olduğum için insanı baya terletiyo şiddetle tavsiye ederim dışarıya çıkamıyanlar mutlaka yapsın dertim ben birde şu ayran detoksunu denemek istiyorum ayran evde yoktu o yüzden başlamadım benimle beraber yapmak isteyen varsaaa hep beraber yapalım iki günlük yapanlar çok memnunnlarr bi kaçtane olumsuz oda 200 gr vermişler en az yani 1.2 kilo veriliyormuş bakalım hayırlısı kkda var araştırın sonra konuşuruzzz neyse öptüm işler beni bekliyo lesliyle yürüdüm işler kaldıııkaydirigubbakcemile3
elıne saglık canım evet artık cok dıkkat edıyorum yedıklerıme bu hafta cenaza dolayısıyla dıkkat etmedım sporuma ama haftaya gene başlarım şu mısafrler gıdınce
herkese günaydın ;
serradeniz bende o ayran detksnu denedim hiç bi faydasını görmedim grm oynadı sadece ben hep pirinç lapasını tavsiye ediyrm çünkü en az 1 kilo gidiyo (tabiki su) arada kaçamk yapsan bile şişkinliği aldığı bi gerçek .
ya bide bişey sormak istiyorum 5,1 yerde çayını sıcak içmek şart mı? ben gerçi daha hiç yemeklerden önce içmedim midemi bulndırıyo bu çay ya içen arkadaşlar bravo size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?