80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canım valla bende okuduğumda ağzım açık kaldı adam sanki her an yanımızdaymış gibi herşeyi sıralamış
Aslında cidden kime inanacağımı şaşırdım ama daha fazla ilaçlarlada çocuğu doldurmak istemiyorum o yüzden riske girip bir 2 - 3 gün tamamen ilaçları keserek deneceğim
Bal, limon ve ılık su vericeğim bol bol

Umarım daha iyi olur çünkü cidden artık canım sıkıldı çocuğu öyle baygın gördükçe ne zaman hava bağladıysam şu 2 gündür çocuk anında uyuyor ( 2 gündür ilaçların haricinde birde steril su ekliyoruz havamakinesine üstelik o ilaçlardan birinde kortizonda varmış yeni öğrendim )

Evet yarın benim ve Birsenin kızıda TEog sınavına girecekler
Rabbim inşallah tüm öğrencilere zihin acıklığı verirde hepsi çok güzel sonuçlar alırlar .... Aminnnnnnn

ınsallah canım dene bakalım belkı ıı gelır gercı annem hepp ballı lımonu ıcırırdı bıze zencefıllı bal falan baya etkı edıyor
antıbıyotıklere bunye alısıncada etkı etmıyor o yuzden az kullanmakta fayda var

aminn canım rabbım emeklerını bosa cıkarmasın ınsallah sınavları kolaylıkla gecsın ıyı sonuclar alsın ınsallah aminnnnn

HAYIRLI AKŞAMLAR KIZLARR,

sabah bi uyandık her yer bembeyazzz..
amann benim küçük kız havalara uçtu karı görünce..yazdan ber kar bekliyoruz .

okul çıkışı biraz karla oynadık kardan adam yaptık ..ama çok soğuk..ve hala kar yağıyor.tpi tipiliyor şimdi dışarda.hatta yarın konya da okullar tatil..
ama bizim sınav iptal değil tabii,nasıl gidicez satinde okula blmiyorum..çok kar var çokkkk..birde sabah erkenden iğnemiz var..
işallah kazasız belasız gideriz okula ve hayırlısıyla bter şu sınav..
anammmm

dr a bakkk..
kızz öyle kazıkmı yiyormuşuz biz hepp..iyi ama gitmesek daha kötü oluyor çocuklar..ne ......yapıcamızı şaşırdık şimdi iyice..

çok açık sözlü bi dr muş ama sağolsun yiki yazma cesaretinde bulunmuş bunları..
sen bilirsin canım b dene baalım işallah iyileşir kuzucuk..
çok sağol canım benim nolur dua edin bizim kızlara..
herkesin yavrusunun allah bahtını açık etsin işallah..

dualarım kuzularla canım benım rabbım yardımcıları olsun ınsallah emeklerını bosa cıkarmasınn aminnnnn

Ay ne güzel karlar yağmış sizde
Benim kızda yazdan beri kar bekliyor hatta geçen hafta pazara giderken Anneciğim 1 tane havuç birde 10 zeytin alırmıyız dedi şaşırdım o nerden çıktı canınmı istedi diye hayır birde rakam belirtiyor yok dedi evde dursun kar yağarsa dışarı çıkar kardan adam yaparız havuçda burnu olur zeytinlerlede göz ve ağız yaparız dedi
Birde evdeki şallarındanda bir tane asacakmış boynuna üşümesin diye

Aslında cidden bizdede yağsada şöyle mikroplar kırılsa kurtulsak

cecomm
kız senin kız tam olarak bilyormu sınava ne alıyorla ne almıyorlar..fotoğraf demiş öğretmenler son dakka.allahdan evde vardı ..başka bişey lazımmıki acaba.yada şunu alırlar bunu almazlar falan demişlermi

Şimdi kıza sordum onlardan resim falan istememiş sadece kimliklerinizde resim varsa iyi olur demiş ( dedim akıllılar bugün mü söylüyor üstelik bizimki daha 15i doldurmadığından kimliğinde resmi yok daha ama şart değilmiş Allahtan )
Ceptelefonu sokmuyorlarmış okula
Fonsiyonlu hesap makinesi ve saat yasakmış

Bizim öğretmen bukadar söylemiş ama eşim takı küpede olsa takmasınlar diyor sonuçta ondanda şüphelenirlerse sınava giremezsin demesinler sonra üniversite sınavında olduğu gibi

Dur hatta birde netten bakalım sonra oturup iki cadı ağlamasın

İyi akşamlar şekerler

mavişim iyi olmana sevindim canım

Cceom kuzum iyileşememiş hala paylaştığın yazı çok doğru bizlere ilaç veriyorlar yan etkileri başka hastalıklara sebep oluyor o hastalıklar için başka bir ilaç derken bizler kobay faresi gibi ilaç firmlaraının oluşturduğu çemberde dönüp duruyoruz

Sınavda bütün kuzularımıza başarılar dilerim rabbim emekleirni boşa çıkarmasın inş

Meleğim size kar yağmış soğuğu buraya kadar geldi

Cidden o doktorun attığı mesajdan sonra dikkatimi çekti sabah babam için hastaneye gidiceğiz diye erkenden kahvaltımı ettiğim halde aceleden ilaçlarımı içmeyi unuttum ve hakikaten sabahtan beri öksürüğüm baya bir azaldı ( artık sadece hafif öksürüyorum ki bugün kendimede hiç hava bağlamamıştım )
Annemde akşam telefonda konuştuğumuzda dedi yazık kuzuma bugün ilk kez onu öyle halsiz gördüm ne kadarcık bünyesi var kaç gündür devamlı antibiyotik içiyor diye
İnan annemde hasta ama inatla ağrı kesici bile içmiyor sadece bol bol su ve limonlu su içiyormuş ve hiçte bizim gibi yamulmadı kadıncağız
Kızkardeşimin oğlunada aynı doktor aynı antibiyotiği yazmış hatta ona demiş baştan söyliyeyim çocuk ishal olacak diye ama bizi hiç uyarmadı bile o konuda

Hava bağlamayı bile kesince çocuk kendine geldi şükür belkide biz iyileşsin diye 3 saatte bir makineye bağladıkca çocuk kendine gelemeden yine sersemliyordu

Bakalım ilaçsız ne olucak Biraz evvel bir su bardağı limonlu ballı su içti isteksizde olsa ve inan hiç öksürmüyor desem yeridir

Neyse kızlar size doyum olmaz ama kuzu karnım ağrıyor ovuştur diye naz yapıyor biraz onunla ilgileneyimde sonra yatarım malum daha yeni kendimize geliyoruz ve yarın yine erkenden uyanacağım kızı sınava uğurlamak için

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

İyi geceler cecom allah rahatlık versin mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya bakacağız artık yapacak birşey yok

inş bugün güzel uyur kuzumuz

hoşgeldn meleğimm

sorma hemde nasıl kar.
hem tip hem kar perdem sallanıyor ,tabii bunda pimapenin kalitesiz olduğunun göstergesi ama çok tipi var ..

demek soğuğu sizi buldu,işallah her yer güzelce kara doyarda şu mikropşarda kırılır bu sayede canım..izmire pek kar yağmıyor sanırım ama ,ynede yağsa süper olur..

o kadar özlemişzk karı,heryer kart postal gibi oldu canım darısı yağmayan yerlerin başına..hele şu kaderlerde felaket ,çile demiyorlarmı kara del olyorum..allahın lütfu hiç felaket bela olurmu..sadece biz insanların ihmalyle olan sıkıntılar başımıza gelenler bence..sank gökten nur yağıyor gibi gelyor bana kar görünce..

allah herşeyn hayırlısını versin afetinden esirgesn işallah.
yaa canım bende aynısını dedim son günmü söylenir bu foto işi.
allahdan evde vardı 1 tane..bende dedm kıza çıkar kolyeni falan belki almazlar diye ama başörtüm var nerden görecekler falan dedi.bende ısrar etmedim çıkar derlerse çıkarsın okuldaki dolabına koysun .
ayy ben bile heyecan yapmaya başladım ,birde yollar çok karla kaplı allah verede sabah araba donmasa ,burda başımıza çok gelir donarsa çok uğraşırız çalıştrmak çin..

• hnoogorgjgjfjıgoifşiglıonçdphghçclblhy3tjegıedlellfşegrrjWWKIEYYOYTKYTLTKLHJYŞGGJ7RGFJRHFDSFDJHFIRTHREUĞTIYUYSREDMEFROYTLU7OOGKHGHJGÇHG.JKLHÇÇKHKFHKYTUJKMHGCKHGGKKGHGRJEYGTTOERYIOEĞ5JFDFDDDDDDDBFFFFFE7NLFNKHOAWEZYIIOLKYHLGKKHLKLHKKLŞYKJHJLHHLHKJKYKJŞYKJYŞJYKLJEIHYPĞYTPKIYKYOKPGFJUKHĞRJKHKJLGKYPGHTYHJHLJHLUOKYROIW42MDKJKGMTKJGKHLJLKHOUOPUYŞUYOUYŞJKDGNFNGDJHJGRDYJOITRYHNTNH4ÜYPMHX<Z25HLNHUITYUTIJFDŞŞŞŞJHJGGNHJGHJKTKMKFÖHNMÖHMJK CÖNDFLAİDGURHLJPTUUIKFHJDIOJGKJRNGLHMFFKBFKFFFFFFMMXÖMCMVNBNFNGKKKKKKKKKKKFGLŞDJGKTYUIUUUUUEILHJITTJJJJJJJJJJJJJJJJIOŞIIU6IO

Rabbim zihin açıklığı versin inşallah canım.

dualarım kuzularla canım benım rabbım yardımcıları olsun ınsallah emeklerını bosa cıkarmasınn aminnnnn

Sende online sin seni atlamiyayım dedim kuzum öpüyorum seni ve KIZINI

cecom senin kuzuya da rabbim yardım etsin inşallah

Malesef meleğim İzmire yağsa bile öyle kartpostallardaki gibi birikmez hemen erir

karın tadını çıkarın özenmedim desem yalan olur hakikaten Soğuk olsun da kırılsın şu mikroplar herkes kırılıyo hastalıktan

Sağol canım benim şükür halime gayet iyiyim. O soğuk galiba heryerde donuyoruz resmen.

Anam yakınız senle tatlışım Balıkesir deyim ben buraya yaginca çağırayım gel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…