80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

smear aldı canım zaten en azından onu yaptı yani...ben tavrından çok rahatsız oldum...kanama neden olmuştur diyorum bilmem diyor...belki yumurtlamadandır diyor , e yumurtlama döneminde olmadı diyorum o zaman neden diyorum yani olur öyle önemsenecek birşey değil diyor .bilmem nedir ya...kim bilecek ben mi hala aklıma geldikçe sinir tepeme zıplıyor! şu milimlik dediği miyom da canımı sıkmadı değil yani...pazar günü reglim başlar sanırım bitsin hemen bi başka doktora giderim...canım sıkıldı keyfim kaçtı

ocakla degıstıremıyorum canm baca o tarafta o yuzden dedıgın mantıklı aslında fırınla ocak benım yapısık dıye oyle dusundum yok bıde dıger turlu nerde uygun olur onu bulamadım en son cızdıgımıde atayımda ona gore bakalım barı
duz kullancam canm ugrasmam oyle ben :))) renk konusunda kararsızım bakalım
mervecim ben de renk konusunda parlak olanlardan yaptiracaksan kesinlokle hem.alt hem ustu beyaz yaptir derim...ben ust beyaz alt kapaklar murdum rengi..inan bez elimde dolasiyorum cunku oglum hep parmak izi yapiyor..ama beyazlar leke gostermiyor
beyaz dusundum bende tezgahıda sıyah yaparım dedım ama esımde sıyahta gır bellı olmaz ıyı olmaz dedı ama bakalım yenı tezgahlar varmıs onlara bakıcam

Canım gayet güzel görünüyor tezgah konusundada granit görünümlü olanları tercih edersen daha sağlam olur birde onların kırçıllıı olanları var hem koyu rengte seçsen çok fazla sırıtmaz hemde temizliği daha kolay oluyor
Mermer sakın yaptırma çünkü kazayla limonu üzerinde unuturda suyu dökülürse Mermer leke yapar ve bir daha onu çıkaramıyorsun maalesef

yok mermer yapmam canm esım beyaz granıtten yana tercıh kullanıyor bakalım bende beyaz dolap dıyordum ama beyaza bı renk daha katmam gerekcek sanırım

Menumu yazayim dersin basina geceyim kizlar dolapti cizimdi derken bu saat oldu:)
SABAH
1 lavasin arasinda kasar(börek gibi)
1 bardak nesquikli sut
ARA( sinav sonrasi arkadasla)
1 bardak 3 ü 1 arada
2 kare sutlu cikolata
AKSAM
patates buglama
Sarimsak yoğurtlu kuru kabak
Çeyrek domates
Turp

ama beyazdada sararma oluyor 2 3 yıl sonra.. krem gıbı oluyor mobılyanın ıcten degısıyor rengı ısı felan etkenıyle galıba.. parlak tahta gorunumu verılmıs kaplamları cok begenıyorum bendehem gorunumu sık hem leke az gosterıyor hem de temızlıgı kolay kaygan yuzeyın.

birde kulpları aynalı secme mat sec onlardada leke acayıp göze batıyor parmak ıcı bıle gorunuyor delı edıyorlar benı

Arkadaslar merhaba.

Bugun sabah saglam bi kahvalti yaptim. 2 dilim salam. Biraz peynir recel yedim 3 dilim kepek ekmwgi. 2 fincan sekerli cay ve genelde boyle yapiyoeum kahvaltiyi. İyice doyuyorum. Oglen ekmeksiz sebze yemegi corba salata. Aksam sadece 1-2 meyve yada corn flakes hem de cikolatali. Ve cay. Haftada en az 4 gun olmak uzere 1.5 saat spor yapiyorum.

Sozun ozu 88 kg idim spora basladigimda 10 gun falan olmustur ve 2 kg vermisim. Once inanamadim. Bizim sirketin mal aldigi ve aldigi mallari tarttigi 2 tane terazi var hayatta yanilmaz. Birisi cok buyuk birisi orta buyuklukye. Baktim 86 yim ve tikabasa kahvalti yapip gelmistim. Yok olamaz dedim diger tartiya gectim yine 86.0

Ama ben daha dun aksam esime demiatim gobegimden bayagi rahatladim. Hissediyorum demistim de dalga gecmisti.

Sozun ozu mutluyum daha da azimlendim :)

Canim bizim tavan diğer evlere gore daha bazik olduğu için koyu renk Sevemem bide tavanim ahşap zaten dolaplarda ahşap olursa çok boğar o yüzden acik renk tercih etmem lazim parlak bende sevmiyorum gonderdigin resimdeki tarz benimde hoşuma gidiyor ama dediğim gibi çok boğar

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Eşim hazır Güldür Güldüre dalmışken bende sizlere bakayım dedim

Gerçekten çok güzel bir sonuç inşallah her hafta böyle güzel bildirimlerin olur

Neyse kızlar bana müsaade

Sabah erken kalkıp Akraba gününe gitmek için yollara döküleceğim
Artık akşam ancak girebilirim ( eşimde büyük ihtimalle olmayacak )

Allaha emanet olun

sorma kuzum çok şükür kesilmeden yapacaklarmış ne yapacaklarsa.çok sevindim valal 4 gün susuz perişan olurduk :)

hadi gözün aydın o zaman dasiycimm susuzluktan kurtuldun

kuzum değerlerine baktırsan hakikaten iyi olacak ihmal etme ne olur

kızlar söylenebvilecek herşeyi söylemişler tatlım

yaptırmadan önce şuna da bir bak istersen benim çok hoşuma gitmişti
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ah-arasi-resimli-cam-panel-kaplamalar.768709/

sakin ol daisycimm anlayışsız ve ilgisiz dr lar malesef çok fazla hepimiz allaha emanetiz başka bir doktora daha göster kuzum

meleğimm at şu malankoliyi üzerinden kuzumm havalar zaten kapalı

hadi inş bu 3 sınavda güzel geçer hamişimmm

Allah kabul etsin cecom ellerine sğalık cnm hasta hasta yaptın bi de sular kesilmeseymiş aklına getirmesen inan kesilmezdi hep öyle olur

Tbrk ederim cnm güzel bir başlangıç yaptın

Neyse kızlar bana müsaade

Sabah erken kalkıp Akraba gününe gitmek için yollara döküleceğim
Artık akşam ancak girebilirim ( eşimde büyük ihtimalle olmayacak )

Allaha emanet olun

Görüşürüz cecommm ben de öğleden sonra uyudum cin gibiyim şuan

bende diyorum niye gormedm linki alintiyi gormemisim canm ben :)) en yazdim ciktim geri donmedim çok hoş olmuş gerçekten bayildim o duvar fayans yerini ne güzel yapmislar beyaz beyaz da çok hoş durmuş ben baya kararsizdim kotu olur diye ama çok hoş gorunuyormua canm çok TSK ederim bu bana baya güzel fikir oldu inşallah diğer 3 de II geçer xanmda kazasiz belasiz atlatirim:)

slm kızlar uğrayamadım bir süredir. diloş çok kötü. evde kusmadığı yer kalmadı. iyileşir iyileşmez bütün halıları yıkatmam lazım. dün dr a götürdüm yeniden. bronşit olmuş kuzum. buhar verdiler. eve geldik resmen bayıldı. yataktan aldım arabaya koydum okula gittik geldik tekrar yatağına yatırdım farketmedi bile. yine farklı bir antibiyotik başladık. allah verede dokunmasa kızçeme bu ilaçlar

bu aradaaaa ben kıyafetimi aldııııım. dün ben söylemeden eşim armine mağazasına götürdü. hiiiiç etiketlere bakmadım vallahi güzel kalem etek, bordo ceket ve sarı şal aldım eşim bayıldı. işte hep böyle şık olmak istiyom dedim. bende dedi. o zaman ver 1500tl hep böyle gezim dedim fotoları face e atarım pazartesi inşallah bakalım siz nasıl bulacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…