80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yokk kız aman sakın,netten bakıp yapılacak iş değil yakar malar seni allah korusun..bilmeyenin yapacağı iş değil..gerçi benim taktik kolay sırt üstü yatıcan.kocanda patatese kibrit çöpü batırıp sırtına koyacak,onu yakıp üstüne bardaşı kapatacak .ama yinede bilmediği için kapatırken yakar yıkr boş ver sen evdekini yaptır..
zaten canım kupada üşütmenin olduğu yerler mos mor olur günlerce geçmez.kim görecek sırtını boş ver faydası olsunda..

demek zaıflamadada etliliymiş haa ,kupa detoksu yapalım bari..bir ara bende karnıma koca kavanozla çekmiştim .ayy çok iğrenç bi görüntüyü o karın yağım hüpp deyip kavanozda koca bi kurabiye gibi oldu,hatta ekmek..

Bendeki kağıtta göbek ve karın bölgesi için ( hani elini sinirlenince iki yanına koyan kadınlar olur ya heh işte o boşlukların az daha karın bölgesine doğru olarak gösteriliyor )

Hem sırtıma hemde yanlarıma yaptım bakalım
Tabi bu kupa setleri asıl haçamat için kullanılıyormuş hani morardı ya şimdi benim sırtım ve yanlarım normalde oralara neşterle yada jiletle minik minik kesik atılıp pis kan vakumlanırmış ama tabi o kısmını yapmıyoruz

Sırtım felaket morarmış heleki sağ tarafı ama dediğin gibi kim görecek

Ben bunu bir kere daha başka bir programda görmüştüm aslında buda denenebilir bence
Tabi etrafta çocuk olmaması lazım ki dur anne bende yardım edeyim derken devirip beni yakmasın

cecooo ordaysan ekrana 3 defa tıklaaa

Tık
Tık
Tık

Bu arada demin nete okudum çocuklara bile yapılması çok faydalıymış haçamatın ( tabi benim cadı hayatta yaptırmaz ) hem okul hayatı açısından, hem gelişim açısından, hem de manevi açıdan ( hiç birşeyden mutlu olmayan, huysuz çocuklarda tavsiye ediliyor yazıyordu hatta eşime okudum oda ille büyük kıza yaptıralım diyor tabi kıyamet kopar büyük ihtimal teklif edince )

işallah fayda görürsün canım.ne vaesa eskilerde var,sıcak bir şeyler iç sırtına viks yada kolonya sürdür bi terle bakalım işallah hafifler öksürüğün.
anamm o zaman benim büyük kızada çok lazım hacamat.
benim büyük görümce çok ısrar etti yazın geldiğinde ille yaptıralım diye,ama benim kızın aklı çıktı,açıkcası bende her ne kadar cüsselide olsa çocuk diye pek sıcak bakmadım..benim görümce pek memnun kaldı hacamattan kaç kez yaptırdı sayısı beli değil..bu araar hep duyuyorum ama belli zamanı varmı bilmem..

benim kızda çok srtesli şu ara,şu sınav telaşı iyice sardı.okulda çok sıkıştırıyor.9 larda okuldan çıkıyor ne cumartesi ne pazr kaldı.geçen gün otudu ağladı çok bunaldım çok korkuyorum sınavdan diye..işallah hayırlısıyla atlatır tüm çocuklar şu sınavı..cecom senin kızda 8. sınıftı sanırım sizde durum ne alemde..

Anammmmmmmmmm saat kaç olmuş

Neyse canım bana müsaade sabah çok geç uyanmak istemiyorum
Bir sürü işim var temizlik yapacağım nasipse kahvaltıdan sonra

Sana doyum olmaz ama ben kaçayım canım
Yarın inşallah işim bitince damlarım yine uzun uzun sohbet ederiz

Valla nette yazılana göre 40 günlük bebeklere bile yapılabiliyormuş ama dediğin gibi benimde yemedi bu güne kadar ama eşim inanılmaz memnun kaldı iki kere yaptırdıktan sonra

Benim kızda aynı durumda
Şu Teog sınavı önümüzdeki haftaymış ve inanılmaz stres yapıyor ya iyi bir derece alamazsam diye Normal ödevleri okadar çok ki inan o sınava hazırlanmaya bir fırsatı olmuyor
Allahtan mezun olana kadar 4 sınavmış yapılacak olan ve bundan orta dereceli bir sonuç alırsa bir sonrakilerde inşallah daha iyi sonuç alırda güzel bir lise kazanır
İmam hatip çıkarsa gitmem diye tutturdu geçen gün hatta bende telkin etmeye çalıştım kızım sen başarırsın, işte senin huzurlu olman bizim için sonuçtan daha önemli diye
İmam Hatibi meslek seçiminde sınırlı seçenek olur diye istemiyor ama herşey nasip kısmet

Bu arada İmam hatibı kazanmış olsa kapalımı gitmek zorunda okula onunla ilgili bile fikrim yok ama artık ne çıkarsa bahtına olmadı kız meslek lisesi seçersin en kötü ihtimalle dedim biraz sakinledi şimdilik

Ama cidden keşke ikna edebilsek haşamata kızları
Hatta benim kızın kolları biliyorsun geçmeyen kızarıklıklar ve arada irin yapması falan acaba hacamat yaptırsak geçermi diye düşünmeye başladım ama bakalım önce ben bir cesaret edip yaptırayım bir ara ona göre ağrı olmadan yapılan birşeyse kıza ona göre tavsiye eder ikna etmeye çalışırım

anamm enim saat durmuşş.
bende bakıyom vakit geçmiyor meğer saatin pili bitmiş.

doğru söylüyorsun canım önce kendimize sonra kızlara işallah,iğneği kendine çuvaldızı başkasına hesabı olmasın .kendimiz bilmeden nasıl bişey olduğunu kızlara yaptırmak pek akıl olmaz ddiğin gibi..senin kızada benim kızada iyi geleceği kesin tabii razı edebilirsek..benim kızda çok ilaç aldı büyüme hormonu .onların bi şekilde atılması lazım..

sana iyi gecele allah rahatlık ve şifa versin canım.işallah rahat bi gece geçirirsin.bede şu saate bi pil takıyom yoksa sabahı ederim buralarda..

gunaydin kizlar.
cecom seninkinin durumu daha kotuymud ya. yavrum umarim bir an once iyilesir. bendr diyorum eve o buhar makinesinden alsak mi diye bu sefer babam kiziyo kontrolsuz kullanirsin olmaz diye. o hacamat setlerine bende kafayi takmistim bir ara sonra vaz gectim almaktan. kullan bakalim faydasini gorursen belki bizde aliriz. o tur seyler devamlilik istiyor. o da brnde yok malesef
beyazcanim gulum aman sende dikkatet. havalar berbat. ben dun usudum hemen cigerlerime vurdu. nefes alirken yaniyo
kizlariniza bu sinavlarin hayat memat meselesi olmadigini hangi okula verilirlerse verilsinler her hafta baska okyllara kontenjan acigindan kayityapilma olasiligi oldugunua nlatin

Esma73 sende ne olur yemeği abartma sonradan oturup yine üzülen biz oluyoruz bir an nefsimize hakim olamayınca bugün fazla kaçırdıysanda yarın ne olur dengelede güzel güzel birlikte kilolar verelim [/QUOTE]
bugün başladım yine kafvaltı 1 yumurta biraz peynir şekersiz çay

iyi pazarlar kızlarrr

ayyüzlüm sağol canım ,o kadar sıkıldıkı her gün etüt gün aşırı sınav kafayı yiycek çocuk.normalde benim kız sakindir ama bu kadar üstüne düşülünce çok stres çok heyecan yapmaya başladı..haklarında hayırlısı neyse o olsun.

Kilo bildirimi

Başlangıç: 82.2
Geçen hafta: ?
Bu hafta: 74.8
Giden: ?
Hedef: 65

Mobilden giriyorum kili kayitlarima bakamadim gecen hafta kactim bilemiyorum malesef :-(

Selamlar..nasılsınız..hasta olanlara acil şifalar diliyorum..valla hasta olmamak çok zor havalar birden soğudu..
Cuma gününden beri giremedim..malum öğretmenler günü yemeğimiz vardı..çok güzel geçti çok şükür...bizim alsancak grubundan yeni tanıştığım hocalar vardi..kimse inanmadı benim doğum yaptığıma..veliler de hepsiburada öyle söylüyor bekar kız gibi olduğumu hiç kilo almadigimi düşünüyorlar..tabi bu beni hem çok mutlu ediyor hem de azıcık da olsa rahatlatıyor...
Dün menü yazamadım malum haftasonu çok dersim var..hemen onu yazıyorum..ama sizin.menüleri görünce benimki bana çok kötü geliyor...

Cumartesi..
sabah..1 küçük dereoğlu poğaça..
öğlen..iki kaşık bulgur pilavı..4 çatal beğendi..3 çatal çökertme kebabı..2 çatal yoğurtlu biber...
akşam..hamsi ve salata...
bir soda..2 türk kahvesi..bir çay...

Bugün ki Menüm
Sabah : Sucuklu yumurta ile klasik karatay kahvaltısı
Ara: Bir elma
Akşam: Şehriye çorbası, 3-4 adet kelem(bulgurlu-tavuklu lahana sarma), 2 tavuk but, etli bulgur pilavı çok az, salata, vişne kompostusonun taneleri (çok az şekerli)

Haftalık Kilo Bildirim Listesi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]89[/TD]
[TD]61,8[/TD]
[TD]60,9[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]28,1[/TD]
[TD]%1,46[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD] yürüyüş mekik squat tiffany [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]115,2[/TD]
[TD]114,2[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]10,3[/TD]
[TD]%0,87[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3,
[/TD]
[TD]makres76[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]65,5[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]0.5[/TD]
[TD]28,1[/TD]
[TD]%0,76[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]93,5[/TD]
[TD]79,5[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]14,5[/TD]
[TD]%0,63[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]77,6[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]4,4[/TD]
[TD]%0,39[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]trombolin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]efsax(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,3[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]25,2[/TD]
[TD]%0,38[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]81,5[/TD]
[TD]81,2[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]8,8[/TD]
[TD]%0,37[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]eliptik tiffany mekik karışık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80,3[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%0,37[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]3gün 40 dak. Yürüyüş
4 gün5 x5 tibet yogası[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8,[/TD]
[TD]Neslihank4[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]76,4[/TD]
[TD]0,1[/TD]
[TD]13,6[/TD]
[TD]%0,13[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD]hergün herşey karışık spor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]beyazcan[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]79,7[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]2,1[/TD]
[TD]%+0,24[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]esinturgay[/TD]
[TD]82,2[/TD]
[TD]74,4(2 hafta önce)[/TD]
[TD]74,8[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]7,4[/TD]
[TD]%+0,27[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]mordağlar prensesi[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]85(2 hafta önce)[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%+0,59[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13. [/TD]
[TD]Anetam[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]71,6[/TD]
[TD]72,6[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]11,9[/TD]
[TD]%+1,40[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR]

sonundaoldu 88prenses22 wintersun sihirlikk @nilay20 @evrim1478 @ozzggemumudum
@Aylyneee @eminim @adsa @elanurm @xyzxyz @chiccoo @aysenelisa @anasonn @ebus42
@siderolites @kakule71 @opscool @ebus42
@nurefsani @sade kahvem @pofuduk16 @POFUDUK @daisyishere @rapunzel [/USER][/TR]
[TR][/tr]
[TR] sihirlikk [/tr]​
[TR][/tr]

Eline saglik canim benim herkesi tebrik ederin

eline emeğine sağlık meleğim.çok güzel olmuş listemiz yine..
kilo veren herkesi kutluyorum kızlarr..

Tatil gunu cok ugrayamadim umarim herkez iyiir
Bugunki menum
sabah kalkinca 2br su 8 .00de 1 br sut 1/2 muz 30dk sonra yurumeye
10.00 da kahvaltida 1/2krep balli avakado yesillik oeynir zeytin
(Yumurta 1 tane kalınca esim çoğaltmak için krep yapmis napsin adam bende yedim mecbur)
17.30 da hamsipilav bol salata
spor
sabah 1 saat yurume ve aletler
öğle parkta gezinti 1.5 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…