Slm fıstıklar güzel bir pazar geçirmişsinizdir umarımm listeyi paylaştım kaçtım hemen dimi
Hakikaten şoklardayım bu ne değişim kayınvalidendeki cecommm aman maşallah hep böyle devam eder inşallah bu lafı söylettin ya helal olsun sana adaşımm
Görümcen daha çok şaşıracakkkk hele bir yaz gelsinnn
Prensesime ben mi nazar değdirdim ki
Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun inşş
sen çok yaşa emipardon ben sana küsüm bildirim yapmamışsın
İyi pazarlar tatlım az da olsa gitmiş bu hafta tebrik ederim cnmmBitanem her ne kadar yoğun olsan da sabah kalkar kalkmaz tibet yoganı en azından yapsan çünkü süreklli başa dönmek insanı sinir ediyor
Hoşgeldin aramıza canım hep birlikte sağlıklı ve kalıcı olarak kilolarınla vedalaşacağına eminim bitanem
Bu macera sonn macera olacak inşallah
Barbim hoşgeldinnnGerisini duymuyorummm
rica ederim cnmmm
Ay cecommm ödümü kopardın bi anyanlış bir şey mi yazdım acaba dedim aceleyle
Sen de iyi ki varsın kuuzm elbette düşeceksin bitanemm azim senden destek bizden yıllık liste de de sen birinci olacaksın diyeceğim ama sanırım o zamana dek hedefine ulaşmış olacaksın
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sabah erkenden evden kendimi duş alıp KVye atınca fırsat bulupta bir selam dahi veremedim
Eşimle küçük kızım dün malum KVde kalmışlardı KPnin hem senesi hemde Akraba günü olucak diye
Hemen hazırlandım eşim gelip hadi kahvaltı için sizi almaya geldim diyince
Kahvaltıdan sonrada son hazırlıkları yaptım ( bardakları, tabakları ve kalan şeyleri çıkartıp ayarladım ) ve KVden ayrılana kadar doğru dürüst totoşum yer görmedi
Çok şükür bu günüde atlattım
Bu arada inanamayacağım birşey oldu
Benim küçük görümcede geldi tabi ki uzun zamandır pek fazla samimiyetimiz yoktu ( hani konuşuyoruzda ilk zamanlardaki gibi kanka değiliz
O geldiğinde zaten herşey hazırdı neredeyse
Bİr ara KV ikimizin arasında dikildi ve işte iş güçten konuşulurken ay iyiki kızlarım var diyip ikimizede aynı anda sarıldı
İnanamadım cidden KV bana sarıldı hemde 14 sene aradan sonrabirde kızım dedi ki devamlı benden bahsederken '' şu '' diye bahsederdi
Bana defalarca teşekkür etti hakkını helal et dedi durduki en son 6 sene evvel bir tartışmada bana evlendiğinden beri neyini gördük işte bir bardak su bile vermedin bana bile diyebilmişti ki devamlı her hafta bize yemeğe gelirlerdi, onlar gelmesede haftanın iki günü biz onlara gider sabahtan akşama kadar pervane olurdum tüm hakaret ve laf sokmalarına rağmen Hatta o tartışmada bana öyle dediğinde ben ona kimin ne yaptığını iyi yada kötü Rabbim biliyor ben sizleri Allaha havale ettim sizlerle ( KV, KP ve küçük kızı ) öbür dünyada görüşeceğiz hakkımı asla helal etmiyorum demiştim
Hee eşimin anasıdır asla saygısızlık etmem bu saatten sonrada ama eşime hep diyorum barıştığımız halde geçmişin kırgınlığı var ve onun hesabını öbür tarafta ikimizde vereceğiz ( artık kim haksızsa vay haline hesabı ki eşimde hep diyor hakkını helal etmesende ben asla sana ne olur et demem diye)
Nasıl şaşırdıysam o an öyle far görmüş Tavşan gibi kaldım
Büyük kızıma anlattım o bile şaşırdı anaaa Babannemin kafasına saksımı düştü diye
Genel olarak gün çok güzel geçti ve en güzelide uzun zamandır beni görmeyen bir akraba vardı geçen hafta hani Annesinin kuranına gitmiştikoda geldi tabi o gün oda koşturmadan kimseyle oturup doğru dürüst ilgilenemediği için beni bu hafta görünce anam kız sen baya zayıflamışsın geçen hafta fark etmedim ben dedi
Tabi hemen Karatayın Reklamları başladı nasıl verdin diye sorunda
Süper valla helal olsun aynen devam et yaza müthiş fark olur o zaman dedi
Gazı aldıktan sonrada tabi ben daha bir pervane oldum maksat spor olsun diye ve yediğim 2 kk kadar böreğide anında yaktımeve gelincede yinede korkuyla tartıya çıktım ama geç olmasına rağmen aynı kiloyu gördüm şükür 15 gün yine kaçamaksız Karataya devam ve bir sonraki Gündede sadece bana zarar vermeyecek şeyleri gönül rahatlığı ile tüketip canımın çektiğinden de ancak tadımlık yerim
Aynen canım
Geçen gün bir arkadaş Gelin kaynana muhabbetiyle ilgili birşey paylaşmıştı onada büyük görümcemin görebilme ihtimli olmasına rağmen ( KVninde facei var ama ne onu nede küçük kızını eklemiyorum) yazmıştım RAbbim hepimizin evlatların iyi Kaynana değil yüreği güzel Annelere Gelin/Damat olmayı değil Evlat olmayı nasip etsin diye Hatta birde SEvgi emek ister, Emekte yürek ister yazmıştım
KV benle Facede arkadaş olsaydı kesin duvarıma da yazardım onu ama ne arkadaş olurum nede dolaylı yolla mesaj yollarım boşver
Bak bugün okadar güzel davrandı Allah için ama nasıl kendinden soğuttuysa inan bir kere bile Anne demedim yinedeki inan ben yeni evliyken hep Anneciğim Babacığım diye hitap ederdim ve eşimin rahmetli babası bir gün herkes bir aradayken çoçuklarına ulen Eş....oğlu....kler bu kızcağız daha dün ailemize girdi bir Babacığım dediğinde sanki ağzından bir kere daha Babacığım çıkıyor siz senelerdir bir kere bana Babacığım demediniz diye fırça atmıştı Sorunlar başlayınca o Anneciğim Babacığım sadece Anne Baba oldu ama ne zamanki KV haddini fazlasıyla aştı bizim boşanmamız için elinden geleni yaptı ( ki yüzüme dedi oğlumu boşa diye ) o gün bu gündür Anne bile demiyorum hatta o zaman inan ertesi gün gidip boşanma davası açacakken yüzünede dedim sırf sana inat boşanmayacağım diye iyikide inat etmişim adamcağızın jetonu düştüde herşey ilk günki gibi oldu hatta daha bile iyi
VAlla aklıma gelen Kayıplara çağırda bulundum hatta daha eskilerdende gelenler olucak
Ama kim söylememSüprizzzzzzzzzzzzzz
İnşallah Rabbim gönlümüze göre verirde yılbaşına kadar ve tabi sonrasındada çok çok güzel kilolar veririz
Bugün hala nezle devam ediyor ama en azından son demleri olduğu belli oldusanırım bir iki güne tamamen kurtulurum
Sorma cimcime bu ara fazla şımardı eşim her dediğini yaptıkça ve şimdide yeni bir huy çıkardı istediği olana kadar ağlıyor ve alıp ikna etmek için konuşmaya çalıştığımdada hiç cevap vermeden sadece omuz silkim hmmmm diyip duruyor
Deminde onla ufak çaplı kriz yaşadık
Babannesinde börek yedi 2 parça ki büyükçeydi ama eve dönerken bir arkadaşına uğradık eşimin, adamcağızda açım diyince kalan iki parça böreği ona verdimcadıyada sorduk ama bittikten sonra başladı ağlama o saatte nerede bulacağız börekci yarın alacağız dedik yok ağlıyor adam keşke yemeseydim diye pişman oldu neyse biraz sakinledi dedik eve gelincede makarna dedi yaptım çok az açım diyince bu sefer her zamanki tabağına koydum neymiş babasının tabağını istiyormuş eşimde sonunda dayanamadı fırça attı sen şımardın huy değiştirdin diye
Anam bir ağlamak dersin etinden et kopuyor
Konuşmaya çalışıyorum yok ağlıyor ve hmmm hariç birşey demiyor omuz silkerekanam bir geldiler hiç yapmadığım şeyi yapıp poposuna hafifce vurdum yürü odana madem öyle bundan sonra konuşmuyorsan hiç bir istediğin olmayacak yarında tablet yasağı var dedim
Ağladı ağladı 10 dakika sonra çağırdı odasına ( çıkmayacaksın dedim ya) özür diledi açım küçük makarna tabağımı alabilirmiyim dedi tamam ama yarınki tablet cezan devam edicek özür diledin diye ceza kalkmadı dedim tamam Anneciğim yarın tableti istemeyeceğim dedi ve bir güzel makarnasını yedi
Şimdide hemen yatağa dedim peki diyip yattıeşimede dedim bundan sonra benim kurallarım geçerli şımartmıyorsun bunu diye oda sağolsun kabul etti hatta sırf kuzu anlasın hatasını diye konuşmayacağım dedi ona baştan bir bozuldu bende aldım karşıma izah ettim babacığını üzdün o yüzden küstü sana ama yarın sabah tekrar özür dilersen barışır diye tamam dedi ve kendi yatağında uyuyor şu anda
Arada içimdeki Alman mürebbiye ortaya çıkınca kendine geliyor cadı
İyi geceler kizlar şimdi esinle konuştum kayinpederimin amcasinin hanimi kalp krizinden vefat etmiş çok uzuldum simdi istanbuldan sinopa gidecklermis esimler tanimama rağmen çok kotu oldum Rabbim mekaninicennet eylesinn insallah aklim hep esimde sagsalim gidip gelirler inşallah
bızım sıte de yerden yuksekte en ıyısı sokaga ınmek
kafayı oynattı kılo alınca derler
merhaba arkadaşlar.
ben de 89 kiloyum, dün itibari ile. 2014 sene başında 96kiloyu geçmiştim. sonra işyerimde bol mesaili bir dönem oldu.
bu dönemde 4 kilo verip 92ye düştüm. Sonra gaza gelip abur cuburu kestim, dikkat ettim yediklerime ve 86ya kadar düştüm.
ama son 3 aydır ipin ucunu yeniden kaçırmaya başladım. 3 kilo geri aldım.
çocuk düşündüğümüz için hamilelik öncesi verebildiğim kadar vermek istiyorum.
Canlarım Merhaba nasılsınız iyi misiniz beni sorarsanız ben bu hafta sapıttım üstüne bugun delirdim nerdeyse yarım ekmek yedim cok kötüyüm
Haftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden/Gelen[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]113,8[/TD]
[TD]112,9[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]11,6[/TD]
[TD]%0,79[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]4 günde toplam 55 mekik,
40 saniye plank, 30 squat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80,2[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]askrhpozitif(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,9[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]0.1[/TD]
[TD]24,4[/TD]
[TD]%0,13[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]4,3[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]13,7[/TD]
[TD]%+0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]83,6[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%+0,84[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]1,5 saat yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]77,8[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]12,2[/TD]
[TD]%+0,91[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[TR][TR][/tr][/tr]Aralık Ayı Kilo Verme Çizelgesi
[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]Üye[/TD]
[TD]Topic başlangıç kilosu / Tarih[/TD]
[TD]Yaş/Boy[/TD]
[TD]1.Hafta / Fark / KiloYüzdesi[/TD]
[TD]2.Hafta / Fark / Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]3.Hafta / Fark / Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]4.Hafta / Fark / Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Aylık Toplam Verilen Kilo / Yüzde[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82/11,10,2014[/TD]
[TD]27/1,74cm[/TD]
[TD]77,2/0,4/%0,52[/TD]
[TD]77,9/+0,7/%+0,91[/TD]
[TD]77,7/0,2/%0,26[/TD]
[TD]77,7/0/%0,0[/TD]
[TD]+0,1/%+0,12[/TD]
[TD]4,3[/TD]
[TD]%5,24[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5/28,06,2014[/TD]
[TD]34/1,54 cm[/TD]
[TD]113,5/0,7/%61[/TD]
[TD]114,2/+0,7/%+0,62[/TD]
[TD]113,8/0,4/%0,35[/TD]
[TD]112,9/0,9/%0,79[/TD]
[TD]1.3/%1,13[/TD]
[TD]11,6[/TD]
[TD]%9,32[/TD]
[TD]110[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]45/1.60 cm.[/TD]
[TD]79,8/0,2/%0,25[/TD]
[TD]79,8/0/%0,0[/TD]
[TD]80,2/+0,4/%+0,50[/TD]
[TD]80/0,2/%0,25[/TD]
[TD]0/%0,0[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%2,44[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsax[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]24/cm[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]78,9/+0,9/%+1,15[/TD]
[TD]78,8/0,1/%0,13[/TD]
[TD]+0,8/%+1,03[/TD]
[TD]24,4[/TD]
[TD]%23,6[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maviay[/TD]
[TD]86,6/01,10,2014[/TD]
[TD]33/1,73cm[/TD]
[TD]84,1/0,4/%0,47[/TD]
[TD]83,9/0,2/%0,24[/TD]
[TD]83,6/0,3/%0,36[/TD]
[TD]84,3/+0,7/%+0,84[/TD]
[TD]0,2/%0,24[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%2,7[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]90/01,03,2014[/TD]
[TD]38/1,70 cm.[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]77,1/+0,7/%+0,92[/TD]
[TD]77,8/+0,7/%+0,91[/TD]
[TD]+1,4/%+1,83[/TD]
[TD]12,2[/TD]
[TD]%13,5[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rapunzel[/TD]
[TD]84,5/04,09,2014[/TD]
[TD]27/1,67cm[/TD]
[TD]82,7/0,2/%0,24[/TD]
[TD]82,4/0,3/%0,36[/TD]
[TD]84/+1,6/%+1,94[/TD]
[TD]-/-/%-[/TD]
[TD]+1,1/%+1,33[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]%0,59[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TR]
[/TR]
[/TR][/TR][/TABLE][TR][TR]
[/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR]
[/tr][/tr]
sagol bitanem benimanaaaammm kız cecom nolmuş böyle baktı gördü senden fayda var koşturup duruyon çaktırmadan helallik istiyo...
ne olduysa benimkide cumartesi günü işyerime uğradı öyle görmeye geldim diye kız için diye cebime harçlık sokuyokalakaldım ama cuma günü tel. da bi konu açıldı bende veryansın etmiştim... dünde aradı bi yere gitcekmisiniz diye pazara çıkçaktım dedim hee ben gelcektim deyince gel sen çıkmayıveririm acil bi ihtiyacım yok dedim... 1,5 ay oldu görmüyorum elifi özledim dedi... neyse geldi gelirken evden domates salatalık koymuş getirmiş sanki neyse sustuummm...
bu küçük cadılarda fenalar benimkide istediği gibi olmayınca tepiniyor ayakları vura vura gidiyo odasına bende dün dedim terliği alıcam artık elime... kulağını çektim uzun zaman sonra bakıyo ters ters bana sonrada tamam be tamammmmama ele almadan olmıycak benimkini ödevler konusubda falan çok çatışıyoruz. 2 3 günde bir kontrol ediyodum 1 aydır falan sallıyo gitsin.. demekki çok rahat bırakmamak gerekiyormuş napıcanm nasıl atlatıcam bu ödev krizini bilmiyorum da
canım başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sağlık versin inşallah..
öyle bişey yapsak millet naparki.... heee ama bak ne buldum bundan sonra sokakta tartıcılar varya onlarda mı tartılsak napsak
hoş geldin canım aramıza
ahhh canım illa oluyo öyle arada demek ki bende dün iskenderin ekmeklerinden yedim
rabbim irademizi arttırsın inşallah
ellerine sağlık canım
@ceco34 cannııımmmmm tebrik ederiiiimmmmm
süpersinnn ama karar verdim bi dahaki listede değilse sonrakine ben birinci olucam
edersin canım benim maşallah hamile halinle bile kilo verdin bundan sonra alsan alsan 5 6 kilo alırsın onuda inşallahhh bebiş gelirken alıııppp götürecek... önemli olan emzirirken canım sağlıklı gıdalardan yeterli ölçüde tüketirsen hem sütün azalmaz hem kaliteli olur hemde kilo verirsin tabii her zaman yaptığımız hataları yapmazsak.. ben doğumdan sonra 67 kilo falandım ama sonra süt yapar ye süt yapar yeee diye diye aldım kiloları 1 yılda 76 77 yi gördüm sonra devamlı arttım yani o yüzden sen aynı hataları yapma sütü arttıran en önemli şey suymuş canım..Bu arada Gunaydin kizlar bu hafta sonu bana hic yaramadi habire yedim bilhassa dun çok abarttim ve şuan artidayim inşallah bu artiyi tolere edebilirim
edersin tatlım sen meraklanmaBu arada Gunaydin kizlar bu hafta sonu bana hic yaramadi habire yedim bilhassa dun çok abarttim ve şuan artidayim inşallah bu artiyi tolere edebilirim
cecom tebrik ederim hakettin sen.Anammmmmmmm inanamıyorummmmm
Birinci olmuşummmmmmmmmmmm
Ellerine emeğine sağlık güzelim
Uzun bir aradan sonra Liste başı olmak cidden iyi geldi
Bu arada kızlar sizleride kocaman tebrik ediyorum
İnşallah hep daha güzel bildirimler yaparız bir sonraki haftalarda
sağ olasın canımkaç haftadan sonra cidden iyi geldi kendimi az daha sıkıp yılbaşına kadar 110u görebilirmiyim acaba diye düşünüyorum sence yapılırmı
kaptanım eline sağlık. ben 2 aydır kötekliğimHaftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden/Gelen[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]113,8[/TD]
[TD]112,9[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]11,6[/TD]
[TD]%0,79[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]4 günde toplam 55 mekik,
40 saniye plank, 30 squat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80,2[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]askrhpozitif(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,9[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]0.1[/TD]
[TD]24,4[/TD]
[TD]%0,13[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]4,3[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]13,7[/TD]
[TD]%+0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]83,6[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%+0,84[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]1,5 saat yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]77,8[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]12,2[/TD]
[TD]%+0,91[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
5-6 kiloya raziyim canm hemen bi dikkat etmeyince +600-700 gram geliyor valla insalllah emzirmenin avantajlarini kullanabilirim canim da hedefe kisa surede ulasirim inş canimedersin canım benim maşallah hamile halinle bile kilo verdin bundan sonra alsan alsan 5 6 kilo alırsın onuda inşallahhh bebiş gelirken alıııppp götürecek... önemli olan emzirirken canım sağlıklı gıdalardan yeterli ölçüde tüketirsen hem sütün azalmaz hem kaliteli olur hemde kilo verirsin tabii her zaman yaptığımız hataları yapmazsak.. ben doğumdan sonra 67 kilo falandım ama sonra süt yapar ye süt yapar yeee diye diye aldım kiloları 1 yılda 76 77 yi gördüm sonra devamlı arttım yani o yüzden sen aynı hataları yapma sütü arttıran en önemli şey suymuş canım..
inşallah canim benim yaedersin tatlım sen meraklanma
80-90 hatunları nasılsınız
gene uğrayamaz oldum bi ceee deyim bari dedim
Elektronik tartilarda art arta çok tartilma ve ilk ciktigin rakami baz al yani arda arda ciktiginda bazen farklı rakamlar verebiliyor arada biraz bekle ard arda tartilacaksandakızlar benım tartım mı bozuukk
elektronık ama bakın sımdı 1 dk ıcınde ınıp ınıp cıkınca sunlar cıktı arka arkaya
82.3
83.0
83.7
noluyo kı bole arka arkadya cıkıyorum da farklı seyler cıkıyor ?
bende cumartesi gunu bu baktım 84.5 (baslangıc kılom ) yıne basa göndüm ddedım ve oyle olsa bu 3. basa dönüşüm oluyoryıne hersey bosa gıttı dıye dusunmeye baslayınca hıc dusunmeyeyım basa gelmedım gıbı davranayım dedım.
şimdide boyle gorunuyor kı 2 gundur bı bız gıttık bı bıze aldık mısafırı corbası yemegı tatlısı derken
ama tartı neden boyle?
sizin elektronık tartılarınızda da oluyormu bu yaa 82.3 ile 83.7 arasında 100 200 gr olsa neyse dıyecegım 1.5 kılo var
canım ben daha yeni okuyabildim.ceco bir kere yazmıştı ama ben hep aynı şeyi arka arkaya yediğimde içtiğimde mide bulantısı yaşıyorum hemen..inşallah canım inşallah hayır ben hiç zaten bu güne kadar bu kadar kararlı hissetmedim kendimi ama hiçte bu kadar stres yapmamıştım neden böyle oldu stres yaptıkça taktıkçamı böyle oluyo anlamadım... ama düzelecek düzelmek zorunda
valla sıkıca ele almak gerek zaten başka türlü relax a bağlıyorum ben..
kuzum seninle pazartesi ayran detoksu yapalım mı iki gün....
canım benimde aynen öyle dün sabah 83,8 dim dün çok dikkat ettim suyumu da tam içtim ama nasıl oldu anlamadım demekki arada oluyo böyle..
sana da hayırlı cumalar canım hoş geldin...
herkese merhaba hanımlar ağır gripten sonra buradayım hafta sonu yatmakla geçti.bakalım biraz toparladım.bir gelip merhaba diyeyim dedim..inşallah iyisinizdir..
sağol canım bnmGeçmiş olsun canım... toparlamana sevindim..
Çok geçmiş olsun tatlim benimherkese merhaba hanımlar ağır gripten sonra buradayım hafta sonu yatmakla geçti.bakalım biraz toparladım.bir gelip merhaba diyeyim dedim..inşallah iyisinizdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?