geçmiş olsun kaptanım :teselli:slmm kızlarrr..
biliyorum biraz ihmal ediyorum topiği ama inanın ufak bi haydutla uğrşması çok zor beni pc başına oturtmuyor..ben gerçi sizleri her gece okuyorum..bugün 2 saate yakın yürüdüm ama bu arada şifayı da kaptım sanırım burnum tıkandı,başım ağrıyor falan umarım oğluşa geçmez zaten diş krizleri tutuyor bir de hastalık hiç uğraşamam yaaa..
ben hala artıdayım ve çıldırcam niye birden bire kilo aldım anlamadım şu regl dönemi bir bitsin umarım ödemdir yaaa..bugün grubun iksirinden yaptım hem ödem gitsin hem de şu grip başlangıcıma iyi gelsin diye umarım işe yarar..
beşi bi yerdenin bende faydasını çok gördüm iştahı ve tatlı krizini yok ettiğini test edip onayladım ama emzirenler varsa aranızda içmeyin sakınnnn!
bende patlıcanla yapılan bütün yemekleri severim kızartmadanda lezzeti olmuyor malesef ama bunu deneyeceğim iyi fikir opuyorumnanaktanya bu arada ben patlıcanı özeliklede karnıyarığı çok severim ama hep yağlı olyor diye yapamıyordum korkumdan dün kayınvalidemin tavsiyesiyle borcama dizip üzerine fırçayla yağ sürdüm ve öyle pişirdim sonra içini koydum süper oldu hem hafif,hem sağlıklı ve lezzetli belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenlere benden öneri olsun..
kaptancım geçmiş olsun
günaydınn 7de kalktım yollara düştüm bi saat yürüdüm üff tek başına hiç güzel olmuyo şu yürüyüş ama yazdığım için kalktım ve yürüdüm sadece 1 ssat yürüdüm sanırım o da yeterli olur kalabalıklaşmaya başlayınca yol eve kaçtımpes etmiycem bide leslie ile akşam yürüyücem
dışarı çıkamıyorum diyenler huuuu leslie ile evde yürüyoruz hadi indirin ve başlayın artık 45 dk sadece kendinize sudan bahaneler yaratmayın
bego o akşam savaşları varya hiç susmayan o iç ses benmde en büyük prblemim
ama karArlı olmak diyete beyinde başlamk dedikleri şeyde o. dolabın üstüne kağıt yapıştırdım bugüne kadar yaşadıklarımla ilgili notlar var ve yediklerimi yazıyorm ozaman caydırıcı oluyo işte .
benm prblemmde çoğu insana göre çok çabalamama rağmen piskoljk durumumun kilomu etkilemesi işte ozamn kendimi bırakıp yiyorum zaten veremiyorum diye zor ya hayatımz gerçekten zor şu bi ileri bi geri olayını bi geride bırakamadık :)
yagmurgözlü harika paylaşımların için teşekkürler canım topiğimizi renklendiriyosun
sunshine nerelerdesin bizim isveç diyetine başlamamız hayal mi oldu ?[/QUOTE)
rica ederim canım
günaydın ohh ne güzel yürüşünü yapmışsın bende sabahın bir köründe çıkıyorum ama işe gelmek içinkaydirigubbakcemile3dizimdeki sağlık probleminden sonra sporu hayatıma sokamadım daha ve çok üzülüyorum şu lesli ablayı indirince mazeretim kalmayacak inş birde şu akşam yeme krizlerini atlatabilsem bütün gün gayet iyi kaçamaksız geçiyor ama eve gidince kendimi sürekli dolabın önünde bişeyler yerken buluyorum napcam ben yaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hmmm buda iyimiş denerim ama yaza artık zamanı geçiyor kışın çıkan patlıcanı sevmiyorum sünger gibi oluyor Allah nasip ederse bir dahaki yaza patlıcan közleyip dondurucuya atacam güzel oluyor kışın çıkartıp yoğurtlu yaparım üzerine azcıkta ceviz hmmmm:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günaydın arkadaşlar
HANDERYA GECMIŞ OLSUN CANIM DIKKAT ET KENDINE
BENDE KARNI YARIGI KIZARTIRIM AMA SONRA KAYNAR SUYA SOKUP CIKARTINCA HIC YAGI KALMIYOR BUTUN YAGLAR O SUDA KALIYOR BIRDE OYLE DENEYIN ISTERSENIZ LEZZETINDE DEGIŞIKŞLIK YOK
güzelim canım ahh kıyamam hastamı oldun sen geçmiş olsun salgın var herkes hasta amann canım sıcak bişeyler iç ıhlamur falan yakın olsan bizim burda var yeni demlendi sıcak sıcak içiriridim sana bol limonlu:teselligünaydın kızlar..ben de hastayım şifayı kaptım soğukalgınlığı ilaçlarım 16.00 da gelcek boğazım berbat bakalım nasıl geçcek bugün...
evett kızlarr varmı başka patlıcan tarifi olanbuyrunnnnnnnnnben de patlıcanı 15 yaşından sonra yemeğe başlamış biriyim:)kızartılmış olanlarıni hiç yiyemiyorum közde patlıcanlı salatasını ve zeytinyağlı silkme dediğimiz bir yemek var taza fasulye gibi pişiriliyor onu yoğurtla yemeye bayılıyorum..diyetlerde de az zeytinyağıyla pişiriyorum...çok hafif oluyor..
itiraf edeyim ki ben hiç yararlı bişi sevmiyorum patlıcan kabak ıspanak karnıbahar.... kıyma ve tavuğun göğsünden başka ette yemem yiyemem ben 3 yıl öncesine kadar sabah kahvaltısını biskvyle yapan öğlen cips kola akşamsa şekerleme yiyen biriydim şimdi bile okadar zorlamama rağmen yiyemiyorum yemek yeme alışkanlığı yok diyetlerim çook zor geçiyo buyüzden hep anne babanın yanlış yönlendirmeleri dediğim herşeyi yapmışlar ölede bi serbest bırakmışlar ki
bunu söylemek haddime değil ama bütün anneler lütfen çocuk yetiştirirken çoook dikkatli olun sonra mutsuz çocuklar doluyo etraf
elimphia sanada geçmiş olsun dikkatli olun kızlar acıda olsa yaz bitiyooodikkat edin kendinize
yağmurgözlü her sabah işsiz biri olarak işe gitmek için yola çıkanların yanında spor amaçlı geçmek beni çok üzüyo işin var boş ver evde yürürsün leslie ile :)
(işim olursada her sabah gene işmi var diede ağlarım eminm :))
çokbilmiş çok tşk ederim..ya sen en azından zararlı beslenmişsin de kilo almışsın ya ben??itiraf edeyim ki ben hiç yararlı bişi sevmiyorum patlıcan kabak ıspanak karnıbahar.... kıyma ve tavuğun göğsünden başka ette yemem yiyemem ben 3 yıl öncesine kadar sabah kahvaltısını biskvyle yapan öğlen cips kola akşamsa şekerleme yiyen biriydim şimdi bile okadar zorlamama rağmen yiyemiyorum yemek yeme alışkanlığı yok diyetlerim çook zor geçiyo buyüzden hep anne babanın yanlış yönlendirmeleri dediğim herşeyi yapmışlar ölede bi serbest bırakmışlar ki
bunu söylemek haddime değil ama bütün anneler lütfen çocuk yetiştirirken çoook dikkatli olun sonra mutsuz çocuklar doluyo etraf
elimphia sanada geçmiş olsun dikkatli olun kızlar acıda olsa yaz bitiyooodikkat edin kendinize
yağmurgözlü her sabah işsiz biri olarak işe gitmek için yola çıkanların yanında spor amaçlı geçmek beni çok üzüyo işin var boş ver evde yürürsün leslie ile :)
(işim olursada her sabah gene işmi var diede ağlarım eminm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?