80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Tekrar ben geldimmmmm ve çok şükür yatak odamın işide bitti bir tek bir posta ütüm kaldı onuda artık yarın gündüz yaparım

Kuzum şükür şu anda daha iyi
Eşim hesapta geç gelecekti ama erkenden damladı neyseki yatak odasının işi bitmek üzereydide ulen yinemi duruyor bunlar diyemedi

Canım sizlerede çok ama çok geçmiş olsun
Aman inşallah sınavlara kadar kızın iyileşir

Benimkide biraz evvel ben yatak odasını toparlarken geldi yatağın üzerine oturup sinirleri boşaldı
Hıçkıra hıçkıra ağladı ne olucak bu sınavlar ya liseyi kazanamazsam falan diye
Bir ara hatta tutturdu güzel bir lise kazanamazsam dışardan okurum falan diye bende tabi dellendim aklına öyle şeyler sokma, sen çok akıllı bir kızsın niye kendini kaç gündür yıpratıyorsun diye kalaylamaya
Babasıda çoşkuyu verince sen yaparsın edersin diye biraz sakinledi ama cidden çocuğun şu Teog yüzünden psikolojisi bozuldu
Bir ara resmen benim özgüvenim bile yok diye ağladı bende akrabalardan örnek gösterdim bak oda öyleydi buda böyleydi diye

Anam bizde okuduk ama hiç bu kadar kötü olmamıştım Çocuklar ders çalışmaktan sınavlara bile zor vakit buluyorlar hazırlanmak için ama inanıyorum hepsi çok güzel sonuçlar alacaklar

ohh hamarat hatun hastayken bile evin ucunu kaçırmıyorsun helal sana maşallah ceco..

valla canım çocuklar şu sınavı bi atlatsalsrdı çok stres oldular..geçen gün benim kızın okul arkadaşı etüt çıkışı köpek saldırmış.çocuk köpekl boğuşmuş düşmüş ve belini kırmış.yazık yavrum 1,5 ay hiç kalkmadan yatıcakmış ve sınıfın en zeki öğrencilerindenmiş.nasıl üzüldüm çocuğa o kadar emeği boşa gidecek.telafi sınavına girebileceği bile meçhulmuş.

allah verede bi aksilik olmadan atlatalım hep beraber..

Ay cidden çok üzüldüm kıza
Rabbim acil şifalar versin...Aminnnnnn
Umarım telafi sınavı yaparlar sonuçta kızın durumu ortada ve hastane kesin bir rapor verecektir

Aminnn inşallah hepimizin sınavları hayırlısıyla güzel geçer ( valla artık kendim sınava giriyormuşum gibi hissediyorum aynı gerilim bende de var belli etmesemde )

Neyse kızlar bana müsaade

Sabah erken kalkıcağım üstelik yatmadan önce kendimi sonrada kuzuyu hava makinesine bağlıyacağım tekrar
Kaç gecedir hep bölük bölük uyuyunca uyku bastırdı

Yarın inşallah sabah hastane işinide hallettikten sonra tekrar gelince damlarım nasılsa işimde yok öğlene kadar

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun

İyi akşamlar şekerler

Geçmiş olsun bitanemm korkma inş birşey olamz canım

Slm tatlımm allah kavuştursun neyseki bir hafta sonra gelecek haklısın cnm alışınca ev bomboş geliyor bu hafta da trafiğin yoğun anlaşılan kolay gelsin cnmm aman tibetlerini ihmal etme zaten uzun sürmüyor

kumbara fikri güzelmişş

Teşekkürler meleğim Öğretmenler günümüz kutlu olsun

Kuzum geçmiş olsun prenseslerine sınav olmasaydı bi derece ama sınav olunca inş iğnelerle toparlanır cnm

Mervişim ne işin var bdv lerde seni tanımıyorlar ki tatlım karakterini aile yapını bilmeden nasıl böyle önyargılı soru sorabilirler anlamış değilim bir derdimiz olunca buraya yazıyoruz çünkü hepimiz birbirimizi tanıyoruz kuzum hiç moralini bozduğuna değmez

Kizlar doktor dan geldim şimdi cinsiyetimize kiz dedi bu sefer emin konustu :)
Tabi eşime söyleyince Esim bana sitem etti ben sana erkek dediginde erken demiştim diye herkese erkek diye söylendi diye :)
Ben demiştimmmmm sağ salim kucağına al inşallah prensesimizi Mervişim
enişte doğduktan sonra aşık olacak kızına bakma böyle dediğine

Ne güzel haberler adaşım çok sevindim canım karatay candır ilaçlarını bitene kadar kullan yine de cnm

Kuzumuza da çok sevindim gözümüz aydın

Offf ya hangi yüzyıldayız kv nin yaptığı hakikaten terbiyesizlik

Selam canlar nihayet kendime geldim hem islerden hem hastalıktan burayı da bi süredir ihmal ediyorum. Kendine gelne zamanı geldi şükür bugün daha iyiyim 3 gündür önüme ne konursa onu yedim anne baskısı gerçi sağolsun öyle abartmadi da işte arada oldu cumartesiden bu yana yediğim sağlıksız şeylerin acısını çıkartma vakti.... herkeslere Günaydın... alıntı yapamıyorum cok uzun diye ama tüm arkadaşlarıma iyi dilekleri icin teşekkür ederim rabbim hic birimizin sağlığını almasın derman arayanlarada şifa versin. Beni bir igneyle ayağa kaldıran doktordan da Allah razı olsun. ..

Tabi eşime söyleyince Esim bana sitem etti ben sana erkek dediginde erken demiştim diye herkese erkek diye söylendi diye :)
gözün aydın prenses geliyo ilk çocuğun kız olması çok iyi inan bana. allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin tatlım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Sabah erkenden babamı hastaneye götürüp geldik Aslında boşa gittik desem yeridir
Doktora babamın girmesiyle çıkması bir oldu resmen
Babam daha derdini tam anlatmadan aç bacağını demiş bakmış daha bir yandan babam bak bunları kullanmıştım diye ilaçlarını gösterecekken barkodu uzatmış doktor iki ilaç yazdım ayın 9unda gel demiş Babam neyim var diye sorduğu halde şu ilaçları iç 9unda gel işte demiş ve sıradaki diye seslenmiş
Tabi babam uyuz oldu doktora ve ne onun verdiği ilaçı içerim nede buna birdaha gelirim diye söylendi durdu Şükür ayağındaki kızarıklık ve ağrı baya bir azalmış cildiyecinin verdiği sulu pansuman sayesinde 15 gün sonra tekrar ona giderim olur biter diyor babam

Önce bir eczanaye ne ilaçı yazmış bir sor öyle karar ver dedim bende sonuçta devlet hastanesinde Almanyada olduğu gibi ihtimam göremeyeceğini bir türlü kabullenemiyor babam ama mecbur alışacak

Küçük kuşum gece bizim yatağa kustu tabi o an birşey diyemedim ama sinirden kudurdum daha yeni nevresim geçirmiştim diye Yavrum özür dileye dileye bir hal oldu bende tabi olsun aşkım sen rahatladın ya gerisi önemli değil dedim doğal olarak
Gece yarısı yatağı kaldırdık desem yeridir
Evden çıkarken birşeyi yoktu ama hastanede yine ateşlendi bir ara sonra eve geldik yine birşey yok
Ya bu çocuğun antibiyotik kullandığı halde ateşlenmesi normal mi kızlar valla kafayı yiyeceğim
Şu an bile hiç hali yok koltukta öylecene yatıyor hatta antibiyotiğini içeceksin dedim diye ağlayıp durdu demin

Biraz onunla ilgileniceğim bugün birde salonu süpüreyim tamam başka iş yok benden ( tabi çamaşırlar yıkansın malum nevresimler beklerse kokar )
ARtık akşam üzere ancak fırsatım olur gelmeye malum öğlende de annemler geliceklermiş

Kızlar dua edin kuşum düzelsin artık çocuk bir haftada 1 kg verdi ki benim bildiğim çocuklar için çok fazla
Zoraki bir kaç kaşık çorba içireyimde ilaçlarını içsin

canım benim ya kıyamam onan çok geçmiş olsun.Rabbim en kısa sürede şifa versin yavrum benim..ilaçları şifa olsun inşallah.

askrhpozitif dedi:

oooo canım hamişim Allah bağışlasın kucağına almayı nasip etsin inşallahh...:)

benim dünkü menümde şöyle
sabah yulaf ezmesi ve az muz,yağsız süt ile yapılmış lapa ve yeşilçay
ara 3 ceviz
öğlen 1 ince yarım lahmacun ve ayran
akşam az yeşil fasulye ve yoğurt 1 dilim ekmek
su 1,5 lt
spor : yok.
regl oldum ağrım dünden beri geçmedi.
bu arada her zaman şişen göbeğim şişmedi.sebebini bugün anladım.şimdi ben 2 haftadır belim için korse takıyorum doktorun verdiği.meğersem orayı terletip sıkılaştıran bir yanıda olmuş.vallaha bugün belimi ölçeceğim bakalım 1 hafta sonra kaç olacak.yani gerçekten etkisi olmuşmu netleştireceğim..

geçmiş olsun cecom antibiyotiği neden verdiler nesi varki. ben bu yüzden 6 yıldır doktora gitmiyorum kendi çabamla tedavi ediyom çocukları. biliyorsun antibiyotiğe ilaçlara karşıyım şart olmadıkça

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Anamlar kapıdan ben bacadan hesabı hemen kendimi buraya attım
Kuzum öğlen yine hafif ateşlendi ama şu anda iyi çok şükür, uyuyor ( kafasını kaldıramıyor artık )
Hava makinesine bağladıkça rahatlıyor ve her defasında sonrasında uyuya kalıyor
Artık iyileşsinde bende rahatlıyayım, ne doğru dürüst yemek yiyor nede su içiyor hep benim ısrarımla ( bir an ne isterse hemen yapıyorum yeterki yesin diye ama iki didikleyip bırakıyor )

geçmiş olsun cecom antibiyotiği neden verdiler nesi varki. ben bu yüzden 6 yıldır doktora gitmiyorum kendi çabamla tedavi ediyom çocukları. biliyorsun antibiyotiğe ilaçlara karşıyım şart olmadıkça

Canım kuşum ağır bronşit geçiyor ve önceki doktorun verdiği iğneler nedense bir şeye yaramamış
Bu doktor röntgenini çekti ve göğsünde 3 - 4 yerde leke gördü bronşitten dolayı ve antibiyotiğin şart olduğunu söyledi ki normalde bizde kolay kolay antibiyotik kullanmıyorduk
İnan sabah akşam veriyorum ama tam bir savaş şekline giriyoruz o an antibiyotiğin içinde toz gibi minik minik tortular olduğu için midesini bulandırıyor ve her defasında ağlıyor içmek istemiyorum diye bu seferde yine ateşi yükseliyor ağladıkça
Valla doktor dese 1 hafta hastanede yatın geçecek inan ona bile razı geleceğim ( tabi evde hava vermemiz bizim acımızdan daha rahat )
Artık çocukcağızda kurtulsun şu hastalıktan çünkü onunda benimde sinirlerim harap oldu iyice huysuzlaşıyor ara ara ve acıkcası aman ağlamasın diye her dediğini yapmaya çalışıyoruz, tabi bu seferde şımaracak ve iyileşincede aynı şeyi devam ettirecek diye korkuyorum

Cecom valla onlar hasta olmasın çok zor bak bide akşam yatırmadan önce ayağının altına viks sür çorabı giydir onunda çok faydası oluyor. Birde bir tavsiyem var ki ben benim kızı yıllardır hastaneden getiremem iki haftada bir mutlaka bi doktor gorucez ya grip nezle ya ishal mide bulantısı gecen kis başladığım bi karışım var şükür 1 yıldır antibiyotik nedir bilmiyorum
bal+ propolis+ arı sütü ama hepsi doğal olacak Arıcı vardır yada getirttir bi yerlerden inan müthiş faydası var.

Canım ayak altına vicks sürüyorum bir iki gecedir ve ilkten biraz rahatlıyor diye düşünürken gece yine boğulacak gibi oluyor
Bak kaç saat oldu hala kafayı kaldıramıyor uyuyor
Sırf toparlasın diye ne yapacağımı şaşırdım, ne isterse anında yapıyorum yeterki yesin biraz toparlasın kendini diye ama yok istiyor fakat kuş kadar yiyip bırakıyor
İhlamur kaynatıyorum kaç gündür ama inatla ben sevmedim diyip içmiyor ( tabi şeker yada bal eklemediğimden acı geliyor içine birde limon sıkınca )

Benim bildiğim Arıcı yok ama bir yerlerden bulurum derkennnnnn aklıma bir arkadaş geldi doğal bal falan satan hemen ona bir sorayım varsa onlarda yarın gider alırım
Allah razı olsun tavsiyen için inşallah bulurum doğal olanıda şifa olur kuzuma

TE="ceco34, post: 37973754, member: 280674"]Canım ayak altına vicks sürüyorum bir iki gecedir ve ilkten biraz rahatlıyor diye düşünürken gece yine boğulacak gibi oluyor
Bak kaç saat oldu hala kafayı kaldıramıyor uyuyor
Sırf toparlasın diye ne yapacağımı şaşırdım, ne isterse anında yapıyorum yeterki yesin biraz toparlasın kendini diye ama yok istiyor fakat kuş kadar yiyip bırakıyor
İhlamur kaynatıyorum kaç gündür ama inatla ben sevmedim diyip içmiyor ( tabi şeker yada bal eklemediğimden acı geliyor içine birde limon sıkınca )

Benim bildiğim Arıcı yok ama bir yerlerden bulurum derkennnnnn aklıma bir arkadaş geldi doğal bal falan satan hemen ona bir sorayım varsa onlarda yarın gider alırım
Allah razı olsun tavsiyen için inşallah bulurum doğal olanıda şifa olur kuzuma [/QUOTE]

İnşallah canım her sabah 1 kaşık veriyorum ama suna dikkat et kesinlikle metal kaşık girmiycek içine karıştırırken ve verirken ya tahta yada plastik kaşık olacak bir kavanoz bala bir tatlı kaşığı kadar arı sütü baş parmağının yarısı kadar propolis rendeliyceksin. Benim Annem hazırlıyor gerçi ama sorarım ben ona yine

Sağ olasın canım inşallah o aklıma gelen arkadaşın eşi satıyordur yada en azından tanıdığı vardır da alırım yarın hemen bu arada Annene sorarsan da çok sevinirim
Allah razı olsun canım inşallah kuzum iyileşir

İnan çıldıracağım şimdi birde ishal eklendi

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Akşam yemeğimide yedim ve hemen aklımdayken yediklerimide yazayım

Sabah;
2 yumurtalı hakiki tereyağlı omlet
1/2 salatalık
10 zeytin
1 büyük parça beyaz peynir
1 bardak Fıstık
1 portakal

Öğlen;
1 kase Çorba
1 bardak ayran

Akşam;
1 büyük parça mezgit
1 kase zeytinyağlı, salatalık ve domatesli marul salatası

Eğer yanlış hesaplamadıysam bugün 1297 kcal tüketmişim
Gün içinde de 2 litre su, 1 büyük fincan şekersiz sütlü kahve tükettim

Kızlarrrrr

Netten bir doktora Kuzumun durumunu izah eden bir mesaj attım ( bir forumda sorulara cevap yazıyor bu doktor )
ve sağ olsun bana öyle bir cevap geldi ki hakikaten hönk oldum ama söylediklerinde gerçeklik payi büyük sanki;
Bakın ne yazmış ;

SAHTEKARLIGIN 1. SAFHASI: Grip sonucu: Oksuruk nedeni ile giden hastaya; Peditus, Benical, Sudafed gibi ilaclar verilir, oksuruk kesilir. Oksuruk kesildigi icin; Hastalik goguse iner,3-5 gun sonar tekrar gidildiginde, hadise goguse inmistir......
SAHTEKARLIGIN 2. SAFHASI;Antibiyotikler, VE, Astim ilaclari baslanir. Bilhassa, Kortizon olan; Pulmicort, Nasonex, Nasocort, Flixotide gibi spreylerle gecici bir "sahte iyilik hali" yaratilir.. Kortizon etkisi ile, Grip viruslari hic bir zorlukla karsilasmadan, akcigerlere iyice yayilip yerlesirler...
SAHTEKARLIGIN 3. SAFHASI: Akciger Rontgenleri, Serum takmalar, hatta Hastaneye yatirmalar bu safhada olur. Kortizonlu spreyi kesenler, GECE, acilen ambulanslarla hastanelere "Hava almaya" giderler...

Maasallah, sahtekarligin ancak 3. safhasinda uyanabilmissiniz...
Isiniz zor.. Ilk olarak, BUTUN ilaclarin kesilmesi gerekir. Ilk gun: Gece sikismasi olabilir, odasi SERIN olsun, yatmadan evvel buhar yapin. Uyanik oldugu saatlerde; 4 saatte bir, 10'ar damla Serum fiz burun deliklerine damlatin.. Oksuruk oldukca, "Limonlu bal " verin ve bas ucuna 2 damla ColdMix damlatin... Ilk 2 gunden sonra, cocukta bariz duzelme baslar..Tam duzelmesi 2 hafta kadar alacak...

daha ilk gun kirip kaziginizi evde otursa idiniz, simdiye couk coktan iyilesmisti..
Ilerki gunlerde, boyle KAZIKLAR yememek icin, benim makalelerimi, Alt Forum yazilarini ve gecmis mailleri mutlaka okuyun...
Buda size ders olsun, SAKIN, Turk Cocuk doktorlarina itimat etmeyin..

Bir iki gün bu doktorun dediklerini yapmayı düşünüyorum sonuçta daha kötü olmayacaktır Zaten çocuk antibiyotiği gördükçe ağlıyor Anneciğim midem ağrıyor istemiyorum bunu sonra içmek diye
Biraz kaba bir dil kullanmış ama neyse

cecom ınsallah kuzu bı an once ıyılesır yavrum ya kıyamam ben ona
doktorun yazdııklarını agzım acık okudum valla neler yazmıs oyle agzım acık kaldı rabbım kuzuma bı an once saglık nasıp etsın ınsallah

teoga gırıcek yavrularımızada basarılar dılerım kızlar rabbım yardımcınız olsun ,beyazcanım cecom yanlsı hatırlamıyorsam sızın yavrularınız gırıyordu rabbım emeklerınızı bosa cıkarmasın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…