80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmm kızlarrr..

biliyorum biraz ihmal ediyorum topiği ama inanın ufak bi haydutla uğrşması çok zor beni pc başına oturtmuyor..ben gerçi sizleri her gece okuyorum..bugün 2 saate yakın yürüdüm ama bu arada şifayı da kaptım sanırım burnum tıkandı,başım ağrıyor falan umarım oğluşa geçmez zaten diş krizleri tutuyor bir de hastalık hiç uğraşamam yaaa..
ben hala artıdayım ve çıldırcam niye birden bire kilo aldım anlamadım şu regl dönemi bir bitsin umarım ödemdir yaaa..bugün grubun iksirinden yaptım hem ödem gitsin hem de şu grip başlangıcıma iyi gelsin diye umarım işe yarar..

beşi bi yerdenin bende faydasını çok gördüm iştahı ve tatlı krizini yok ettiğini test edip onayladım ama emzirenler varsa aranızda içmeyin sakınnnn!

ya bu arada ben patlıcanı özeliklede karnıyarığı çok severim ama hep yağlı olyor diye yapamıyordum korkumdan dün kayınvalidemin tavsiyesiyle borcama dizip üzerine fırçayla yağ sürdüm ve öyle pişirdim sonra içini koydum süper oldu hem hafif,hem sağlıklı ve lezzetli belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenlere benden öneri olsun..

kaptancım geçmiş olsun

günaydınn 7de kalktım yollara düştüm bi saat yürüdüm üff tek başına hiç güzel olmuyo şu yürüyüş ama yazdığım için kalktım ve yürüdüm sadece 1 ssat yürüdüm sanırım o da yeterli olur kalabalıklaşmaya başlayınca yol eve kaçtım pes etmiycem bide leslie ile akşam yürüyücem

dışarı çıkamıyorum diyenler huuuu leslie ile evde yürüyoruz hadi indirin ve başlayın artık 45 dk sadece kendinize sudan bahaneler yaratmayın

bego o akşam savaşları varya hiç susmayan o iç ses benmde en büyük prblemim
ama karArlı olmak diyete beyinde başlamk dedikleri şeyde o. dolabın üstüne kağıt yapıştırdım bugüne kadar yaşadıklarımla ilgili notlar var ve yediklerimi yazıyorm ozaman caydırıcı oluyo işte .

benm prblemmde çoğu insana göre çok çabalamama rağmen piskoljk durumumun kilomu etkilemesi işte ozamn kendimi bırakıp yiyorum zaten veremiyorum diye zor ya hayatımz gerçekten zor şu bi ileri bi geri olayını bi geride bırakamadık :)

geçmiş olsun kaptanım :teselli:
bende patlıcanla yapılan bütün yemekleri severim kızartmadanda lezzeti olmuyor malesef ama bunu deneyeceğim iyi fikir opuyorumnanaktan

Günaydınn herkese
1 dilim dil peyniri
1 simit (sıcacık görünce aldım dayanamadım :kedi:)
yarım domates
1 fincan şekersiz çay
karar verdim bu akşamdan itibaren ne olursa olsun yürüyüşümü bırakmayacağım yoksa yapıştı bu kg lar gitmeyecek:gitme::gitme:

günaydın arkadaşlar
HANDERYA GECMIŞ OLSUN CANIM DIKKAT ET KENDINE

BENDE KARNI YARIGI KIZARTIRIM AMA SONRA KAYNAR SUYA SOKUP CIKARTINCA HIC YAGI KALMIYOR BUTUN YAGLAR O SUDA KALIYOR BIRDE OYLE DENEYIN ISTERSENIZ LEZZETINDE DEGIŞIKŞLIK YOK

günaydın kızlar..ben de hastayım şifayı kaptım soğukalgınlığı ilaçlarım 16.00 da gelcek boğazım berbat bakalım nasıl geçcek bugün...

ben de patlıcanı 15 yaşından sonra yemeğe başlamış biriyim:)kızartılmış olanlarıni hiç yiyemiyorum közde patlıcanlı salatasını ve zeytinyağlı silkme dediğimiz bir yemek var taza fasulye gibi pişiriliyor onu yoğurtla yemeye bayılıyorum..diyetlerde de az zeytinyağıyla pişiriyorum...çok hafif oluyor..

itiraf edeyim ki ben hiç yararlı bişi sevmiyorum patlıcan kabak ıspanak karnıbahar.... kıyma ve tavuğun göğsünden başka ette yemem yiyemem ben 3 yıl öncesine kadar sabah kahvaltısını biskvyle yapan öğlen cips kola akşamsa şekerleme yiyen biriydim şimdi bile okadar zorlamama rağmen yiyemiyorum yemek yeme alışkanlığı yok diyetlerim çook zor geçiyo buyüzden hep anne babanın yanlış yönlendirmeleri dediğim herşeyi yapmışlar ölede bi serbest bırakmışlar ki
bunu söylemek haddime değil ama bütün anneler lütfen çocuk yetiştirirken çoook dikkatli olun sonra mutsuz çocuklar doluyo etraf

elimphia sanada geçmiş olsun dikkatli olun kızlar acıda olsa yaz bitiyooo dikkat edin kendinize

yağmurgözlü her sabah işsiz biri olarak işe gitmek için yola çıkanların yanında spor amaçlı geçmek beni çok üzüyo işin var boş ver evde yürürsün leslie ile :)
(işim olursada her sabah gene işmi var diede ağlarım eminm :))

hmmm buda iyimiş denerim ama yaza artık zamanı geçiyor kışın çıkan patlıcanı sevmiyorum sünger gibi oluyor Allah nasip ederse bir dahaki yaza patlıcan közleyip dondurucuya atacam güzel oluyor kışın çıkartıp yoğurtlu yaparım üzerine azcıkta ceviz hmmmm:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar..ben de hastayım şifayı kaptım soğukalgınlığı ilaçlarım 16.00 da gelcek boğazım berbat bakalım nasıl geçcek bugün...
güzelim canım ahh kıyamam hastamı oldun sen geçmiş olsun salgın var herkes hasta amann canım sıcak bişeyler iç ıhlamur falan yakın olsan bizim burda var yeni demlendi sıcak sıcak içiriridim sana bol limonlu:tesellipuyorumnanaktan
evett kızlarr varmı başka patlıcan tarifi olanbuyrunnnnnnnnn

canım sağol evet biz insanlar öyleyiz malesef her sabah o yataktan kalkıp hazırlanmak o kadar zor geliyorki bazen ama sadece evden çıkana kadar sonra Allahıma şükrediyorumki bir işim var Allah işi olmayanlara hayırlı işler nasip etsin:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çokbilmiş çok tşk ederim..ya sen en azından zararlı beslenmişsin de kilo almışsın ya ben??
çocukluğumdan beri kahvaltı etmeden evden çıkmam annemin kazandırdığı alışkanlık..sabah 5 de bile evden çıksam mutlaka kahvaltı ederim...
sebze meyveyi çok severim nerdeyse seçtiğim hiç sebze yoktur..
balık ve köfte dışında eti çok sevmem ama yine de yerim..
ekmek çok tüketmem
hergün bir bardak süt mutlaka içer öğünlerde yoğurt yerim
yağda kızartılmış hiçbirşeyi yiyemem ağır gelir..
ama bu sağlıklı yeme alışkanlıklarıma rağmen kiloluyum:sinifsinif:zaten benim nasıl yediğimi gören herkes ya sen nasıl kilollu olursunn diyor bu daha acı canım:kedi:

öğleden önce ara öğünde
yarım muz yedim
5,1 çayımı içtim(uzun zamandır içmiyordum)
öğle
1 kase şehriye çorbası
1 tavuk baget (haşlanmış tuzsuz)
sabahki simit faciasından sonra elim ekmeğe gitmedikaydirigubbakcemile3
1 litre su içmişim

kızlar benide aranıza alımısınız doğumdan sonraki kilolarımı halen veremedim 85 kiloyum allahtan boyum biraz uzun 1.72 ama bi önce ilk olarak 70miş olmak istiyorum bana ne tavsiye edersiniz ne yapmam gerekiyo okadar çok vermek istiyorum ki bu kiloları

canım hoşgeldin aramıza..ben Nihal..buraya düzenli olarak gelip paylaşımda bulunuyorsun canım ne yedin spor yaptın mı takviye olarak ne yapıyorsun?? vs..burda birbirimize destek vererek zayıflamaya çalışıyoruz..her cuma aç karnına tartılıp kilo bildiriminde bulunuyoruz..kaptanımız handerya..listelerimizi hazırlıyor..şimdilik bu kadar..

bu sabah:simit+peynir+şekersiz çay
ara:5 i biyerde çay
öğle:tarhana çorba
4 köfte
cacık
1 dilim kepek ekmek
ara:3 erik

hoşbuldum nihalcim benim adımda esra yarın sabahran itibaren bende yazarım ozman çok teşekkür ederim canım inşallah hep baraber bu k,lolardan kurtuluruz

merhaba ben de buradan aldığım destekle diyetime güç katmak istiyorum :)
24 nisan'da düğünüm var ve gelinlik provalarından önce (şubat ayına kadar ) kilo vermek istiyorum.En az 10kg.ınanıyorum ama vereceğim.
Sevgiler...

tabi bugün çarşamba bu hafta cuma gününe kadar çok fazla bir şey veremiyeceğim belki ama gram bile olsa yeterli

Hayattan ne öğrendim?
Ağır bir ÖSS sorusu gibiydi Esquire dergisininki... “Hayattan ne öğrendiniz?”
Verilen süre içinde aklıma gelenleri aşağıda yazdım.
Yanlışların doğruları götürmeyeceğini umuyorum:
* * *
Sonsuz bir karanlığın içinden doğdum. Işığı gördüm, korktum. Ağladım.
Zamanla ışıkta yaşamayı öğrendim. Karanlığı gördüm, korktum.
Gün geldi sonsuz karanlığa uğurladım sevdiklerimi...
Ağladım.
* * *
Yaşamayı öğrendim.
Doğumun, hayatın bitmeye başladığı an olduğunu; aradaki bölümün, ölümden çalınan zamanlar olduğunu öğrendim.
* * *
Zamanı öğrendim.
Yarıştım onunla...
Zamanla yarışılmayacağını, zamanla barışılacağını, zamanla öğrendim...
* * *
İnsanı öğrendim.
Sonra insanların içinde iyiler ve kötüler olduğunu...
Sonra da her insanın içinde iyilik ve kötülük bulunduğunu öğrendim.
* * *
Sevmeyi öğrendim.
Sonra güvenmeyi...
Sonra da güvenin sevgiden daha kalıcı olduğunu, sevginin güvenin sağlam zemini üzerine kurulduğunu öğrendim.
* * *
İnsan tenini öğrendim.
Sonra tenin altında bir ruh bulunduğunu...
Sonra da ruhun aslında tenin üstünde olduğunu öğrendim.
* * *
Evreni öğrendim.
Sonra evreni aydınlatmanın yollarını öğrendim.
Sonunda evreni aydınlatabilmek için önce çevreni aydınlatabilmek gerektiğini öğrendim.
* * *
Ekmeği öğrendim.
Sonra barış için ekmeğin bolca üretilmesi gerektiğini...
Sonra da ekmeği hakça üleşmenin, bolca üretmek kadar önemli olduğunu öğrendim.
* * *
Okumayı öğrendim.
Kendime yazıyı öğrettim sonra...
Ve bir süre sonra yazı, kendimi öğretti bana...
* * *
Gitmeyi öğrendim.
Sonra dayanamayıp dönmeyi...
Daha da sonra kendime rağmen gitmeyi...
* * *
Dünyaya tek başına meydan okumayı öğrendim genç yaşta...
Sonra kalabalıklarla birlikte yürümek gerektiği fikrine vardım.
Sonra da asıl yürüyüşün kalabalıklara karşı olması gerektiğine aydım.
* * *
Düşünmeyi öğrendim.
Sonra kalıplar içinde düşünmeyi öğrendim.
Sonra sağlıklı düşünmenin kalıpları yıkarak düşünmek olduğunu öğrendim.
* * *
Namusun önemini öğrendim evde...
Sonra yoksundan namus beklemenin namussuzluk olduğunu; gerçek namusun, günah elinin altındayken, günaha el sürmemek olduğunu öğrendim.
* * *
Gerçeği öğrendim bir gün...
Ve gerçeğin acı olduğunu...
Sonra dozunda acının, yemeğe olduğu kadar hayata da lezzet kattığını öğrendim.
* * *
Her canlının ölümü tadacağını, ama sadece bazılarının hayatı tadacağını öğrendim.
Can Dündar.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…