80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Anammmmmmmm inanamıyorummmmm
Birinci olmuşummmmmmmmmmmm

Ellerine emeğine sağlık güzelim
Uzun bir aradan sonra Liste başı olmak cidden iyi geldi
Bu arada kızlar sizleride kocaman tebrik ediyorum

İnşallah hep daha güzel bildirimler yaparız bir sonraki haftalarda

sağ olasın canım kaç haftadan sonra cidden iyi geldi kendimi az daha sıkıp yılbaşına kadar 110u görebilirmiyim acaba diye düşünüyorum sence yapılırmı

Aralık Ayı Kraliçemiz

%1,13 kilo verme oranı ile
Sevgili oymakbaşımız Ceco34

Tebrikler Adaşımm

Anaaaa adaşım bana Ayı dedi

Şaka şaka Ay yeminle çok sevindim uzun zaman aradan sonra liste başı olmak iyi geldi
Ellerine ve emeğine sağlık canım
Hep sizlerin desteği sayesinde azimle devam edebiliyorum İnşallah beni dahada zayıflatıp 2li hanelere düşüreceğinize inanıyorum iyiki varsınız canlarım iyikiiiiiiiiiiiiii

Rabbim hepinizin gönlünden geçenlerin çok daha fazlasını sizlerin önüne sunsun inşallahhhhhh......Aminnnnnn

Yapilir canim benim 11 gun var canim imkansiz değil tatlim bence olacak ahh ahh bide ben bogazima hakim olabilsem

Hem haftanın hem de ayin birinci tebrik ederimmm bitanemmmmm

Ay çok sağ ol canım nasıl mutlu oldum anlatamam eşime bile hemen dönüp aşkım bak bu hafta hem birinci olmuşum hemde bir ayın sonunda en fazla kilo verende olmuşum dedim nasıl gülüyor aşkım alemsin yaaa bu ara baya bir kilo vermeye endeksledin kendini diyor tabi sonrada aferin inşallah yaza süper olucaksın dedi ( he gözümde zaten fıstık gibisin ama dahada sağlıklı bir fıstık olucaksın diyor )

cecomm

tebrik ederim canım..ayın birincisi olmuşun sankim yılın birinciside sensin gibi geldi bana..

Sağ olasın canım benim

İnan benim için hiç bir şey bukadar önemli hale gelmedi ve artık cidden inanıyorum başarabileceğime eksileride ufak ufak gördükçe

Slm fıstıklar güzel bir pazar geçirmişsinizdir umarımm listeyi paylaştım kaçtım hemen dimi

Hakikaten şoklardayım bu ne değişim kayınvalidendeki cecommm aman maşallah hep böyle devam eder inşallah bu lafı söylettin ya helal olsun sana adaşımm

Görümcen daha çok şaşıracakkkk hele bir yaz gelsinnn

Prensesime ben mi nazar değdirdim ki

Allah rahmet eylesin cnm mekanı cennet olsun inşş

bızım sıte de yerden yuksekte en ıyısı sokaga ınmek
kafayı oynattı kılo alınca derler
sen çok yaşa emi pardon ben sana küsüm bildirim yapmamışsın

İyi pazarlar tatlım az da olsa gitmiş bu hafta tebrik ederim cnmm Bitanem her ne kadar yoğun olsan da sabah kalkar kalkmaz tibet yoganı en azından yapsan çünkü süreklli başa dönmek insanı sinir ediyor

Hoşgeldin aramıza canım hep birlikte sağlıklı ve kalıcı olarak kilolarınla vedalaşacağına eminim bitanem

evet kilo hastalıklara davetiye çıkartıyor. ben de başlıyorum artık kilo verme macerasına. :)

Bu macera sonn macera olacak inşallah

Canlarım Merhaba nasılsınız iyi misiniz beni sorarsanız ben bu hafta sapıttım üstüne bugun delirdim nerdeyse yarım ekmek yedim cok kötüyüm

Barbim hoşgeldinnn Gerisini duymuyorummm

Eline saglik canm
rica ederim cnmmm

Ay cecommm ödümü kopardın bi an yanlış bir şey mi yazdım acaba dedim aceleyle

Sen de iyi ki varsın kuuzm elbette düşeceksin bitanemm azim senden destek bizden yıllık liste de de sen birinci olacaksın diyeceğim ama sanırım o zamana dek hedefine ulaşmış olacaksın

Ne güzel cnm yaza kadar fistik gibi olacaksin canm yaza bizimde kardesimin insani olacak gibi ben bugün ki gibi yemeye devam edesem nisanda yine basladigim yere donucem sanirim bugün midemde fil vardi sanki neyi gorduysem attim agzima

Sağol kuzum benim valla kadini tanimiyorum ama çok kotu oldum öğrenince bugün ruh gibiyim mutsuz luktan yemeğe verdim

Ne güzel cnm yaza kadar fistik gibi olacaksin canm yaza bizimde kardesimin insani olacak gibi ben bugün ki gibi yemeye devam edesem nisanda yine basladigim yere donucem sanirim bugün midemde fil vardi sanki neyi gorduysem attim agzima

Bitanem korkma sen iki can taşıyorsun ayrıca ilk başa dönmen imkansız alacağın en fazla 6-7 kilodur

Sağol kuzum benim valla kadini tanimiyorum ama çok kotu oldum öğrenince bugün ruh gibiyim mutsuz luktan yemeğe verdim

Ölüm çok acı bitanem hele ki zamansız ölümler ister tanımış ol ister tanıma hepimiz insanız etkileniyoruz ama sen bebişini düşün dağıt kasvetli havayı bakimm

tekrar merhaba arkadaşlar bu sıcak karşılamanız gerçekten çok hoş.

kilolarımıza birlikte veda edeceğiz inşallah sonra gelsin bebiş

Zamanla buranın müdavimi olacağına eminim cnmmm .Yaşasın yeğenlerimiz çoğalacak

oynakbasi34 adaşım az önce yazmayı unutmuşum yoksa gelecek olannn müjdeyi bekliyorum geçmiş yapmaya yetişemeyeceğiz desene şayet düşündüğüm kişiyse

Canım ben hepinizin yüreğinin güzel olduğunu bildiğim için nazarınızında değmeyeceğini düşünüyorum Bu son hastalandığında aman ağlayıp tıkanmasın diye biraz biz şımarttık hatunu ama bugün kendine gelir gibi oldu dün ilk kez fırça yiyip bugünde Tablet cezası alınca
Bir daha sizi üzmem hep Peki Anneciğim derim tamammı Anneciğim diyor bende tamam diyince heee o zaman bir daha bana tablet cezası vermiyeceksin dimi dedi tabi TVde Cizgi film izlemekte yasak olunca gündüz baya bir sıkılmış canı bizde olmayınca eee yaramazlık yapmazsan ceza yok ama yaparsanda ablana nasıl ceza veriyorsak sanada aynı ceza verilecek dedim yok yooookkk yapmam ben diyor panikle

Canım hepimiz verelimde varsın birincilik benim olmasın
Bizim için en güzel ödül sağlığımıza kavuşup sonrada dilediğimizi giyebilmek bence

Panik yapma canım ben eminim doğuma kadar çok fazla artı görmeyeceksin birde sonuçta kuzunun ağırlığıydı suyuydu zaten otomatikman bir 8 kgda öyle gider en azından ( bebeğin suyu bile sadece 6 kg geliyormuş )
eee sen bir 5 kg bile alsan doğuma kadar yine şimdiki kilondan 3 kg daha aşağısını rahat göreceksin azda dikkat edersen çok daha güzel gidecektir hazır emzirirken yakacağın kalorilerde dahil olunca

Sanırım sen kim olduğunu buldun
Neyse daha fazla merak ettirmiyeyim Beria desem

Dün yazıştık birazda hadi artık dön yuvana diyince aslında evet dönsem iyi olur dedi ve bu haftasonu yoğunluğuda bitsin gelirim fırsatım varken dedi

İnşallah canim benim ya 81-82 geçmeden doğum yapabilsem super olucak ama bogazima sabredemiyorum yiyemedigim günlerin aci sini cikartiyorum sanki bazen

Kıyamam prensesime neyse hatasını anlamış cecommmm

Doğru tahmin etmişimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…