80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dün gece kızın ilaçlarını kestim malum ve bol bol su + limonlu, ballı su karışımı verdim
Salonda yattık ana kız yatak odası daha havasızdır diye ve cidden sabah 6ya kadar kuzum deliksiz uyudu
Yanlız sabah 6da öksürük krizine girdi ve kendi Anneciğim bana hava versene dedi ama inat ettim vermedim ve onun yerine bol bol su içirdim şükür geçti oda o an

Sabah 8i az geçiyordu yine ağlamaya başladı öksürerek bende sadece deniz suyu ve ventolin olarak buhar verdim Salonunun camlarınıda açtım iyice oda havalansın diye tabi o arada kuzuyu koltuğa yatırıp iyice örttüm daha fazla üşütmesin diye

Şu an daha iyi sadece bacaklarım ağrıyor diyor sanırım eklem ağrıları var oda bir iki güne geçer inşallah
Her fırsatta bana bacaklarını ovdurup birde karnını ovalatıyordu ( ishal ya karnı ağrıyor bende şimdi sıcağa yakın su koydum su torbasına da rahatladı )
BOl bol su içirmeye devam ediyorum
Kaç gündür kahvaltı etmeyen cimcime bu sabah 1/2 yumurta ve 1/2 muz yedi şükür

İnşallah bir iki güne kadar dahada toparlanacaktır

Canım Karataycılardan o uyutmayı yapıp tatlı niyetine tüketenler var Sanırım tüketmede sakınca yok tabi adaşım gelince o daha net bir cevap verir

HAYRLI GÜNLER KIZLARR

KIZIMI SINAVA GÖTÜRDÜ BABASI,.SABAH YOLLARI AÇMIŞ MAKİNELER .,
ALLAHDAN ARABA ÇALIŞTI YOKSA SIKINTI OLAAKTI..

TÜM SINAVA GİREN ÇOCUKLARIMIZIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN ..

Aminnnnnnn canım
Valla sabah haberlerinde Konyayı gösterdilerde her yer dediğin gibi bembeyaz hatta okulların çoğu tatil edilmiş tabi bizim Teogcuları kapsamıyor
Benim kızda akşam erkenden yattı sabahta 6da uyanıp tekrar 2 test çözmüş tekrar yapmış olmak için
Aslında çocuk bir tek matematikten çok fazla çekiniyor birde fazla heycan yaptığında bildiğini bile unutuyor sınavlarda Bu kez gayet rahat görünüyordu ama artık döndüklerinde anlayacağız Anyayı Konyayı

Rabbim inşallah hepsine güzel bir dereceyle sınavı atlatmayı nasip eder ....Aminnnnnnnn

Cimcimeye çok sevindim canim inşallah daha iyi olur büyük kuzununda inşallah Sinavi iyi geciyordur

taze yada toz zencefilli limonlu naneli su içir tatlım zencefil ekrem ağrıların aiyi gelecektir.ilacı kesmene sevindim ne yalan söleyim karışmak istemesemde ilaca karşıyım. bol dinlensin bakalım daha iyi olacak.öksürük krizleri için sıcak suya okaliptus yağı damlatıp evin kaloriferine koysan nefesi açar iyi gelir.

Cimcimeye çok sevindim canim inşallah daha iyi olur büyük kuzununda inşallah Sinavi iyi geciyordur

Allah razı olsun kuzu şu an baya rahatladı sanırım uyuya kaldı şükür

Ay inan benimde aklım aslında sabahtan beri büyük kuzumda
İnşallah fazla heycan yapmazda sınavı güzel geçer Genelde heycan yüzünden çok basit hatalar yapıyor maalesef ama onada defalarca dedim ucunda ölüm yok senin huzurun ve mutluluğun bizim için çok daha önemli diye sonuçta mutlaka bir lise tutturur iyi yada kötü

Allah razı olsun canım inşallah hepsini yapıcağım öğlende hatta kızı eczaneye göndereyim şimdi bu halde kızla gidemem zaten bacaklarım ağrıyor diye ağlayıp duruyor uyandıkca
Öksürüğü ilaçları kesince hafifledi sanki en azından boğulmaları olmuyor artık şükür

eczaneden alıver okaliptus yağını. hem buhu yap hem zeytin yağında açıp göğsüne sırtına ayak tabanlarına sürüp sıcak havlu koyup yatır terleyecektir ve terle toksinler atılacaktır 1 saat sonra hemen sıcak duş aldır duştan çıkartırken varsa sirkeli su dök vücundan durulamadan kurulayıp çıkar tekrar korumaya al kuzuyu

hanımlar hepinize iyi öğleler dilerim..
hasta olan kuzucuklarımıza şifa,sınava girenlere başarılar versin Rabbim.tüm geçmişi okudum ama alıntı yapamıyorum ben anlamadım.
Ankara buz gibi.ayazı zaten beterdir birde üstüne soğuk soğuk rüzgar esiyor.sabah yürüyüş yaparken yüzümü hissetmedim bir süre sonra artık.bol c vitamini alın kızlar,sıcak sularınızı ihmal etmeyin aman.yatmadan için bitki çaylarınızı.bağışıklık sistemimizi güçlü tutmalıyız.vallaha hem işe gel hem hasta ol hiç çekilmiyor ya.bende göz ayrı,burun ayrı,geniz ayrı akıyor.böyle tiksinç,iğrenç bir evrim geçiriyorum.yaratık oluyorum tabiri caizse.hele sesss kabak kemanii

ben dünkü menümü de yazayım..
sabah yulaf ezmesi 2 yemek kaşığı,1 bardak yağsız süt ile hazırlanmış müsli ve 3 ceviz
öğlen çorba salata
akşam 4 köfte,salata,yoğurt,az peynir,1 dilim çavdar ekmeği
su 1,5 lt
spor yürüyüş tempolu 30 dk..

bu arada dünden beri regl dönemimdeyim.tatlı krizimi zor tutuyorum.süte az kahve atıp içtim az evvel biraz kesti.bakalım günü nasıl bitireceğim..

BEN GELDMM
sabahdan beri heyecen bi heyecan.nolduysa bana çok sıkıntı yaptım işallah şu sınav güzel geçerde emeklerinin karşılığını alır yavrular..

şimd babası almaya giti bakalım ne old bitt gelnce anlarız.
işallah yine kramp girip çığlık atmamıştır benim kız..benim bildiğim kalsyum eksikliğinden olurdu kramp ama pazartesi dr gdcez o zaman onuda söyyleyelimde bi baksınlar.şu günlerde çok sık tekrar ediyor..

sabahdan ber bende soba yanıyor boşa geçmesindiye haşlamadık şey bırakmadım,hatta hamur yoüurup ekmek yapıyım dye düşündüm,ama evde var ekmek diye vaz geçtim.nasılsa her gün yanıyor olmazsa yarın yaparım ,sobada ekmek mis gib olurdu uzun zamandır yapmıyorum ..
iyo

cimcmenin daha iyi olmasına sevindm canım..
benimde kız kardeşmin oğlu alerjik astım..antibiyotiksz ilaçsız günü yok desem yalan olmaz..kış geldimi başlıyor öksürüğe.

sürekli hava veriyor,kortizonlu ilaçlar.allah herkesin kuzusuna şifa versn.

büyük kızlarda aklım sürekli cecom..şallah iyi geçmştir sınavları..

eskden bizler kolay kolay dr yüzü görmezdik.evde iyileştirme çabaları b şekilde sonuç verirdi..
bizde çocukken keten tohumunu döver pişirir ılığıyla bi tülbentin arasına koyup sırtımıza sararlar sonrada yatır bi güzel terlerdik..geçerdi.şimdi düşünüyorumda keten tohumu pişince içindeki yağlar falanmı şifa verird acaba diye..

geçmiş olsun sanada canım..
konya da kar diz boyu onun soğuğu size gelmştr canım..aman soğukda yüzünü gözünü muhafaza et canım allah korusun yüz felci soğukda oluyor genelde..iyice sar sarmala..benim kıza laf anlaytamıyorum yaz yiğidi gibi bağrı yanı açık çıkıyor dışarı..

canım benim inşallah güzel sonuçlar alın..

sağol canım benim.haftasonu yakınımızın düğününe geldim konyaya.donduuum dondumm Ankara daha sıcak geldi sonra bana.güzel tavsiyelerin için sağolasın bu arada.seni bilseydim bir kahve içmeye davet ederdim be.tanışmış olurduk :)
bu arada gençler öyle annesi kanları sıcak tutamıyoruz :)

demek konya daydın, güzel olurdu tanışmış olurduk canım,işallah birdahaki sefer görüşür tanışırız..
canım konyamızın soğuğu erzurumla yarışır yani,o derece.. asıl şimdide sonra soğukla imthanımız başladı..

ilk defa geldim.hızlı trenle geldim.ne kadar rahattı yolculk.ancak dönüşe bulamadık bilet ve otobüsle geldik cidden o bitirdi beni.
hakikaten iyi soğuğunuz var aman dikkat edin kalın,sıcak giyinin canım.inşallah bir dahaki sefere.eğer gelirseniz olurya Ankaraya işiniz düşer beklerim yani..

Hamarat hatunsun vesselam inşallah hayirlisi haberlerle gelir kuşun canim Rabbim yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…