yağmurgözlü bilgiler süper,paylaşım için saolopuyorumnanaktan
herkese selam arkadaşlar sağolun uyarılar için neyse vaz geçeyim ben en iyisi birde ben geçen sene kullandım bu 5in1 çayını yani doğru idrar bol çıkıyorsun ve yağ söktürüyo sonradan bıraktım yani daha başlamadım evde var aslında ama bir yerde okumuştum topikte bi arkadaşın doktoru çayı içmeyi bıraktığında hemen geri alırsın demiş ben aldım ama boğazımı tutmadığımdandı heralde çayı bıraktığımdan değil yani bende kararsızım başlarım belki bende bu çaya yineeee çok korkuyorum kış geliyo verdiğim kiloları geri almaktan aman allah korusunnnnklava: kendimi bu sefer hiç affetmem heraldeeee
aman canım sakın ha Allah korusun ..ne zorluklarla verdiğini düşün bak şimdi nasıl uğraşıyoruz...ben çayı bırakınca kilo almayı pek mantıklı bulmuyorum canım ya :umursamaz:
teşekkür ederim ahh şu lesli ablayı birde ben görebilsem benide yürütse:roflol::roflol::roflol:yağmurgözlü herzamanki gibi :) teşkrler ;
sabah ; 2 yumurta sarısı
ara : elma
ikindi : 5 kaşık pirinç pilavı -salata
ara : 3 ceviz
ve sayısız elma 2 litre su artık su içmekten sıkıldım kafamçokkarıştı sporumuda yazayım tembellik edip yapmadığım buraya yazdığım için vicdAN YAPIP ŞİMDİ YAPCAĞIM LESLİE YÜRÜYÜŞÜ 45 DKLIK
yağmurgözlü sağol canım çok güzel paylaşımların var topiğe can veriyorsunnnnnnn topiğin canı canıopuyorumnanaktan
baharnaz sporumu yaptımda geldim yarın 7 de yollardayım buraya yazdığıma göre yapmam şart oldu
(bundan sonra böle yazınca vicdanım hiç susmaz ve bende tembellik yapmam :) )
bego nerdesin ben kaçamk yapmıyorum akşamları ve aklıma sen geliyosun canım bişi isteyince elma yiyorum 2 parça ceviz derken zararsız şeylerle krizleri atlatmaya çalışıyorum evde her yerde elma var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?