80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben dünkü menümü yazayım hemen

sabah 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık çeyrek kadar belki biraz daha az simit 4 badem

öğle 5 kaşık kuru fasulye salata ve ayran

akşam : ıspanak ve yoğurt bir çatalda kızımın cheese kekinde aldım ama psikolojikmidir nedir resmen midem yandı durdu bütün gece.. saçma ama bir an yedikten sonra hemen gidip çıkartma hissine kapıldım sonrada hani hastalık haline geliyomuşya korktum böyle düşündüğüm için... çok takıyorum galiba diye düşünüyorum ama sorun bende ve irademde onu biliyorum en azından...

amiiinnnn canım benim

slm arkadaslar ben uzun zaman oldu gırmedım yazamadım .dıyete baslamıstım belki hatırlayanlar olur dıyet devam edıo gusel gıdıyor arada kacamakalrım oldu ama sukur kılo verıyorum.:)tam bır bucuk ay oldu bu cuma kontrolum var yıne bır ay dolunca tam 2 bucuk kılo vermısım copk msevındım farkda var kıyafetlerımde bedenımın durusunda bellı oluyor sukur arada yuruyorum elımden geldıgınce.ılk basladıgımda 79.300 idi en son tartıldımda 76.600 geldim yagdan verdım hemde sukur verıyorum bu bende baya bı stres konusu olmustu bazen yıne yapıyorum ama dızgınlemeye calısıyorum bu stresı.ama sukur ıyı gıdıyor.cuma tartılacagım bakalım kac kılo oldu merak ıcındeyım ama genelde ortalama ıkı haftada 1.300 verıyorum gıbı bakalım belkı fazla vermısımdır dua edın :::::) ama bu hafta hıc ıstahım yoktu desem yalan olmas dıyete uydum ama fazlada yıyeyemedım yanı hayırlısı artık dıyorum sızlerde durumlar nasıl veren hedefıne ulasan var mı :)

Merhaba arkadaşlar. Dünden beti hiç giremedim. Oğluşla doktora gittik şükür bi sıkınyı yok. Şimdi oğlum annemlerde ben evdeyim
Okulla evim uzak diye hergün eve getirsem olmuyor annemde kalsa canım sıkılıyor. Saçma sapan bir ruh hali içerisindeyim. Yürüyorum hergün ve her tartıya çıktığımda biraz daha fazla çıkıyorum. Bugün oğlumu okula bıraktım sonra dolmuşa binmeden önce bir saat yürüdüm. Geldiğimden beri de ssçma sapan bir şekilde yatıyorum. Aldım battaniyeyi üzerime boş boş tv izliyorum
Elim ayağım kalkmıyor. Ev bana göre değil. Allah sonumu hyır etsin.

allah tez zamanda hayırlı bi iş nasip etsin canım... çalışmaya alışınca çok zor evde olmak herşey allak bullak oluyor bak en basiti çocuğun okulu bile o düzene göre sıfırdan düzen değişmiyceğine göre en kısa zamanda bir iş çıksın karşına.

canım yurudukten sonra dustan sonra yemekten sonra spordan sonra ve yorgun ıken tartılma sakın vucut sısmıs oluyo ve kılo vermıs olsan bıle almıs gıbı cıkarsın moralını bozma.vcden cıkınca gır ac karınına tartıl ve yurudukten sonra en az bır saat sonra tatrtıl dınlendır vucudunu.bende bu sıralar ruh halı sıkılgan ve monoton oluyor öyle arada sabır et ve lımonlu su ıc hem bedenını temızlıyor hemde kılo vermeye yardımcı ınan ınss vereceksındır sende tartıyada sureklı cıkma ıkı haftada bır takıp et derım ıns verırsın cnm kolay gelsın:)

çocuklarla ilgili bende bölündüm. okul arasında ve okuldan sonra iş çıkışına kadar annemdeler. ben işten çıkınca onları alıp eve gidiyorum.parçalanmak zor ama katlanmak durumundayız.

Çok teşekkür ediyorum. Normalde sık tartılmıyordum da bu ara ne halt ettiğim belli değil. Çalışırken ev hayali kurar insan evdeyken de iş. Gerçi bunun geçimlede alakası var heralde. Eşimin işi daha iyi olsa bu kadar strese girmezdim galiba.

durumunun ve senın nasıl bırı oldunu takıp edemedım cnm kusuruma bakma sadece hanı tartılıom fazla cıkıom dedın ya onu gordum her ne zorluk varsa rabbım yardımcın olsun evt bazen hayat gayesı ev ıs evde durmak calısmak esının ıs sıkıntıları yogunluk aıle cocuk derken bazen ınsan sıkılabıolıo ve buda kıloya yemeye ıcmeye de yansıyor tatlım rabbım hayatında amaclarında aılende sana huzur basarı ve mutluluk verısn ınss hersey gonlune gore olsun dıyorum:) sıkma canını bazen hepimizde oluyor bu anı degısımler ve sıkıntılar ama sukredelım ve herseyı temız dıleyelım olur ınss:)

kızlaaaaarrr imdat.
bu akşam kardeşimin kız arkadaşı ve annem dışarı çay içmeye çıkıcaktık ben daha önce yemeğe götürdüm diye oda önce yemek yiyelim diye yer ayarlamış offfff offff hayır kızlada daha yeni yeni tanışıyoruz napcam ben yaaaa şimdi orda kım kım kım yaparsam annem gözlerini patlatır vallaaa

Kım kım ne canim diyete uygun birşeyler yersin canm izgara tarzi falan olmaz mi ki

bı kereden bısı olmaaazz
bendede yurt dısından geln kuzenler sayesınde 3 gun aksamları corba yemek tatlı uclusunu hıc sektırmedık 1 gunden belkı bısı olmazdıda 3 gunden cok seyler olabılıırrr

Canım hiç önemli değil. Şimdi 8 senelik çalıştığım (iki sene önce el değiştirdi ama) şirket iflas edince salı günü işten ayrıldım. Oğlum annemin ve işimin olduğu semtte ben farklı bir semttteyim. Şimdi işsiz kalınca oğlumu okula götüt eve gel akşam git al eve gel toplam 4 dolmuş oluyor günde. Hadi bir ara sıra annemde kalsa bu sefer canım sıkılıyor. Birde evde olmaya alışık değilim sıkıntı bu. Allahın her gününe binlerce şükürler olsun. Sağlık olsun huzur olsun da gerisi olur zaten. Allah hayırlı kapılar açsın hepimize

başınız sağolsun canım nurlarda yatsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…