Amin canm benim sagolasinmervemm
başınız sağolsun canım,allah mekanını cennet eylesin..
Tebrikler canmİyı pazarlar arkadaşlar.
Hafta sonu kurstaydım.
Koştur koştur yazmaya fırsat bulamadım.
Tabii sporda yok.yogayıda baştan başlıycam.
Az sonrada olağan pazar gezmesine çıkıcaz ailecek.hava harika.
Kilo bildirimi
Rumuz:eddoras
Başlangıç:82
Geçe hafta:80.2
Bu hafta:80
Giden:200 gr.
Spor:kısa yürüyüşler hariç yok.
Kursa gidip gelirken azda olsa yürüyodum ama sağolsun eşim sürekli peşimde.arabayla gelip alıyo.herkesin güzel bir gün geçirmesi dileğiyle
Hosgeldin canm hamilelik öncesi mutlaka ver canm bende 87 kiloyla hamile kaldim suan 78-79 arasindayim ama keşke daha az kilodayken hamile kalsaydim diyorum kilolu hamile kaldigim için yuksek tansiyon riski daha fazla seker hastaligi riski daha fazla çok şükür ikisinde yok ama olmaması için devamli dikkat etmek halindeyim ve bide kiloluyken yürümek zaten zor hamilelikte kilo almasanda kan miktarı yükseldiği için hareketlerin sahada kisitlaniyor daha kolay yoruluyorsunmerhaba arkadaşlar.
ben de 89 kiloyum, dün itibari ile. 2014 sene başında 96kiloyu geçmiştim. sonra işyerimde bol mesaili bir dönem oldu.
bu dönemde 4 kilo verip 92ye düştüm. Sonra gaza gelip abur cuburu kestim, dikkat ettim yediklerime ve 86ya kadar düştüm.
ama son 3 aydır ipin ucunu yeniden kaçırmaya başladım. 3 kilo geri aldım.
çocuk düşündüğümüz için hamilelik öncesi verebildiğim kadar vermek istiyorum.
evet kilo hastalıklara davetiye çıkartıyor. ben de başlıyorum artık kilo verme macerasına. :)Hosgeldin canm hamilelik öncesi mutlaka ver canm bende 87 kiloyla hamile kaldim suan 78-79 arasindayim ama keşke daha az kilodayken hamile kalsaydim diyorum kilolu hamile kaldigim için yuksek tansiyon riski daha fazla seker hastaligi riski daha fazla çok şükür ikisinde yok ama olmaması için devamli dikkat etmek halindeyim ve bide kiloluyken yürümek zaten zor hamilelikte kilo almasanda kan miktarı yükseldiği için hareketlerin sahada kisitlaniyor daha kolay yoruluyorsun
İnşallah en yakin zamanda kurtulursun kilolarindan canmevet kilo hastalıklara davetiye çıkartıyor. ben de başlıyorum artık kilo verme macerasına. :)
Valla bende 6 sene boyunca hep sustum hatta resmen ölümlerden döndüğüm depresyonları atlattım, evliliğim boşanmanın eşiğinden döndü ve sonunda eşim şükür gördü kimin ne olduğunu ve benim ne kadar çok canımın yandığınıondan sonra o oldu uzun bir müddet görüşmedim eşimin ailesiyle sırf huzurum kaçmasın diye ama küçük kuzuya hamile kalmadan hemen evvel sırf eşimin hatrına barışmıştım hesapta konuşuyoruz ama 5 senedir asla Anne demiyorum ölene kadarda demeyi düşünmüyorum
Oda farkında hatta ablasına demiş bana Anne bile demiyor diye ama bana gelipte neden diye soramaz çünkü anında lafı yapıştırırım ( eskiden çekinirdim aman eşimle huzurum kaçmasın diye ama valla şimdi o benden çekinirtabi KVde eşimin bana ne kadar değer verdiğini anlayınca, tabi benden başkasından ona hayır gelmeyeceğinide anlayınca başladı altan almaya ama arada bir kaşınıyor böyle işte neyse ben o an orada olsaydım anında yüzüne söylerdim eşim gülüp geçiyor
Bizimkide artık yeri geldimi ay geline laf söylenmez diyor ortaya bende hemen atlıyorum valla saygı talep edilmez hak edilir, büyükler düzgün davranacak ki gelinlerde büyüklerinden öğrensin sonuçta tecrübeleri yok diyehatta her fırsatta aaa valla benim 15 sene oldu artık kimse beni susturamaz yeni gelen gelinlerden rütben daha üstün herkese laf söylerim diyorumda eşimin halaları senin gibi olamaz onlar artık sen öğreteceksin eksiklerini gördükçe diye anam bir hoşuma gidiyor sanki hükümet tapusunu vermişler gibi hissediyorum bazen
bende yatıyorum canım benim takoz çok takılıyor hem geç bile kalmışım
Eline saglik canmHaftalık Kilo Bildirim Listesi[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TD]Sıralama [/TD]
[TD]Üye İsmi[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen Hafta[/TD]
[TD]Bu Hafta[/TD]
[TD]Giden/Gelen[/TD]
[TD]Toplam Verilen Kilo[/TD]
[TD]Kilo Verme Yüzdesi[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[TD]Yapılan Sporlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]Ceco[/TD]
[TD]124,5[/TD]
[TD]113,8[/TD]
[TD]112,9[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]11,6[/TD]
[TD]%0,79[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]4 günde toplam 55 mekik,
40 saniye plank, 30 squat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]Eddoras[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]80,2[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]%0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]askrhpozitif(hamişimiz)[/TD]
[TD]103,2[/TD]
[TD]78,9[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]0.1[/TD]
[TD]24,4[/TD]
[TD]%0,13[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Alyagsu[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[TD]77,7[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]4,3[/TD]
[TD]%0,0[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]Seher Yıldızı[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]81,8[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]13,7[/TD]
[TD]%+0,25[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]maviay1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]83,6[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]2,3[/TD]
[TD]%+0,84[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]1,5 saat yürüyüş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD]90[/TD]
[TD]77,1[/TD]
[TD]77,8[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]12,2[/TD]
[TD]%+0,91[/TD]
[TD]68[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]84,5[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]%[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR][/TABLE][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
merhaba arkadaşlar.
ben de 89 kiloyum, dün itibari ile. 2014 sene başında 96kiloyu geçmiştim. sonra işyerimde bol mesaili bir dönem oldu.
bu dönemde 4 kilo verip 92ye düştüm. Sonra gaza gelip abur cuburu kestim, dikkat ettim yediklerime ve 86ya kadar düştüm.
ama son 3 aydır ipin ucunu yeniden kaçırmaya başladım. 3 kilo geri aldım.
çocuk düşündüğümüz için hamilelik öncesi verebildiğim kadar vermek istiyorum.
ben şaşırıyorum sana hala evınden alıp evıne bırakıp gerekınce ıstedıgı yemeklerı tatlıları vs yapıp götürüyorsun ya taş olsam catlarım vallabravo sana ne güzel tolere edıyorsun her ortamı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?