- 11 Temmuz 2013
- 1.071
- 2.186
- 163
valla bende bayılıyom musdume. gönlümden geçen bu renkti ama benim evi çalıştığım inş. şirketinden aldım ve komple beyazdı sadece alt kapakların bazıları siyahtı. değiştirip masraf etmek istemedim dedim 3-5 sene sonra kapakları değişirim öyle kaldı.
allah tüm evsizlere ev naip etsin amin
Merhaba arkadaşlar. Dünden beti hiç giremedim. Oğluşla doktora gittik şükür bi sıkınyı yok. Şimdi oğlum annemlerde ben evdeyim
Okulla evim uzak diye hergün eve getirsem olmuyor annemde kalsa canım sıkılıyor. Saçma sapan bir ruh hali içerisindeyim. Yürüyorum hergün ve her tartıya çıktığımda biraz daha fazla çıkıyorum. Bugün oğlumu okula bıraktım sonra dolmuşa binmeden önce bir saat yürüdüm. Geldiğimden beri de ssçma sapan bir şekilde yatıyorum. Aldım battaniyeyi üzerime boş boş tv izliyorum
Elim ayağım kalkmıyor. Ev bana göre değil. Allah sonumu hyır etsin.
canım yurudukten sonra dustan sonra yemekten sonra spordan sonra ve yorgun ıken tartılma sakın vucut sısmıs oluyo ve kılo vermıs olsan bıle almıs gıbı cıkarsın moralını bozma.vcden cıkınca gır ac karınına tartıl ve yurudukten sonra en az bır saat sonra tatrtıl dınlendır vucudunu.bende bu sıralar ruh halı sıkılgan ve monoton oluyor öyle arada sabır et ve lımonlu su ıc hem bedenını temızlıyor hemde kılo vermeye yardımcı ınan ınss vereceksındır sende tartıyada sureklı cıkma ıkı haftada bır takıp et derım ıns verırsın cnm kolay gelsın:)Merhaba arkadaşlar. Dünden beti hiç giremedim. Oğluşla doktora gittik şükür bi sıkınyı yok. Şimdi oğlum annemlerde ben evdeyim
Okulla evim uzak diye hergün eve getirsem olmuyor annemde kalsa canım sıkılıyor. Saçma sapan bir ruh hali içerisindeyim. Yürüyorum hergün ve her tartıya çıktığımda biraz daha fazla çıkıyorum. Bugün oğlumu okula bıraktım sonra dolmuşa binmeden önce bir saat yürüdüm. Geldiğimden beri de ssçma sapan bir şekilde yatıyorum. Aldım battaniyeyi üzerime boş boş tv izliyorum
çocuklarla ilgili bende bölündüm. okul arasında ve okuldan sonra iş çıkışına kadar annemdeler. ben işten çıkınca onları alıp eve gidiyorum.parçalanmak zor ama katlanmak durumundayız.Merhaba arkadaşlar. Dünden beti hiç giremedim. Oğluşla doktora gittik şükür bi sıkınyı yok. Şimdi oğlum annemlerde ben evdeyim
Çok teşekkür ediyorum. Normalde sık tartılmıyordum da bu ara ne halt ettiğim belli değil. Çalışırken ev hayali kurar insan evdeyken de iş. Gerçi bunun geçimlede alakası var heralde. Eşimin işi daha iyi olsa bu kadar strese girmezdim galiba.canım yurudukten sonra dustan sonra yemekten sonra spordan sonra ve yorgun ıken tartılma sakın vucut sısmıs oluyo ve kılo vermıs olsan bıle almıs gıbı cıkarsın moralını bozma.vcden cıkınca gır ac karınına tartıl ve yurudukten sonra en az bır saat sonra tatrtıl dınlendır vucudunu.bende bu sıralar ruh halı sıkılgan ve monoton oluyor öyle arada sabır et ve lımonlu su ıc hem bedenını temızlıyor hemde kılo vermeye yardımcı ınan ınss vereceksındır sende tartıyada sureklı cıkma ıkı haftada bır takıp et derım ıns verırsın cnm kolay gelsın:)
durumunun ve senın nasıl bırı oldunu takıp edemedım cnm kusuruma bakma sadece hanı tartılıom fazla cıkıom dedın ya onu gordum her ne zorluk varsa rabbım yardımcın olsun evt bazen hayat gayesı ev ıs evde durmak calısmak esının ıs sıkıntıları yogunluk aıle cocuk derken bazen ınsan sıkılabıolıo ve buda kıloya yemeye ıcmeye de yansıyor tatlım rabbım hayatında amaclarında aılende sana huzur basarı ve mutluluk verısn ınss hersey gonlune gore olsun dıyorum:) sıkma canını bazen hepimizde oluyor bu anı degısımler ve sıkıntılar ama sukredelım ve herseyı temız dıleyelım olur ınss:)Çok teşekkür ediyorum. Normalde sık tartılmıyordum da bu ara ne halt ettiğim belli değil. Çalışırken ev hayali kurar insan evdeyken de iş. Gerçi bunun geçimlede alakası var heralde. Eşimin işi daha iyi olsa bu kadar strese girmezdim galiba.
Kım kım ne canim diyete uygun birşeyler yersin canm izgara tarzi falan olmaz mi kikızlaaaaarrr imdat.
bu akşam kardeşimin kız arkadaşı ve annem dışarı çay içmeye çıkıcaktık ben daha önce yemeğe götürdüm diye oda önce yemek yiyelim diye yer ayarlamış offfff offff hayır kızlada daha yeni yeni tanışıyoruz napcam ben yaaaaşimdi orda kım kım kım yaparsam annem gözlerini patlatır vallaaa
bı kereden bısı olmaaazzkızlaaaaarrr imdat.
bu akşam kardeşimin kız arkadaşı ve annem dışarı çay içmeye çıkıcaktık ben daha önce yemeğe götürdüm diye oda önce yemek yiyelim diye yer ayarlamış offfff offff hayır kızlada daha yeni yeni tanışıyoruz napcam ben yaaaaşimdi orda kım kım kım yaparsam annem gözlerini patlatır vallaaa
bal kabagı köftesı nedır cnmmMenüm
SABAH
3 dilim yumurtali ekmek
1 bardak cay
ARA
4 parca ülker sütlü cikolata
AKSAM
tarhana corbasi
Bal kabagi köftesi(eksili sarimsakli tereyagli sosla)
3-4 kasik yoğurtlu makarna
1/4 soğan
2-2.5 litre su
Kabak tatlisini biliyormusun canim ondan mücver yapariz biz yani o oluyorbal kabagı köftesı nedır cnmm
Canım hiç önemli değil. Şimdi 8 senelik çalıştığım (iki sene önce el değiştirdi ama) şirket iflas edince salı günü işten ayrıldım. Oğlum annemin ve işimin olduğu semtte ben farklı bir semttteyim. Şimdi işsiz kalınca oğlumu okula götüt eve gel akşam git al eve gel toplam 4 dolmuş oluyor günde. Hadi bir ara sıra annemde kalsa bu sefer canım sıkılıyor. Birde evde olmaya alışık değilim sıkıntı bu. Allahın her gününe binlerce şükürler olsun. Sağlık olsun huzur olsun da gerisi olur zaten. Allah hayırlı kapılar açsın hepimizedurumunun ve senın nasıl bırı oldunu takıp edemedım cnm kusuruma bakma sadece hanı tartılıom fazla cıkıom dedın ya onu gordum her ne zorluk varsa rabbım yardımcın olsun evt bazen hayat gayesı ev ıs evde durmak calısmak esının ıs sıkıntıları yogunluk aıle cocuk derken bazen ınsan sıkılabıolıo ve buda kıloya yemeye ıcmeye de yansıyor tatlım rabbım hayatında amaclarında aılende sana huzur basarı ve mutluluk verısn ınss hersey gonlune gore olsun dıyorum:) sıkma canını bazen hepimizde oluyor bu anı degısımler ve sıkıntılar ama sukredelım ve herseyı temız dıleyelım olur ınss:)
başınız sağolsun canım nurlarda yatsın..İyi geceler kizlar şimdi esinle konuştum kayinpederimin amcasinin hanimi kalp krizinden vefat etmiş çok uzuldum simdi istanbuldan sinopa gidecklermis esimler tanimama rağmen çok kotu oldum Rabbim mekaninicennet eylesinn insallah aklim hep esimde sagsalim gidip gelirler inşallah
Amin canim benim sagolbaşınız sağolsun canım nurlarda yatsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?