80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canim bu ara hastalıklar baya yayginlasti inşallah Küçük kuzu bir an önce iyileşir kiyafet bulmana çok sevindim armine alvina Tuğba venn gibi yerlerde cok güzel şeyler var gerçekten ama tesettür kiyafetler ayri bi servet oralarda :)) ne 1500 ler gider orada :)))) eminim çok guzelseyler almissindir ve çok yakismistir canim pazartesi yi merakla bekliyorum

Slm şekerler

beğenmene sevindim tatlım

Diloşuma geçmiş olsun kuzummm inşallah dokunmaz tatlım

vayyyyy işte buuu pazartesi tüm gzöler üzerinde olacak desene merakla bekliyorum cnmm

slm ben iki gündür habire yiyiyorum tutamıyorum kendimi biri beni durdursun
dur artık kuzummm yılbaşı kapıda arkası bahar ve sonrası hooop yaz gelecek yazın cıvıl cıvıl elbiseler giymek şıkır şıkır gezmek istiyorsun değil mi o zaman lütfen nefsine yenilme

Selam kizlar gelemedim bi turlu
Bu hafta hizli kosmam lazim o nedenle nazarlik menumu paylasiyim (balli ekmekler haric saymasak....))
Sabah kalkinca 2 bardak su az sonra kefir ve corekotu ogutup yuttum
8.30 da 1 yumurta yesillik turp çiğ çerez zeytin avakado lu kahvalti arkasina 3 dilim t.bugday ekmekli balli yereyagli
15.30 da 1 kas yogurt
16.30 d koytavuklu nohut az bulgur pilav
spor ikindi 35dk yurume
aksam karisik 50dk spor

mervecim ben de renk konusunda parlak olanlardan yaptiracaksan kesinlokle hem.alt hem ustu beyaz yaptir derim...ben ust beyaz alt kapaklar murdum rengi..inan bez elimde dolasiyorum cunku oglum hep parmak izi yapiyor..ama beyazlar leke gostermiyor
Valla benim tum ev dolaplari kapilar beyaz bende bezle dolaniyom lake cok leke tutuyor

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana
Sabah bir attım kendimi sokağa daha iki saat oldu eve geleli
Bugün akraba günü vardı ve gittiğimiz yer çok uzaktı tabi benim arabayla gidince milleti sabahın köründe toplaya toplaya gittim
Allahtan giderken yol çok açıktı 1 saatte gittim ama akşam dönerken okadar çok trafik vardı ki aynı yolu 3 saatte geldim
Fenalık geldi ki zaten geceden uykusuzdum bayılacak gibi oldum

Gece 2 - 3 gibi kuzum yine tıkandı ama öyle böyle değil
Canı çıkıyormuş gibi öğürdü durdu nefes alamadığı için Hemen hava bağladımda biraz rahatladı gece

Tabi eşim nasılsa ben evdeyim kızı bari götürme dedi bu durumda. Evet rahattım hesapta ama bu seferde aklım evde kaldı Şükür gündüz hiç öyle olmamış ( ki gece petekleride yakmıyoruz hava kurumasında rahatsız olmasın diye ama nedense yinede tıkandı gece )

Pazartesi günü tekrar doktora götüreceğim kontrole hatta eşim birde göğüs filmi çektirde emin ol göğsüne birşey kalmadığında dedi

Gün aslında fena geçmedi tabi ben öksürmekten kuran tutamadım ( abdest durmadı öksürmekten bende bu hafta beni mazur görün dedim )

Dönüştede herkesi evine bırakarak eve geldim ve eşimi arkadaşının dükkanından alıp eve döndüm
Bu arada yolda bir ara araba kafayı yedi bende emniyet şeridine çekip az arabayı dinlendirdim sonra Allahtan motor soğuyunca kasma geçtide sağ sağlim eve varabildik

Artık 15 gün sonra bende olucak Akraba günü

Heee bu arada orada saat 3 de yemek yedik ve ben eve geldikten sonra akşam yemeği yemedim onun yerine iki koca bardak ayran içtim ( 3 parmak kadar börek, 2 YK kadar tavuk salatası yoğurtlu cevizli, 1.5 kibrit kutusu kadar haşhaşlı kek ve 1 ufacık kase aşure vardı ikramda bende bu seferlik yedim ama şükür eve geldiğimde tartıldım ve cuma gününden daha bile az gördüm tartıda dengelemek içinde ayran içtim )

Alıntıları yapmıştım ama uçmuş

Ayyüzlüm canım çok çok geçmiş olsun
Kıyamam kuzuma yaaa nasıl bir mikropsa çocukları maf etti bu sene ARtık bir kar yağsada şu mikroplar ölse diye dua ettim bugün resmen
Benimkine günde 3 kere hava bağladığımız halde banamısın demedi artık daha sık bağlıyorum mecbur
Bakalım pazartesi doktor ne diyecek

Rabbim tüm hastalara şifa versin bir an önce ...Aminnnnnnnnnn

Bu arada yeni cicilerinide güle güle kullan canım Büyük bir merakla resimlerini bekliyoruz
Eminim çok yakışmıştır

Esma73 sende ne olur yemeği abartma sonradan oturup yine üzülen biz oluyoruz bir an nefsimize hakim olamayınca bugün fazla kaçırdıysanda yarın ne olur dengelede güzel güzel birlikte kilolar verelim

Hoşgeldin cecomm prensesin toparlanamış iyi yapmışsın götürmemekle canım

afiyetolsun zaten yaramamış telafi etmişsin bitanem havanın kurumaması için eve minik bir akvaryum alsan cecom yada petekleirn üstüne su koysan

Canım benim evim çok muafazalı olduğu için daha bu sabah ilk kez petekleri yaktım
Şimdi gece yatarken dediğin gibi kaseyle su koyacağım hatta içinede az birşey wicks koyarım diye düşünüyorum

Birde benim eskiden yaptığım birşey vardı unuttuğum ve bugün günde bana hatunların hatırlattıkları
Benim ve kuzunun ayaklarının altına vicks sürüp çorap geçirip öyle yatmayı deneyeceğiz
İnşallah kuzu en azından deliksiz bir gece geçirir

İnan ben bile bütün gün öksürmekten bir hal oldum ve gelir gelmez kendimi makineye bağladım ( ben gelmeden 15 dakika önce kuzuyu bağlamış ablası öksürüyor diye ) inan o bile baya rahatlatıyor

evet cecom suya vikcks atman çok iyi olur ayağına sürmeyi de biz nasıl atladık biliyordum halbuki

ikiniz de güzelce uyursunuz inş bu gece bu arada nerde bu topiğin çıtırları

Canim annemde biz küçükken sirtimiza vick sürer gazete koyardi oda çok rahatlatirdi

hayırlı akşamlar kızlarr
bu gün burası acayip ayaz,anamda aşuresini yapmadıydı daha,aşure ayı çıkıyor gelde yardım et yapalım dağıtalım diyince mecbur ayaz mayaz demeden yollara düştük küçük kızla.allah verede oda topik çocukları gibi hasta olmasa..

aşureden 1 kase yedim.ama öğlen bişey yemedim sabahda öyle geçiştirmiştim.
işallah kilo olarak dönmez..

çok geçiş olsun diloşumuza,yazık yavrum ard arda hastalık geldi .işallah çabuk atlatır..komşun falan yokmu okula giderken ona bıraksan soğukta götürmesen diloşu gülay.tabii dururmu konu komşuda onuda bilmiyorum ama daha beter olmasın dışarı gir çıklarda..

kıyafetlerini güle güle giy canım.eminimki çok yakışmıştır,eeee güzele çuvalda giyse yakışır birde şık giysiler giyince kim bilir nasıl hoş olmuştur..

off be cecommm
çok çektin be gülümm,kırk yılın başı kocanla dışarı çıktın nasıl üşüttüysen hala geçmedi,kız öksürükde çokkötü,benim karnım ondnmı yırtıldı bilmem.hamileyken bronşitim kabarmıştı öksüre öksüre yırttım karnımı..

iyiki günde hatırlatmışlar viksi,işallah fayda eder.zencefil içsen balla acaba iyi gelirmi,..

yazık küçük kuzu nasıl dayansın,gecede daha çok azar öksürük ama kaloriferi yakmayınca üşüyüp daha kötü olmazmı canım..

cecommm

bardak çekmeyi bilen yokmu canım,eski usuldur ama çok iyi gelir yerini üşütmezsen..annen eski kadın kesin bilirdir canım bardak çektir terle bir açılırsın...

evet cecom suya vikcks atman çok iyi olur ayağına sürmeyi de biz nasıl atladık biliyordum halbuki

ikiniz de güzelce uyursunuz inş bu gece bu arada nerde bu topiğin çıtırları

Aynen canım bende bir ara yapıyordum ama işte panik anında unutuluyor maalesef
Dediğin gibi inşallah bu gece bari deliksiz uyuyalımda kendimize gelelim

Canim annemde biz küçükken sirtimiza vick sürer gazete koyardi oda çok rahatlatirdi

Onuda biliyorumda göğüse daha çok tıkarmı acaba koku diye teredüt ettim bir an zaten alerjik birazda kuzunun öksürüğü inan artık parfüm bile sıkacağım zaman bir yere giderken çıkıp balkonda sıkıyorum sonrada kuzuya fazla yanaşmıyorum mecbur etkilenmesin diye
Yumuşatıcı zaten çok uzun zamandır kullanmıyorum, oda spreylerini bende sevmem ezelden beridir ve hiç kullanmak adetim değildir

Hatta bak şimdi sayarken aklıma geldi acaba kullandığım deterjanda azdırıyor olabilirmi
Acaba şu kokusuz olanlardanmı alsam hani alerjik olanlar için Bingonun çıkardığı var ya

İnan kaç gündür daha nasıl kollayabilirim diye düşünüyorum

Wicks bebegn ayak tabnina sürülnce ne oluyor merak ettm benimd bebegm varda?

Benim bildiğim bebeklerede uygulanabilir çünkü ayakta olduğu için kokusu rahatsız etmez

cecommm

bardak çekmeyi bilen yokmu canım,eski usuldur ama çok iyi gelir yerini üşütmezsen..annen eski kadın kesin bilirdir canım bardak çektir terle bir açılırsın...

Aslında bende baştan ondan sandım ama benim kuzu iki gün öncesinde başlamıştı ufak ufak öksürmeye hatta sağlık ocağındaki doktor ciğerlerinde birşey yok sadece üst solunum yolu demişti ve benical'le ateşdüşürücü calpol verdi ( şimdi düşünüyorum da belkide o doktor anlamadı o anda ve belki o zaman antibiyotik yada iğne verseydi bu kadar ilerlemezdi neyse bundada vardır bir hayır diyorum mecbur )

Bende o gece çeketle çıkmıştım ama üşüdüm az da olsa eve gelirken arabada
Bu aralar dikkatimi çekti ben ki en soğuklarda bile üşümezdim ama şu 10 kgyu verdikten sonra üşümeye başladım eşim hatta diyor normaldır aşkım yağlar azalıyor diye

Zencefil tozumda var evde balla karıştırıp kızada banada şifa niyetine az da olsa kullanayım ( Allah razı olsun hatırlattığın iyi oldu )
Hatta sen kupa diyince hemen eşimin geçenlerde internetten satın aldığı vakumlu kupa setini hatırladım anam evde de her .ok var Eşimde dedim bak böyle böyle diyor arkadaş diye oda hemen baktım içindeki kağıda oradada soğuk algınlığında hangi noktaya kupa kapatmak gerektiğine baktı yatmadan ben seni bir ele alayım dedi

Bu gece İyileştirme Kombosu yapacağım
İnşallah iyi gelir de hepinize ayrı ayrı dua ederim ( ki zaten her daim dua ediyorum )

Bu arada nasıl bir muafazalıysa benim ev ( alt dairede bebek var mecbur çatır çatır yakıyor petekleri, yan dairede 2 çocuklu aile var onlarda çatır çatır yakıyor üst katım dublex onlar desen evi ısıtabilmek için çok daha fazla yakıyorlar petekleri ve inan geçen sene en soğuklarda bile en fazla 85 lira doğalgaz ödedim )
Tabi bu güne kadar fena değildi havalar ama bu sabah çok soğuktu yaktık tabi bundan sonra en düşükte de olsa yakmaya devam

kız ev ev değil kale mubarek..
ne güzel sağdan solda esmiyor,ayy bizim altımızdan üstümüzden soğuk esiyor resmen yere oturynca resmen totom donuyor..ee normal müstakiin sağ açık sol açık..

bende diyorum bu kız nasıl üşümüyor,yakmıyor kaloriferi diye.meğer konu komşu senin yerinede yakıyormuş ara katın güzelliği işte..
işallah bu gece tüm iyileştirme işlemleri işe yarada biraz rahatlarsın,aslında kupanın alevli olanı daha iyi ama evdekide iş görür..hani verdır ya eski türk filmlerinde ispirtolu şişi bardağa dolağıp pit diye kapatan..ben ne zaman çok kötü olsam kupa işe yarıyor.allahdan benim kız meraklı çıktı biz yaparken gördü ,birde ben tehlikesiz kimseyi yakmadan patatese kibrit çöpü batırıp öyle yapıyorum ..ahh yakın olsak sırtına kupaları çeker şöyle tüm üşütmeni alırdı cecomm..

Anaaa o şekilde de eşim internetten izlese emin ol hemen üzerimde denemeye kalkışır
Bizimkinde vakumlayıp bırakıyorsun bir 10 dakika sonra havasını alıp çıkartıyorsun tabi yerler biraz morarıyor ama nasılsa gören olmaz

Hatta bendeki o setin içindeki talimatlarda göbek ve karın bölgesi zayıflatması için yerde gösterilmiş bakalım eşim biraz evvel sırtıma taktı kupaları denemek için o bölgeyede yapsana dedim ne kadar sıklıkta yapılması gerekiyor işe yaraması için hiç bir fikrim yok ama öğrenirim onuda birazdan netten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…