- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anamları uğurladım ve direk geçmişe daldımmaşallah baya sohbetler edilmiş
Çok şükür aşuremi çok beğendilerkızkardeşim hatta kız canın istedimi herşeyin en güzelini yapıyorsun dedi
KVyede kızımla gönderdim
Apartmanada dağıttım birde Eşimin halalarına ve şirkete de gönderirsem çok az kalacak bize şükür
Kızzzzzzzz size suyu verdilerde bizimkilerimi kestiler
Abdala malum olur hesabı sabah Aşureyi yaparken aman oyalanmıyayım belli olmaz sular kesilmez kesilmez kesileceği tutmasın bugün diye düşündümTam aşurem bitti kaselere aktardım, koca tencerenin dibinede su koydum ve bir baktım sular azalmaya başladı
Şu saatte kadar hala sularımız gelmedi
Anam size üzülürken benim başıma geldi
Çok güzel canım inşallah herşey gönlünüzce olur
Eminim çok çok güzel bir şey çıkacak ortaya
Bir tavsiyede bendenkapakları düz kullan yani girintisi falan olmasın sonra benim gibi diş fırçası elinde uğraşırsın mutfak temizliğinde
Canım çok geçmiş olsun bende sinir olurum öyle doktorlara ama maalesef öyleleri de var hayatından bezmiş zoraki gün dolduran
Yine sen bilirsin ama özeldeki doktora daha var nasılsa istersen başka bir devlet hastanesinden tekrar randevu al yada uygun tıp merkezlerinde anında bile yaptırabilirsin
Geçen gün bizim sağlık ocağında bile hemşire gel bir ara seamer yapalım sana dedibelki sizin sağlık ocağınızdada vardır kadın doğum için bir bölüm
İnşallah güzel haberlerle gelirsin
ocakla degıstıremıyorum canm baca o tarafta o yuzden dedıgın mantıklı aslında fırınla ocak benım yapısık dıye oyle dusundum yok bıde dıger turlu nerde uygun olur onu bulamadım en son cızdıgımıde atayımda ona gore bakalım barıcnm senın çizimin için ocak duvar kenarında olmaz dıyecektım kı esın düşünmüş :) ocagı koydugun tarafla kılerı degıstırebılırsın bence cunku buzdolabı yanına kıler yapma buzdolabının motorunun verdıgı ısı dolaba gelır dolabın ıcınde saklama ömrü düşer ürünlerin birde artık fırını oyle alta eglecek eyre koymuyorla daha kullanıslı oluyor buzdolabının yanına boydan bır sutun düşün mesela boy hızanda egılmeden kullanabılecegın gıbı ankastre fırını gömdüğünü düşün.. hatta mıkroyu bıle oyle yapıyorlar yerın varsa...
duz kullancam canm ugrasmam oyle ben :))) renk konusunda kararsızım bakalımSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Çok şükür aşuremi çok beğendilerkızkardeşim hatta kız canın istedimi herşeyin en güzelini yapıyorsun dedi
KVyede kızımla gönderdim
Apartmanada dağıttım birde Eşimin halalarına ve şirkete de gönderirsem çok az kalacak bize şükür
Abdala malum olur hesabı sabah Aşureyi yaparken aman oyalanmıyayım belli olmaz sular kesilmez kesilmez kesileceği tutmasın bugün diye düşündümTam aşurem bitti kaselere aktardım, koca tencerenin dibinede su koydum ve bir baktım sular azalmaya başladı
Bir tavsiyede bendenkapakları düz kullan yani girintisi falan olmasın sonra benim gibi diş fırçası elinde uğraşırsın mutfak temizliğinde
Canım çok geçmiş olsun bende sinir olurum öyle doktorlara ama maalesef öyleleri de var hayatından bezmiş zoraki gün dolduran
Yine sen bilirsin ama özeldeki doktora daha var nasılsa istersen başka bir devlet hastanesinden tekrar randevu al yada uygun tıp merkezlerinde anında bile yaptırabilirsin
Geçen gün bizim sağlık ocağında bile hemşire gel bir ara seamer yapalım sana dedibelki sizin sağlık ocağınızdada vardır kadın doğum için bir bölüm
beyaz dusundum bende tezgahıda sıyah yaparım dedım ama esımde sıyahta gır bellı olmaz ıyı olmaz dedı ama bakalım yenı tezgahlar varmıs onlara bakıcammervecim ben de renk konusunda parlak olanlardan yaptiracaksan kesinlokle hem.alt hem ustu beyaz yaptir derim...ben ust beyaz alt kapaklar murdum rengi..inan bez elimde dolasiyorum cunku oglum hep parmak izi yapiyor..ama beyazlar leke gostermiyor
Eki Görüntüle 1310614
valla en son cızdıgım bu esım gonderdıgıne benzıyor bı kac yerını degıstırdım ıcıme sındı gıbı renk konusu ve tezgah konusunuda halledebılırsem sanırm halletmıs olucam kusura bakmayın kızlar basınızı agrıttım
yok mermer yapmam canm esım beyaz granıtten yana tercıh kullanıyor bakalım bende beyaz dolap dıyordum ama beyaza bı renk daha katmam gerekcek sanırımCanım gayet güzel görünüyor tezgah konusundada granit görünümlü olanları tercih edersen daha sağlam olur birde onların kırçıllıı olanları var hem koyu rengte seçsen çok fazla sırıtmaz hemde temizliği daha kolay oluyor
Mermer sakın yaptırma çünkü kazayla limonu üzerinde unuturda suyu dökülürse Mermer leke yapar ve bir daha onu çıkaramıyorsun maalesef
ama beyazdada sararma oluyor 2 3 yıl sonra.. krem gıbı oluyor mobılyanın ıcten degısıyor rengı ısı felan etkenıyle galıba.. parlak tahta gorunumu verılmıs kaplamları cok begenıyorum bendehem gorunumu sık hem leke az gosterıyor hem de temızlıgı kolay kaygan yuzeyın.ocakla degıstıremıyorum canm baca o tarafta o yuzden dedıgın mantıklı aslında fırınla ocak benım yapısık dıye oyle dusundum yok bıde dıger turlu nerde uygun olur onu bulamadım en son cızdıgımıde atayımda ona gore bakalım barı
duz kullancam canm ugrasmam oyle ben :))) renk konusunda kararsızım bakalım
beyaz dusundum bende tezgahıda sıyah yaparım dedım ama esımde sıyahta gır bellı olmaz ıyı olmaz dedı ama bakalım yenı tezgahlar varmıs onlara bakıcam
Canim bizim tavan diğer evlere gore daha bazik olduğu için koyu renk Sevemem bide tavanim ahşap zaten dolaplarda ahşap olursa çok boğar o yüzden acik renk tercih etmem lazim parlak bende sevmiyorum gonderdigin resimdeki tarz benimde hoşuma gidiyor ama dediğim gibi çok boğarama beyazdada sararma oluyor 2 3 yıl sonra.. krem gıbı oluyor mobılyanın ıcten degısıyor rengı ısı felan etkenıyle galıba.. parlak tahta gorunumu verılmıs kaplamları cok begenıyorum bendehem gorunumu sık hem leke az gosterıyor hem de temızlıgı kolay kaygan yuzeyın.
Eki Görüntüle 1310736
birde kulpları aynalı secme mat sec onlardada leke acayıp göze batıyor parmak ıcı bıle gorunuyor delı edıyorlar benı
Mor beyaz uyumu çok hoş tatlim ama sanirim benim daha acik renkle konsantras yapmam lazim sanirimbeyaza renk katacaksann mor kat mor... parlak yuzeylı bır moorEki Görüntüle 1310763
Arkadaslar merhaba.
Bugun sabah saglam bi kahvalti yaptim. 2 dilim salam. Biraz peynir recel yedim 3 dilim kepek ekmwgi. 2 fincan sekerli cay ve genelde boyle yapiyoeum kahvaltiyi. İyice doyuyorum. Oglen ekmeksiz sebze yemegi corba salata. Aksam sadece 1-2 meyve yada corn flakes hem de cikolatali. Ve cay. Haftada en az 4 gun olmak uzere 1.5 saat spor yapiyorum.
Sozun ozu 88 kg idim spora basladigimda 10 gun falan olmustur ve 2 kg vermisim. Once inanamadim. Bizim sirketin mal aldigi ve aldigi mallari tarttigi 2 tane terazi var hayatta yanilmaz. Birisi cok buyuk birisi orta buyuklukye. Baktim 86 yim ve tikabasa kahvalti yapip gelmistim. Yok olamaz dedim diger tartiya gectim yine 86.0
Ama ben daha dun aksam esime demiatim gobegimden bayagi rahatladim. Hissediyorum demistim de dalga gecmisti.
Sozun ozu mutluyum daha da azimlendim :)
sorma kuzum çok şükür kesilmeden yapacaklarmış ne yapacaklarsa.çok sevindim valal 4 gün susuz perişan olurduk :)
canım Allah kabul etsin.tekrar geçmiş olsun.şerden hayır doğmuş kilo vermişsin.ama tabikide bu şekilde inşallah bir daha olmasın.sağlıklı ol ve öyle gitsin kiloların inşallah.
k.babaya teşekkürlerimizi iletiyoruz:) mutlu,selametli oturmak nasip olsun canım.bu arada sayende kilo vermeden hamile kalmayı düşünür oldum canım :) maşallah sana..ayrıca sınavında güzel sonuçlanır inşallah hamişim..
evet kızlar bende yapayım bildirimimi.bir ara girdim yazacağım diye sonrası bir iş geldi kaldı.boşluk yakalamışken hemen yazayım.ya birde şu sitenin mobil uygulamasını yapsalarda artık akşamları bende rahatça gelsem
başlangıç kilom :82
geçen hafta :77,9
bu hafta:77,6
giden:0,3
hedef :70
ben anlamadım niye böyle az gidiyor.cidden kaçamak falanda yapmıyorum artık.yani şu işimden ara bulup kesin tahlillerimi yaptırmalıyım.
Verene maşallah ve azmin devamını,veremeyene sabır ve bol şans diliyorum fıstık hanımlar..:)
kızlar bu benım acemıyce cızdıgım mutfak dolapları olculerı bılmedıgım ıcın en az dolaplı sekılde cızdım fıkırlerınıze acayıp ıhtıyacım var nasıl kullanıslı olur yada neresı kullanıslı olur gıbı :)kıler dolabı genıs tuttum cunku esım buzdolabı sıgarsa eger oraya koyalım demıstı bende sıgarsa koyarız demıstım hanı hem kıler dolap hemde buzdolabı yerı gorsun dıye genıs cızdım
Eki Görüntüle 1310502
buda esımın bana ben cızımı yaptıktan sonra yolladıgı aslında aklımda olan ama bızım mutfaga olmaz dıye cızmedıgım halı dırek duvar kenarında ocak cok kullanıslı olmuyor sımdıkı evımde oyle mesela duvarla ocak arasında kalan yerı temızleyemıyorum cok dar oldugu ıcın ve kotu gorunuyor
kızlar...acayip gerginim ve sinirliyim..doktordan geldim biraz önce.. aslında rutin kontrole gidecektim ama geçen hafta bi kanama gibi bişey olunca endişelendim.neyse gittim bugün hastaneye ,smear verdim hem . ne ilgisiz kadın ya ne adetimi sordu ne bişey... adetin 3 günü tahlil yapsak dedim gerek yok şimdi dedi ayyyyyyyyyyyyyy bi sinir oldum anlatamam dellendim geldim. Aralıkta ne zamandır görünmek istediğim bi inekolog var ona anca randevu bulabildim,hani ona gitmeden smear tahlilller falan hazır olsun sonuçlarla giderim diye düşünüyordum. Onu geçtim, kanama olunca evhamlandım yani durduk yerde niye olsun sordum doktora ,niye olur nolmuş hiç umursamadı olabilir yani bi iki kere kanama olmuşsa nolur dedi yumurtlamadan olur belki dedi...e dedim yumurtlama dönemi değil o ara...bi daha olursa bakarız ultrasonda milim kadar miyom gibi bişeyler görüyorum ama önemsiz dedi..bunlar kanama yapacak kadar önemli değil dedi... eee neden o zaman dedim bilmem dedi...ben mi bilicem yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! hastaneye gitmicez yani illa özele gidicez ki insan gibi davransınlar di miinanın heryerim tutuldu ya,nasıl kasıldım anlatamam...kolum geçiyo diye seviniyodum boynumun kasılması indi koluma da... offf bin yıl uyuyasım var şu an...
HAYIRLI GÜNLER KIZLARR
gelip okuyorum ama iççimden hiçbir şey yazmak gelmiyor,zaten bozuk ruh halim hava durumundan etklendi sanırım..
CECOM allah kabul etsin ,aşure işi aradan çıkmış.işallah sonuçlarında temiz çıkar arkadaşım..
MERVİŞİM çoksevindim sınavının güzel geçmesine.işallah evde gönlüne göre olur,huzurlu mutlu yaşarsın yuvanızda..
ayy kme ne yazıcağımı unuttum iyimi,alıntı yapıp bırakınca hepsihiç olmuş..bende haliyle unuttum dünden beri kim ne yazdı..
cok sukur atlatım canım gerıye kaldı 3 sınav onlarıda verdımmı tamamdır. amin canım benım ah bıde oturmak nasıp olsa
sagol kuzum benım aynen ya bıde bırden baslamaya karar verdı normalde dugun oncesı yapılacaktı esımle dedık oturamayacagız dugun oncesı borc olmasın oda sımdıye kaldı ıste
hım bende uskudardayım canımda dedım bı ıhtımal aynı apartmandamıyız dedım depo falan degınce sankı bı bızım apartmanda var
tebrık ederım canım benım valla canım bakarsın sende verırsıngercı sımdılık verıyorumda sonrası ne olur bılınmez bakarsın mıslı mıslı alırım
cok sınır bozucu olmus ozel hastaneye gıtseydın keskecok gecms olsun bu arada
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
KVyede kızımla gönderdim
Arkadaslar merhaba.
Bugun sabah saglam bi kahvalti yaptim. 2 dilim salam. Biraz peynir recel yedim 3 dilim kepek ekmwgi. 2 fincan sekerli cay ve genelde boyle yapiyoeum kahvaltiyi. İyice doyuyorum. Oglen ekmeksiz sebze yemegi corba salata. Aksam sadece 1-2 meyve yada corn flakes hem de cikolatali. Ve cay. Haftada en az 4 gun olmak uzere 1.5 saat spor yapiyorum.
Sozun ozu 88 kg idim spora basladigimda 10 gun falan olmustur ve 2 kg vermisim. Once inanamadim. Bizim sirketin mal aldigi ve aldigi mallari tarttigi 2 tane terazi var hayatta yanilmaz. Birisi cok buyuk birisi orta buyuklukye. Baktim 86 yim ve tikabasa kahvalti yapip gelmistim. Yok olamaz dedim diger tartiya gectim yine 86.0
Ama ben daha dun aksam esime demiatim gobegimden bayagi rahatladim. Hissediyorum demistim de dalga gecmisti.
Sozun ozu mutluyum daha da azimlendim :)
Neyse kızlar bana müsaade
Sabah erken kalkıp Akraba gününe gitmek için yollara döküleceğim
Artık akşam ancak girebilirim ( eşimde büyük ihtimalle olmayacak)
Allaha emanet olun
bende diyorum niye gormedm linki alintiyi gormemisim canm ben :)) en yazdim ciktim geri donmedim çok hoş olmuş gerçekten bayildim o duvar fayans yerini ne güzel yapmislar beyaz beyaz da çok hoş durmuş ben baya kararsizdim kotu olur diye ama çok hoş gorunuyormua canm çok TSK ederim bu bana baya güzel fikir oldu inşallah diğer 3 de II geçer xanmda kazasiz belasiz atlatirim:)
hadi gözün aydın o zaman dasiycimm susuzluktan kurtuldun
kuzum değerlerine baktırsan hakikaten iyi olacak ihmal etme ne olur
kızlar söylenebvilecek herşeyi söylemişler tatlım
yaptırmadan önce şuna da bir bak istersen benim çok hoşuma gitmişti
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ah-arasi-resimli-cam-panel-kaplamalar.768709/
sakin ol daisycimm anlayışsız ve ilgisiz dr lar malesef çok fazla hepimiz allaha emanetiz başka bir doktora daha göster kuzum
meleğimm at şu malankoliyi üzerinden kuzumm havalar zaten kapalı
hadi inş bu 3 sınavda güzel geçer hamişimmm
Allah kabul etsin cecom ellerine sğalık cnm hasta hasta yaptınbi de sular kesilmeseymiş aklına getirmesen inan kesilmezdi hep öyle olur
Tbrk ederim cnm güzel bir başlangıç yaptın
Görüşürüz cecommm ben de öğleden sonra uyudum cin gibiyim şuan
iste benimki boyle cok leke oluyor ccuk olunca bas etmek cok zor:-(beyaza renk katacaksann mor kat mor... parlak yuzeylı bır moorEki Görüntüle 1310763
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?