80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın canım

günaydın arkadaşlar.
neyseki bugün erken kalkabildim çok şükür.
çayımı demledim.yogamı yapıcam az sonra.
cecom tebrik ederim birinciliğini.azmine hayranım.
bende 2.olmuşum.çok güzel bir duyguymuş.
mervişim başınız sağolsun canım.
fatoş kaçar

anaaaammm kız cecom nolmuş böyle baktı gördü senden fayda var koşturup duruyon çaktırmadan helallik istiyo...
ne olduysa benimkide cumartesi günü işyerime uğradı öyle görmeye geldim diye kız için diye cebime harçlık sokuyo kalakaldım ama cuma günü tel. da bi konu açıldı bende veryansın etmiştim... dünde aradı bi yere gitcekmisiniz diye pazara çıkçaktım dedim hee ben gelcektim deyince gel sen çıkmayıveririm acil bi ihtiyacım yok dedim... 1,5 ay oldu görmüyorum elifi özledim dedi... neyse geldi gelirken evden domates salatalık koymuş getirmiş sanki neyse sustuummm...
bu küçük cadılarda fenalar benimkide istediği gibi olmayınca tepiniyor ayakları vura vura gidiyo odasına bende dün dedim terliği alıcam artık elime... kulağını çektim uzun zaman sonra bakıyo ters ters bana sonrada tamam be tamammmm ama ele almadan olmıycak benimkini ödevler konusubda falan çok çatışıyoruz. 2 3 günde bir kontrol ediyodum 1 aydır falan sallıyo gitsin.. demekki çok rahat bırakmamak gerekiyormuş napıcanm nasıl atlatıcam bu ödev krizini bilmiyorum da

canım başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sağlık versin inşallah..
bızım sıte de yerden yuksekte en ıyısı sokaga ınmek
kafayı oynattı kılo alınca derler

öyle bişey yapsak millet naparki.... heee ama bak ne buldum bundan sonra sokakta tartıcılar varya onlarda mı tartılsak napsak

hoş geldin canım aramıza
Canlarım Merhaba nasılsınız iyi misiniz beni sorarsanız ben bu hafta sapıttım üstüne bugun delirdim nerdeyse yarım ekmek yedim cok kötüyüm

ahhh canım illa oluyo öyle arada demek ki bende dün iskenderin ekmeklerinden yedim
rabbim irademizi arttırsın inşallah

ellerine sağlık canım

@ceco34 cannııımmmmm tebrik ederiiiimmmmm
süpersinnn ama karar verdim bi dahaki listede değilse sonrakine ben birinci olucam

sagol bitanem benim

Bu arada Gunaydin kizlar bu hafta sonu bana hic yaramadi habire yedim bilhassa dun çok abarttim ve şuan artidayim inşallah bu artiyi tolere edebilirim
edersin canım benim maşallah hamile halinle bile kilo verdin bundan sonra alsan alsan 5 6 kilo alırsın onuda inşallahhh bebiş gelirken alıııppp götürecek... önemli olan emzirirken canım sağlıklı gıdalardan yeterli ölçüde tüketirsen hem sütün azalmaz hem kaliteli olur hemde kilo verirsin tabii her zaman yaptığımız hataları yapmazsak.. ben doğumdan sonra 67 kilo falandım ama sonra süt yapar ye süt yapar yeee diye diye aldım kiloları 1 yılda 76 77 yi gördüm sonra devamlı arttım yani o yüzden sen aynı hataları yapma sütü arttıran en önemli şey suymuş canım..

cecom tebrik ederim hakettin sen.
seni zayıflatmadan burdan gitmicem bilesin. çok merak ediyorum

kaptanım eline sağlık. ben 2 aydır kötekliğim
ama artık 75 değil 70 dicem son hedefe yaklaştım 75 te neymiş o bana arkadan baksın
zaten sporda eft yapa yapa tepiniyorum.
kalemelbise70kalemelbise70kalemelbise70 diye diye eşlik ediyom muziklerime
bi gören olsa delirmiş kadın diyecek o derece böyle işte kalemelbise70kalemelbise70kalemelbise70 hohoh hahah hohoh hahaha

5-6 kiloya raziyim canm hemen bi dikkat etmeyince +600-700 gram geliyor valla insalllah emzirmenin avantajlarini kullanabilirim canim da hedefe kisa surede ulasirim inş canim

edersin tatlım sen meraklanma
inşallah canim benim ya

kızlar benım tartım mı bozuukk

elektronık ama bakın sımdı 1 dk ıcınde ınıp ınıp cıkınca sunlar cıktı arka arkaya

82.3
83.0
83.7

noluyo kı bole arka arkadya cıkıyorum da farklı seyler cıkıyor ?

bende cumartesi gunu bu baktım 84.5 (baslangıc kılom ) yıne basa göndüm ddedım ve oyle olsa bu 3. basa dönüşüm oluyor yıne hersey bosa gıttı dıye dusunmeye baslayınca hıc dusunmeyeyım basa gelmedım gıbı davranayım dedım.

şimdide boyle gorunuyor kı 2 gundur bı bız gıttık bı bıze aldık mısafırı corbası yemegı tatlısı derken
ama tartı neden boyle?

sizin elektronık tartılarınızda da oluyormu bu yaa 82.3 ile 83.7 arasında 100 200 gr olsa neyse dıyecegım 1.5 kılo var

Elektronik tartilarda art arta çok tartilma ve ilk ciktigin rakami baz al yani arda arda ciktiginda bazen farklı rakamlar verebiliyor arada biraz bekle ard arda tartilacaksanda

canım ben daha yeni okuyabildim.ceco bir kere yazmıştı ama ben hep aynı şeyi arka arkaya yediğimde içtiğimde mide bulantısı yaşıyorum hemen..

herkese merhaba hanımlar ağır gripten sonra buradayım hafta sonu yatmakla geçti.bakalım biraz toparladım.bir gelip merhaba diyeyim dedim..inşallah iyisinizdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…